cnm bnm resimlerin büyük halini göremedim ama gördüğüm kadarıyla gayet güzel bi oda olmuş.. allahım odanızda huzur içinde yavrunu büyütmeyi nasip etsin inş. çooook güzell maşallah
Günaydın canım;
Kelebeğinle sana güzel bir gün dilerim.
canım takımı internette beğendim. ben bursada yaşadığım için burada bi bebek mobilya mağazasına gittim ve modeli gösterdim. Şifonyer yerine oyuncak dolabı istediğimi söyledim. Giysi dolabının içini ve oyuncak dolabını kendim çizdim. yaklaşık olarak 2.80 giysi dolabı, 1.20 oyuncak dolabı, büyüyebilen karyola ve josefin koltuk 6200 civarı tuttu.
günaydın kızlar galiba ilk ben doğuracam bu gidişle.gece ha bu gece giderim diye uyuyamadım çünkü ağrılarım var ve artık vajinanın üstünde hissediyorum.allahım hayırlı doğumlar nasip eyle.tek bildiğim çooooooooooookkkkkkk korkuyorum 2. ama bu defa daha fazla korkuyorum hadi 1.ye bilmeden gittim ama bunda korkuyorum sağlıkçı(hemşire)olmama rağmen((
Günaydın canım, ben sana dün eve gidince çeker eklerim dedim ama daha benim oda bitmedi ki :))) Yani eşyalar tamam ama yerleştirme ve düzenleme işleri kaldı. Cibinliği ve dönencesi takılacak. Nevresimleri yıkanıp geçirilecek falan filan. Ama senin için yine de şu anki halini çektim.
Günaydın canım, ben sana dün eve gidince çeker eklerim dedim ama daha benim oda bitmedi ki :))) Yani eşyalar tamam ama yerleştirme ve düzenleme işleri kaldı. Cibinliği ve dönencesi takılacak. Nevresimleri yıkanıp geçirilecek falan filan. Ama senin için yine de şu anki halini çektim.
cok güzel olmus canım halısı cok güzel uymus ay böyle görünce bende cok özeniyorum bende odamız olsun istiyorum ama daha beklemem lazım elifnur bir doğsun hemn alcaz ama bakalım ck tesekkür ederim yükledlğin için cibinliği taktığında daha cafcaflı olcak olsun bukadrı bile cok güzelll
günaydın annecikler... oda resimleri harika inşallah bebişler sağlıklı huzurlu bi şekilde uyur içinde..
bende bi türlü halı avize ve tül işini halledemedim..
cok güzel olmus canım halısı cok güzel uymus ay böyle görünce bende cok özeniyorum bende odamız olsun istiyorum ama daha beklemem lazım elifnur bir doğsun hemn alcaz ama bakalım ck tesekkür ederim yükledlğin için cibinliği taktığında daha cafcaflı olcak olsun bukadrı bile cok güzelll
Olur canım hiç sıkıntı yapma kendine, dün de yazmıştım zaten doğunca odalarında yatmayacaklar. Çok da acil bir ihtiyaç değil yani. Vakti gelince gönlüne göre alır döşersin.
günaydın annecikler... oda resimleri harika inşallah bebişler sağlıklı huzurlu bi şekilde uyur içinde..
bende bi türlü halı avize ve tül işini halledemedim..
günaydın kızlar.. odalar çok hoş, şimdiki anne babaların bebekleri olmak lazımmış.. güle güle büyüsün bebişler odalarında ..
elifjoyy, telsiz almadım ama kullanışlı ve uygun bişi bulursam almayı düşünüyorum..
ekins, benim de krem rengi bir halım var çok uymaz ama olmadı biraz onla idare edicez heralde.. bir halı beğendim hiç biyerde yok.. fabrikada 20 gün sonraya gün vermiş oda kesin değil sanırım..
beğenip bulamadığım halının resmi