2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

fikocum aynı kaderi paylaşıyoruz bende bugun yarın doğum olacak nasıl olacak diye diken üstündeyim dün nstde 2 sancı çıktı doktor istersen yatırabilirim dedi tırstım eve geldim allah yardımcımız olsun

halı çok güzelmiş canım , acele etme bence bulabilirsin daha zaman var çünkü :) bende yuvarlak düz krem yada bebek mavisi halı istiyorum ama bulamıyorz araştırmalara devam yani...

elifjoyy telsiz almayı bende düşünüyorum ama doğumdan sonraya bıraktım canım şimdilik acelesi yok diye :) malesef araştırmada yapmadım ama görüntülü almaya gerek varmıdır ki ??

günaydın kızzlaaarr

elifjooy ve pretyy bebeişlerin odaları çok güzel maşallah güle güle sağlıkla kullanın

fikocum şekersizyeşilçay haklı kendinide bizide korkutma sen korkarsan biz ne yapıcasss :18::18::18:
Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin aminnn

Canim hangi sehirdesin bilmiyorm ama Ben Saray halidan bu halinin aynisinii aldim.boyut kucuk geldi simdi buyugunu alacagim. Tepe mobilyada falange bulunuyor. Bilgin Olsen :)))

Bebeği dönmüş olanlara bir sorum var arkadaşlar. Bebek döndükten sonra karın şeklinde bir değişiklik oluyor mu? Bugün benim karnım normalden baya aşağıda. Acaba kızım mı döndü diye bir anda umutlandım da

Canim hangi sehirdesin bilmiyorm ama Ben Saray halidan bu halinin aynisinii aldim.boyut kucuk geldi simdi buyugunu alacagim. Tepe mobilyada falange bulunuyor. Bilgin Olsen :)))

istanbuldayım canım ya, baktım bikaç yere yoktu.. 20 gün sonra dediler.. sen nerden aldın? 125*180 miş ölçüsü, seninkinide alabilirim değiştirceksen :)).. jel tabnlısı büyük boy diye biliyorum..

Canim goruntulu icin cok guzel yorumlar yok malesef sadece goruntu var , digerlerinde mesela icerden telsizden bebege seslenebiliyorsun uyurken Ben goruntulu almadim ondan dolayi sadece goruntulu isime yaramaz die bilgin olsunnn :))))

Benim bir arkadaşım bunu kullanıyor, çok memnun olduğunu söyledi. İnternetteki yorumlar da genel olarak iyi ama arada olumsuz yorum da var tabi. Ben de görüntülü gerekli mi diye karar veremediğim için araştırmaya devam ediyorum. Aslında sesini duymak yeter gibi geliyor bana da ama ya pişman olursam da demiyor değilim. Kafam baya karışmış değil mi

daha aşağıya düşüyor karın..ben de bebişimin döndüğünü düşünüyorum çünkü tekmelerini göbeğimin tam yukarı kısmında hissediyorum...gene de kontrole gidince emin olacam..görenler de karnın aşağı düşmüş diyorlar bakalım görecez dr a gidince...

lilac halı nın fiyatı nedir acaba ? ben internette 166 gördüm..

Bende bu halıdan düşündüm adam sipariş üstüne çalışıyoruz dedi ama ürün fabrikada yok falan demedi. 2 güne elinizde olur demişti. Ataşehirde showroom gibi bişeyi varmış sarayın belki orada bulabilirsin.

Canım benim bebeğim 32 haftadan beri dönmüş durumda ama karnım bu hafta yeni yeni aşağı iniyor sanırım artık doğuma yaklaşıyoruz diye. Ama bebeğinin döndüğünü tekme yerlerinden hissedebilirsin önceden baş yukarı dururken hem vajinama doğru tekmelerdi, şimdi sağ kaburgamı mahvetmiş durumda Birde başıyla kasığıma doğru ittiriyor diğer arkadaşların bebekleri de yapıyor mu bilmiyorum ama bu hareketinin pek hoş olduğunu söyleyemem

bide cnm ben şuna bakmıştım, görüntüsüz ama mesafesi daha uzun sanırım..
Weewell Bebek Telsizi 800m LCD Ekran 2 Kanal x 16 - e-bebek.com
lilac halı nın fiyatı nedir acaba ? ben internette 166 gördüm..

evet 166, nakit %10 indirim demişlerdi 150ye geliyor heralde.. ataşehire de bi bakim olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…