günaydın kızlar galiba ilk ben doğuracam bu gidişle.gece ha bu gece giderim diye uyuyamadım çünkü ağrılarım var ve artık vajinanın üstünde hissediyorum.allahım hayırlı doğumlar nasip eyle.tek bildiğim çooooooooooookkkkkkk korkuyorum 2. ama bu defa daha fazla korkuyorum hadi 1.ye bilmeden gittim ama bunda korkuyorum sağlıkçı(hemşire)olmama rağmen((
tek kelimeyle harika bi oda olmuş...allah hayırlısıyla kullanmanı nasip etsin canım....:)
Arkadaşlar aranızda bebek telsizi alan var mı? Ben daha tam olarak bakamadım ve sadece sesli mi yoksa görüntülü mü karar veremedim. Yardım pls.
günaydın kızlar.. odalar çok hoş, şimdiki anne babaların bebekleri olmak lazımmış.. güle güle büyüsün bebişler odalarında..
elifjoyy, telsiz almadım ama kullanışlı ve uygun bişi bulursam almayı düşünüyorum..
ekins, benim de krem rengi bir halım var çok uymaz ama olmadı biraz onla idare edicez heralde.. bir halı beğendim hiç biyerde yok.. fabrikada 20 gün sonraya gün vermiş oda kesin değil sanırım..
beğenip bulamadığım halının resmi Eki Görüntüle 386724
günaydın kızlar.. odalar çok hoş, şimdiki anne babaların bebekleri olmak lazımmış.. güle güle büyüsün bebişler odalarında..
elifjoyy, telsiz almadım ama kullanışlı ve uygun bişi bulursam almayı düşünüyorum..
ekins, benim de krem rengi bir halım var çok uymaz ama olmadı biraz onla idare edicez heralde.. bir halı beğendim hiç biyerde yok.. fabrikada 20 gün sonraya gün vermiş oda kesin değil sanırım..
Canim hangi sehirdesin bilmiyorm ama Ben Saray halidan bu halinin aynisinii aldim.boyut kucuk geldi simdi buyugunu alacagim. Tepe mobilyada falange bulunuyor. Bilgin Olsen :)))
halı çok güzelmiş canım , acele etme bence bulabilirsin daha zaman var çünkü :) bende yuvarlak düz krem yada bebek mavisi halı istiyorum ama bulamıyorzaraştırmalara devam yani...
elifjoyy telsiz almayı bende düşünüyorum ama doğumdan sonraya bıraktım canım şimdilik acelesi yok diye :) malesef araştırmada yapmadım ama görüntülü almaya gerek varmıdır ki ??
Canim goruntulu icin cok guzel yorumlar yok malesef sadece goruntu var , digerlerinde mesela icerden telsizden bebege seslenebiliyorsun uyurken Ben goruntulu almadim ondan dolayi sadece goruntulu isime yaramaz die bilgin olsunnn :))))
Bebeği dönmüş olanlara bir sorum var arkadaşlar. Bebek döndükten sonra karın şeklinde bir değişiklik oluyor mu? Bugün benim karnım normalden baya aşağıda. Acaba kızım mı döndü diye bir anda umutlandım da
kızlar dün gampili doğum yapıcaktı haberi olan var mı ????
Bebeği dönmüş olanlara bir sorum var arkadaşlar. Bebek döndükten sonra karın şeklinde bir değişiklik oluyor mu? Bugün benim karnım normalden baya aşağıda. Acaba kızım mı döndü diye bir anda umutlandım da
kızlar dün gampili doğum yapıcaktı haberi olan var mı ????
bide cnm ben şuna bakmıştım, görüntüsüz ama mesafesi daha uzun sanırım..Benim bir arkadaşım bunu kullanıyor, çok memnun olduğunu söyledi. İnternetteki yorumlar da genel olarak iyi ama arada olumsuz yorum da var tabi. Ben de görüntülü gerekli mi diye karar veremediğim için araştırmaya devam ediyorum. Aslında sesini duymak yeter gibi geliyor bana da ama ya pişman olursam da demiyor değilim. Kafam baya karışmış değil mi
lilac halı nın fiyatı nedir acaba ? ben internette 166 gördüm..
evet canım ikizlerdi sanırım..resimlerini bile gördük nisan ile naz ın..çok tatlılar maşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?