2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

cnm maşallah bu nasıl güzel bir odadır böyle.. masal gibi rüya gibi bi oda olmuş. o josefin koltukmu deniodu neyse o zaten inanılmaz apayrı bir hava katmış odaya. maşallah bebeğine çok şanslı vallahi.. allahta hep şansını daim etsin güzel kızının

Valla canım ben fac.den gördüm..Burayada ekler sanırım ama daha hastanede..Doğuranlar bir kendine gelsin ara ara girerler yine..
Dünkü listede 7-8 kişi vardı sanırım doğuran..

7-8 kişimiiiiiii hiç duymadık canım kendi aralarında mı liste yapıyolar ????

herkesciklere günaydın
bugün 3te uyandık oğlumla. Allah'ın bir bel ağrısıyla uyandım anlatamam. dedim ahaaaa ben doğuracağım eşim de yok gececi başladım ağlamaya zaten gece dişimin ağrısından uyuyamadım. dalmışım biraz uyudum bel ağrısıyla sabahı sabah yaptık ama müjdeli haberim şu doğurmadım daha:):) benim bebeğim döneli çok oldu. mart başında dönmüştü ayaklarını topuğunu falan göbeğimin üstünde hissediyorum. yalnız sanki ellerini de kasıklarımda hissediyorum. bazen öyle bir yerde hareket ediyor ki elleri tuvalete zor yetişiyorum. bazen de sanki oğlum karnımda bir yerde kasılıp kalıyor gibi oluyor. sizlerde de böyle oluyor mu bilmiyorum. 33. haftamdayım ama geçen hafta karnım çok ağrıdı bu hafta bel ve diş ağrısı hadi hayırlısı bakalım:)

çok geçmiş olsun canım....ben de aynı senin gibi bebişin ayaklarını göbeğimin üstünde, ellerini de kasıklarımın yanlarında hissediyorum..ama kontrolde öğrenecem net olarak çünkü en son 3 hafta önce gittiğimde daha dönmemişti..

arkadaşım kontrol zamanına daha varsa bi dr git derim.aynı durumu bende yaşadım kasılma olduğunda nstde ağrı çıkıyodu serum takviyesi yapılıyor.ne olur ne olmaz daha çok erken veya dr unu teli varsa bi ara derim.

Amin canım inşallah hepimizin yavrularının şansını daim etsin

bugün öğleden sonra kontrolum var. doktora söyleyeceğim. ama nstye alınır mıyım ki? Allah'ımmmmm bir vaktinde sağsalim doğuraydım...
inşallah yarın iyi haberler yazarım. kasılma dediğmiz şey nasıl oluyor? benim ilk hamileliğim olduğu için soruyorum çünkü bilmiyorum. mesela şu an kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyor aniden. anlamıyorum ne olduğunu?

vallahi tatlım ben artık neremde neyi hissettiğimi şaşırdım. bazen bir hareket ediyor ki canım acıyor bazen karnım sağdan sola soldan sağa yer değiştiriyor. bazen karnımın bir yeri sivriliyor tepe gibi oluyor artık bu da dizi falan demeye başladım:)

istanbuldayım canım ya, baktım bikaç yere yoktu.. 20 gün sonra dediler.. sen nerden aldın? 125*180 miş ölçüsü, seninkinide alabilirim değiştirceksen :)).. jel tabnlısı büyük boy diye biliyorum..

Canim ben galleria tepe mobilyadan saray stantindan aldim , ben bir kucuk boyunu aldim simdi gidip onubir buyuk boy ile degistirecegim ancak belkide buyugu bende bulamayabilirim :)) cumartesi sordugumda vardi insallah kalmistir.

merhaba kızlar ben de 34+6. haftadayım... bu aralar gece doğru düzgün uyuyamıyorum..o kadar terliyorum ki.. bu gece 6 defa gecelik atlet değiştirdim.. nefes alıp vermem de bir değişik hızlı hızlı..sanki kulunç girmiş gibi..aranızda benim gibi olan var mı?

selam kızlarrr biz geldıkkkk gecmısı okudukk :)))))

prettyy ne kadar guzel bı odaa tam prenseslere layıkkk bayıldımmm senın kızın olmak ısterdımmm

benım dunden berı sağ kasıgım agrıooo sureklı bı agrı varrr özellıkle yururken cok agrıooo aksam agladım resmen agrıdan yatamadım hıcc acaba neden sızede oluomu ıdrar yolu enfeksıyonu fln mı dıcem ama oyle yanma sorunum fln yokk

bende kızımda hiç yaşamamıştım onda suyum geldi gittim hastaneye bunda yaşadım herşeyi kasılma bebek yer değişirken bi sertlik oluyor bu değil.kasılma nasıl anlatayım uterusun taş gibi oluyor böyle derin nefes alayımda belki geçer gibi bir his oluyor

herkese günaydın...odalar ,kıyafetler rüya gibi...beyaz renk "yepyeni bir hayat" a çok uyumlu...hele o pembe emzirme koltuğu....bayıldım... ellerinize sağlık kızlar...tek eksik bebek galiba...sıkıntılar yaşayanlara da çok geçmiş olsun...ben de de dünden beri idrar yollarımda kaşıntı ve şişlik var...ne olduğunu anlayamadım...doktor arkadaşıma sordum..kremi var ama çok şiddetli değilse kullanma dedi....doğuma az kalmış dedi...evet bakıyorum da günlerime çok az kalmış...hem korku hem heyecan var...bebeğimin de sanki yeri daraldı gibi geldi...hafta sonundan beri daha az hareket ediyor...

Selam Kızlar,

Kötü bir haftasonu gecirdim, pembe lekelenmem oldu ve soluğu hastanede aldık.
Nst de sancım çıktı,serum verip tekrar nst ye aldılar. sancım hafiflemişti.
Doğumhaneye aldılar ve alttan muayene ettiler, açılma yok dedi ebe.
Rahim duvarı incelmeye başladığından lekelenme normal dediler.
Kendimi herseye oyle guzel motive etmistim ki, h.sonu yasadıklarım bütün
motivasyonumu aldı götürdü 2 gündür yaptığım tek sey dua edip dinlenmek.
Ben hiç dinlenemedim kızlar,suan bile ise geldim birkaç saatliğine,
doktor ısrarla dinlenmemi söyledi. Nolur bol bol
istirahat edin, sağlıkla alalım bebişeleri kucaklarımıza.

günaydın hepinizeeee:)çok soğuk var burda ve ben bikaç gündür kasığımda adet sancısı gb kasılmaları çok sık hissediyorum bu ayı da bitirse kuzum hayırlısıyla istediği zaman gelebilir

hafta sonu doğum provası yapmış gibi olmuşsun canım...çok geçmiş olsun...korkmakta haklısın...bütün çözümlerin başı dinlenmek...sen de bol bol dinlen...artık gelecekler....katılacaklar aramıza , hayatlarımıza...

Geçmiş olsun canım.. dikkat et bu günlerde çok yorma kendini..

Sorma canım ya, resmen provaydi, hersey sanki doğuruyormuşum gibi kurgulanmıştı:18:
Hatta hemsirenin biri de, kızımız bizimle dalga geçiyor dedi. Hazırlık oldu tabi ama herkesin
gözündeki kaygılı bakışlar, insanı daha da endişelendiriyor. Ben en çok eşimden soğukkanlılık
beklerdim ama adamcağız kendi doğuruyorumuş gibi tripteydi. Ki normalde fazlasıyla sakindir eşim.
Ama teorilerle pratikler birbirini tutmuyor işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…