Minik kelebeğimin odası...
allah hepimizin yavrularını sağlıkla sıhhatle dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsinEki Görüntüle 386354 Eki Görüntüle 386355 Eki Görüntüle 386356 Eki Görüntüle 386357 Eki Görüntüle 386358 Eki Görüntüle 386359 Eki Görüntüle 386360 Eki Görüntüle 386361 Eki Görüntüle 386362
ee biz ne zaman görcez
Valla canım ben fac.den gördüm..Burayada ekler sanırım ama daha hastanede..Doğuranlar bir kendine gelsin ara ara girerler yine..
Dünkü listede 7-8 kişi vardı sanırım doğuran..
herkesciklere günaydın
bugün 3te uyandık oğlumla. Allah'ın bir bel ağrısıyla uyandım anlatamam. dedim ahaaaa ben doğuracağımeşim de yok gececi başladım ağlamaya zaten gece dişimin ağrısından uyuyamadım. dalmışım biraz uyudum bel ağrısıyla sabahı sabah yaptık ama müjdeli haberim şu doğurmadım daha:):) benim bebeğim döneli çok oldu. mart başında dönmüştü ayaklarını topuğunu falan göbeğimin üstünde hissediyorum. yalnız sanki ellerini de kasıklarımda hissediyorum. bazen öyle bir yerde hareket ediyor ki elleri tuvalete zor yetişiyorum. bazen de sanki oğlum karnımda bir yerde kasılıp kalıyor gibi oluyor. sizlerde de böyle oluyor mu bilmiyorum. 33. haftamdayım ama geçen hafta karnım çok ağrıdı bu hafta bel ve diş ağrısı hadi hayırlısı bakalım:)
herkesciklere günaydın
bugün 3te uyandık oğlumla. Allah'ın bir bel ağrısıyla uyandım anlatamam. dedim ahaaaa ben doğuracağımeşim de yok gececi başladım ağlamaya zaten gece dişimin ağrısından uyuyamadım. dalmışım biraz uyudum bel ağrısıyla sabahı sabah yaptık ama müjdeli haberim şu doğurmadım daha:):) benim bebeğim döneli çok oldu. mart başında dönmüştü ayaklarını topuğunu falan göbeğimin üstünde hissediyorum. yalnız sanki ellerini de kasıklarımda hissediyorum. bazen öyle bir yerde hareket ediyor ki elleri tuvalete zor yetişiyorum. bazen de sanki oğlum karnımda bir yerde kasılıp kalıyor gibi oluyor. sizlerde de böyle oluyor mu bilmiyorum. 33. haftamdayım ama geçen hafta karnım çok ağrıdı bu hafta bel ve diş ağrısı hadi hayırlısı bakalım:)
cnm maşallah bu nasıl güzel bir odadır böyle..masal gibi rüya gibi bi oda olmuş. o josefin koltukmu deniodu neyse o zaten inanılmaz apayrı bir hava katmış odaya. maşallah bebeğine çok şanslı vallahi.. allahta hep şansını daim etsin güzel kızının
arkadaşım kontrol zamanına daha varsa bi dr git derim.aynı durumu bende yaşadım kasılma olduğunda nstde ağrı çıkıyodu serum takviyesi yapılıyor.ne olur ne olmaz daha çok erken veya dr unu teli varsa bi ara derim.
çok geçmiş olsun canım....ben de aynı senin gibi bebişin ayaklarını göbeğimin üstünde, ellerini de kasıklarımın yanlarında hissediyorum..ama kontrolde öğrenecem net olarak çünkü en son 3 hafta önce gittiğimde daha dönmemişti..
istanbuldayım canım ya, baktım bikaç yere yoktu.. 20 gün sonra dediler.. sen nerden aldın? 125*180 miş ölçüsü, seninkinide alabilirim değiştirceksen :)).. jel tabnlısı büyük boy diye biliyorum..
bende kızımda hiç yaşamamıştım onda suyum geldi gittim hastaneye bunda yaşadım herşeyi kasılma bebek yer değişirken bi sertlik oluyor bu değil.kasılma nasıl anlatayım uterusun taş gibi oluyor böyle derin nefes alayımda belki geçer gibi bir his oluyorbugün öğleden sonra kontrolum var. doktora söyleyeceğim. ama nstye alınır mıyım ki? Allah'ımmmmm bir vaktinde sağsalim doğuraydım...
inşallah yarın iyi haberler yazarım. kasılma dediğmiz şey nasıl oluyor? benim ilk hamileliğim olduğu için soruyorum çünkü bilmiyorum. mesela şu an kasıklarıma adet sancısı gibi ağrı giriyor aniden. anlamıyorum ne olduğunu?
Selam Kızlar,
Kötü bir haftasonu gecirdim, pembe lekelenmem oldu ve soluğu hastanede aldık.
Nst de sancım çıktı,serum verip tekrar nst ye aldılar. sancım hafiflemişti.
Doğumhaneye aldılar ve alttan muayene ettiler, açılma yok dedi ebe.
Rahim duvarı incelmeye başladığından lekelenme normal dediler.
Kendimi herseye oyle guzel motive etmistim ki, h.sonu yasadıklarım bütün
motivasyonumu aldı götürdü2 gündür yaptığım tek sey dua edip dinlenmek.
Ben hiç dinlenemedim kızlar,suan bile ise geldim birkaç saatliğine,
doktor ısrarla dinlenmemi söyledi. Nolur bol bol
istirahat edin, sağlıkla alalım bebişeleri kucaklarımıza.
Selam Kızlar,
Kötü bir haftasonu gecirdim, pembe lekelenmem oldu ve soluğu hastanede aldık.
Nst de sancım çıktı,serum verip tekrar nst ye aldılar. sancım hafiflemişti.
Doğumhaneye aldılar ve alttan muayene ettiler, açılma yok dedi ebe.
Rahim duvarı incelmeye başladığından lekelenme normal dediler.
Kendimi herseye oyle guzel motive etmistim ki, h.sonu yasadıklarım bütün
motivasyonumu aldı götürdü2 gündür yaptığım tek sey dua edip dinlenmek.
Ben hiç dinlenemedim kızlar,suan bile ise geldim birkaç saatliğine,
doktor ısrarla dinlenmemi söyledi. Nolur bol bol
istirahat edin, sağlıkla alalım bebişeleri kucaklarımıza.
hafta sonu doğum provası yapmış gibi olmuşsun canım...çok geçmiş olsun...korkmakta haklısın...bütün çözümlerin başı dinlenmek...sen de bol bol dinlen...artık gelecekler....katılacaklar aramıza , hayatlarımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?