2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım.. dikkat et bu günlerde çok yorma kendini..

Sağol canım, yormiyim dedim ama olmuyor işte. Ailem uzakta benim,
hersey benim üzerimde. Bütün hazırlıklarımı kendim yaptım ama yoruldum.
Birde çalışıyorum, hersey üst üste geldi. Ama yormam artık,korkusu bile yetti.

selamlar herkeseee kizimla bizde gelebildik sonunda,

3 gundur esimle temizlik yapiyoruz ,camlari,yerleri,perdeleri vs. hallettik ama canimiz cikti,

sizleri okumakla yetindim kollarim kalkmadi cunku ,cogunu esim yapti ama bende yine yardim ettim,

kizlar siz cok sansilisniz ben yurtdisinda oldugum icin ne temizlikci alabiliyorum ne de bi ailem var yardim edecek ..

allahtan esim anlayislida yardim ediyor ,gerci kayinvalide ve tayfasi var ama onlardanda hayir yok,el gibi ne zaman gidiyosun hastaneye diye soruyor bir tek

neyse boyle iste kizlar haftasonu bebek sekerlerimizide yaptik esimle geriye bi tek kizimin gelmesi kaldi hayirlisiyla

bu arada safak 23 ,

hamile halinle pencereleri nasıl siliyosun yaa, bırak görümcenler halletsin, gelceklermiş zaten.. bu kadar yorma kendini bence

Turuncu aman dikkat canım yorma kendini...Ablan k. validen annen vs. yardımcı olabilecek birileri yok mu? Yorma bu kadar kendini..

turuncu sen o halinle cam mı sildin ben evi zor süpürüyorum , yorma canım kendini :)

:26:..............
Cam sildim derken nasıl sildiğimi söylemediğim için endişelendirdim sizi.
Kızlar eşyaların kurulacağı oda bomboş.Bende eşime araba fırçası gibi bi fırça verdim,o fırçayla hem duvarları fırçaladı hemde camları köpükleyip fırçaladı.
Pencerenin açılan kısmı balkonda olduğu için balkona çıkıp dış cepheyide ordan köpükledi fırçayla ve sonra kuru bezle sildi.
Bende elimde bir bezle içerdeki camın üzerinden kuruladım sadece.Yani öyle sandalye tepelerine çıkıp,yarı dışarıya sarkmış bir şekilde cam silmedim .
Temizlik için görümcemler geliyorlar yarın.Onlar yapacaklar büyük temizliği

Oooooofffff offffffff.....Ben bu çocuğu nasıl normal doğuracam yaaaa

kızlar fiyatı çok uygun..

bebek şekeri bölümünde bi arkadaş paylaşmış. bilginiz olsun..

BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler de olan çerçeve...

Ben bu çerçeveyi bir arkadaşa bebek görmeye giderken almıştım.O zamanlar daha hamile bile değildim.
Sonra çerçeveyi çok beğenince belki daha sonra aynısını bulamam diye kendime saklamıştım.

Arkadaşlar aranızda bebek telsizi alan var mı? Ben daha tam olarak bakamadım ve sadece sesli mi yoksa görüntülü mü karar veremedim. Yardım pls.

Bana yurtdışından hediye gelecek bebek telsizi ama görüntülü olanından değil.
Zaten sadece ses yetiyor.O sesi dinleyerek gerçekten ağlıyormu yoksa mızıldanıyor mu diye seçebiliyorsun zaten.

Canım benim bebeğim 25.haftada dönmüştü ama karnım henüz aşağı inmiş gibi değil.

Canım benimde 3 gündür sağ kasığım çok fena.Ara ara bıçak saplanmaları ve adını koyamadığım değişik ağrılar.
Herhalde artık doğuma hazırlık yapıldığı için oluyor bu ağrılar.Birde benim adet sancısı şeklinde ağrılarım artmaya başladı.İnce ince sızlıyor hep kasık bölgem.
Neyin normal neyin anormal olduğunu tecrübesiz olduğumuz için anlayamıyoruz ki.:44:

Bende c.tesi akşamı bebeğin kıyafetlerini ütüledim.. eve kadın gelmişti temizliğe.. ütü, odayı yerleştir falan derken herhalde yorulmuşum.. gece saat 04:00 de adet zamanındaki gibi bir bel ağrısı ile uyandım.. ve sabah kadar geçmedi.. Hemen panik yapmadım sabah olmasını bekledim ve sabah geçti.. Oğlumun hareketlerini de hissedince korkulacak bişey olmadığını düşünüp dr a gitmedim.. Ama dediğin gibi artık son aydayız ve çok dikkat etmemiz gerekiyor.. yorulmamamız gerekiyor..

Bizim de bugün kontrolüz var, bakalım dr ne söyleyecek.. herkesi bu haftalarda nts ye bağlıyor acaba bize de takılacak mı?

Kızlaaaaar korktuğum başıma geldi....
Dün mobilyaların montajı için ürünleri paketlerden çıkardık.
Bütün paketler hasarsız çıktı ama sadece bir pakette 3-4 parçanın köşesi ezilmiş ve çok kötü görünüyor.
Bugün eşim aldığımız mağazayla görüşüp o hasarlı ürünü geri göndermeyi teklif edecek.İnşaallah adamlar bir sorun çıkarmadan ürünü kabul ederler.Onlar ürünü kabul ettikten sonra bakalım o eksik parçayı kaç gün içinde gönderecekler
10 gün sonra annemlere yerleşeceğim ben artık.İnşaallah o zamana kadar yeni ürün elimize ulaşmış olur.

Benim nst 12 sindeydi ama tecrübe etmiş olduk, zaten dr. yazıyo nstleri dosyaya. 1-2 randevuya kalmaz, dinlerler.Senin dr.un kim?
Yalnız bana doktorun demesi: nst bebek hareketlerini de sancı gibi algılayabiliyormuş nst.den hariç nobetçi doktor elini karnıma
koyarak 2ad. 20şer dk. dinledi. Benim dinlemem nst den daha önemli dedi. Benim sancım vardı ama ilk bebek olduğu için sancının
nasıl bişey olduğunu tam olarak bilmediğimi söyledim. Karnını sık sık kontrol edeceksin, her tarafı taş gibiyse, sırtından ağrı yada sancı
vuruyorsa ve kasıkların adet olacakmışsın gibi kasılıyorsa doğum sancısıdır dedi. Ama mesela sancın var ama karnın yumuşaksa, o, doğum
sancısı değildir dedi.

ya gampiliyi hatırlıyorım Allahım analı babalı büyütsün cok sevindim cok bebekler ne kdar dogmus biliyomusun hayatım

canım net hatırlayamadım ama 2500 ü geçiyordu sanırım.. küveze filan girmediler çok şükür :)

canım gerçekten çok başarılı olmuş:) biz tayinci olduğumuz ve hala araba borçlarımız olduğu için oda yapmamaya karar vermiştik bide şimdi bişi anlamıcak yavrucak:) biraz büyüüsn 2 3 yıla yaparıs dioduk ama seninkini görünce bayıldım yeniden heveslendim tam benim zevkim ve uzun süre kullanabilecek en önemlisi buu:)) senle çok uyştuk yaa sanırım sende öğretmensin bende öle:) bursada mı çalışıosun bölüm ne?

eyvahlar olsun o zaman bana zaman zaman doğum sancısı vuruyo

günaydın güzel anneler oğlumla tembellik yaptık bu gün çok uyuduk bahçelievler yaşam hastanesinde doğum yapacak olan varmı acaba?

Walla bende normal düşünüyorum ama kısmet artık. Sait Bey'de süper bi doktor.

Nts kontrolden ayrı bir günde mi yapılıyor? Hımm.. o gece gelen sancı öyle bişeymiydi acaba benim de.. ama sabah geçti ve bebek de hareketli olunca ben pek önemsemedim.. Sait Beyi de arayıp bişey demedim..
Bu arada hastanenin doğum fiyatlarını öğrendin mi? Ben en son sorduğumda Normal: 1.800 Sezeryan 2.650 demişlerdi.. 1 ay önce sormuştum (Şubatta zam gelmişti zamlı fiyatları bunlar)

Kontrole gittigin gun randevundan 1 saat önce git, önce hemsire seni nstye yonlendiriyormus, tok gitmeyi unutma.
Doğum fiyatlari sürekli artiyo walla. En son geçen ay girişteki yerden aldım ama evde kağıt. Söylediğin fiyatlardaydı
ama doğum sırasında tekrar fiyat alın dedi. Sanki doğum sırasında yapılacak bişey kalıyoda...

cnm dıkkat et kendınee cok gcmıs olsnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…