canım evet doğum yaptı.. bebişler be kendisi sağlıklı cok şükür :)
Geçmiş olsun canım.. dikkat et bu günlerde çok yorma kendini..
Merhaba arkadaşlar.. Bahçelievler Hizmet Hastanesinde doğum yapacak olan var mı?
Turuncu kız wala aferin sana o göbüşünle nasıl sildin camı ? maşaallah,benim de geçen çarşamba annem,kayınvaldem,teyzem geldi sağolsunlar her yeri temizlediler,bana bişi kalmadı.Ben tırsıom düşerim falan diye:)Kuzunun odasının resimlerini de beklioz.
hamile halinle pencereleri nasıl siliyosun yaa, bırak görümcenler halletsin, gelceklermiş zaten.. bu kadar yorma kendini bence
Turuncu aman dikkat canım yorma kendini...Ablan k. validen annen vs. yardımcı olabilecek birileri yok mu? Yorma bu kadar kendini..
turuncu sen o halinle cam mı sildinben evi zor süpürüyorum , yorma canım kendini :)
Sevgili anneler, hiç aklınızı karıştırmayın. Evet kesi yapılmadan epidural alınmadan suni sancı bağlanmadan yapılan doğum şekline Doğal Doğum deniyor ama;
İster epidural normal olsun ister kesi atılsın ister evde ister hastanede olsun ister suniyle ister kendi sancınızla olsun bunların hiçbiri Sezaryen Ameliyatından daha kötü değil.
Mecbur olunmadığı sürece ameliyat olmayın. Benim ablam Kendi istağiyla ameliyat olduğu için şimdi facede sezaryen sonrası normal doğum adı altında grupta nasıl ikinciyi normal yapabilirim diye çırpınan insanlarla beraber. Sezaryeni çok iyi geçmişti ama ben doğurmadım doğurtuldum hemde hemen teslim oldum diye serzenişte. İnternette ssvd hikayeleri yazın ve insanların sezaryenden sonra tüm riskleri göze alarak normal doğum yaptıklarını ve sevinçlerini okuyun. Bir kez sezaryen ikinciside malesef sezaryen bunu unutmayın. Keşkesiz doğum yapın, pişman olmayın. Hayatta 1-2-3 bilemedin hadi 4 kere yaşayabileceğimiz doğum anını normal yaşayın benim ablam ve birçokları gibi pişman olmayın.
(Kesinlikle mecbur kalıp sezaryen olanlara saygım sonsuz ama sırf korkularınız için başka bir engeliniz yoksa doğanın kadınlara bahşettiği bu güzelliği acısıyla sevinç gözyaşlarıyla doya doya hatta eşinizin elinden tutarak yaşayın ve Ben Doğurdum deyin. Eşinizin bile sizin cesaretinizi takdir ettiğini gururlandığını göreceksiniz.)
Doğumdan sonra ne kadar haklı olduğumu göreceksiniz. Nasıl olursa olsun Sağlıkla kucağınıza alın İnşallah :)))))))
kızlar fiyatı çok uygun..
bebek şekeri bölümünde bi arkadaş paylaşmış. bilginiz olsun..
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler de olan çerçeve...
Arkadaşlar aranızda bebek telsizi alan var mı? Ben daha tam olarak bakamadım ve sadece sesli mi yoksa görüntülü mü karar veremedim. Yardım pls.
Bebeği dönmüş olanlara bir sorum var arkadaşlar. Bebek döndükten sonra karın şeklinde bir değişiklik oluyor mu? Bugün benim karnım normalden baya aşağıda. Acaba kızım mı döndü diye bir anda umutlandım da
benım dunden berı sağ kasıgım agrıooo sureklı bı agrı varrr özellıkle yururken cok agrıooo aksam agladım resmen agrıdan yatamadım hıcc acaba neden sızede oluomu ıdrar yolu enfeksıyonu fln mı dıcem ama oyle yanma sorunum fln yokk
Sağol canım, yormiyim dedim ama olmuyor işte. Ailem uzakta benim,
hersey benim üzerimde. Bütün hazırlıklarımı kendim yaptım ama yoruldum.
Birde çalışıyorum, hersey üst üste geldi. Ama yormam artık,korkusu bile yetti.
ya gampiliyi hatırlıyorım Allahım analı babalı büyütsün cok sevindim cok bebekler ne kdar dogmus biliyomusun hayatım
War canımHatta h.sonu yapıyodum işte . Meltem hanıma gidiyoruz kızımla
Bende c.tesi akşamı bebeğin kıyafetlerini ütüledim.. eve kadın gelmişti temizliğe.. ütü, odayı yerleştir falan derken herhalde yorulmuşum.. gece saat 04:00 de adet zamanındaki gibi bir bel ağrısı ile uyandım.. ve sabah kadar geçmedi.. Hemen panik yapmadım sabah olmasını bekledim ve sabah geçti.. Oğlumun hareketlerini de hissedince korkulacak bişey olmadığını düşünüp dr a gitmedim.. Ama dediğin gibi artık son aydayız ve çok dikkat etmemiz gerekiyor.. yorulmamamız gerekiyor..
Bizim de bugün kontrolüz var, bakalım dr ne söyleyecek.. herkesi bu haftalarda nts ye bağlıyor acaba bize de takılacak mı?
ya gampiliyi hatırlıyorım Allahım analı babalı büyütsün cok sevindim cok bebekler ne kdar dogmus biliyomusun hayatım
canım gerçekten çok başarılı olmuş:) biz tayinci olduğumuz ve hala araba borçlarımız olduğu için oda yapmamaya karar vermiştik bide şimdi bişi anlamıcak yavrucak:) biraz büyüüsn 2 3 yıla yaparıs dioduk ama seninkini görünce bayıldım yeniden heveslendim tam benim zevkim ve uzun süre kullanabilecek en önemlisi buu:)) senle çok uyştuk yaa sanırım sende öğretmensin bende öle:) bursada mı çalışıosun bölüm ne?Günaydın canım;
Kelebeğinle sana güzel bir gün dilerim.
canım takımı internette beğendim. ben bursada yaşadığım için burada bi bebek mobilya mağazasına gittim ve modeli gösterdim. Şifonyer yerine oyuncak dolabı istediğimi söyledim. Giysi dolabının içini ve oyuncak dolabını kendim çizdim. yaklaşık olarak 2.80 giysi dolabı, 1.20 oyuncak dolabı, büyüyebilen karyola ve josefin koltuk 6200 civarı tuttu.
Benim nst 12 sindeydi ama tecrübe etmiş olduk, zaten dr. yazıyo nstleri dosyaya. 1-2 randevuya kalmaz, dinlerler.Senin dr.un kim?
Yalnız bana doktorun demesi: nst bebek hareketlerini de sancı gibi algılayabiliyormuş nst.den hariç nobetçi doktor elini karnıma
koyarak 2ad. 20şer dk. dinledi. Benim dinlemem nst den daha önemli dedi. Benim sancım vardı ama ilk bebek olduğu için sancının
nasıl bişey olduğunu tam olarak bilmediğimi söyledim. Karnını sık sık kontrol edeceksin, her tarafı taş gibiyse, sırtından ağrı yada sancı
vuruyorsa ve kasıkların adet olacakmışsın gibi kasılıyorsa doğum sancısıdır dedi. Ama mesela sancın var ama karnın yumuşaksa, o, doğum
sancısı değildir dedi.
Aaaa bende Sait Beye gidiyorum :)) Bu akşam kontrolümüz var.. Meltem Hm için de iyi dediler.. Ben normal düşünüyorum.. Sen?
eyvahlar olsun o zaman bana zaman zaman doğum sancısı vuruyo
Walla bende normal düşünüyorum ama kısmet artık. Sait Bey'de süper bi doktor.
Walla doktorun demesi bu şeklide, ben onun yalancısıyım. Sizi korkutup üzmek istemem
Nts kontrolden ayrı bir günde mi yapılıyor? Hımm.. o gece gelen sancı öyle bişeymiydi acaba benim de.. ama sabah geçti ve bebek de hareketli olunca ben pek önemsemedim.. Sait Beyi de arayıp bişey demedim..
Bu arada hastanenin doğum fiyatlarını öğrendin mi? Ben en son sorduğumda Normal: 1.800 Sezeryan 2.650 demişlerdi.. 1 ay önce sormuştum (Şubatta zam gelmişti zamlı fiyatları bunlar)
Selam Kızlar,
Kötü bir haftasonu gecirdim, pembe lekelenmem oldu ve soluğu hastanede aldık.
Nst de sancım çıktı,serum verip tekrar nst ye aldılar. sancım hafiflemişti.
Doğumhaneye aldılar ve alttan muayene ettiler, açılma yok dedi ebe.
Rahim duvarı incelmeye başladığından lekelenme normal dediler.
Kendimi herseye oyle guzel motive etmistim ki, h.sonu yasadıklarım bütün
motivasyonumu aldı götürdü2 gündür yaptığım tek sey dua edip dinlenmek.
Ben hiç dinlenemedim kızlar,suan bile ise geldim birkaç saatliğine,
doktor ısrarla dinlenmemi söyledi. Nolur bol bol
istirahat edin, sağlıkla alalım bebişeleri kucaklarımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?