beykozum aslında süt gerçekten koruyo ama şöyle bir durum var..
mesela ben 9 aydır adet olmuyorum yumurtlamada olmuyo tabikide..ama belki bu ay yumurtlama olacak
ve ben tam onun üstüne ilişkiye korunmasız girersem eevet hamile kalabilirim..o yüzden ben yinede her seferinde korunuyorum..
ablanın durumuda şöyle canım evet ilk çocuk geç olmuş ama artık yol açılmış yani hemen hamile kalması çok normal:)))
ayrıca geri çekilme yönteminede güvenmeyin..ben çağla ya öyle hamile kaldım..bir damlası bile hamile kalmaya yetiyo..
kısmeti varmış çağla hanımın geldi...
ilerde bana derse neden beni dogurdun anneeee
bende derim ''neden milyonlarca sperm arasından fırladın koştun yumutalıgıma yapıştın
kızlaaarr oğlum 2 gündür bazen emerken bazen de uyuturken kafasına vuruyodu az önce gece uykusuna uyumadan önce abarrttı hatta vurmaktan uyuyamadı bi türlü sizce nedendir dişten olabilir mi çünkü kucağıma aldığımda omuzumu kemirdi kötü bişey değildir değil mi lütfen yardım
babyceren ciddi olamazsın canımçünkü biz o yöntemle korunuyoruz ve hala regl olmadım ben yarın hemen bi test yapayım bari ayy Allah korusun şimdilik olmasın yaaa
izmirden herkese kuccak dolusu sevgilerçok güzel geçen bir haftadan sonra izmirdeyim. mayıs kuzucuklarım ve anneleri herkes turp gibi sapasağlamlardır inşallah. eşimle her ne kadar regl olsamda:)) çok güzel vakit geçirdik. istanbul havası benimkine gittikçe iyi gelmeye başladı:) bana bol bol methiyeler düzdü( gaz verdi aklınca:)) üçümüz bol bol yatak keyfi yaptık. birde hiç pcyi açmadı o açmayınca bende elleyemedim malum kıskanıyor sizi:)) kim bilir neler kaynatmışınızdır ( iyice uzak kaldım forumdan böyle mi olacaktı ( annemi umreye uğurlayıp, nişanı yapıp dönücez köyümüze. izmirde soğuk marmarise göre ece hasta olacak diye çok korkuyorum. inşallah ara ara girerim foruma herkesi çok çok öpüyoruz
Kızlarrrr gelin gelin bende de meyveli kek varsearchbau senin kekle benim keki birleştirip misafir ağırlayalım şekerim sen bambucan oldun ben searchbau yazmayı öğrendim
Bu gün basamayan oğlum uzun uğraşlarım sonucu 18 sn koltuğa tutunarak durdu sürekli bıraktığı poposu havada kaldı yani çok mutlu oldummm
Birde top oynarken cırtlak bi sesle atttt dedi
Su isterkende ilginç bi şekilde üfleyerek fffff yapıyordu bu gün yine aynı ilginç üflemesiyle ffffuuu dedi:119:
Kuzum beni bu günn çok mutlu ettiiii
izmirden herkese kuccak dolusu sevgilerçok güzel geçen bir haftadan sonra izmirdeyim. mayıs kuzucuklarım ve anneleri herkes turp gibi sapasağlamlardır inşallah. eşimle her ne kadar regl olsamda:)) çok güzel vakit geçirdik. istanbul havası benimkine gittikçe iyi gelmeye başladı:) bana bol bol methiyeler düzdü( gaz verdi aklınca:)) üçümüz bol bol yatak keyfi yaptık. birde hiç pcyi açmadı o açmayınca bende elleyemedim malum kıskanıyor sizi:)) kim bilir neler kaynatmışınızdır ( iyice uzak kaldım forumdan böyle mi olacaktı ( annemi umreye uğurlayıp, nişanı yapıp dönücez köyümüze. izmirde soğuk marmarise göre ece hasta olacak diye çok korkuyorum. inşallah ara ara girerim foruma herkesi çok çok öpüyoruz
günaydın herkseee
yeni bir haftadan daha merhaba, inş çabucak geçecek bir hafta olurrumarım herkes iyidir, bizim için bol dinlenceli, zeynomun mis kokusuyla dolu güzel bir haftasonuydu, geçmişi nasıl okurum bilemiyorum hepinizi çokk öpüyorumm ve mutlu bir gün diliyorumm buarada zeynomun üstten 3 dişi birden çıkıyor birtanede alttan, bugece yine uyumadı yani olsun yinede çok mutluyum bugun, çok şükür
Öncelikle cuma günü için özür dilerim anneler veda etmeden kaçmak zorunda kaldım.Acilen izin aldım ve acilen çıktım işyerinden Hastaneye gittik eşimle çalışabilir raporu almaya.Harika bir haftasonu geçirdim.Cumartesi günü bebişimin kıyafetlerini yıkadım(Çok heyecanlandım bir an önce gelsinnn.) ve kv ve görümcemle oruk(içli köfte) yaptık.Pazar günüde yine kv ve görümcemle kız kıza takıldık önce özsüte gittik latte ve fıstıkçikolatalı pasta yedik sonra çarşıda uzun bi dolaşmanın sonunda antikhanda iskender yedik.Kv bizi gülmekten mahvetti tam bir antakya kadını çok seviyorum onu. .Vee sizleride çok seviyorum yeni hafta hayırlı olsun inşallah :)
Kızlar size bir kaç sorum olacak:
1) Tam yumurta sarısı ve cevizi her gün mü gün aşırı mı veriyorsunuz?
2) Ekmek hala veriyor musunuz 'evet' ise ne kadar? Bir de hangi ekmek?
3) Yulafı nasıl veriyorsunuz ve nereden bulabilirim?
tünaydınnnn
MELEĞİMM poğaçalar için seni tebrik ediyorum şekerim:)geçen gün mahir için baby pastamız var demiştin canım nasıl yapılıyoo..kuzuma yapim:
Selam arkadaşlar,
nasılsınız? geçmişi çok okuyamadım.. bir kaç gündür de hiç giremedim.. Kaan hasta oldu.. hiç keyfi yok burnu alıyor öksürüyor.. gceleri hiç uyumuyor... doktora götürdüm şurup verdi ve antibiyotik yazdı.. kullanmak istemiyordum ama kulaklarda iltihap başlagıcı var dedi o da boğazda enfeksiyona sebep oluyor öksürtüyor dedi... önlemini almazsan bronşite çevirebilir dedi...Bugün de tam huysuz hiç 1 dk susmuyor sürekli ağlama halinde mızmız ve mayışık.. gece de öyleydi.. off off şu haftalığı atlatalım başka bişey istemiyorum
Sizce napsam.. acil önerilerinize ihtiyacım var. (İlaç konusunda)
kızlaaarr oğlum 2 gündür bazen emerken bazen de uyuturken kafasına vuruyodu az önce gece uykusuna uyumadan önce abarrttı hatta vurmaktan uyuyamadı bi türlü sizce nedendir dişten olabilir mi çünkü kucağıma aldığımda omuzumu kemirdi kötü bişey değildir değil mi lütfen yardım
babyceren ciddi olamazsın canımçünkü biz o yöntemle korunuyoruz ve hala regl olmadım ben yarın hemen bi test yapayım bari ayy Allah korusun şimdilik olmasın yaaa
Biz de sizleri öpüyoruz,İzmir e ara ara gitmene sevindim çünkü yazın da gidersen eğer biz de orada olacağız inşallah görüşürüz.Bebişlerimiz de yürüyor olacakizmirden herkese kuccak dolusu sevgilerçok güzel geçen bir haftadan sonra izmirdeyim. mayıs kuzucuklarım ve anneleri herkes turp gibi sapasağlamlardır inşallah. eşimle her ne kadar regl olsamda:)) çok güzel vakit geçirdik. istanbul havası benimkine gittikçe iyi gelmeye başladı:) bana bol bol methiyeler düzdü( gaz verdi aklınca:)) üçümüz bol bol yatak keyfi yaptık. birde hiç pcyi açmadı o açmayınca bende elleyemedim malum kıskanıyor sizi:)) kim bilir neler kaynatmışınızdır ( iyice uzak kaldım forumdan böyle mi olacaktı ( annemi umreye uğurlayıp, nişanı yapıp dönücez köyümüze. izmirde soğuk marmarise göre ece hasta olacak diye çok korkuyorum. inşallah ara ara girerim foruma herkesi çok çok öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?