Afbiyir cnmnasil yani Sinemis e kardes mi geliyor ...dumur oldum resmen gecmiste okumustum ama saka oldugunu dusunmustum dogru ise ne mutlu haber cnm
topik göçmüşmüherkes nerdeeee
canlanın bi silkelenin kendinize gelinnnn:86::86::118::118::118:
planner tatilden dönmüştü peki şimdi nerde
annezeynep sen neden yazmıyosun cnmhala işlerin çokmu yogun
turuncu annesindeydi:44:
tatlıcadının annesi tatlıcadıdaydı:44:
benim annem teyzemlerdeydii:44:
peki azraecenin annesi nerdeydiiii
bana yine geliyolarrrrrracıktımmmm [
/QUOTE
Tabii o nerde bu nerde onun annesi orda benimki
Nerede diye sor bi gonul2000sayffam vardi
Nerelerde diye sorma sakın hıh
selammmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzzz
çok acelem varrrrrr
artık buraya vakit ayıramıyorum sebebi:bir dizi dikkatimi çekti pcden onu izliyorum:)
3 bölüm oldu izledim daha 15 bölüm varçağla uyuyunca hemen pcye dizi izliyorum:)
15 bölüm bitsin döncem ben size:)
gece 2ye kadar oturdumbi baktım çağla salona gelmiş ışıgı açık görmüş kalkmış yatagından yanıma gelmiş:)
benide aldı gittik uyumaya..tekrar uyuması 1 saat sürdü
anlayacagınız uykusuzum
gece onu salonda görünce çok korktum:18:yusuf yusuf oldum:)
çağla uyanmadan dizime devam edecegim ama önce defnoşumla musab bilalin fotolarına bakacam
elifimmm canım benim nazik davetin için çok teşekkür ederim ama sana zahmet vermek istemem canım..zaten iftara nazımız geçen yerlere gidiyorum çocuklar rahat durmuyo..eminim sanada nazımız geçer ama olsun seni yormak istemem
bu hafta bi gün abimlere yemege gitcez evi senin evin karşısında:)belki cerenle gelir bi kahveni içeriz
mutlumun eşinin dedesinede Allahtan rahmet diliyorum..ölüm yaşlıyada gelse insan çok üzülüyo..
hepinizi çok öptüm
acelem var ben kaçtımmmmm
meleğim meleğim çok tatlısınşu yiğen meselesinde bayağı güldürdünüz beni Allah ta sizi güldürsün yahu
abimin eşi hamile canım benim mutlum açıklama yapmıs sağolsun
şimdi sevgili gelinimizde doktora gitmiş ve rahim içinde kanama var yat bol bol demiş ve progestan verip yollamış off canımız sıkıldıyaahu forumdan bu ilacı kullanan arkadaşlar vardı diye hatorlıyorum boyle bi rahim içi kanama yaşayan oldu kızlar aramızda :18::18:
topik göçmüşmüherkes nerdeeee
canlanın bi silkelenin kendinize gelinnnn:86::86::118::118::118:
planner tatilden dönmüştü peki şimdi nerde
annezeynep sen neden yazmıyosun cnmhala işlerin çokmu yogun
turuncu annesindeydi:44:
tatlıcadının annesi tatlıcadıdaydı:44:
benim annem teyzemlerdeydii:44:
peki azraecenin annesi nerdeydiiii
bana yine geliyolarrrrrracıktımmmm
canım haklısın,Doğa gün geçtikçe kendime zaman ayırmamı güçleştiriyor artıkAsk olsun bir diziye sattin mi yani bizi :)) peki cnm sen keyfine bak biz kaliriz buralarda yalniz... baksana daimi gelen Azraece var geceden birde ben ee neye varicak bu is( pinarda da ugramamis ne olduki acaba...aslinda herkes hakli ramazanda insan yetisemiyor hicbirseye ve cocuklarda gitgide zorlastilar ne guzelde eski halleri bu veletlerin koydugumuz yerde oylece duruyorlardi eyy gidi gunler eyyy...
Cagla nerde yatiyor sekerim yani besiginden inebilecegi bir yermi..bizimki park yatakta uyuyor ve ondan simdilik cikamiyor :))simdilik
2 ay lık kızım var 10 gündür kakasını yapmıyo ne yapabilirim çok tecrübesizim daha 22 yaşındayım yardımcı olamadığım için kızıma çok mutsuzum
Selam canım,biz ilk dozumuzu olduk menenjit aşısının,c.tesi de 2. dozunu olucaz.Eltimin oğlu menenjit geçirmiş ölümlerden dönmüş,eşimin ailesi özellikle bu konuda çok hassas.Dr.da anlatıp ikna olunca yaptırdım ben kızıma.AŞı candırHu hu selam millet ♥♥ben geldim hala yasiyorum
Beni merak edeniniz oldumu acep ??
Herkeze hayırlı ramazanlar geçmişe bakamadım
Döktürmussuniz bizim pc bozuldu tel zor
Yazılıyor yaramaz bişey yoktur umarım
Biz babamiza evimize izmire sıcaga kavustuk
Doktor kontrolüne gittik boyumuz güzel uzamis kg 4ayda 200gr almışiz kan sayımı yaptirdik düşük çıktı ferrum kullan dedi bu güne kadar hiç kullanmadim sanırım alicam.d vitamini 18 yasina kadar kullanılması gerekir dedi zaten vitamin veriyorum. Sorum şu menenjit aşısı doktor yaptirsan iyo olur dedi önemliymis özel aşı 2doz 150 tl dozu fiyatını geçtim yaptiran duyan varmı rota virüsü yaptırdım bunu da yaptirsammisiZz duydunmu yaptırdı nizmi....Bu arada 2 azi 1de alttan 3 diş patlattık havuzzlular kervanına katıldık
O küçük bu küçük derken koca havuz almışiz 4damacana suyla bir bogumu ancak doluyor ben o kadar dolaun derken oğlum bi taraftan kovasiyla içiyor karışık çorba oldu anladınız siz su aşı konusunda bilgi istiyorum hepinizi özledim öpüyorum
*Dr.kontrolünde 1/2 kansuk fitil(hemen kakayla geri çıkar bu)2 ay lık kızım var 10 gündür kakasını yapmıyo ne yapabilirim çok tecrübesizim daha 22 yaşındayım yardımcı olamadığım için kızıma çok mutsuzum
Şekersizim Allah gönülne göre ev verdi,,eşyaları da nasip etsin inşallahkolileri sıfırlardan aldık. kendimiz bantladık falan öyle hallettik... evet kayınvalidem sağolsun, sarma ve kutulamaya da yardım etti... hatta koltuklarınızı da değiştirseydiniz ya dediyaaa işte böyle. onun gazıyla kocişi ikna etsem mi diye düşünmüyor değilim sonuçta yıllaaaar sonra değişiyo böyle şeyler.. millet her sene mobilya değiştiriyor bizimkilerin miadı dolmak üzere. 6 yılı geçti alalı... aslında yatak odamı da değiştirmek istiyorum... en iyisi su işleri bitirip mobilya bakayım ben uygunundan güzelinden.. (pek umudum olmasa da)
Selam canım, bende Hejara önerdim gün içinde birkaç saat ayakkabıyla dolaştırmasını çünkü bende senin gibi düşünüyorumMerhaba Arkadaşlar,çok sık giremesem de ara ara okuyorum paylaştıklarınızı. İşler yoğun,ramazan biraz sıkıntılı geçiyor.
Bir arkadaşın bebeği yürümüyordu adını hatırlayamadım şimdi,benim kızım da geçen haftaya kadar ellerini bırakmıyordu,doktorun sözüyle evde ayakkabı giydirmiyorduk,geçen hafta ayakkabı giydirdik 2 gün sonra yürümeye başladı.Galiba çorapla kayıyormuş yavrum o yüzden korkuyormuş.
Diş rekoru bizde olabilir,16 dişimizin çıkması tamamlandı.Bu arada sizin kuzularda da emme isteğinde azalma oldu mu?Benimki bırakacak galiba,resmen zorla veriyorum ağızına.
Denize giden arkadaşlar,bebeğinizin ayağına ne giydirdiniz tatilde?Tatile giderken kuzular için yanınıza mutlaka alın diyeceğiniz neler var?Haftaya biz de tatilde olacağız da.
Bir diziye terk mi edicen sen bizi şimdiselammmmmmm
nasılsınızzzzzzzzzzzzz
çok acelem varrrrrr
artık buraya vakit ayıramıyorum sebebi:bir dizi dikkatimi çekti pcden onu izliyorum:)
3 bölüm oldu izledim daha 15 bölüm varçağla uyuyunca hemen pcye dizi izliyorum:)
15 bölüm bitsin döncem ben size:)
gece 2ye kadar oturdumbi baktım çağla salona gelmiş ışıgı açık görmüş kalkmış yatagından yanıma gelmiş:)
benide aldı gittik uyumaya..tekrar uyuması 1 saat sürdü
anlayacagınız uykusuzum
gece onu salonda görünce çok korktum:18:yusuf yusuf oldum:)
mutlumun eşinin dedesinede Allahtan rahmet diliyorum..ölüm yaşlıyada gelse insan çok üzülüyo..
hepinizi çok öptüm
acelem var ben kaçtımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?