2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Afbiyir cnm nasil yani Sinemis e kardes mi geliyor ...dumur oldum resmen gecmiste okumustum ama saka oldugunu dusunmustum dogru ise ne mutlu haber cnm

meleğim meleğim çok tatlısın şu yiğen meselesinde bayağı güldürdünüz beni Allah ta sizi güldürsün yahu

abimin eşi hamile canım benim mutlum açıklama yapmıs sağolsun

şimdi sevgili gelinimizde doktora gitmiş ve rahim içinde kanama var yat bol bol demiş ve progestan verip yollamış off canımız sıkıldı yaahu forumdan bu ilacı kullanan arkadaşlar vardı diye hatorlıyorum boyle bi rahim içi kanama yaşayan oldu kızlar aramızda :18::18:

yemegim hazır
etli türlü(etsizi varmı bilmiyorum:))
bulgur pilavı şariyeli,
ve cacık veeee pudinkli bisküvili pasta
kızlar ben yemegimi tam ölçü yaparım yani tam ayarlarım bir kaşık bile yemek artmaz:)
bana çat kapı biri gelse aç kalır
tabi bende çalışıyo olsam fazla fazla yapardım"
evi silmem lazım ama çağla paspasın peşindeartık gece uyusunda siliyim..
hiç işim bitmiyootomatige baglanmış gibiyim

topik göçmüşmüherkes nerdeeee
canlanın bi silkelenin kendinize gelinnnn:86::86::118::118::118:

planner tatilden dönmüştü peki şimdi nerde
annezeynep sen neden yazmıyosun cnmhala işlerin çokmu yogun
turuncu annesindeydi:44:
tatlıcadının annesi tatlıcadıdaydı:44:
benim annem teyzemlerdeydii:44:
peki azraecenin annesi nerdeydiiii
bana yine geliyolarrrrrracıktımmmm

Hu hu selam millet ♥♥ben geldim hala yasiyorum
Beni merak edeniniz oldumu acep ??
Herkeze hayırlı ramazanlar geçmişe bakamadım
Döktürmussuniz bizim pc bozuldu tel zor
Yazılıyor yaramaz bişey yoktur umarım
Biz babamiza evimize izmire sıcaga kavustuk
Doktor kontrolüne gittik boyumuz güzel uzamis kg 4ayda 200gr almışiz kan sayımı yaptirdik düşük çıktı ferrum kullan dedi bu güne kadar hiç kullanmadim sanırım alicam.d vitamini 18 yasina kadar kullanılması gerekir dedi zaten vitamin veriyorum. Sorum şu menenjit aşısı doktor yaptirsan iyo olur dedi önemliymis özel aşı 2doz 150 tl dozu fiyatını geçtim yaptiran duyan varmı rota virüsü yaptırdım bunu da yaptirsammi siZz duydunmu yaptırdı nizmi....Bu arada 2 azi 1de alttan 3 diş patlattık havuzzlular kervanına katıldık
O küçük bu küçük derken koca havuz almışiz 4damacana suyla bir bogumu ancak doluyor ben o kadar dolaun derken oğlum bi taraftan kovasiyla içiyor karışık çorba oldu anladınız siz su aşı konusunda bilgi istiyorum hepinizi özledim öpüyorum

Herkes nerde diye sordugumuzda sanki geliyormusunuz ki o kadar cok var merak ettigim niye gelmediklerini bilmedigim hangisini yazayimki...En guzel toplucadan ahaliii nerdesiniz diye sormak olucaktir ama buda kafi gelir mi bilmem dunden beri sadece bir sayfa ilerlemis hayirlisi bakalim.. dukkan umarim kapanmaz...

Mutlu annecim basiniz sagolsun bir aksilik oldugunu anlamistim ins rabbim rahmetini bagislar ..sevenlerine bol sabir diliyorum...

Ask olsun bir diziye sattin mi yani bizi :)) peki cnm sen keyfine bak biz kaliriz buralarda yalniz... baksana daimi gelen Azraece var geceden birde ben ee neye varicak bu is ( pinarda da ugramamis ne olduki acaba...aslinda herkes hakli ramazanda insan yetisemiyor hicbirseye ve cocuklarda gitgide zorlastilar ne guzelde eski halleri bu veletlerin koydugumuz yerde oylece duruyorlardi eyy gidi gunler eyyy...

Cagla nerde yatiyor sekerim yani besiginden inebilecegi bir yermi..bizimki park yatakta uyuyor ve ondan simdilik cikamiyor :))simdilik

Hayy allah ne cok safim ben yaa :))

Iyiki benim anneyi sormadin ...korktum tum topigin anneleri nerde diye sorcaksin diye :))
Topige bende su sarkiyi armagan ediyorum sehtap erenerden "canlan biraz canlan biraz kipirda" sarkisi gelsin

arkadaslar iyi sahurlar ben size bir haber vermeye geldim bir arkadasım vardı ya hamile kalmak isteyen deniz o hamile 1.5 aylık tüm dua eden etmeyen herkezden Allah razı olsun hakkınızı helal edin azraececim sen özellikle ustunde durmustun ok tesekkür ederim Allahım ne muradın varsa versin tabi herkezin

2 ay lık kızım var 10 gündür kakasını yapmıyo ne yapabilirim çok tecrübesizim daha 22 yaşındayım yardımcı olamadığım için kızıma çok mutsuzum

canım haklısın,Doğa gün geçtikçe kendime zaman ayırmamı güçleştiriyor artıkinan ayağıma sarılır halde geziniyorum evdedün iftardan sonra biraz gezintiye çıktık,sokak ne canlıymış yahu
2 ay lık kızım var 10 gündür kakasını yapmıyo ne yapabilirim çok tecrübesizim daha 22 yaşındayım yardımcı olamadığım için kızıma çok mutsuzum

Doktorunla görüştün mü?Bildiğim kadarıyla doktor gerek görürse lavman ya da fitil veriyor.Aslında poposuna zeytinyağı sürülüp masaj yapılır diye hatırlıyorum:44:Aynı zamanda karnına daıresel hareketlerle zeytınyag surup masaj yapabılırsın.

herkeze günaydın mutlu başın sağolsun bende dedemi hep güzel hatıralarla hatırlarım iyiki onlarla vakit geçirmişim.
fotolara yorumlarınız için teşekkürler.bizim bıdık artık bize yemeklerde rahat vermiyo mama sandalyesinden çıkmaya çalışıyo kemer takıyoruz ağlıyo yere bırakıyoruz ağlıyo.niyeti kucağımıza gelmek,alıyoruz hemen kaşığa sarılıyo neymiş kendisi yemek.altımızdan topladıklarımla ramazan çadırı doyar ama benim tabağın yarısını yedi.menüde pilav ve taze barbunya,şehriye çorbası vardı.yerdemi yesek ne yapsak o zamanda küçük maymun bütün tabaklara saldırımı bilemedim.bizim gibi olan var mı

Selam canım,biz ilk dozumuzu olduk menenjit aşısının,c.tesi de 2. dozunu olucaz.Eltimin oğlu menenjit geçirmiş ölümlerden dönmüş,eşimin ailesi özellikle bu konuda çok hassas.Dr.da anlatıp ikna olunca yaptırdım ben kızıma.AŞı candır
*Dr.kontrolünde 1/2 kansuk fitil(hemen kakayla geri çıkar bu)
*Popoya zeytinyağ ile masaj
*1 çay kaşığı zeytinyağ ağızdan verilip kaka yapması sağlanabilir diye aklımda kalmış,
dr.unuza da bir sorun isterseniz 10 gün çok fazla,, kaka yapmamasını doymuyor olabilir diye de biliyorum:44:
Sağlıkla büyüsün bebişin inşallah

Beykoz arkadaşına çok sevindimAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

herkese günaydınlar. mutlum seni arıyorum ama telin kapalı başınız sağolsun mekanı cennet olsun dedenizin.

gönülsayfam ben seni sordum valla hemşehrim sayılırsın ne de olsa:))

beykoz çok ama çok güzel bir haber bu geriye hejarın akrabası özlem kaldı ay ne güzel kime dua etsem tutuyor Allah isteyen herkese nasip etsin sağ salim kucağına almayı nasip etsin

babycerenim dizinin adı ne merak ettim:))

kujum ya bir gün buluşalımda beraber 101 oynayalım ne dersin:)) çorbayı yapınca haber ver beğenecekmisin bakalım azraece çorbasını:))

Herkese mutlu sabahlar güzel arkadaşlarım
Sizi çok ama çoook özledim
Bildiğiniz üzere dedeciği kaybettik
O kadar güleryüzlü o kadar iyi bir insandı ki,cenazeye sel oldu insan yağdı,herkes ağladı durdu..
Mübarek ayda vefat ettiği için güzel iftarlar veriliyor gelenlere...Kendisi de zaten yedirmeyi içirmeyi
çok severdi.Mekanı cennet olsun,Rabbim kabir rahatlığı versin inşallahÇocuklarını torunlarını yaşadığı müddetçe
memnun mutlu etmiştir sanırım.Rabbim bizlere de böyle ılımlı bir aile büyüğü olmayı nasip etsin
Baş sağlığı dilekleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim,,iyiki varsınız

Günlerdir evler arasında mekik dokuyorum,,hadi ben neyse de kızım çok hırpalandı.Kendi yeğenleriyle çok güzel oynuyor yavrum ama diğer akraba çocukları sevmek için çok sıkıştırıyor Mira da bunaldı iyice İsilikleri geçmişti şimdi yine geldiler..
Herkes saçma bi şekilde bişey yedirip içirmeye çalışıyor anlamıyorum bu insanları,çoğu akraba diye ses de çıkarmıyorum yavrumun kaka saatleri bile değişti şu 4 günde. Akşam dayanamadım artık aldım kızı evime geldim 23.00da.Bugün de bakıcı teyzeye bıraktım,o da ayrı bir tel.denDüzenimiz bozuldu bu hafta anlayacağınız Sahur ve iftar saatlerinin yakınlığından uyku zaten yokŞimdi de işteyim

Son düzenleme:
hay allahım yaaa. yazdım yazdım... gitti

neyse

güzel bi gün diliyorum öncelikle...

beykozcum, çok güzel bi haber. okuyunca cok duygulandım. darısı isteyen herkesin başına inşallah

mutlum tekrar basın sağolsun. bu dünyadan göçünce güzel hatırlanmak en önemli şey sanırım. mekanı cennet olsun...
miracığıma kıyamam. ama geçer en kısa zamanda meraklanma. defne de tatilde aynıydı. butun huyu suyu düzeni değişmişti. evimize gelince eskiye döndü annesinin bitanesi isilik için de banyosunun durulama suyuna tuz at ben cok faydasını gordum. (gerçi biliyosun zaten di mi yazdıktan sonra aklıma geldi silmiyim dedim)

menenjit aşısını söylemedi bizim doktor. bi sorayım bakayım...

oh be 3-5 kişi geldiniz nihayet beybinin dediği gibi forum göçtü sandıydım artık ben de....... uğrayın yazın arkadaşlar. buralardayım deseniz bile yeter... merak ediyorum... açıp bakıyorum sürekli kimse gelmiş mi diye

işe bir başladım pir başladım valla.. feci yoğunum arada kafa dağıtmak için giriyorum bakıyorum siz de olmayınca bunalıma girdim desem yeridir
bi yandan dekorasyon işleriyle uğraşıyorum mesai bitince. evi görseniz dandini... boş koliler dolu koliler... eşyalar darma duman. daha defnoşun kıyafetleri ayıklanıcak. hiç de demiyosunuz yardıma gidelim diye :hıh: neyse taşınayım da kahveye gelirsiniz keyif yaparız inşallah...

Pınardacım güzellik sırrın güzelmiş,zaten kendin de çok güzelsin,gül suyunu ben hem kızıma hem kendime kullanıyorum,
yüzünüzü haftada 1yada2 kez soda ile yıkmanızı tavsiye edebilirim1 şişe soda açınca yarısını kendiniz yada eşinize içirip kalanı ile de yüzünüzü yıkayın kızlarBenim günlük makyaj malzemelerim: pudra(mac),rimel(chanel) ve ruj(mac) sadece.
Günün önemine göre far ve terracota olabiliyor aradaRamazanda makyaj yapmam pek,annemden öyle görmüşüm sebebi yok

Şekersizim Allah gönülne göre ev verdi,,eşyaları da nasip etsin inşallahBu arada yuvamamı taşınıyorsun?Şehir içine mi?
İlk fırsatta seninle kreş üzerine münazara yapmam lazım,bişeyler danışacağım:44:
Selam canım, bende Hejara önerdim gün içinde birkaç saat ayakkabıyla dolaştırmasını çünkü bende senin gibi düşünüyorum
kızım ayakkabı giydikten sonra yere daha sağlam bastı ve daha çabuk yürüdü gibi geldi.Dişlere de maşallah
Deniz kenarında ayağına bişey giydirmedim fakat decatlondan cırtlı sandalet aldım normalde de giydiriyorum artık arada sırada.
Tatile giderken yanına mutlaka bebek simidi al derimZaten kıyafet şapka vs. şeyleri mutlaka alırsın ama çıtçıtlı badilerle rahat ettim genellikle.

Bir diziye terk mi edicen sen bizi şimdiHemde 15 bölüm
Vampirleri falan izlemiyosun dimi canım

Bu arada bebek işi ismi sanırım yeni bir dizi başlamış arkadaşım aradı söyledi tam bizlikmiş kızlar
Bizim yaşadıklarımızı anlatıyormuş uykusuz geceler fln
Netten izlicem bende bi ara merak ettim tv.den takip etmem imkansız bu yoğunlukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…