yarın iftara davetliyiz abimlere:)herşeyide size anlatmassam çatlarım:)
yengemi aradım dedim ne yemek yapcan gelinnnn
neden dedi
ona göre giyinecem o yüzden dedim
neyse menüde sarma,kaytaz böregi,domatesli şariye çorbası,salata, ve tramisu varmış
bide sürpriz bişey daha varmış söylemedi:26:kesin çok sevdigim bişeydir
kızlar sizler sarmayı hep zeytinyaglımı yaparsınız:26:bizim burda sarma öyle yapılmıyo:44:
incecik sarılır asma yapragıyla..içine kıyma konursıcak sıcak yenir tek başına akşam yemegi bile olur..
ama sizlerde dikkatimi çekti soguk servis yapıyosunuz ve zeytinyaglı vee veeeetuhaff:44:
elifçim kayınvalideni yemege alıcaksan bence yöresel yemeklerimizden yap..çünkü o eski antekye kadını
degişik lezzetlere önyargılı olabilir gibime geldi..sen ona bi aşür yap,güllaç,kadayıf falan yap:26:
tepsiye et bas:26:lahmacun falan:26:kaytaz böregi:26:firikli aş:26:ekşi aşı:26:
kızlar dün demiştim ya bi komşum(55 yaşında)saatlerce bende oturdu diye:9
yine geldi kafayı yiycemmmm
zaman geçmiyomuşşgit uyu be kadın delimisin nesin:18:
zaman geçsin diye önüne libye koydum ayıklatıyorum
yarında gelirse sarma sardıracammmmmm
maksat zaman geçsin:))
neyse karşımda çakmasın ben kaçıyımmmm
canım,Nefis Yemek Tarifleri — Kolay ve Resimli Yemek Tarifleri da kahvaltılık tarifler var.Şu an beynime yeteri kadar su ulaşamadığından(oruçluyum ya) aklıma tarif gelmiyor ki:44:
Eveeet ne diyordumNerdesin
Annezeynep: Şimdi yoğunluktan gelemiyorsun,sonra tatile gidicen biz nolucaz
özletme kendini
Çiçek çiçek çiçek çiçek:Masal masal masal masalNasıl nasıl nasıl nasıl?
Dilber: Son düzlüğe girdin işinde,,sonra ver elini tatilKaancığımın dişlerinde gelen var mı?
E den kimse yok EcesuelifEdacık Eladuru Eybiceren Erdesiniz kızlar
Güneş: oğluşun büyüdü ama bizi unuttun sen,biz seni unutmadık
Lillac: Seni de bekliyoruz ve özlüyoruz canım
Pampiş: Hiç görünmüyorsun artık,,yüzünü gören cennetlik oldu
Zada: Nerelerdesin zadacanSes ver anlarım ben
Yavrumkedi: 1 cevap yazarım kaçarım yok öyleTatildeysen yada tatile gideceksen o ayrı
Kesin birilerini unuttum yine ama aklıma gelenlerin acaba bizde aklına geliyor muyuz diye merak da ettim
Ses verin ben anlarımtıktık:13: İnşallah parolasını unutan yoktur allam
selammmmyine çok acelem var yazıp kaçacam
mutlu hanım mutlu hanımmmmmne anlatıyon diziyi be yaaaa ben bakcam ben izliycemmm
badürde hoş adam dimi:)sinir krizi geçirmesine bayılıyorumbendede bi psikopatlık var :)
ırmagada uyuz oldum ne kasıntı bi tipşadiye güzel ama neyse bi daha agzını açmaaaa
demek dün akşam sende dondurma yedinohh bende yedim:)başka ne diycektim sana:26:hıh hatırladım
şişe ve kapak olayını biz çoktandır yapıyoruz:)çağla herşeye açç aççç diye bagırıyo
şimdilik sana bu kadar yetersinirliyim sana
elifcimm canım benim sen beni yalnış anladıniftar yemegini boşver ben seni yormam yoramammm
ama sen bana gel kabulüm valla ben seni seve seve agırlarım başımın üstünde yeriniz var..ama ben 2 çocukla gelmemm gelememmmyarın akşam abimlere yemege gitcez evdeysen saat 9 gibi gelir cerenle kahveni içeriz ne dersin
hem beni ilk gören sen olursun senide ben:)gerçi senin komşun melahat abla beni ilk görmüştü olsun:)
bu gidişle birbirimizin ilki olacaz başkada kimseyi göremeyecez:))
chihiro aziz dostum kim ölmüş okudumda pek anlamadım:26:akraban falanmıydıAllah gani gani rahmet eylesin:)
töbe yarabbim..kız bizene ünlü rosalindadan:)yinede başın sagolsun cigerim..
hejarım tatlı dillim:)evet çağlanın boyu posu iyi ama işte biraz bacakları süzülmüş gibi canım sıkılıyo..şu dişleri bitsinde kilo alsın istiyorum..
şekersiz cep sinemasıda neymişkız daha ben bile bilmiyorum senin sosyal kızın biliyo
valla bu defnoşu ben bile kıskanmaya başladım:)yakında ingilizcede ögrenir
benimde hemen ögrenmem lazım:)yes ı do you,my names hello kittiy:)))
şimdilik bu kadar acelem var çamaşır ascamkuzzulkurtttt
saat 10 dan beri oğlum uyuyor tamam uykuya düşkün ama bugün fazla oldu
ilk uyanınca sütünü veriyorum 1 saat sonra falanda kahvaltısını
tam kahvaltısını hazırlamıştım ki takrar uyuyor
şu saat oldu daha kahvaltı yapmadı sıpa
gidip bakıyorum mışıl mışıl uyuyor
HAyır hayırrr Melahat değil nebahatt.evet her akşam evdeyiz her akşam bekleriz fotoğraf makinesini hazzırlıyorum o zaman benn ayy çok heyecanlandım şimdi.:18: yaşasınnn babycereni görcem oleyy Allahım öbür güzel anneleride görmeyi nasip et yarabbim. Aminn
tabi ki aklıma geliyorsunuz ama ama...unutulmadığımı görünce ilk fırsatta bişeyler yazıyım dedim..öncelikle hayırlı ramazanlar...iki aydır takip edemiyorum sizleri..nadiren ziyaterçi olarak girip bi göz atıp çıkıyorum...haziranda işe başladım,okul kapanınca üç beş günlüğüne memleketlere gittik,arkası da ramazan..çağatayın peşinde koşturup duruyorum..daha yürümüyoruz bizde(..dişler,iştahsızlıklar uğraşıp duruyoruz işte..zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile...sağlık olsun..çok şükür...sizlerde ne var ne yok ..eminim biçok şeyi kaçırmışımdır ...mira nasıl mutlu annem?teşekkür ederim bu aradahatırlandığım için
günaydın kızlar bizde 4 dişimizin yanına 5. kardeşini dün akşam sancılı bi süreçten sonra getirdik.gece oğluşum resmen hem kendi hemde bizimle savaştı koskoca yatak dar geldi.ve sabah gülerken bir baktım 5. dişimiz patlayıvermiş.bende oh be dedim.
baybceren merhameti bende çok beğenmiştim ama izlerken içim acıyor o diziyi.
mutluanne o paylaştığın sunumda domatesin aldındaki krepmi acaba bu arada benim oğlanda kapakları direk ağzına götürüyo ama yinede denicem.
çiçek inan burda sevinçlerimiz kadar sıkıntılarımızı da paylaşmak için burdayız.özellikle gurbetteysen.hiç sıkmazsın.anlat belki çare olamayız ama hiç olmazsa dinleriz.
elif sanırım hormonlarımızın oturması biraz zaman alıyo bence masa konusu seni mutlu edecekse yap yemek yapmak beni mutlu eder ama çok kendini yorma zaten işte yoruluyoruz.önemli olan eşinin beğenmesi kendi annesinin yanında seni övüyorsa ne güzel annemin yemekleri diye söylenen ne kocalar varinş. zamanla kayınvaldenizle aranız yine eskisi gibi olur.
sağol canım. gittim geldim. tüm öğlenim kumaşçıda gitti. neyse ki siparişler tamam.. kumaş cumartesi gelecek. öbür hafta içi bi gün de hazır olcak artık en kısa zaman ne zaman olursa bakıcaz... perşembeyi bulabilir dedi. yani tam 1 hafta var yeni kılıflarıma kavuşmama :)
salı akşamı gittiğimiz iftarda Orhan Cemal gözlüğümü kırdı...
iftarı tamamen flu hatırlıyorumyemekleri de doğru dürüst göremediğimden, sürekli "bu ne bu ne bune "diye sordum arkadaşlara ama "aman Chihirooo, sanki yiyecek gibi soruyorsun. nasıl olsa yemeyeceksin bari bizi yora" der gbi baktılar ama yanımdaki kişiyi tanıyamayıp diğer tarafımdaki arkadaşa "bu kiiim" dye sorduğumda, durumun vehametini anladılar
sonuç olarak, yedek gözlüğümü taktım ama camların odağının oturması birkça gün alacağından, heryeri tümsek görüyorum. adımlarımı, sanki tümsek geçiyormuş gibi atlayarak atıyorumama komik ouyorumdur dimi
MELEGIM, ilk firsatta foto yuklemeye calisacagim canim ama en son yuklemeyi becerememistim sorun cikmisti umarim hallederim kocaman opuyorum seni ve Mahirimi
Çok teşekkür ederim canım çok sağol
Meleğim bende regliyim yawSunum için bi örnek ekliyorum sana canım basit ama sofrada şık duruyor
Birde menemen yap parmaklarını yesinler
Eki Görüntüle 764037 :
bi ara külünçeyi denemek isterim cnm..sendende tüyoları alırım bilesinCanım benim külünçe;süt,sıvıyağ,şeker,tam buğday unu,yaş maya,çörek otu,susam ve külünçe baharatı(buraya özgü bir baharat) malzemeleriyle yapılır.
Canım yaşımı ne sen sor ne ben söyleyeyim,keşke Benjamin gibi gittikçe gençleşseydikNeyse 80 doğumluyum canım...
Beybim bizim buralarda da sarma etli yapılır,annem öyle güzel yapar ki hamileyken annemin dolmalarına aşermiştim...Eşim zeytinyağlısını arada özlediği için(egeli) yaparım.Benim zeytinyağlı biraz ekşi-tatlı-hafif tuzlu bir şey olur.Ay bugün iyice abarttım şu yemek olayını,ne kadar söz etmişim yahu:26::26:
hıı iyi etmişiniz o zamanYok canım eskimediler hala aslan gibi çalışıyolar. Bizim değiltirme sebebimiz yeni evdeki mutfağın ankastre ve siyah olması. Bulasık ve buzdolabını siyah aldık. Uyumlu olsun diye değiştiriyoruz. Eski olmayan eskileri ihhtiyacı olanlara vercez.
Offf etli sarmaaaaa bayılırımmm
çiçekçim çağlada ilk yürümeye başladıgında aynen dedigin gibi düşünce popoya degilde kafa üstü çakılıyodu:18:HEJARIM, TALAYCIM cok tsk ediyorum kizlar dediginiz gibi burasi her derde deva ama bazen iste geliyorlar
AZRAECE, Masal teyzesine kirilirmi hic,seni cok seviyormus kizim bu arada soylememi istediikinci cocuk konusunda cesaretinden dolayi tebrik ediyorum canim, aslinda hakikaten tam zamani ama yurek ister pofffff sanirim goze alamamm :18:
PINARDA, canim cok tsk edrim inan bazen acaba kizlar beni merak etmismidir diye dusundugumde icimden merak ettigini hissettim ve mutlu oldum. Masal iyi teyzesi cok sukur ciddi bir skintimiz yok,10 gun once azi disimiz bizi cok zorladi simdi daha iyi,toplamda 12disimiz var 4 taneside yolda.Hic yurumeyecek diye dusunuyordum ama bayagi yuruyor arada sendeleyip dusuyor ve malesef poposunun ustune dusmeyi bilmiyor direk beyninin ustune, o sebeple abartmiyorum 1 sn arkasindan ayrilamiyorum ve bu beni cok bunaltiyor,su bile icemiyorum kucagima almadan. Neyse gececek bu zor gunler,o guluslere hersey deger
Varya sen cok akilli bir hatunsun cani sikalanlari bile guzelce degerlendirmen super bence bir dahaki gelmesinde su boregi acin kesin gelmesi kesilir sana garanti veriyorum ehueheuheueh
Sagol guzel arkadasim hemen goz atip tuyolari alicam
Selam canımtabi ki aklıma geliyorsunuz ama ama...unutulmadığımı görünce ilk fırsatta bişeyler yazıyım dedim..öncelikle hayırlı ramazanlar...iki aydır takip edemiyorum sizleri..nadiren ziyaterçi olarak girip bi göz atıp çıkıyorum...haziranda işe başladım,okul kapanınca üç beş günlüğüne memleketlere gittik,arkası da ramazan..çağatayın peşinde koşturup duruyorum..daha yürümüyoruz bizde(..dişler,iştahsızlıklar uğraşıp duruyoruz işte..zaman nasıl geçiyor anlamıyorum bile...sağlık olsun..çok şükür...sizlerde ne var ne yok ..eminim biçok şeyi kaçırmışımdır ...mira nasıl mutlu annem?teşekkür ederim bu aradahatırlandığım için
Meleğim Mahire geçmiş olsun canımGecmis olsun cnm Kaan hastalanmis ins erken atlatir bizim Mahir kel oglanimda iki gundur ara ara oksuruyor bende Nurofen e basladim aksamlari 5ml tam doz veriyorum ins daha kotuye gitmez malum biz cok kosturmaca zamanlar gecirdik artik yorgun dusmesi normaldir ...pusuya yatmis azi dislerini bekliyorum kendimi bazen kaybetip huysuzluklarina kizar hala geldim dua ediyorum rabbim bana cok sabir versin ki ogluma kizmayayim(
Benim 38 yaşında olduğumu söyleyip seni kim kandırdı bakiimbi ara külünçeyi denemek isterim cnm..sendende tüyoları alırım bilesin
demek 80 dogumlusun hımm hem yaşın genç hem sen daha küçük duruyosun şekerim
bak mesela cikirokko 36 yaşında ama o da daha küçük duruyo:))
bide mutlu anne var:26:38 yaşında ama taş gibi(kesin sabah beni bogacak )
intikam soguk yenen bir yemektiryedim seni cicim:)
bide kujum var 18 yaşındaama 23 gibi duruyo:))
beni boşverinnnyaşımla ilgili konuşmayı hiç sevmem
geçen çöp kovasındaki yarım kutu sütü taşa döküp çıp çıp oynarken yakaladım
kuzenim geldi dügün davetiyesini getirdi çok hoşuma gitti
sizede göstermessem çatlarım
Eki Görüntüle 764363 Eki Görüntüle 764364
Dün Mirayla parka da gittik,,ya parkta bi adam var kızlar hep parkta görüyorum o adamı:18:hep aynı banka gelip oturuyo tek başına, çocuğu falan da yok yanında,ne iş acaba? Dün çaktırmadan izledim onu,çocuklara bakıyo sadece.Allah korusun insanın aklına her türlü şey geliyo:18: Belki de iyi biri ama parkın yolundan bile geçsem orda görüyorum:18: Çok mu film izledim bilemiyorum ama bu durum çok aklıma takılıyo:44:Büyükçe bir park aslında ki bende bebekle olduğumdan insanlara bakamıyorum bile ama bu adam çok dikkatimi çekiyo,elime kalem verseniz çizerim robot resminiAyağında kışlık bot var:44:
Ufff nelere dikkat etmişim dimiİnsanın bebeği olunca herşeyden nem mi kapar
Hadi bakalım çoooook güzel bir gün diliyorum
yarım kutu sütü neden çöpe attınız Zada hanım :26: yo hayır, bütün mesajdan aklımda sadece bu kalmadıİzmir tatilinizi şimdiden kutluyorum. iyi eğlenceler diliyorum
bizim dolaptada 4 gün olmuş açılmış ve 4 te 3ü içlmiş süt var:)yarım kutu sütü neden çöpe attınız Zada hanım :26: yo hayır, bütün mesajdan aklımda sadece bu kalmadıİzmir tatilinizi şimdiden kutluyorum. iyi eğlenceler diliyorum
o ojeler ne dostumçamurla oynamış da ellerini yıkamamış gibi :26: hayır, eski kafalı değilim ama öyle görünmüyor mu sizce de :26: yeni nesli anlamıyorum bir türlü :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?