2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

bir ara topikte ikşmiz kalmıştık ve siz benim birkaç mesajımı beğenmiştiniz. tam da içimden "ahanda geldi. bol çemkirmeli bir mesaja hazır ol chihiroooo:18:" derken, mesajınızı okudum. yanılmamışım, hep gergin hep agresif hep çemkirmelisiniz dostum

herkese selammm
dün gece geç yatınca sahura uyanamadımoruçta degilim
dün geceki meajınızı okuyunca, Allah biliyor ya "bu saatte uyuyup sahura nasıl kalkıyor acep :26:" diye geçirmiştim

bu arada dün gece rüyamda biangel_kujum hanımla makarna arıyorduk pirinç eriştesi aradık bir süre. nerden aklıma geldiyse artık :26:

hiçte çamur gibi görünmüyoparmagımın çıktıgının farkında bile degilim sen yazınca farkettim..ne göz varmış sizdede dostum

o parmağın size ait olduğunu bilsem hayatta ağzımı açmazdım azizim
daha manikürlü bir el beklediğimden, size yakıştıramadım sanırım :26: hani Babyceren'in eli olsa olsa manikürlü bir el olur, bu el sanırım kuzeninin filan diye düşündümdü :26: ne? yemezler mi? ay hayır, gerçekten öyle düşündüm

cok güldüm ya ilahi canım iyiki varsın

aziz dostum yok ben gergin degilim sadece seninle ugraşmak hoşuma gidiyo
agresifte degilim bak ne kadar yumuşagım:86::86ammık gibiyim:86:
gece geç yattımkalkamadımAllah affetsin
kujumu rüyandamı gördünkujum ne diycek merak içindeyim:)
canım neden benim elimi begenemedinmidaha iyisi sende varsa görelim:)
manikür pedikür hiç yaptırmamhem vaktim yok hemde pek gerek duymuyorum..
sen monşersin kuaförlerden çıkmıyosundur:)işlaa birgün bizde monşer oluruz
cok güldüm ya ilahi canım iyiki varsın
biraz daha sallanaydık kesin uyanırdım:)Allahım bana torpil geçmiş:18:töbe yarabbim çok töbee:18:
sende iyiki varsın canım benim..

İyisinizdir diye umuyorum. Ben çok zorlanıyorum birkaç gtündür. Kolumu kaldıracak halim yok. İnşallah herkes iyidir.

Karşıya gitmek gelmek uykusuzluk beni darmadağın etti. Sahurdan sonra yatmak 2-3 saat uykuyla işe gelmek bana göre miydi ki?

Kocamla gece hayatının tadına vardık biraz

kv.'nin oturduğu bölge merkezi olduğu için özellikle ramazanda gece olsun sabah olsun hareketlilik bitmiyor. korkusuzca dısarı cıkabiliyorsun. Dün akşam oturduk 3,5 saat tavla attık.

Bu arada bugün bizim 5. sene evlilik yıldönümümüz. Kendisinin koltuklarını kabartacak bir hediye gönderdim işyerine."MUHTEŞEM EŞ ÖDÜLÜ" "26.07.08'den Beri" yazdırdım. İşten çıkışta Göztepe'ye uğrayıp tırım tırım aradığım fb. armalı ayakkabısını alacağım. Akşam veririm. Bir de gidebilseydim kuaföre kendime ceki düzen verebilseydim. Bizimkinden hala ses yok. sanırım herhangi bir şey yapmayacak.

Gerçi dün gece bir özet geçtik 5 seneye dair. Unutmamış zaten saat 00:00 olunca kutladı canım aşkım. bakalım bugün nasıl gececek? s.ahmete gitmeyi düşünüyoruz sahura kadar kalmayı. belki de daha değişik birşeyler yaparız şuan bilemedim.

Arada kendimden haber veriyorum. Ama sıkmıyorum umarım. İçimdekileri anlatmam lazım sizlere.

Herkese güzel bir iftar akşamı diliyorum. Allah simdiden niyetlerimizi kabul etsin.

Öpüldünüz koca ve küçük bebişler

BABYCEREN,canim Masalin bu sekilde olmasindan beni sorumlu tutuyor herkes ve haksizda sayilmazlar aslinda, ben biraz fazla korumaci bir anneyim,daha ilk hareketlendiginden bu gune cocugu bir saniye birakmadan her turlu dis etkenden korudum,e bu defada nasil olsa annem arkamda diye hoppppp kendini ativeiyor tabi herzaman havada yakaliyorum e bu saatten sonrada duse kalka ogrensin diyemem cunku allah korusun direk beyninin ustune dusecek.Insallah dedigin gibi kendiliginden duzelir canim.

NAGIHAN, canim nice nice guzel yillar diliyorum esin ve minik prensesin ile

Kizlar foto yukleyim dedim ama sinirden kafayi yemek uzere pes ettim.Surekli hata veriyor sorun ne anlamadim,taaa uc ay onceki fotodan tesadus ekleyebildim idare edin yani ayni ayarlarda cekilmesine ragmen onlar eklendi yeni cektiklerim malesef eklenmiyor daha kizimin bikinili fotolarini yukleyecektim ama yaaa poffff...

Haklisin cnm ben oglan uyudugunda bile ozluyorum hatta gidip bakiyorum dusun yani :)) gunduz halbuki gorsen halime sac bas dagilmis pesinden pestilim cikmis hale geliyorum. biktim bu hayattan demeleri geciyorum oyle cok bunaltiyor beni ama herseye ragmen ozluyorum cok seviyorum ben kuzumu yaaa....aglatcan gizz beni simdi...

Dua na icten amin diyorum ...rabbim daim kilsin ailemizi kuzularimizi

İyi geceler şekerlerim ben arada bi ce eee yapıp kayboluyorum:)
Sizleri fırsat buldukça takip etmeye çalışıyorum tarık buğra sürekli koltuk tepelerinde gezindiği için bende onun peşindeyim
Tırmanmayı süper yapıyo ama henüz inmeyi beceremiyo bıdığım
Bu gün yine uykuya dalmada sorun yaşıyo şimdide alt azıları kabarmış halbuki iştahıda yeni düzelmişti

Mutlum eşinin dedesine allahtan rahmet diliyorum başınız sağolsun canım

Azraececim 2. Çocukmuhadi hayırlısı diyelim :)eceme benzeyenbirde oğlun olursa nasıl tatlı olurlarbu arada sonzamanlarda belimde hiç ağrı hissetmiyorum fıtığım kayıpmı oldu neinş seninde ağrıların geçer

Beybim deprem olmuş ordaallah tekrar yaşatmasın iyikide hissetmemişsiniz..
Geliniminde iştahı yokmuş sıcaklardanmı acaba:26:kısa zamanda düzelir inş boncuğum

Hejrcım gamzelim adım atmış bravo kuzumayakında yürümeye başlar inş tarık buğra tembelliğe devam ediyobi kaç gündür 5sn kadar ellerini bırakıp ayakta duruyo nasıl seviniyo alkışlıyo kendini tembel minnoşum:)

Elifcim ve çiçekcim hoşgeldiniz resimlerinizi gördüm gözüm gönlüm açıldı

Nagişim evlilik yıldönümünüz kutlu olsun nice huzurlu mutlu aşk dolu seneleree

Aklımda çok şey vardı unuttumşimdilik öptüm hepinizi
Sabah kocişim geliyo çok mutluyummm

Meleğim Mahire geçmiş olsun canımCanımızın parçası bebişlerimiz ama kızmadan olmuyor walla,,bende arada bağırıyorum
sonra da vicdanım sızlıyor:ssz

Sagol teyzesi bugun biraz daha iyidi yavrum tum gun gezdirdim demek cani sikilmis :))
Kizma konusunda kendime bir turlu engel olamuyorum bazen oyle seyler yapiyorki off desem su karsiki daglar yikilir o cinsten ...
Sonradan pismanlik kar edermi bilmem ama vicdanen bende cok kotu oluyorum oglumun ilk ogrenecegi kelimede sorry olucak galiba annesi habire sorry luyor da:))

Iyi yapiyorsun cnm icini dok tabii neden burdayiz ki birbirimizi dinlemek icin...ben sahsen seni okumaktan buyuk zevk aliyorum..
Evlilik yildonumunuz kutlu olsun ...nice mutlu ve guzel yillar dilerim..rabbim daim etsin sevgi ve askinizi ins..

bende öle macunsuz denemeye başladım yakında yeni fırça alabilirim paso fırçay ı yemeye çalışıo

ay bende bilmem töbe töbe ganyum a gel çaktırma kıbrıs hım süper olur kocalar bizi topuklardan kesin vurur

olmadı malesef pet şiyi alıyo dahada vermiyo

bu plan yatar tavşanda geçersiz

chihiro aziz dostum kim ölmüş okudumda pek anlamadım:26:akraban falanmıydıAllah gani gani rahmet eylesin:)
töbe yarabbim..kız bizene ünlü rosalindadan:)yinede başın sagolsun cigerim..

kopxxxxgece gece ne güldün delisin bacım yaw

bende helvasını yapsam acaba

maşallah maşallah uyusunda büyüsün

helal olsun sana bacım o belinle 2 çoçuk yapmayı düşünüyonya allah herşeyin hayırlısını versin

beende düşünüyom ama tavşanın yürümesi ve kaka dan kurtulmamız lazım önce

bacım uçak biletini yolluyom sana del tabi o teyzeye bi kaç günde bende kalsın hiç canı sıkılmaz söz veriyom
bilet ne kadar acaba olmadı kargoyla salla gelsin

kuzenim geldi dügün davetiyesini getirdi çok hoşuma gitti
sizede göstermessem çatlarım
Eki Görüntüle 764363 Eki Görüntüle 764364

ay süper x BOŞAYIP YENİDEN EVLENESİM GELDİ o kadar beğendim yani

AMİN AMİN ay kıyamam yaw annelik böle bişey işte allah tüm isteyenlere nasip etsin

bizim dolaptada 4 gün olmuş açılmış ve 4 te 3ü içlmiş süt var:)
izin verirseniz çöpe atmak istiyorum:18:
yok olmaz atmayınız sayın babyceren hanım dyorsanız kargoyla size yollıyacam:)

gidene kadar peynir olur kız o süt

geçmiş olsun bacım

hayırdır işla geleceğmi:26:i görüyon bu akşam düdük makarna yaptım bitti pzar günü ne yapım rüyanda görde bana söle MONŞER

ne diyim bacım pencereler açık yatmasın ceran yapabilir yorganıda az totondan yukarı çeksin

nice 55 yılara bacım allah mutluluğunuzu dail etsin yuvanızın tadı hiç bozulmasın

slm mayıs anneleri ve datluşları

ALLAH sağlık sıhat biz annelerede sabır versin

hastayım biraz başım çok ağrıyo

bunu int buldum tavşanım yümesse alıcam yada diktircem ev işlerinde yardım etsin azcık bana zilli

Son düzenleme:

hoşbulduk cnm,sağolasın..haklısın herkesi tek tek yazamazsın ama insan yine de ismen hatırlanmak istiyor,ismi geçincede mutlu oluyor işte...mahir de mi yürümüyor daha,ben de bi tek benim tembel oğlum kaldı sanıyordum...şaka bi yana sağlıklı olsunlarda varsın geç olsun...evet işe başladım,hayırlı olur inş...oğlumu yabancı birine bırakmak çok zormuş ya,ama çalışmak güzel,aklım hep evde oluyordu...eylülde yine işbaşı hayırlısı bakalım..mahiri öp benim yerime annesi...

tatlıcadım aman maşallah diyelim olmasın ağrın ama sen yine de dikkat et tabi.

meleğim ağustosta olmaz:)) hem eceyi emziriyorum hemde nasip olursa sezeryan sonrası normal doğum istediğimden arası ne kadar fazla olursa şansım da o kadar çok oluyor. bizim 2015 temmuzda lojman hakkımız doluyor ve büyük olasılıkla şehir değiştiricez en azından o zamana kadar 2. de biraz palazlanmış olur çünkü şehir değiştirerek taşınmak çok zor olacak kesinlikle hayırlısı diyorum herşey için.

haftasonu tenhalığı babycerenimde uğramamış:) kujum denk gelsekte şimdi bi ganyum patlatsak:))

canım hakkında hayırlısı rabbim yazdıysa istemesen bile olur 2.bebişinnn
bende istiyorum 2014te olabilir mesela tabi rabbim bilir hala full korunmadayız bende sezeryan sonrası normal dogum isteyenlerdenim içimde denememiş oldugumdan pişmanlık var saglıkla ilgili sorun olmazsa ve doktor bulabilirsem denicem doktorun yönlendirmesi cok önemli biliyosun doktordan sorunlu biri olarak şimdiden arastırmalara baslıcam

Cok yorgunum cooookkkk
Kim kiminle nerede ne yapiyor kim gormus ne demis hicbirseyden haberim yok
Arasira telden gorustuklerimden haber aliyorum o kadar
Bugunume sukrediyorum ama eski rahat donemlerimi cookk ozledim
Her aksam gec cikiyorum eve gel sofrayi kur ye kaldir yika omerle o kadar az oynayabiliyoruz ki
Sabah erken kalkiyor da ise gitmeden oynasiyoruz Allahtan ama yetmiyor yetmiyor yillik izne de ayrilamiyorum taa bayrama kadar bekleyecegim insallah omercigin disi ya da baska sıkintisi olmaz da doyasiya vakit geciririz

Omer de vakit geciremedigimizden midir nedir oldukca huysuzlasti
Yine de uyku ve yemek konusunda uzmuyor pesimden ayrilmayip surekli ustume tirmaniyor bana takmis duurmda hep yaninda dizdize olayim istiyor:)
Sonunda 3uzun 2kisa olmak uzere 5disimiz oldu elimizde surekli salataikla geziyoruz

Cenemiz iyice dustu o kadar cok konusuyor ki bugun arabada gezmeye giderken yan arabadakilere bbile laf atti cama vuruyor el salliyor asiri girisken bir cocuk oldu

Boyumuz sirik gibi olunca bogum bogum kollar bacaklar inceldi tabi ama memnunum cok sukur hala emiyor ve gayet duzenli besleniyor varsin eskisi gibi pufidik olmasin sirik oglum
Yaz basinda aldigim hicbirsey gelmiyor hepsi sort gibi kaldi :)

Artik isyerinde gunduzleri sagmiyorum bir hafta denedim ve aksam dolu gogsu emmekten daha cok zevk aldigini gordum boyle devam edecegim bir sure

Sizde ne var ne yok cok merrak ediyorum o yuzden en kisa zamanda en dedikoducumuz olan babycerenio arayacagim

Bu arada 1.yastan beri hic asi oldunuz mu bebisler??

off bende cok yorulmusum herkes gibi ...cuma gununden beri kosturuyorum dun iki ayri yerde olmak zorundaydim ve bugun kahvaltiya misafirlerim vardi...sonuc kocaman yorgunluk.. buna oglumda cok katkida bulunuyor Sabah 5.30 gibi kalkiyor ve tum uyumuyor desem yeridir...bizde sayesinde hayalet gibi olduk...

Ayy kujum ilahi yine kopardin beni cok yasa hemi nerden buldum bu kiyafeti cok hosuma gitti ve cok isabetlide olur aslinda...madem yerde suruyorlar paspasta yapip bizlere biraz yardimlari dokunsun diimi:)) eger ist da oldugum siralarda gorse idim kesim bundan bitane alirdim ama burdaki evimde hemen hemen her yer hali kapli ve bunun ise yaramasi zor ...yinede cok hosuma gitti almak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…