bizim dolaptada 4 gün olmuş açılmış ve 4 te 3ü içlmiş süt var:)
izin verirseniz çöpe atmak istiyorum:18:
yok olmaz atmayınız sayın babyceren hanım dyorsanız kargoyla size yollıyacam:)
hiçte çamur gibi görünmüyoparmagımın çıktıgının farkında bile degilim sen yazınca farkettim..ne göz varmış sizdede dostum
ayrıca o cerenin ojesi mor renk..cerene sürünce çok ısrar etti annecim sende tırnaklarına sürsene dedi
bende çocugu kırmadımnormalde bende hiç sürmem hem sürsemde ne olacak ki
yine gerildim
ama nedense sana kızamıyorum
dün geceki meajınızı okuyunca, Allah biliyor ya "bu saatte uyuyup sahura nasıl kalkıyor acep :26:" diye geçirmiştimherkese selammm
dün gece geç yatınca sahura uyanamadımoruçta degilim
hiçte çamur gibi görünmüyoparmagımın çıktıgının farkında bile degilim sen yazınca farkettim..ne göz varmış sizdede dostum
herkese selammm
akşamda yemege gitcez hiç içime sinmiyo
elifim gece sahur vakti deprem olmuş duydunmu..ben duymadım
4.2 büyüklügündeymiş Allahım sen koru yarabbim..çok tırstım..
herkeste espri yapıyo''Allah bizi söhüre kaldırdı yalatiffff''diyolar:))
töbe töbe..
aziz dostum yok ben gergin degilim sadece seninle ugraşmak hoşuma gidiyobir ara topikte ikşmiz kalmıştık ve siz benim birkaç mesajımı beğenmiştiniz. tam da içimden "ahanda geldi. bol çemkirmeli bir mesaja hazır ol chihiroooo:18:" derken, mesajınızı okudum. yanılmamışım, hep gergin hep agresif hep çemkirmelisiniz dostum
gece geç yattımdün geceki meajınızı okuyunca, Allah biliyor ya "bu saatte uyuyup sahura nasıl kalkıyor acep :26:" diye geçirmiştim
bu arada dün gece rüyamda biangel_kujum hanımla makarna arıyordukpirinç eriştesi aradık bir süre. nerden aklıma geldiyse artık :26:
canım neden benim elimi begenemedinmio parmağın size ait olduğunu bilsem hayatta ağzımı açmazdım azizim
daha manikürlü bir el beklediğimden, size yakıştıramadım sanırım :26: hani Babyceren'in eli olsa olsa manikürlü bir el olur, bu el sanırım kuzeninin filan diye düşündümdü :26: ne? yemezler mi? ay hayır, gerçekten öyle düşündüm
biraz daha sallanaydık kesin uyanırdım:)Allahım bana torpil geçmiş:18:töbe yarabbim çok töbee:18:cok güldüm ya ilahi canım iyiki varsın
son birşey yazıp kaçacam zira çok uykum var:)
bugün yemekten sonra eşim çocukları aldı bizim mahalle marketine gitti
market sahibi eşimin arkadaşı olur..kimse evde yokken evi sildim sonra oturdum bekle bekle gelmedilerr:18:
eşimi aradım nerdesiniz dedim daha oturuyoz keyfimiz yerinde dedi
ohhh dedim sefam olsunnnnohhh ohhh neyse böyle 1 buçuk saat geçti..
evde benden başka kimse yok
sıkılmaya başladım ev sessiz:18:düşündümdeeböyle olmazmış
onlarsız ev olmaz,yuva olmaz
bazen isyan ediyorum çok yoruluyorum nefes almak yalnız kalmak istiyorum diye ama yokk istemiyorumm
2 saatten bile sıkıldım
Allah çocuklarımızı eşlerimizi yanımızdan ayırmasın..hayatımızın tadı tuzu onlarmış..
yok yok aglamıyorumgözüme kiprigim battı:)
iyi gecelerrr...
Meleğim Mahire geçmiş olsun canımCanımızın parçası bebişlerimiz ama kızmadan olmuyor walla,,bende arada bağırıyorum
sonra da vicdanım sızlıyor:ssz
İyisinizdir diye umuyorum. Ben çok zorlanıyorum birkaç gtündür. Kolumu kaldıracak halim yok. İnşallah herkes iyidir.
Karşıya gitmek gelmek uykusuzluk beni darmadağın etti. Sahurdan sonra yatmak 2-3 saat uykuyla işe gelmek bana göre miydi ki?
Kocamla gece hayatının tadına vardık biraz
kv.'nin oturduğu bölge merkezi olduğu için özellikle ramazanda gece olsun sabah olsun hareketlilik bitmiyor. korkusuzca dısarı cıkabiliyorsun. Dün akşam oturduk 3,5 saat tavla attık.
Bu arada bugün bizim 5. sene evlilik yıldönümümüz. Kendisinin koltuklarını kabartacak bir hediye gönderdim işyerine."MUHTEŞEM EŞ ÖDÜLÜ" "26.07.08'den Beri" yazdırdım. İşten çıkışta Göztepe'ye uğrayıp tırım tırım aradığım fb. armalı ayakkabısını alacağım. Akşam veririm. Bir de gidebilseydim kuaföre kendime ceki düzen verebilseydim. Bizimkinden hala ses yok. sanırım herhangi bir şey yapmayacak.
Gerçi dün gece bir özet geçtik 5 seneye dair. Unutmamış zaten saat 00:00 olunca kutladı canım aşkım. bakalım bugün nasıl gececek? s.ahmete gitmeyi düşünüyoruz sahura kadar kalmayı. belki de daha değişik birşeyler yaparız şuan bilemedim.
Arada kendimden haber veriyorum. Ama sıkmıyorum umarım. İçimdekileri anlatmam lazım sizlere.
Herkese güzel bir iftar akşamı diliyorum. Allah simdiden niyetlerimizi kabul etsin.
Öpüldünüz koca ve küçük bebişler
Çok teşekkür ederim canım çok sağol
Selam canımÖzledik seni vee Masalı tabiki Hayat öyle çabuk geçiyoki Çiçekçim,,kendine sıkıntı yaptığınla kalıyosun bazı şeyleri..Hepimiz çoğu zaman depresyona girip çıkıyoruz ama burda paylaşımda bulunarak rahatlıyoruz yine..Birbirimize biçare olmaya çalışıyoruz Rabbim dermansız dert vermesin
Akşam bi sandalyeye totomu,diğerine ayağımı koyup dondurma eşliğinde sizi okurken mesajına gülerken sandalyeden düştüm
Düşmem neyse de heryer dondurma oldu gel temizle azraeceDepresyona bile hakkımız yok walla bizim:103 nu doğru söyledinde birde Masala Hayal demesen iyiydi şekerim
Biangelim sağol canımDüzen gitti walla gelicek diye bekliyorum Macun için daha erken fırçayı eline vererek başla bence
Yerim ben o titiz tavşanı
Kendini kumara vermişsin çok ayıpBen hiç sevmem 101,batak,king,51,poker,okey de neymiş
Çaktırmadan yaz nerde oynuyosun bacımGel senle tatile kıbrısa gidelim biz
Meleğim bende regliyim yawSunum için bi örnek ekliyorum sana canım basit ama sofrada şık duruyor
Birde menemen yap parmaklarını yesinler
Eki Görüntüle 764037
Teşekkür ederim canım,Allah razı olsunBenim de kızım erkeğe benziyordu,,hatta dışarda avmde falan insanlar sevip
oyyy ne tatlı maşallah paşaya derlerdiHiç çaktırmazdım Saçı çıkınca kıza benzedi şimdi ama saçları 1 senede falan çıktı
Canıım sen merhameti mi izliyosunSöylesene bana daha önceden nişan oluyo Irmakla Fıratın,Fırat nişana gelmiyo Narin gidip ikna edicek sonra sezon finali Babür hep aynı Babür İzleme artık eskiden bi film alırdım eve gelirdim,bi arkadaşım var Ayla söyle derdi:amaaan izledim ben sonunda çocuk ölüyo size de yaparlar mıydı yıllarca kimseye yapamamıştım bunu
hep içimde kalmıştı babycerene yaptım kurtuldum ohhh beee
Çağlanın yatağından kalkıp sizi baskına gelmesine de koptum wallaAllahın sevdiği kuluymuşsunuz da yakalanmamışsınız
Maşallah ama demek yatağından çıkmayı öğrendi boncuğum
Yeni bir oyun buldum kızlar daha doğrusu kendim uydurdum yine
malzemeler: 2 adet boş pet şişe münkünse küçüklerden
1 anne
1 bebek
oyun amacı: el becerisini geliştirmek
oyun kuralı: ağıza sokmak yok
püf nokta: sabır
bebekle yere oturulur, anne; pet şişeleri ve kapakları ortaya koyar
bebek alır ağzına götürür anne hayır der(sabır) birkaç kez olur bu
sonra anne eline pet şişeyi ve kapağını alır bebeğin yüzüne bakmadan kendi oynuyormuş gibi
kapağı kapatır, sonra aaaa kapattıııım der,sonra yine bebeğe değil şişeye odaklanarak açar
ve aaaa açtıııım der...Anne bunu birkaç kez tekrar eder veee sıra geldi bebeğe
Bebek ve anne aynı elleriyle aynı hizada oturarak bunu yapmaya çalışırlar.Böylece
anne ve bebek birlikte konuşmuş(açtııım/kapttııım) vakit geçirmiş, sabır kontrolünden geçmiş
veee bebeğin her zamanki şişe kapağını ağzına götürmesi yerine öğrenmesi sağlanmaya çalışılmış
olurBebeğimiz de o minik elleriyle el becerisini geliştirmiş olur
Biz bunu kızımla oyunuyoruz sık sıkArtık eline verdiğimde kapatalım dediğimde hem kaptıı diyor
hem hem de uğraşıyor tabi en büyük avantajım da artık onun ağza götürülmemesi gerektiğini biliyor teyzeleri
Paylaşayım dedim basit bi oyun ama idare ediverinVeee normalde kesinlikle bebeklerin eline pet şişe kapağı
vermeyin demezsem de olmaz tabibiliyorsunuz biliyorum,ben yine de söyleyeyim dedim
chihiro aziz dostum kim ölmüş okudumda pek anlamadım:26:akraban falanmıydıAllah gani gani rahmet eylesin:)
töbe yarabbim..kız bizene ünlü rosalindadan:)yinede başın sagolsun cigerim..
saat 10 dan beri oğlum uyuyor tamam uykuya düşkün ama bugün fazla oldu
ilk uyanınca sütünü veriyorum 1 saat sonra falanda kahvaltısını
tam kahvaltısını hazırlamıştım ki takrar uyuyor
şu saat oldu daha kahvaltı yapmadı sıpa
gidip bakıyorum mışıl mışıl uyuyor
bebeğim sana eskisi gibi face gel diyemiyorum( çünkün benim x izin vermiyor:)) bi ortasını bulamadık eskiden yanımda yoktu şimdi hep yanımda:)) eskiden özlüyordum ne güzel:))
kızlar sanırım yılbaşında ikinciyi yapacak gibiyiz biz:)) evet ben asla 2. doğurmam diyen büyük konuşan ben bakalım zaman ne gösterecek:))
kızlar dün demiştim ya bi komşum(55 yaşında)saatlerce bende oturdu diye:9
yine geldi kafayı yiycemmmm
zaman geçmiyomuşşgit uyu be kadın delimisin nesin:18:
zaman geçsin diye önüne libye koydum ayıklatıyorum
yarında gelirse sarma sardıracammmmmm
maksat zaman geçsin:))
neyse karşımda çakmasın ben kaçıyımmmm
kuzenim geldi dügün davetiyesini getirdi çok hoşuma gitti
sizede göstermessem çatlarım
Eki Görüntüle 764363 Eki Görüntüle 764364
son birşey yazıp kaçacam zira çok uykum var:)
bugün yemekten sonra eşim çocukları aldı bizim mahalle marketine gitti
market sahibi eşimin arkadaşı olur..kimse evde yokken evi sildim sonra oturdum bekle bekle gelmedilerr:18:
eşimi aradım nerdesiniz dedim daha oturuyoz keyfimiz yerinde dedi
ohhh dedim sefam olsunnnnohhh ohhh neyse böyle 1 buçuk saat geçti..
evde benden başka kimse yok
sıkılmaya başladım ev sessiz:18:düşündümdeeböyle olmazmış
onlarsız ev olmaz,yuva olmaz
bazen isyan ediyorum çok yoruluyorum nefes almak yalnız kalmak istiyorum diye ama yokk istemiyorumm
2 saatten bile sıkıldım
Allah çocuklarımızı eşlerimizi yanımızdan ayırmasın..hayatımızın tadı tuzu onlarmış..
yok yok aglamıyorumgözüme kiprigim battı:)
iyi gecelerrr...
bizim dolaptada 4 gün olmuş açılmış ve 4 te 3ü içlmiş süt var:)
izin verirseniz çöpe atmak istiyorum:18:
yok olmaz atmayınız sayın babyceren hanım dyorsanız kargoyla size yollıyacam:)
herkese selammm
akşamda yemege gitcez hiç içime sinmiyo
elifim gece sahur vakti deprem olmuş duydunmu..ben duymadım
4.2 büyüklügündeymiş Allahım sen koru yarabbim..çok tırstım..
herkeste espri yapıyo''Allah bizi söhüre kaldırdı yalatiffff''diyolar:))
töbe töbe..
dün geceki meajınızı okuyunca, Allah biliyor ya "bu saatte uyuyup sahura nasıl kalkıyor acep :26:" diye geçirmiştim
bu arada dün gece rüyamda biangel_kujum hanımla makarna arıyordukpirinç eriştesi aradık bir süre. nerden aklıma geldiyse artık :26:
aziz dostum yok ben gergin degilim sadece seninle ugraşmak hoşuma gidiyo
agresifte degilim bak ne kadar yumuşagım:86::86ammık gibiyim:86:
gece geç yattımkalkamadım Allah affetsin
kujumu rüyandamı gördünkujum ne diycek merak içindeyim:)
canım neden benim elimi begenemedinmidaha iyisi sende varsa görelim:)
manikür pedikür hiç yaptırmamhem vaktim yok hemde pek gerek duymuyorum..
sen monşersin kuaförlerden çıkmıyosundur:)işlaa birgün bizde monşer oluruz
biraz daha sallanaydık kesin uyanırdım:)Allahım bana torpil geçmiş:18:töbe yarabbim çok töbee:18:
sende iyiki varsın canım benim..
İyisinizdir diye umuyorum. Ben çok zorlanıyorum birkaç gtündür. Kolumu kaldıracak halim yok. İnşallah herkes iyidir.
Karşıya gitmek gelmek uykusuzluk beni darmadağın etti. Sahurdan sonra yatmak 2-3 saat uykuyla işe gelmek bana göre miydi ki?
Kocamla gece hayatının tadına vardık biraz
kv.'nin oturduğu bölge merkezi olduğu için özellikle ramazanda gece olsun sabah olsun hareketlilik bitmiyor. korkusuzca dısarı cıkabiliyorsun. Dün akşam oturduk 3,5 saat tavla attık.
Bu arada bugün bizim 5. sene evlilik yıldönümümüz. Kendisinin koltuklarını kabartacak bir hediye gönderdim işyerine."MUHTEŞEM EŞ ÖDÜLÜ" "26.07.08'den Beri" yazdırdım. İşten çıkışta Göztepe'ye uğrayıp tırım tırım aradığım fb. armalı ayakkabısını alacağım. Akşam veririm. Bir de gidebilseydim kuaföre kendime ceki düzen verebilseydim. Bizimkinden hala ses yok. sanırım herhangi bir şey yapmayacak.
Gerçi dün gece bir özet geçtik 5 seneye dair. Unutmamış zaten saat 00:00 olunca kutladı canım aşkım. bakalım bugün nasıl gececek? s.ahmete gitmeyi düşünüyoruz sahura kadar kalmayı. belki de daha değişik birşeyler yaparız şuan bilemedim.
Arada kendimden haber veriyorum. Ama sıkmıyorum umarım. İçimdekileri anlatmam lazım sizlere.
Herkese güzel bir iftar akşamı diliyorum. Allah simdiden niyetlerimizi kabul etsin.
Öpüldünüz koca ve küçük bebişler
Hosgeldin cnm bende unutmadim tabii meslektasimi ama malum herkesi tek tek yazamiyorum kicasa ahali nerdesiniz diye anons ediyoruz umarim unuttulduk diye dusundurmemistir...
Cagatayda demek Mahir kankasi gibi yaramaz ve daha yuruyemeyenlerden off hayirlisi ile uslu ve yuruyenlerden olsalar ne guzel olur dimi...
Ise donmussun yeni yil doneminde simdiden hayirli olur ins..
Selam canımhayırlı ramazanlar Mira da aynı Çağatay gibi bizi peşinden koşuşturup duruyor
Dün çok sıcak bir geceydi,kızımla dondurma yemeye gittim,,eve dönene kadar saçımıza kadar dondurma olduk
Çok şükür Mira iyi teyzesi ama dişlerin çıkmasının huysuzluğu var biraz üzerinde:18:İşe başlamışsın hayırlı olsunSen işteyken Çağataya kim bakıcak? Yeni resmi yokmu yakışıklımızın
slm mutlu annem..oh ne güzel anne kız dondurma yemelerde,olsun o kadar da cnm...ah bu dişler ah,bizimde öyle,çağatayın köpek dişi çıkıyordu bi de baktım hiç görmediğim azı dişi çıkmış,iştahsızlık hat safhada,zorlamıyorum bende ama yemeyince çok üzülüyorum..evet işe başladım,çağataya haziranda burdaki bi okul müdürünün eşi baktı,çok şükür bi sıkıntı olmadı...eylülde aynen devam inş...burası küçük yer bakacak alternatifte yok denecek kadar az..ya da yok...hayırlısı bakalım...çağatayın ilk fırsatta fotolarını eklicem inş...bakın bakalım değişmişmi oğlum...
tatlıcadım aman maşallah diyelim olmasın ağrın ama sen yine de dikkat et tabi.
meleğim ağustosta olmaz:)) hem eceyi emziriyorum hemde nasip olursa sezeryan sonrası normal doğum istediğimden arası ne kadar fazla olursa şansım da o kadar çok oluyor. bizim 2015 temmuzda lojman hakkımız doluyor ve büyük olasılıkla şehir değiştiricez en azından o zamana kadar 2. de biraz palazlanmış olur çünkü şehir değiştirerek taşınmak çok zor olacak kesinlikle hayırlısı diyorum herşey için.
haftasonu tenhalığı babycerenimde uğramamış:) kujum denk gelsekte şimdi bi ganyum patlatsak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?