2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

ne fedakarsın gözllerim yaşardı hahahhaha süper sin bacım bunlar sana su elektirik olarak dönmez işla

allahtan yakında fırın yok

oy maşallah atom karınca gibisin bacum bu kışın sendeyim özelden yaz adreseyi

vuuuuuuuuuu bence çok iyi düşünelim 2 yi baş edilmez yaw bir tanesi canımıza okuyo hele 3

hayırlısı baccım işla hep böle devam eder

maşallah oluşuma 4 diş süper

benım tavşan hala 6 diş 7 yolla gelemedi bi turlu benım tavşanda kemirmeyi sevmiyo ne yapcam bilmiyom bende

yaw bırak karıştırmasın ben günde kaç defa topluyom hatırlamıyom he m yatak odası hem mutfak

işla değişmez bacım ben oluşunun huyunu seviyorum şimdi tembel ama sen onu yürüdü zaman nasıl tutcan bende onu merak ediyom

aynı şu ana kadar hıyar yemişliğide yok tavşanımın bi çubuk kraber tık tık ediyo bazen o kadar

salık olsun her şeyin bi yeri bi zamanı var

oy maşallah bizde izliyoz bazen pepeyi ama hiç pepe demedi tavşanım bazen ABİŞ ABİŞ dio ama

oy kıyamam x enişteme çok geçmiş olsun ilerki sayfalarda okudum düzelmiş eniştem daha iyi olcak işla

İki çocuk olunca insan daha rahat oluyo de mi?
Bizim bu ilkler zavallı, her tecrübesizliği onlara yaşatıyoz.
Büyüklerin şöyle bi sözü var: Anamın ilki olacağına dağlarda tilki olaydım
VAVVVVVVV söze bak

maşallah oluşuna

geçmiş olsun bu arda sanada sinüzit saçını asla ıslak bırakma

ben açıkcası tavşan kilo hiç baktırmadım baya fırsat yok olmuyo totişimi zor kaşıom o derece yanı

maşallah va benım tavşan çok tembel şımarık everip kurtulcam tatlıcadıya satcam bakalım başlık parasında anlaşırsak

part3

Son düzenleme:

geldim aldım kız 2 süpürseydin çene yarıştırcana milletle burda yerler pis camlar leş
senı yaptım şey alıntı yaw yalnış anlama yapmamak elledel bacım hayatını yazsan roman olur yane delü

ediyorum x teliyle ama yazamıyom süzgeci yaptım resimleri koycam işla boş vaktımde eline koluna sağlık bilgiler için

kendi yaşantım film şeriti gibi geçti giti gözüm önünden aynı şeyleri yaşıyoruz hepimiz ALLAH kolaylık versin bize

kızlar geçen masa sandalye sohbetinizden bende bi araştırmaya gittim gittim.sonra çok alakasız bu aktivite masalarını buldumEki Görüntüle 787294 bizimkiler için küçükmü sizce

al at köşeye nasılsa büyüyolar lazım olcak bacım olmadı bana yolla sıkılınca 2 aktivite yaparım

hiç düşünme çık derim bu günler bi daha geri gelmicek vicdan yapma

sık kullanılanlara ekledim bakcam siteye tşkr

ALLAH yar ve yardımcın olsun bacım dertlerin biri bitmeden biri of ya çoçuk kaynana üst üstte ALLAH kolaylık versin sabır sabır çek bol bol iyi olcak işla her şey

oy maşallah akıllı baluşuma kızma annesi bida yapmıcak bu dah aiyi günlerin meleğim bide yürüsün görcen gününü

part4

Son düzenleme:

işallaaa benım umudum yok ama neyse

merhaba mayıs anneleri..benim 2 mayıs 20012 doğumlu eliz rana adında bir kızım var.beni de aranıza alır mısınız?

hoşgeldin

kısaca gbt mi yolla bacım faksla cihiroya DAHA İYİ OLUR DEMİ monşer

ya acep kadın yaşuomu bneım bazı kuşkularım var

zor bir durum ama direkten dönmüşsün bacım :18: işla iyi bir bakıcı bulursun tanıdık çevrenden bak fazla yabancı olmasın kolay gelsin

hım hayırdır işlaa :26: kek süper fikir kafa dağılır

oh oh gözün aydın bacım hayırlısıyla sende bizden oldun çek her ya işin yoksa

aynen meleğim kalabalık dedeli neneli dayılı yengeli ben birazda ondan taşındım annemin yanına
valla ben çoçukken sabah yer çıkardım dışarı akşam yemeğine kadar oynar dık süper bir mahalleydi işla kızımda böle büyür

sudan sıkmış balık senı arkadaşlar topimizde bir ergen kızımız oldu hayırlı olsun bayb benım kıyamam

bende merak ettim bak şimdi nerdebu kız napyo işla iyidir
gider inş canım ama ilk oldugu için inebilir umut fakirin ekmegi
buarada kızlar ebru gündeste 2aylık hamile benimde bakıcılarım ahcılarım olsa oooo her sene dogururdum
he duydum onun gibi kocam olsa 9 doğururdum
iyi günlerde ipratsın fıstığın

vu tam ısırmalık yerim o bacağı görünen kısmı en azından

yok bitirdim sorun yok relaks tavşan durmuyo elliyo X çimcikliyo bende mecbur bırakıp kalkıyom 2 ye 1 onlar kazanıo

2 ci hade hayırlısı beklioz dört gözle

oh ho git git 2 günlük beylikte beyliktir derler valla be demıyom ben hiç tatil yapamadım sinir küpüyüm o derce yanı

süper eğlen bacım benım yerimede

maşallah oluşuna boyuna posuna X ENİŞTEME yani

fark edilyomu yanı beğenip kaçtığım gizli bir iş yapamıcammı bne yaw valla kızı uyutup geldim o derce

SLM mayıs anneleri ve datluşları

ALLAH sağlık sıhat afiyet versin bol iştahlı kakalı günler olsun

benı sorcak olursanız 2dk boş vaktım yok annemler geldi kayın peder hasta ora bura arası mekkik dokuyorum avrupa ve anadolu yakası git gel su yolu derler ya odan oldu çıldırcam yakında

hastalanmadım ( adet ) geçikti yanı delircem işla sinirden falandır felandır test yapmaya korkuyom belki olurum diye bekliom işte böle
ya hazır değilim daha of kısmet dua edin hastalanam

notlum olursa mert kızım olursa aysima koycam şuan tek düşündüğüm isim YUSUFF YUSUF :111:

ve sonnnnnnnn tavşan hırlıo süt vermem lazım iyi hafta sonları ve fazla yazmayın yaw yetişemiyom

Son düzenleme:

mrhb..evet numaracı ki ne numaracı oluyorlar.pis şebekler.çok tatlılar ama ama bazen öyle yaramazlıkları oluyor ki güleyim mi ağlayayım mı şaşırıyorum.dün akşam sofra hazırlıyordum..yemekleri koydum sen git tabağı çek kendine at yere.kendisi yerde bu arada..salçalı o yemek beyaz halımın üzerinde yayılmış vaziyetteydi..gözlerime inanamadım.bide oturmmuş ordan yemeye başlamış üstüde batmış..ne yacaksın..eşime dedim gel hep beraber yiyelim yerden tabağa gerek yok dedim:)))

benim kuzum ne biberon ,ne emzik ne de suluk kullanıyor.6.ayından itibaren bardaktan içmeye başladı suyunu...

kujum Allah iligini versin işlaaa..öldüm gülmekten
sabah sabah iyi gitti valla:)bi geliyosun pir geliyosun maşallah
Allah hayırlısını versin ne diyim hemen test yap ve bize haber ver
çok merak ettimhadi hadiii:)

pöff bu ne sıcakbide evi silince hararetim 5 e katlandı
kahrolsun evin işibatsın bu dünya
gece yine kabus gibiydi çağla zırt pırt uyandısabahı nasıl ettik bilmiyorumtek derdi emmek
yani tamam uykusuzluga alıştım ama bide yemek yememesi beni mahvediyo
sabah yine bişey yemediküçük bir karpuz yedi o kadar..
ne olacak bu böyle bilmiyorum..kahvaltıda bile memmm memm diye bagırıyo
mecbur veriyorum yoksa kafama vuruyo:))
kızlar biri bana destek olsun lütfen:18:sütten kesmek istiyorum,ama cesaretim yok..kıyamıyorum..
ama böylede yemek yemeden olurmuuykusuzlugu saymıyorum bile o sorun degil..
bebekken tombiş olan kızım şimdi kürdan gibi geliyo bana..boyuda uzun..
Allah ım bana sabır ver dinimiz amin..

Kujum anacim masallah sana A dan Z ye herkesi anip yazmissin cnm eline ve koluna kuvvet resmen son 50 sayfanin ozetini bir sayfada halledivermissin :))

Cnm inan durumuna cok uzuluyorum emzirmedigim icin birseyde soyleyemiyorum ama Caglanin artik %80 yemekle doymali bunu ben yapabiliyormuyum diye sorcak olursan cevabim elimden geldigi kadar malum oglum cok yemiyor ama yedigininde yemek olmasi icin cabaliyorum...

Bir minik melek daha geliyormus belki varsin gelsin hosgelsin kujum rabbim hakkinda hayirlisi ne ise onu sana bagislasin ins...Ayse icin iyide olabilir otururlar birlikte guzel guzel oynarlar dimi..
Sen test yapiver hemen merak ettim ben olsam hic durmam ama benimde adetim cok gecikti acepp bendemi ama zor yaw..

Gozlerime inanamiyorum Dilberege yi goruyorum online lar arasinda zaten topu topuda iki kisiyiz cok zor olmadi gormem :))
Cnm hocgeldin, yeni is nasil sen nasilsin Kaancim nasil haber et kendinden merak ettik seni

selamumarım şu mesajı yazana kadar başıma bişey gelmez:)bugün çok kaza atlattım her an yeni birşey olabilir:)
2 bardak,1 kavanoz kırdım:18:banyodan çıkarken ayagım kaydı az kalsın çanak gidiyodu neyseki kapıyı tuttum:)
parka gittik küçük çocuk akülü arabasıyla bana çarptısanırım ehliyeti yok:)
az öncede çocukları yatıracam gece lambasını takarken elimde patladı:18:sigorta attı:18:
şimdide sol kolum uyuşmaya başladı
saat 12 yi geçsede şu gün bitse artık:18:
acaba nazaramı geldim:))hayır yani bu günde makyaj yapmadan çıkmıştım nerem nazara gelecekse:))

Son düzenleme:

Off beyaz hali ve salcali yemek cok fena gercekten gormek istemedigin ikililerden oluyorda :))
Zor ama yinede insan kiyamiyor kuzlara ...yerde yemek yedirmeyi cok denedim bizimki hic sevmedi hatta Tr de mama sandelyemiz yoktu bu yuzden nerde ise hic yemek oldu..
Salcali yeseydin sende annesi cok bal olmustur kesin..

selam melegim
inan bende üzülüyorum ama ne biliyim ne yapacagımı şaşırdım
sütten kestigimde çağlada bende çok üzülecez ki en çokta çağlaeger aglarsa dayanamam kendimi çok kötü hissederim..
ama eninde sonunda bu olacak..herşekilde ikimizde üzülecez yapacak birşey yok..keşke dogru düzgün yemegini yese,
2 yaşına kadar emzirirdim ama yemiyo.uykusuzluk artık sorun degil alıştım..
bakalım bu ay bu iş bitecek başka yolu yok

Senin her halin guzel anacim makyaja ne hacet dimi :))masallah sana kesin nazardir cnm minik bir sadaka ver ki bertaraf edesin ..bende hoca gibi konustum ama off neymisim ne cevherler var daha da bilmiyorsunuz yaa :))

Cok gecmis olsun kolun niye uyusuyorki...sag mi sol mu ve sik sik uyusurmu boyle yoksa sadece bu gune mi mahsus..

Inan senin icin ne yapabilirim diye cok dusunuyorum hatta burdaki uzmanlara bile sormayi dusundum ..olmazsa oglumun cars gunu randuvusu var bir uzmana gostericem Mahiri senin icinde sorarim ins..umarim yararli bilgiler alirim ve ise yarar..

ay çok mersi cicim
kolum normalde uyuşmaz belki korkudan oldu bilemiyorum lamba patladı çok korktum:18:ya benide elektirik çarpsaydı:18:
bi anlıktı geçti zaten sagol canım..

Inan senin icin ne yapabilirim diye cok dusunuyorum hatta burdaki uzmanlara bile sormayi dusundum ..olmazsa oglumun cars gunu randuvusu var bir uzmana gostericem Mahiri senin icinde sorarim ins..umarim yararli bilgiler alirim ve ise yarar..

canım ya düşünmen bile yeter melek arkadaşım benim
ben burda doktora sormuştum sanırım 1 aydan fazla oldu,bana 1 ay içinde yavaş yavaş bıraktır dedi..
15,16 ay yeterli zaten en önemliside 1 yaşa kadarmış..çok şükür 16 aylık oldu gece gündüz durmadan emzirdim..
doktorda kes diyince rahatlamıştım ama şimdi ciddi ciddi düşününce korkmaya başladım..daha önceden tecrübem var cereni 15 ay emzirdim sonra bi anda sütten kestim çok agladım o üzgün bakışları hala gözümün önünde..
tekrar bunu yaşamak kolay degil ama biraz cesarete ihtiyacım var..
beni desteklemeniz gerekiyo yoksa benim için daha zor olacak..
sanırım ayın 18 inde keserim diye düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…