2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Bugun tabii mutlu anne , planner ve diger calisan anneler tatil oldugu icin topige gelen pek olmadi hazir aklima gelmisken sizlerinde 30 Agustos Zafer Bayramini en icten dileklerimle kutluyorum ...Vatanima savassiz ve huzur dolu yillar diliyorum..

Bizimkinin de hakkindan 2.5 yasinda Asya kizimiz var arkadasimin kizi O geliyor hakkindan :)) Cocuk degil resmen canavar yaa..oglumun elini bir kapmisti kopek isirsa o kadar kotu yapamazdi yani, nayese cocuk bunlar zamanla ogrenir bende cici yapmayorum ama nafile bir iki cici diyor sonra kutt diye yapistiriyor bu oglan buyuyunce iyi Osmanli tokati atar ingilizlere :))

HERKESE KUCAK DOLUSU SEVGİLEEER....
2 GÜN OLDU MEMLEKETE GELELİ,EV İŞLERİ,KIZIMIN AZI DİŞLERİNİN AZMASI,EVDEKİ TADİLAT DERKEN AKLIMDA OLDUĞUNUZ HALDE ANCAK ŞİMDİ MERHABA DİYEBİLDİM...
İNŞALLAH HEPİNİZİN KEYFİ GAYET YERİNDEDİR.TATİLİM İŞ GÜVEYSİDEN HALLİCE GEÇTİ DİYEBİLİRİM.DOĞACIĞIMI MALESEF HENÜZ DENİZLE TANIŞTIRAMADIK,ÇÜNKÜ HASTALANDI KUZUM.DOLAYISIYLA GİDEMEDİK.
TATİLİMİZİN BİTİMİNE 2 GÜN KALDI,NE ÇABUK GEÇTİ YAFAĞIZ TADIYLA OH BE DİNLENDİM DİYEMEDİM BİR TÜRLÜ
EE,SİZDEN NE HABER?NÜFUS ARTIŞI VAR MI HANIMLAR?YENİ BEBİŞİ YOLA KOYULAN VAR MI?
BUGÜN ZAFER BAYRAMIMIZ, KUTLU OLSUNGEÇMİŞİ OKUMAK İSTERDİM,BOŞ ANIMDA ARA ARA BAKINIRIM ARTIK
YENİDEN BİR ARADA OLMAK GÜZEL,ŞİMDİLİK ESEN KALIN,İYİ GECELER.

kardeş iyidir melegim mutlaka yapmalısıninşallah saglıklı akıllı bir kızın olur canım
benim cadılar senide öper merak etme canım:)ama mahirde beni öpsün olmazmı
tabi canım çocuksuz tatilmi olur valla 2 saat bile duramam benbazen bırakıp çarsıya gidiyorum 2 saat sonra koşa koşa eve geliyorum çok özlüyorum öyle bir sarılıyorum ki sanki 3 gün geçmişte görmemişim gibi:))
ceren için çok kararsızım melegim evet belki okul işini kıvırır ama eger herkes ondan bir yaş büyük olacaksa zor gibi geliyo..
ama işte boyuda uzun ya bir yıl daha beklerse sınıfa baya fark atacak ki cerende boy takıntısı var:)herkesin boyuna bakıyo:)
geçen yıl kendi yaş grubu kısa diye bir yaş büyüklerin sınıfında okudu..bu senede bir yaş büyüklerin sınıfına gidecek:26:
şimdilik sorun olmuyo çünkü genelde oyun oynuyolar ve çok iyi anlaşıyo..
bakalım seneye kadar belki bir daha müfredat degişir,burası Türkiye

pınardacım hoşgeldin hayatımgözlerimiz seni aradı valla..ama ben dedim bu kız izmirde dedim bildim dimi:)
dogamız şimdi iyidir inşallah..evet tatiliniz bitti sayılır zaman çok hızlı geçiyo malesef..
valla ben bu yazı hiç sevmedim sıcaktan eve tıkılıp kaldık..kış gelsin üşüyelim biraz:)

tatlıcadım yazdıklarını okdum sakın bana küsme :)tarık bugra için çok sevindim ki senin ona çok iyi bakıp hemen iyleştireceginede adım gibi emindim canımhadi gözümüz aydın..

Beybiiii,mybeybiiiii ne haber?ben geldiiiiiimçoluk çocuk nasıllar tatlım benim...2 gün nevvel osmaniyeye uğradık en yakın arkadaşımı görmeye,arkadaş hataya yakın olduğundan belirtmek istedim o nasıl nem öyle?eşim rahatsızlandı daha fazla kalamadan döndük biz de .sadece 1 gün dayanabildik.

sağol meleğim,hoş buldukgeldim geldim...arabayla 18 saat gidiş,18 saat geliş yapınca üstüne de doğa huysuzluk yapınca anca bünyemi toparlayabildim Sizler nasılsınız?mahirciğimö neler yapıyor,iyi mi?

Uff o kadar yolu nasil gittiniz cnm ya ,cok uzak malum yollarda cocukla daha da zor olur keske ucakla gidip gelseydiniz...Gecmis olsun Dogama cok uzuldum umarim hemencecik toparlanir cnm..

Bizler iyiyiz cok sukur, oglum halan yuruyemiyor ona bozulup duruyorum iste

Ah ah kızlar sormayın tam ölü sezona denk gelmişim,doğru dürüst alış veriş yapamadımyazın bitimiyle istediğim gibi bir şey bulamadım,yeni sezon da açılmadan döndük işteizmiri iple çekiyordum oysaaaagene de ufaktan aldım canım,elim boş gelir miyim2 dar kesim pantolon,3 gömlek,1 çantaaaaa,veee güzel güzel kokulaaraferin bana...

sorma tatlım doğacığım da henüz yürümüyor,galiba ortopediste gitmemiz gerekecek,çünkü ayaklarını içe doğru basıyor kuzum.
Aslında gidiş ve dönüşte konyada birer gece konakladık,tam mevlana türbesine bakan bir oteldibolcana gezindik yeşil türbeyi...ne yapalım tatlım arabasız izmir çok zor artık,biliyorsun doğa faktörü var artıkdeğdi mi diye soracak olursan hayır değmedi...

Son düzenleme:

Cnm inan ikinciyi bende cok isterdim ama bu adamla benim aram hep limonu cesaret edemiyorum sahsen..
Mahir senide oper tabiki ama uyariyimda bizimki biraz sulu opuyor ve dudaktan opuyor...nerden gordu ise dudaktan opusende yokki tobe tobe ogrensin diyim :))

Ceren konuusunda haklisin ama boyu pozu ve aklida ok ise bence yine dusun okul isini...Egitimci sayilirim bende ilk ogretimde calismadim ama tanik oldum erken yasta baslatilmasi gereken cocuklarda aranan ozelliklere...istersen bir okula danis onlar bir kac teknik uygularlar ve olup olmayacagina karar verirler..

biz iyiyiz canım sagolosmaniyeye kadar gelmişken keşke burayada gelseydin cnm..
bakma sen oranın nem durumuna,bizim burası öyle degil en azından antakyanın rüzgarı var..
bi defa bende adanaya gitmiştimde sanki cehennemde yanıyomuş gibi olmuştum:))ay aklıma geldi yazacam:)
yıllar önce görümcem alamanyadan geliyo,ben eşimle nişanlıyım ve görümceyi ilk defa görecem..giyindim süslendim bide makyaj yaptım ki sormayın:)yüzüme pudra doldurdum..adanada hava limanında 40 dakika beklediksuratımda ne makyaj kaldı bişey öyle terledim ki
sanırım 1 hafta banyo yapmasam bu kadar kokmazdımmakyajım berbat oldu yüzüm gözüm simsiyah ve terden sırılsıklam
görümcem beni öyle görünce ne düşündü bilemiyorum:))
ay yine çenem düştü sorry
boşver canım paralar cebine kaldı desene:)bana birşey almışsındır dimibak unuttuysan kızarım
hayırlı ugurlu olsun güle güle giyfotograf çek bizimde gözümüz şenlensintabi üstündeyken:)

Sohbetinize doyum olmaz ama ben cikmak zorundayim midem cok fena yaniyor..usuttum biraz galiba neyse sizleri kocaman optum ve ayrica kuzularinizida,
Iyi geceler canlar..bu arada ehliyet isine giriyorum burda daha fazla arabasiz dayanamam ..oglan artik pushchair de de durmuyor..

tamam canım en kısa zamanda..
iyi geceleeerrr.

ne diyim melegim Allah önce ailene huzur neşe versin gerisi önemli degil..yani 2 olmuş olmamış aslında bu durumda hiç önemli degil..önemli olan senin,eşinin ve mahirin mutluluguhem belkide bi kızın olur evinize neşe gelirbelki adı da neşe olur:))
mahir öpsün beni sulu sulu öpsün bişey olmazo dudaktan öpecekken bi hamle yaparım yanaga denk getiririm ben merak etme:)
bu konuda tecrübeliyimhem çocuk görmedigi şeyi nerden ögrensin,kesin sizi yakalamıştır ufaklık

Evt yaa pinarda ile gorusme resimlerindeki halimi gormedinizmi resmen sicaktan tipim kaymisti ve ustune sadece bir kac saatlik yolculukla oldu bu..

Ben cikamadim halan ya neyse simdi cikiyorum gorusmek dilegiyle..

hadi gidin uyuyun bende uyuyacam çok yorgunumavm gezdik damanlarım şişti
çocuklara ciciler aldımkendime hiç birşey
eşimi söylemeye gerek bile yok,en son ne zaman alışveriş yaptı o da hatırlamıyo:))
herkeze iyi uykular

geldim yapmammı bbebişim sen gez toz keyfine bak montessori ilk duydum bende süzgeçten makarna yerine kurdanlı yaptım paylaşcam işla

auuu auuu teşk ettim üstüme alındım gitti

inşallah bizi küfür falan etmiyodur:))türkçesi yokmu bunun
bi daha bana böyle şarkılar armagan etme

küfürmü öle bişe diyosa aynen iyade

mutlu _anne bana armağan et ona etme

ince olanı beğendim

viş bacım artema gibi yaw can ve sütyen askısı dayanmaz

benimde takside emzirmişliğim var görmeyen kalmadı cücüleri

demek 2 yaş altı bedavaiyiymiş mahkeme kararıyla yaşımı küçülttürsem bende bedavaya uçabilirmyim
zaten hep derler hiç yaşını göstermiyosun diye:)
mahkeme işini halledeyim geliyorum yavyummm

sen kesin yaparsın bacım

daha nice güzel yılara bacım güzel bir eş 2 harıka çoçuk eşin çok şanslı
ben o kadar sene davana bilcemı sanmıyorum

ah ah bir kaynanam olaydı

Eki Görüntüle 781013

Baby cim merakini hemen gidermek istedim ...iste aldigimiz papuclar yari vari patik seklinde
meleğim süper benım tavşanda bu taz seviyo yanı rahat ediyo güle güle kullansın baluşun

bacım vişş ne kirli çıkısın o msj saklıyon hellal yaw şimden sonra sana msj yazarken 5 kere düşüncem ilerde alehime delil felan

ay valla bende saklıyorum çoğu msj

oy da bende sana kesileyum meleğim

yıldönümün kutlu olsun bacım

sendemı bir oduna sahipsin kocaman fır fırın bulak bu odunları kışın yakak olmamı

sana fena halde inanıyom MONŞER

aferin fıstığımıza becerikli kime çektiyse

bneımkide çöpçü olcak kesin annemın çöpünü karıştırıo hep :18:

koy koy resim yanı bakıpda zırlayayım
ya ya benım tavşan hala kel büyümüyo saçları

ah ah ben o zamn aklımdan geçenleri hiç yazmayayım
part 1

Son düzenleme:

eferim enişteye 20 tl işin cilası olmuş oh yarasın şanslı senı

ne güldüm beee allah ilini versin emi

sonuç :hediye alınmış mış

ay ne demk başım üstünde yerin var

allahtan benden kar helvası istemedi

yoksa mutlu ıvana sertmibizimi kandırıyo
eger öyleyse ''bızımla degılsiinnnn''
aaaaa vallamı bacım bizimle olaydı 2 yorum şey edeydi

ah ah çam kokulu çok seviyom ben bide kar beyazı bi gün X yıkayasım var bunlarla hayal işte

uy maşallah boya posa

Giyim sektöründe grafiker çalışamaz mı he çalışamaz mı
Neyse affettim seniBildin
İlkimcan sende uyma şu kuşa
Sİ ZİN LA YIM

her zaman Bİ ZİM LA SIN

Kızlar şimdi hepimiz havuzbaşında olsaydık keşke...
ELimizde cardinal melonlar soğuk kolalar
El ele tutuşup havuza da atlardık,havuz taşardı

havuza bende atlarsam

allah allah gayet doğal ve şıksın MONŞER

Ahh ne guzel olurdu ..kokteylerde benden olsun hadi hayali bilem guzel..
Havuzu en cok ben yasirirdim herhalde :)) havus topu gibi suyun ustunde kalirdim kesin :))

senmı yok yaw benı tarif etmişsin bacım ne varmış yaw pamuk gibiyiz yüzeyde kalırız viş viş

biraz geç oldu ama DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN

YOK ARTIK

senı anlıyom bacım tavşanım kabız olduğu ve düzeldiği zaman dünyalar beım olyodu bir B..K sevincemız aklımıza gelirmiydi

ayne bacım 2 yaş ne kaldı olmuyosa zorlamaka lzım zaman bırakma en güzeli

ordayım burdayım bu yazı hiç sevmedim ben dertler eksik olmuyo benden

terlik :iyidir yola getirir ,sebebsiz atılmaz ,setresi azaltır,eklem ağrılarınada iy geldi sölenio

her zaman bacım kapım açıktır al çiçeni çukolatanı lokumunu gel gel gelllllllllllllllllllllllllllmisafir ol gel bana börekler açarım sana

aldatma asla olamaz öle bişe olmaz olamazzzzz

topram işte nasılda tanıo tavşanım kesin topuklara çalışır zamane kızları çok ziil olyo yaw

GELDUM MELEĞUM biraz geç oldu ama neyse

neler kaçırmışım yaw kesin su içmeye kalkmışsındır beykoz bacım

kızlar herkese hayırlı cumalar. dün denizde üşüttüm galiba sistit oldum gece ne yapayım antibiyotik de alamam nasıl geçer ki
ay geçmiş olsun ne pis hastalıklı bendede olmuştu antibiyotiksiz geçmiyo

yeni evin hayırlı olsun işla güzel günler geçirmek nasip olur oluşunla ve eşinle

hg bacım aferin oluşuna ne güzel hiç üzmüyo senı

1 uye ve sifir ziyaretci ...Haydaaa....
ha uşak haaaaaaa

part 2

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…