Defettik canım çok şükür uzun sürüceğini duyunca çok üzülüp çok korkmuştum ama kuzum çabuk iyileşti rahatsızlandığı dönem daha hijyenik davrandım ama çokta hijyenik davranmamak gerekiyomuş bu bıdıklara dr bi kaç kez söyledibundan sonra çok miss gibi bakmamaya çalışıcam
Bizim memeleket ben sivas eşim malatya siz karadenizliydiniz akraba değiliz şekerim bizim sıpalar kudurukmesela tarık buğrada mahir gibi akranlarını çok hırpalıyodu bi tokat yapıştırması var benim bile canımı yakıyo kaç kez süt oğluşumu ağlattı
Her tokat attığında hyr oğlum cici yapıcaksın oğlum dedim dedim bıraktı.. şimdi süt oğluşum tokat atmayı ve saç çekmeyi öğrenmiş o tarık buğrayı ağlatıyoçok sinirlendiği zaman bizimki yine çok fena vuruyo
İnş daim olur canım böyle devam ederse uzun olur..allah gönlümüze göre versin meleğim bebişleri azıcık büyütelimde doğuralım defne duruları
kardeş iyidir melegim mutlaka yapmalısınBende bir gun ikinciye karar verirsem iste bu sebebten olur kardes kardes oynasinlar ne guzel yaa Ceren ile Cagla ne iyide oldular cadilar ama tatli cadilar yerim onlari ben...
Opucuklerine deli oluyorum bende olsam benide opermi acaba,,oy herhalde opse beni dunyalar benim olurdu cunku bizim sipa gelip dudagima salyalarini surerek dudaklarini konduruyor onun opmeside boyle ne yaparsin hasin oglan oldu benimki...ama cok guzel harika bir duygu birseye degismem valla..
tabi canım çocuksuz tatilmi olur valla 2 saat bile duramam benAyy yazik giz planner benim oglana nasil baksin benimki adama kafayi cizdirir...dur demekten anlamiyorki..Zeynoyu da sevicem diye sacini ceker, sonra pat diye yapistirir kiyamam yani varsin oglan bende kalsin sende Caglayi getir onlarsiz olmaz dimi anca beraber kanca beraber :))
Ceren bence okul isini kivirir annesi ben guveniyorum yapar o..
Senle tatil fikri cok iyii hatta harika otesi ben geldigimde adamlara cocuklari satalimm biz kacalim :)) olmazmi gaci..
pinarda cnm naber, nelerdesin seni merak ettik..
sağol meleğim,hoş buldukgeldim geldim...arabayla 18 saat gidiş,18 saat geliş yapınca üstüne de doğa huysuzluk yapınca anca bünyemi toparlayabildim Sizler nasılsınız?mahirciğimö neler yapıyor,iyi mi?
uff o kadar yolu nasil gittiniz cnm ya ,cok uzak malum yollarda cocukla daha da zor olur keske ucakla gidip gelseydiniz...gecmis olsun dogama cok uzuldum umarim hemencecik toparlanir cnm..
Bizler iyiyiz cok sukur, oglum halan yuruyemiyor ona bozulup duruyorum iste
kardeş iyidir melegim mutlaka yapmalısıninşallah saglıklı akıllı bir kızın olur canım
benim cadılar senide öper merak etme canım:)ama mahirde beni öpsün olmazmı
tabi canım çocuksuz tatilmi olur valla 2 saat bile duramam benbazen bırakıp çarsıya gidiyorum 2 saat sonra koşa koşa eve geliyorum çok özlüyorum öyle bir sarılıyorum ki sanki 3 gün geçmişte görmemişim gibi:))
ceren için çok kararsızım melegim evet belki okul işini kıvırır ama eger herkes ondan bir yaş büyük olacaksa zor gibi geliyo..
ama işte boyuda uzun ya bir yıl daha beklerse sınıfa baya fark atacak ki cerende boy takıntısı var:)herkesin boyuna bakıyo:)
geçen yıl kendi yaş grubu kısa diye bir yaş büyüklerin sınıfında okudu..bu senede bir yaş büyüklerin sınıfına gidecek:26:
şimdilik sorun olmuyo çünkü genelde oyun oynuyolar ve çok iyi anlaşıyo..
bakalım seneye kadar belki bir daha müfredat degişir,burası Türkiye
biz iyiyiz canım sagolBeybiiii,mybeybiiiii ne haber?ben geldiiiiiimçoluk çocuk nasıllar tatlım benim...2 gün nevvel osmaniyeye uğradık en yakın arkadaşımı görmeye,arkadaş hataya yakın olduğundan belirtmek istedim o nasıl nem öyle?eşim rahatsızlandı daha fazla kalamadan döndük biz de .sadece 1 gün dayanabildik.
boşver canım paralar cebine kaldı desene:)bana birşey almışsındır dimiAh ah kızlar sormayın tam ölü sezona denk gelmişim,doğru dürüst alış veriş yapamadımyazın bitimiyle istediğim gibi bir şey bulamadım,yeni sezon da açılmadan döndük işte izmiri iple çekiyordum oysaaaa gene de ufaktan aldım canım,elim boş gelir miyim 2 dar kesim pantolon,3 gömlek,1 çantaaaaa,veee güzel güzel kokulaar aferin bana...
biz iyiyiz canım sagolosmaniyeye kadar gelmişken keşke burayada gelseydin cnm..
bakma sen oranın nem durumuna,bizim burası öyle degil en azından antakyanın rüzgarı var..
bi defa bende adanaya gitmiştimde sanki cehennemde yanıyomuş gibi olmuştum:))ay aklıma geldi yazacam:)
yıllar önce görümcem alamanyadan geliyo,ben eşimle nişanlıyım ve görümceyi ilk defa görecem..giyindim süslendim bide makyaj yaptım ki sormayın:)yüzüme pudra doldurdum..adanada hava limanında 40 dakika beklediksuratımda ne makyaj kaldı bişey öyle terledim ki
sanırım 1 hafta banyo yapmasam bu kadar kokmazdımmakyajım berbat oldu yüzüm gözüm simsiyah ve terden sırılsıklam
görümcem beni öyle görünce ne düşündü bilemiyorum:))
ay yine çenem düştü sorry
boşver canım paralar cebine kaldı desene:)bana birşey almışsındır dimibak unuttuysan kızarım
hayırlı ugurlu olsun güle güle giyfotograf çek bizimde gözümüz şenlensin tabi üstündeyken:)
Cnm inan ikinciyi bende cok isterdim ama bu adamla benim aram hep limonu cesaret edemiyorum sahsen..
Mahir senide oper tabiki ama uyariyimda bizimki biraz sulu opuyor ve dudaktan opuyor...nerden gordu ise dudaktan opusende yokki tobe tobe ogrensin diyim :))
Ceren konuusunda haklisin ama boyu pozu ve aklida ok ise bence yine dusun okul isini...Egitimci sayilirim bende ilk ogretimde calismadim ama tanik oldum erken yasta baslatilmasi gereken cocuklarda aranan ozelliklere...istersen bir okula danis onlar bir kac teknik uygularlar ve olup olmayacagina karar verirler..
biz iyiyiz canım sagolosmaniyeye kadar gelmişken keşke burayada gelseydin cnm..
bakma sen oranın nem durumuna,bizim burası öyle degil en azından antakyanın rüzgarı var..
bi defa bende adanaya gitmiştimde sanki cehennemde yanıyomuş gibi olmuştum:))ay aklıma geldi yazacam:)
yıllar önce görümcem alamanyadan geliyo,ben eşimle nişanlıyım ve görümceyi ilk defa görecem..giyindim süslendim bide makyaj yaptım ki sormayın:)yüzüme pudra doldurdum..adanada hava limanında 40 dakika beklediksuratımda ne makyaj kaldı bişey öyle terledim ki
sanırım 1 hafta banyo yapmasam bu kadar kokmazdımmakyajım berbat oldu yüzüm gözüm simsiyah ve terden sırılsıklam
görümcem beni öyle görünce ne düşündü bilemiyorum:))
ay yine çenem düştü sorry
boşver canım paralar cebine kaldı desene:)bana birşey almışsındır dimibak unuttuysan kızarım
hayırlı ugurlu olsun güle güle giyfotograf çek bizimde gözümüz şenlensin tabi üstündeyken:)
selambu saatte burda ne işim var ama çok merak ettim bakmadan duramadım
bütün gün acayip yogundum,su depomuzda sorun vardı sucu geldi gitti,cerenin saçını kestirmek için 2 defa kuaföre gittim
hep kalabalıktı yine kestiremedikyemekti çamaşırdı derken akşam oldu kuaföre gittim saç makyaj yaptırdım
çocukları abimlere bırakıp dügüne gittik
oynadıgımız zamanlar güzeldi ama masada oturunca eşimde bende sıkıldık:)
biz hiç çocuksuz bir yere gitmedigimiz için bi tuhaf olduk:))
çok özledim kızlarımıçağla çok akıllı durmuş ama ceren biraz aglamış tam tersini beklerken ceren zorluk çıkarmış:)
neyse 3 saat biraz degişiklik oldu ama ben yavrularımı çok özledim:))
çağla yengemin bluzunu çekip memm memm demiş:))
işte böyle
daha cumartesi bi düğün daha varbıktım ya isyan edecem az kaldııııı
eşimin sülalesi çok kalabalık evlenen evlenenekuzzulkurttt..
geçmişi çok hızlı bir şekilde okudum inanın hiç birşey anlamadım:)
birazdan kujum gelir onun alıntılarına bakıp daha iyi anlarım
montessori diye bir egitimden bahsetmişsiniz daha önce bende biraz bakınmıştım ama ben bu tarz şeyleri uygulayamıyorum malesef
içimden geldigi gibi davranıyorum:)kitaba göre çocuk büyütemem ben
ha cerenden çok çekiyoruz ama bu onun yaşının verdigi dogal şeyler oldugunu kabul etmekten başka bişey yapamıyorum..
ama çağlaya daha farklı davranıyorum,cerende yaptıgım yanlışları yapmamaya çalışıyorum..
kafam yerinde degil kafamda hala davul sesi var
herkese iyi gecelerrrrr
auuu auuu teşk ettim üstüme alındım gittiUykusuz mayıs annesi arkadaşlarıma armağan ediyorum
Daft Punk - Get Lucky (Official Audio) ft. Pharrell Williams - YouTube
inşallah bizi küfür falan etmiyodur:))türkçesi yokmu bunun
bi daha bana böyle şarkılar armagan etme
ince olanı beğendimbugün izin verdim kendime çalışmıyorum valla oysaki çoookkkk işimm çooookkkneyse tabii bu kafa izninini intte alışveriş yaparak değerlendiriyorummm bakın bunlardan aldımm çok beğendimmmm Eki Görüntüle 779975 Eki Görüntüle 779976
çok sagol canımsın
kalabalık olacaz inşallah egleniriz tek sıkıntım emzirmek olacak çünkü çağla acayip memekolik bir çocuk oldu..
hiç abartmiyorum sanırım günde 50 defa emziriyorumdur
aç kapa aç kapa valla sütyenlerim mahvoldu:)
ben bile gögsümü görmekten bıktımzaten eşim hiç bakmıyo artık gına geldi adamada
neyse işte tek korkum bu bakalım zilli rahat verecekmi:)
meleğim düğünsüz sünnetmi olur hiç:) biz burdan uçak kiralarız topikce geliriz:))
bebeğim çok güldüm gene eşine gına gelmesine:)) o bişeymi benim meme kamuya açık oldu yollarda. izmirde belediye otobüsünde bile emzirdim:))
demek 2 yaş altı bedavaiyiymiş mahkeme kararıyla yaşımı küçülttürsem bende bedavaya uçabilirmyim
zaten hep derler hiç yaşını göstermiyosun diye:)
mahkeme işini halledeyim geliyorum yavyummm
saat 12 yi geçmiş evet açıklıyorum bugün eşimle benim evlilik yıldönümümüz
6 yılı geride bıraktık 7. yıla girdik
her erkek gibi bazen odunluk yapsada yinede seviyorum galiba o da beni seviyo:)
yani sevmeyipte napacakk meeccbuuurrr:)
birikmiş param vardı gittim cep telefonu aldım,dayanamadım 3 gün önceden hediyesini verdim
abimin kartıyla çektik birazda borca girdim ama ufak bir hesap yaptım 4 hafta üstüste kayanama gidersem,
çocuklara verecegi harçlıkla borcumu kapatabilirim
buna degermi bilemedim
neyse bi şekilde toplarım o parayı ben:18:
eşime dedim bana hediye alma istemiyorum ama yinede istiyorum galiba
sana bi sürprüzüm var dedi ama yarın sölücekmiş:18:çok meraklandım..
birşey almamış ama sürprizmiş:))aklıma kötü şeyler geliyo
hep gördügüm bi sürprizse kesin olay çıkaracam
neyse yarın olsun bakalım..
meleğim süper benım tavşanda bu taz seviyo yanı rahat ediyo güle güle kullansın baluşunEki Görüntüle 781013
Baby cim merakini hemen gidermek istedim ...iste aldigimiz papuclar yari vari patik seklinde
melegim senle başbaşa kalmışız:)
iyiki varsın canım yoksa sensiz tek başıma ben burda ne yapacaktım:18:
aklıma ne geldi biliyomusun senin adını ilk duydugum an geldi
sen biyologla buluşmuştun topikte adın yazılıyodu işte ingiltereden geldi buluştular diye,
bende kim bu diye merak etmiştim sonra sen ingiltere dönüp yazmaya başlayınca seni daha iyi tanımaya başlamıştım
biraz anı gibi oldu ama aklıma geldi yazayım dedim:))
kujumuda hatırladım bak şimdiçağla hadtanede bronşitten yatmıştı ben burda yeniydim herkes geçmiş olsun falan yazmıştı kujumda bana özelden çok güzel moral vermişti çok ama çok hoşuma gitmişti ki sanırım mesajı hala duruyo
başka başkaaa:44:
cikirokkoyuda isim şehir hayvandan hatırlıyorum
mutlumuda ilk fotografıma yaptıgı yorumdan''hoş hatun kokoş hatun''kokoş sensin bi kere
annezeynoyuda biyologla buluşmasından
neyse sonra devam ederim şuan çok uykum var çağla ayaklanmadan gidip biraz yatsam iyi olacak..
öpüldünüz şeker şeyler
Oy oyy ne gunlerdi dimi ...gecen sene idi ve ben daha dun gibi hatirliyorum..
Sende iyiki varsin cnm, sen olmasan bende cok yalniz kalirdim umarim hep birlikte diger annelerle cogalarak devam ederiz muhabbetlerimize...
Kujum evt yaa bir baska biri dimi benimde kanim ona cok kayniyor..ayrica biz hemsoyuz kanimiz kaynaktir biraz...ondan yani :))
günaydın,
dün itibariyle evliliğimin 6. yılını devirmiş bulunuyorum. birşeyler devirmeden, dökmeden daha nice yıllarıma diyorum
not: evlilik yıldönümü için "sürpriz bir hediye" almadığım gibi, saatimin pili değiştirilme jesti bile yapılmadı
yani, zaten bu tür kutlamaları pek sevmem, sürpriz yapacak da zamanı yok adamcağızın. sürekli beraberiz, nasıl ayarlayacak vs. bari haftalardır kullanamadığım yeni saatimin pilini değiştirerecek "cest" yap dimi be adam
yada ne bileyim, akşam yapmayı planladığım taze fasulye için, dondurucudan kıyma çıkarmış ol veya acele toplanmış sofra bezini çırp veya Orhan Cemal'in erik döktüğü ve deterjan reklamlarına çıkacak kadar lekelediği tişörtü makinaya at veya cildi bozulmuş nadide kitapları bez ciltciye ver veya rektörlüğe bırakmam gereken bir evrakı götürüver veya arabayı yıkat veya yıkanmış ve kurumas için merdivene asılmış yolluğu ser... ne bileyim işte böyle şeyler... bunlar benim için çok büyük "cest"ler...
6 pound ucuz değil kihem ne demiş atalarımız: çocuğun yediği helal, giydiğ. haram ben de, özellikle kıyafetten yana ucuzcuyum
haftasonunda ucuz ama rahat bir ayakkabı aradım Orhan Cemal'e ama bulamadım. çok ucuz ve rahat ayakkabılar var fekat pempe ve çiçekliben de, çiçeklerini kesip, laciverte boyayıp giydirmeyi düşünüyorum
not: fena halde ciddiyim
aferin fıstığımıza becerikli kime çektiyseselamın hello
o kadar pozitiftim ki cikirokkonun evlilik yıldönümü oldugunu okuyunca bütün enerjim gitti:)
şuan çok gerginim
yinede mutlu yıllar dostum
mutlum bana şakira kemeri alıyomuşohh çok sevindim:)oynar vidio çekerim:))
kutlayan herkese çok mersikutlmayanlarında canı sagolsun
şekersizin dedigi gibi çağlada artık herşeyi anlayıp bana getiriyo:)en son kaka yapmıştı bezini eline verdim git çöpe at dedim
gitti attıgit suyunu getir diyorum biberonu alıp geliyo:)
yemek yerken benden peçete istiyo agzını siliyo:))kime çektiyse bende şaşırıyorum
toka getiriyo saçını toplattırıyo,cicin nerde hadi giy diyorum digip dolabını açıp bluzunu geitriyo:)
bide son haftadır sürekli beni taklit ediyo:26:
evi siliyorum o da gidip bez alıyo:26:
ütü yapıyorum gidip oyuncak ütüsünü alıp benle ütülüyo:26:
evi süpürüyorum oyuncak süpürgesiyle peşimde geziyo:26:
acaba yalnışmı yapıyorum:44:bu kız büyüyünce temizlikçimi olacak acaba
günaydınnn günaydınn günaydınnnnnnnnnhepimiz için güzel bir gün, iyilik, sağlık ve huzur diliyorummmm
dün akşam eve gittiğimde yine gözlerimm gördüğü güzelliğe inanamadıı ananesi zeynonun saçlarını örmüştüü önden arkaya doğru iki taneokadar harika olmuştukii öyle örgülü saçlarla görünce minnoşumuu fecii halde duygulandımm nede çabukk büyüdüler yaaa resmini çekseydim keşke dedimm ama akşama çekip yarın eklerimm örgülü kuzumuuu
sabah saç tokamın lastiğinin çok esnediğini ve kullanılamaz hale geldiğini gördüm. eşime dedim ki, "yaw bey, hani öyle tektaş pırlanta neyim istemem. evlilik yıldönümümüzde şu lastik tokanın yenisini alsan nasıl mutlu olurdum nasıl "cest" olurdu bir bilsen ammaaaaa nerde sende o düşünce" "elimden gelmiyor ne yapabilirim ki" der gibi baktı
"yetti gaariiiiii, uleyn dünyanın parasını alıyorsun. üniv. yetmedi danışmanlık kuruluydu, proje teşvikiydi derken maaşını katlandın. Allah için hiçbirşey istedim miiiiiiii???? bundan sonra olacaklardan ben sorumlu değilim. kendimi ve oğluşumu "zıbarovski" taşlan gaplatmassam bana da chihiro demesinleeerr" diyemedim ya yaw öyle dermiş gibi baktım sadece
gelelim dün geceye
eşim aradı yemege gidecez dedineyse giyindik çıktık
çok lüküs bir otelin restaurantına gittikbi baktım garson bizi kapıdan karşıladı özel bir masaya aldı
masada 2 tane mummezelerrrrr çok utandım
eşime dedim söyleseydin daha güzel giyinirdimkot pantolonla gittim
sonra ceren mumu södürdüçağlada diğer mumu çiğ köftenin içine yitti
neyimize bizim ormantik yemek :)kızları biraz doyurdum hemen oranın oyun oarkına yolladım..oyun parkında bakıcı bile var
dedim kızlarıma bak bende yemek yiyecem:))döndüm eşimin yanına hızlıca yemeklere daldım
neyse o ara ben çocuklara baktım geldim tam oturdum garson geldi elinde şampanya
şampanya patladı havam batsın:)herkes dönüp bize baktı:111:
2 buçuk yıl sonra ilk defa agzıma içki degdimecburrr içtim:)
işte bu kadar eşimin süprizi buymuşaslında böyle şeyleri hiç sevmem ama yinede hoşuma gitti:)
çağlada cerende çok eglendi..güzel bir geceydi..hatta kazı kazan bile oynadım 20 tl kazandım
baktım adam bana yine kazı kazan veriyo dedim yok sen bana paramı ver oynamıycam ben
attım parayı cebe
woooowwwwwww, dostum, yatıp kalkıp eşinize dua ediniz. romantizmine sağlık, diyorum eniştemizin
kotlan gittiğiniz için sizi ayrıca kınıyoruz, bilesiniz
eşiniz, bakıcılı bir otel düşünmüş, bu da kendisine artı puan kazandırmış. Allah mutluluğunuzu daim etsin
veeee, benim hediyem de sonunda geldi. haftalar önce alınan ama pili değiştirilmediği için çalışmayan ve benim gibi saatsiz yaşayamayan birine azap çektiren saatimi bir peçeteye sarıp eşime dedim ki" sen bu paketi al. verdiğim karttaki adrese gidip, paketi ver. adam ne yapacağını bilecektir. adamın işi bitince paketi bana getir" sonra düşündüm, eşim bunu bile bensiz yapmaz ve "beraber gidelim yaa" der.
"boşver paketi, kartı ve gizemi. dostum bak bu benim pili bitmiş saatim. şu da lastiği gevşemiş tokam ve sen hal-i hazırda bana borçlusun. saatçiye gidiyoruz ve pili değiştiriyoruz. dönerken de 1 liralık bir lastik toka alıyoruz"
neyse efenim, gittik saatim yepisyeni oldu. 1 liraya da lastik toka aldık. dünyalar benim oldu sankim
not: eşim 6 yıl tıp okumuş. üstüne 4 yıl uzmanlık eğitimi almış. üstüne 13 yıllık deneyim. üstüne doçentlik sınavı da vermiş ama bakınız Babyceren dostumun eşinin 10 da 1'i kadar bilem "cest" düşünemiyor.
boşuna dememişler: EĞİTİM CAHİLLİĞİ ALIR, ERKEKLİK BAKİ KALIR
ikinci bi' not: yukardaki atasözünde "erkeklik" kısmı "merkeplik" ile değiştirilirilip yeniden okunursa, daha bi vurucu oluyor
ay ne demk başım üstünde yerin varevet canım evet sen tatile gitmiyosunnnn
ben tatile size geliyorummmm
4 gün sende,1 gün mutluda,1 gün kujumda,1 gün beykozda,1 gün nagişte,1 günde :26:artık kim isterse onda kalacam
tatilimi bedavaya getirmeliyim malum kriz var:))
neden 4 gün sende biliyomusunson 4 gün sende kalacam sende bizden bıkacan hemen uçak biletimizi alıp yollayacan bizi
uçak biletide bedavaya gelecek:))
aaaaa vallamı bacım bizimle olaydı 2 yorum şey edeydiyoksa mutlu ıvana sertmibizimi kandırıyo
eger öyleyse ''bızımla degılsiinnnn''
Walla imkanın varsa gelsin canımEşim domestosları içtiğimden şüpheleniyor zaten
Şuanki hazırladığımız koleksiyon Rusya için,daha doğrusu benim ekibim değil ama izinlilerden dolayı transfer oldum,
bu koleksiyonda erkek alt grup yapıyoruz(jean),neon renklerin aksine pastel renkler hakim,lila,bej,kremler..Ben lansmana
satış desteğine grafik tasarım yapıyorum,vitrin giydirme,ürüne ek tasarımlar(satış için) yada ürünlerin üzerindeki taş,
etiket vs.. süslemeler konusunda fikir ve çizim veriyorum.Stilistlerle birlikte çalışıyorum.(birçoğu guy olanama heepsi değilmiş )Güzel sanatlar grafik tasarım mezunuyum,175 boyum 80de kilom var
Sen bazı arkadaşlara iletirsin
Giyim sektöründe grafiker çalışamaz mı he çalışamaz mı
Neyse affettim seniBildin
İlkimcan sende uyma şu kuşa
Sİ ZİN LA YIM
Kızlar şimdi hepimiz havuzbaşında olsaydık keşke...
ELimizde cardinal melonlar soğuk kolalar
El ele tutuşup havuza da atlardık,havuz taşardı
ben de grafik tasarımcı olmaya karar vermiştim ama lisansı çoktaaan bitirmiş ve yüksek lisansımın sonuna gelmiştim, artık çok geçtieşim "artık çok geç, chihiro sen bu sevdadan geç" şeklinde kötü bir espri yapardı
domestosu ben de çok seviyorum ama elimde domastosu gören eşimin "çok domestik kadınsın vesselam" şeklindeki kötü kelime esprisine dayanamıyorum
kafamda eskimiş yemeni, ordan burdan fışkırmış saçaklarım, çok ovmadaktan ve yorulmaktan mütevellit şişmiş burun deliklerim, kaymış gözlüğüm, ayağımdaki "laylon" terliklerim, orasına burasına domestos dökülmüş tişörtüm ve şalvarımla yeterince ürkütücü değil miyim de, bu adam dalga geçme cüretini buluyor kendinde, anlamıyorum
Ahh ne guzel olurdu ..kokteylerde benden olsun hadi hayali bilem guzel..
Havuzu en cok ben yasirirdim herhalde :)) havus topu gibi suyun ustunde kalirdim kesin :))
günaydııınnn günaydınn günaydınnnn
bugünnn benimm doğumm günümmmmmiyiki doğmuşummm ve anne olmuşummmm
22 ağustos saat 00.10 da doğmuşum ben, eşim gecenin bu saatinde bana yazdığı bir şiir okudu kulağıma hayatımda aldığım en güzel hediyeydiiihayatta yaptığımız en önemli seçim eş ve allaha binkere şükrediyorum bu aşk ve tatlı meyvesi zeynom için
minik ailemizle dışarda güzel bir yemek yiyerek minik bir kutlama yapacağız, yaşımı sormayınız pleaseee 30 a bir kaç adım kaldı diyelimmaldığımız her yeni yaş hayırlar getirsin inş önce sağlık, sonrada aşk, huzur ve bereket diliyorum rabbimden...
"az önce
hiç tanımadığım bir üyeye
sırf profil resmi aynı diye
usulca sokulup, çemkirdim"
not: az önce bir topikte, Babyceren hanımla aynı profil resmine sahip diye o zannedip, üye adına bile bakmadan çemkirdimbaşka biri olduğunu farkettim ve özür diledim ama "yer yarılsa da içine girsem" dedim
ya ben onu söylemeyi unuttum tatlı cadım hatırlattı bugün baktım ece mama sandalyesinde kıvranıyor kakasını yaparken illa çömelmek istiyor ya attım bezi tuvalete oturttum yaptı cadı:)) ay loto çıkmış gibi mutlu olduk eşimle:)) tabi bu bir rastlantıda olsa güzeldi banyoyu saran koku hatıra olarak kaldı yanımıza:))
İnanmıyorum yaa, çok güldüm demek masaüstü resmi oldu beste e artık bu durumdan sonra bize de hayırlısı demek düşer cicim:))(ama şimdilik babamız duymasın ben ona müsait bi zamanda açıklarım)
Ne demek canım müsait olmaz mıyım hiç. Hem yakışıklımı hem güzel annesini görmüş olurumHer zaman beklerim
Ben tuvalet eğitimini 2 yaşında düşünüyorum canım, benim ve beste için en müsait zaman o hem havalar sıcakken daha rahat olur diye düşünüyorum. Hadi bakalım inşallah kısa sürede başarıyla atlatırsın bu dönemi. Ama bu dönemde baskı yapmamak çok önemli eğer çocuk hazır değilse biraz ara vermek gerekir.
hay Allah bestedemi terk etti tarıgıyuva yıkan kaynana modundasın farkındamısın:))
gelinler senin yüzünden kaçıyo
sen iyisi kujumun kızına talip ol,o doğuştan idmanlı terlik fırlatır arkandan görürsün gününü
(bu arada kujum nerdesinn)
benim ilkimle ve seninle ayrı ayrı görüşmem lazım böyle ikinizin olduğu ortamda olmuyo şekerim
minik davşanda mı şansımızı deneyelimkujum terliği sadece x mene fırlatır
bana güzel sarmalarından,böreklerinden yapar hıhhh
kujum gel hadi hayırlı bi iş için görüşücez
canım benim ya bak neler yazmışçok duygulandım
gerçek bu dimi bak şaka yapıyosan seni şikayet edip kovdururum ona göre
eger olurda kujum ayşeyi verirse ve senin oğlun yine başka kızın fotosunu duvar kağıdı yaparsa,işte o zaman
kujum senin arkandan terlikle degil portmantoyla gelir benden söylemesi:))
Dk bir gol bir super bir espri olmus ama kujum kizi annesi gibi atarmi terlik acaba sanmam yaa Ayse baska birsey atar bence terlik az gelir gunumuzun kizlari cok fena oluyor diyim size...daha agir seyler dusunurler gibi geliyor..
Bu arada biraz konuya daldan atlar gibi girdim Tatlises tum kizlara talip galiba olmaz ama oyle bizde variz yaw..
Bendende duyuru KUJUMM NERDESIN ANACIM..GEL DAAA..
vısss neler okudum ben yok osurmalar geyirmeler kokutmalar pipiler kalıplar öpmeler şiirler gaflar ooo topik şenlenmiş
babycerencim 20sn haaa uzun havamı cekiyosun kızzzz
ckirikocum seni üstün basarından dolayı tebrik ediyorum diger topigede damganı vurmussun iyi gacıda sana cemkirmemiş ama cemkiremez burda biz varız dimi bacımmm
kızlar ben hiç kitap okumam basım agrıyor gözüm dönüyor acıkıyorum uykum geliyor kısaca yan etkileri cok bende ben izlemesini severim o kitapların filmini yapsalar ya
uykum geldi ben yatıyım sabah olmus zaten su içmeye kalkmıstım
ay geçmiş olsunkızlar herkese hayırlı cumalar. dün denizde üşüttüm galiba sistit oldum gece ne yapayım antibiyotik de alamam nasıl geçer ki
Merhaba kızlar...Bayramın 2.günü annemlere geçtim ve hala annemlerdeyim.Eşim işleri nedeni ile şehir dışında olduğu için burda kalıyoruz.Yurtdışından bol bol akrabalar gelip gidiyor.Günlerimiz çok yoğun geçiyor anlayacağınız.
Kayra çok fena oldu ama :))
Yurtdışından gelen 3 yaşındaki yiğenimin gözünü fena korkutmuş.Kayra ağlamasın ve bağırmasın diye her şeyini veriyor çocuk :)
Bizimkide istediği yapıldığı için halinden fazlasıyla memnun.:18:
Dışarı çıkmak çok zorluyor artık beni.Hiç arabasında durmak istemiyor.Sürekli sağa sola koşturuyor.Alışveriş merkezlerinde mağazalara giriyor,kıyafetlerin arasına saklanıp ceeeeee yapıyor.Özellikle dönme dolap şeklindeki salıncağa bindiğinde inmemek için kıyameti koparıyor.
Arkasına bile bakmadan özgürce istediği yöne gidip istediği şeyleri yapmak istiyor ve bu durum beni çoooook yoruyor.
Bir an önce büyüyüp elimi tutarak sessizce yanımda dolaşmasını istiyorum
Son olarak eşim bulunduğumuz ilçede çalıştığı yere yakın bir ev bulmuş.Taşınalım diye tutturdu.Haftaya gidip ev toplayacağım ama Kayrayı annemlerde bırakmak zorundayım.Annem çocuk perişan olur diye göndermek istemiyor.Ben de en fazla 2-3 günde işleri halledip dönmeyi düşünüyorum ama ilk defa ayrılacağımız için hiç dayanamıyorum.Sadece evi toplayıp taşınacak hale getirirsem gerisini eşim yapar.Yeni eve taşınan eşyalarıda ben eve döndüğümde yavaş yavaş yerleştiririm artık.
Bizden haberler şimdilik bu kadar.
Hepinizi öpüyorum...
selam canım arkadaşlarım tatlı bebişlerim..
2 gün önce memleketten döndük sizleri ve kuzularınızı çok özledim
oğlum hiç üzmedi beni uyku,yeme konusunda
hala yürümüyor ama artık tuttuğumuzda adımlarını atıyor çok güzel
geçmişi okumam mümkün değil umarım herkes iyidir
ha uşak haaaaaaa1 uye ve sifir ziyaretci ...Haydaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?