sagol cnm,,
ya ben çok temizlik yapmıyorum hatta ceren varken evi bile süpürmüyorum ama boş bulundum malesef
neyseki şimdi iyi
gerçekten ya neden kkimse gelmiyo artık:26:yoksa herkes burayı terk etmeyemi başladı
mesela hejarı merak ediyorum:26:
turuncu,zadacan,şekerimşerbetim,planner bunlarda hiç gelmez oldular:26:
dilberim size neler göndermiş melegim
yok cnm ya hamamdan mikrop kapacaklarını sanmıyorum benim çocuklugum hamamda geçti diyebilirim,,her hafta babaannem beni hamama götürürdü çokşükür hala yaşıyorum:)
o kadar küçük çocuk vardıki şaşarsın:))hepside viyak viyakkkk:))
çok sıcak dayanamıyolar,bide bagırıyolar iyi oluyo,cigerleri genişliyo:))
ama bi daha götürmem çünkü cerende çağlada hiç sevmedibanada yorgunluk ve stres oldular:)
1 liralık defter almış aferim kız sana:)cimrisin sen cimri biliyosun dimi:)
neyseki orhan cemal akıllı bir çocuk maşallahı var
belkide az oyuncak alarak dogrusunu yapıyosundur:44:bizde o kadar oyuncak ama hiçbirinin yüzüne bakmıyolar..
ancak bi misafir geldiginde oynuyolar..
bütün günleri resim yapmakla geçiyo hatta ceren ne yaparsa çağlada onu yapıyo..
çağlaya bisiklet aldım arada ona biniyo,,
slm slm slm
evett kimseler yok
bende yok olanlardanım okuyuyorum çıkıyorum ... beyen butonu nerdee yokmu
babyyyyy geçmiş olsun çabuk atlatsın işallah tatilde bi sinemaya mı ? başka başka
meleğim sen nasılsın mahir paşam nasıll
chihiro79 sizinde kitabınınzı güle güle kullanın iyi düşünmüşsün
anamm benim ismin altına kuş konmuşş maviş o neki yeni gördümm.
bize gelince hafta sonu oğlana göz dokturundan kendime k.doğumdan randevu aldım
biz hiç göz muaynesi olmadık 2 yaşa yaklaştıkça dedim artık olsun .
gittik ben damla felan damlatıp göz bebeğini büyütüp aletlere koyacak diye beklerken kucağıma oturdu doktorda hemen karşımıza geçti şu marketlerde el barkot okuyucu aletler var onun gibi bişeyle göze ışık tuttu muayne bu şekilmiş.sonuç astigmat çıktı 2 gözdede 1,5 dereceymiş .şaşırdık ama çok şükür başka bişey yok bunun belirtiisi yokmuş yani biz gözlemleyemiyormuşuz 3-3,5 yaşı beklicez ilerlerse o dönem detaylı muayne edip gözlük verecekmiş
sonra k.doğuma gittim çık şükür bi sıkıntım yok ama 2 yıl oluyor doğumdan çıktım hiç gitmedim dedim kontrol edelim
baktı temiz dedi çok şükür sıkıntı yok bide simir en son ne zaman yaptırıdn dedidedim hiç
gel dedionu yaptırdım sonuç haftaaya işallah iyi çıkar merak ediyorum.sonra alışveriş merkezine gittik oğlanı oyun salonuna soktuk sonra uyuttuk biz dolandık akşamda k.validemleri çaya aldık bugün miskin miskin yattık yarın kardeşim gelicek sonraa kısmetse biz anneanneye gitçez bizden bu kadar.
sizler çocukları göz doktoruna götürdünüzmü ??
Peki CNm sen annesin tabiki daha iyisini bilirsin ama unutma yeni nesil çok hassas oluyorlar bak Ceren de alerji çıktı bizlerde varmıydı sanki yok( hamama götürme bencede iyî karar destekliyorum )
Bende Mahir'e bisiklet alıcam sen nasıl aldın üç tekerlek mi yoksa iki tekerlek mi ? Peki hemen sürebildi mi yoksa zamanlamı öğrendi .. Kestane kebap acele cevap :))
Dilbercim sağolsun bana yani oğluma kocaman bir şişe balık yağı göndermiş valla fiyatı çok pahalı bu kadar olduğunu bilseydim asla istemezdim , birde tarhana göndermiş bügün yaptık çok beğendi ve içti .. Yalnız bir kilo çok olmuş CNm ya sana bir dünya masraf çıkardık bir selam verdik elini kaptırdın gibi oldu çok mahçup oldum .. Canı gönülden tşk lerimizi sunuyoruz oğlumla beraber ..
Baby senin verecekler hazırmı bari :)) gelince alırım ona göre sen hem Çok ver sorun değil fasulye tanesi gibi sayma olurmu bana vereceklerini :))
dogru diyosun cnm yeni nesil bizim gibi degil ama bizede hakaret etme kızz:))bizde yeni sayılırız tazecigiz:86:
hele ben hamamda yıkandım mis gibiyim:86:
bisikletimiz 3 teker cnm,,yani benim aldıgım ucuz bişey dedim idareten kullansın,,çünkü bundan küçügünü bulamadım,,büyük alacam hem pahalı hem şimdi binemiycek o yüzden bunu aldım yani 1 yılda kullansa kullansın önemli degil,,
fotosu mutlu da var isterse yarın buraya koysun bakarsın..
pedalını biraz çevirebiliyo,,yani 1 metre kadar gidiyo sonra ayaklarıyla yitiyo,sonra tekrar pedalını çeviriyo .....
işte böyle gidiyo cnm..
melegim demek dilber 1 kilo tarhana yollamışcnm eger fazlaysa bana yarısını versene ben hayatımda hiç tarhana içmedim biliyomusun yada içtimde unuttum bilmiyorum
mesajının son satrını okuyamadım melegimbana bişeymi yazdın hay Allah inşallah önemli bir şey degildi:112:
yarın kahvaltıya abimlere gidecem çok heycanlıyım
evde kahvaltı hazırlamıycamohh
bende muhallebili yalancı tramisu yaptımgötürecem
yalancı yaptım çünkü gerçegini bilmiyorum:26:aranızda bilen varsa bi zahmet tarif versin
kızlar çağla artık herşeyi tekrar ediyoöyle fazla konuşmuyo ama hadi pasta de diyorum ''paşşa''diyo:))
bunun gibi birçok şeyi benden duyup hemen söylüyo
mesela sayı sayıyoruz hepsini biliyo ama bir demiyo:))
dokuz diyeceginede otuz diyoya bakın kızama maşallah 30 a kadar sayıyo
Çoçukları kulakcuya götürmüşken kendinide göz doktoruna göster baksana yazıları okuyamuyorsun :))
Tarhana gelene kadar bitmezse söz geri kalan senindir :)) ağız tadı bir bak bakalım güzel mi :))
Bisiklet için verdiğin Engin bilgiler çok işime yarıcak sağolasın .. Babası iki tekerlekli alalım diyor şu yandan çarklı olandan hem dengeyi şimdiden öğrensin diye ama ben süremez o yüzden üç tekerlikte ısrar ediyorum .. Çoçuk daha yürümeyi yeni öğrendi nasıl binsin iki tekerlikliğe
Maşallah kızıma demek 30 a geldik :)) akıllı kuzum
Mahirinde favori sayısı döt ( dört) oluyor bizimkide bir diyemiyor onun yerine bur diyor ne alakaysa artık :))
Hello diyor her yeni gördüğü kişiye çok cana yakın oldu .. Dışarda ağzında emzikli çoçuk gördüğünde saldırıp memesini almaya çalışıyor bu çoçuk kime benzedi böyle bilmez :)) töbe töbe
herkese iyi aksamlaaarr
Ziyaretcilerdeydim ne zamandir sifremi hatirladim ve geldimm
SEKERSIZim senin yuzune bayiliyorum ben ya ne zamandir dicem diyemedim
kızlar çağla artık herşeyi tekrar ediyoöyle fazla konuşmuyo ama hadi pasta de diyorum ''paşşa''diyo:))
bunun gibi birçok şeyi benden duyup hemen söylüyo
mesela sayı sayıyoruz hepsini biliyo ama bir demiyo:))
dokuz diyeceginede otuz diyoya bakın kızama maşallah 30 a kadar sayıyo
gunydin tatli annelerr
Bir haftsonu daha ruzgr gibi gecti ayaklarim geri geri ise geldim
Hani omer icin ev bakiyoruz diyordum ya
Bir proje bulduk icimize cok sindi evin plani malzemeleri cok duzgun istedigim cephe kose daire onu de acik
Hersey gonlume goreydi dun insaatin etrfinda turlarken mezarliga cok yakin oldugunu farkettik
Arada 1parsel daha arsa ve 20m lik bir yol var ama mezarlik o kadar buyuk ve agacsiz ki insan urperiyor
Gerci bizim begendigimiz daire sitenin tam ters ucunda ve mezarligi gormesi mumkund egil
Atiyorum bizim cephenin oldugu sokakta vi calisma olsa da kapansa mecbur o taraftan mexzarligin yanindan yukari cikmak gerek
Oturmayacagiz sonucta, yatirmlik ama yine de pimpiriklendim
Esim ne olacak ki istanbulda dipdibe oturuyor insanlar emzarliklarla diyor
Bi akil verin bana kararsizim sozlesmeyi hala imzalamadim:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?