2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaslar minik kusumun dogum gununu kutlayan kutlamayan herkese tsk ederiz Biz gecen yilki gibi kutlamadik ama cekirdek ailemizle beraber Karsa gidip gezdik Masal a mutlu olmasi icin oyuncak,kitap vb.hediyeler aldik ve guzel bir cafe mi desem pastanemi desem restorantmi desem iste anlayin 3 u 1 arada bir mekana gittik ve aksam yemegi arti pasta uflemece ile gunu noktaladik.Canli muzikte vardi Masal bayildi ,oynamalar saga sola el sallayip cilvelenmeler alkislar derken herkesin dikkatini cekmeyi basardi Oyle bi durum olduki sanki orayi biz kapattik ve arkadaslari davet ettik,pastasi gelirken herkes anlayinca masalin dogumgunu cigliklar atmaya basladi iyiki dogdun Masaaaalllll Anlayacaginiz farkli bir gun oldu

Sabah da asimizi olduk geldik kurtulduk simdi uyuyor minigim.
Sekersizim ne oldu sinirini bozan birimi oldu soyle butun kotu enerjimi yollim ona

Selamün Aleyküm hanımlar , evt bizde 3 Mayıs'ta 2 yaşına bastık .. Kutlama ve güzel temennilerde bulunan bütün sevgili annelerimize tşk lerimizi sunuyoruz efem .

Amerika'dan kıyafetimiz gelmedi ama doğum günü çok keyifli geçti özellikle mahir çok mutlu oldu ve bizde dost , arkadaşlarla görüşüp öZlem giderdik anlayacağınız harika bir gün oldu ..çok şükür darısı diğer doğum yapacak olanların başına )

aleyküm selam dostum, doğumgününüzün güzel geçmesine sevindim. Mahir'e uzun ve memleketine hayırlı bir ömür diliyorum
başka başka neler yapıyorsunuz? günleriniz nasıl geçiyor? Londra'da hava nasıl?

Hocam iyi diyelim iyi olsun inş . Doğum günü telaşı bitti şimdi yolculuk telaşımız var birde Mahir'in 4 saat uçak yolculuğunda nasıl duracağı konusuda başka bir durum ne yapcam bilmiyorum ..
Londarada hava şuan kapalı bulutlu 13 derece yarından sonra her gün yağışlı olucakmış ki bu çok normal hep aynı gidiyor .. Yağmur yapmur yağmur başka birşey yok ..

Siz ne yapıyorsunuz , doğum günü için var mı plan proğram .. Hediyesini ne düşündünüz ..

herkese selam. .Nasılsıniz. .
ben bir kac gündür saclarimla ugrasiyom boyattim ama istedigim gibi olmadı cok sinirliyim..evde boyamak en iyisi bunu anladim:) o kadar para verdim yine cirkinim:))
dun gece ruyamda mutluyu gördüm. .ben istanbula gelmisim mutlunun evindeyim ama yanimda 10 kişi falan gitmisiz:) yanimdakiler kim bilmiyorum ama hepsi arkadaşımmis..mutlu bizi görünce şok geciriyodu..bir anda yüzünün rengi degisti:)) sonra evinin hemen yaninda deniz varmis biz yuppi diyerek denize kosmusuz mutluya diyorum ki hadi gel sende, yok eve gidecem miraya bakmam lazim deyip yanimizdan tüyüyo askolsun sana:)
nerem açık ta kalmış bilmiyom ruyam boyleydi:)

Çağla uyuyo bugün öğle uykusu biraz sarkti..daha yemek yapacam off ya..

mahirle masalin dogum gunleri süper geçmiş ne güzel:) önemli olan zaten cocuklarin eglenmesi
darisi bizlere insallah..
ciko özledim senle kavga etmeyi:))
sinirimi kimden cikarsam bilemedim:)
hava cook sıcak ve bunaltici..yazin kavrulacaz sanirim..
hala internetim yok..telefonda yaziyom hiç zevkli değil. .

Sinirimi bozan biri yok aslında. Sanırım havanın kapalı olması ve benim işlerden sıkılmamla alakalı. Destek için tesekkurler.

Doğumgunlerinin guzel gecmesine cok sevindim. Darısı basımıza

hayırlı akşamlar kızlarr..
Doğum günü geçen ve olan tüm bebişlerimize nice yıllara diyorum...Rabbim sağlıklı huzurlu ve mutlu uzun ömürler versinn

Merhaba kızlar,inşallah keyifler yerindedir.Biz de çok iyiyiz.
BÜTÜN MAYIS MELEKLERİ İYİKİ DOĞDUNUZ,
BİZLERE HAYAT KAYNAĞI OLDUNUZ,
BUGÜNÜMÜZE NEŞE;
YARINIMIZA UMUT OLDUNUZ...
İyi ki varsınız minik eller...Sizleri çook seviyorum...

Not:şekersizciğim magnolia tarifi bende de var mutludan evvel facen yolliyim bari :)

turuncum pastanızı yaparken 2. katı koymak zor oldumu? birde neredeki tarifi yaptın?

Hayır canım zor olmadı.
Pastanın kreması bildiğimiz pudinglerden değil de ganaj olursa yeterince sert oluyor ve ikinci katı rahatlıkla kaldırıyor.Hatta buzdolabında bekledikçe iyice sertleşiyor ve bu şekilde ikinci katın çökme tehlikesi olmuyor.
Ben tarif için hiç bir yere bakmadım canım.Sadece ganaj tarifi için ufak bir araştırma yapmıştım.

Kızlarrrr çiş öğretme merasimine ne zaman başlıyorsunuzzz
Ben şu aralar başlamak istiyordum ama benim oğlan hiiç umursamıyor.Herhalde yaza sonuna kadar bekleyeceğim gibi görünüyor vaziyet..
Temmuzda eşimin tayini ve tatil durumu belli olacak.Ona göre bir ayarlama yaparız artık diyorum.

Ankara'da hep yağmur hep yağmur bizim için bu durum pek normal değil aslında :18:

son 4 yıldır tatil yapmadık. bu yıl inşallah 1 hafta yapacağız. haziran başında sakin bir tatil yapalım da, sonra belki işler yoğunlaşır gidemeyiz diye düşünüyoruz. uçakta bu tombalaklar nasıl duracak ben de tırsıyorum :18:sırf bu yüzden yurtdışı kongrelere gidemiyoruz hele ABD'ye filan gitmek hayal
doğumgünü hazırlığım pek yok bildiğiniz üzere. gelenek olarak, üstünde "Orhan Cemal-since 16,05,2012" yazan, büyükçe beyaz bir pasta düşünüyoruz. anneannenin bahçesinde kendi aramızda olacak.

hediye olarak Afrika'da tombalağımın adına su kuyusu açtırmak yada bir çocuğun katarakt ameliyatını yaptırmak istiyoruz. eşimin "yeryüzü doktorları"nda tanıdığı kişilerle bağlantıya geçip yaptırmak istiyoruz. inşallah olur

bizim oğlan, kaka yapmadan hemen önce yada hemen sonra haber veriyor. birkaç kere de alaturka tuvalete tutmuştum, korkmasın alışsın diye ama çiş yapmamıştı. ağlamamasını ve haber vermesini hazır olmasına bağlıyorum. temmuz başında hatta tatilde denemeyi düşünüyorum. otellerde klozet var ya, belki kolay olur alışması. evde de bir süre lazımlık sonra alaturka tuvalet diye düşünüyorum :26:

bezi gece ve gündüz aynı anda bırakıp, alıştırma külodu giydireceğim. pazardan bolca 3 tanesi 5 tl'ye penye lastikli eşofman altı da aldım. evdeki örtüleri de yedek çarşaf olarak kullanacağım. çok lazım oluyormuş.
yok hayır, annem yardım etmeyecek. kendim 1 hafta izin alıp ya tatilde ya evde öğreteceğim, anneme hazır alışmış çocuk vereceğim ne yapayım

Gecikmiş kutlamalarımı yapayım hemen
Fıstık gibi annenin dünya tatlısı kızı ZEYNEP ADA mın, Güzel annenin güzel ve şeker kızı MASAL ımın, melek annenin melekler kadar masum oğluşu MAHİRİMİN doğum gününü kutluyorum.
kızlar çok yoğun bi dönemdeyim bakıcı bıraktı yeni bakıcı buldum iki gün oldu başlayalı, şimdilik iyi gidiyo umarım sorun olmaz. Yavrumun bu 3. Bakıcısı yalnızlık bu anlamda çok kötü. 9 Mayıs'ta okulda gösterimiz var onun koşuşturmacası içerisinde bi de bakıcı derdiyle uğraştık. Öyle bi zamanda bıraktı ki sağ olsun. Moralim çok bozuktu ama daha iyiyim. Zeynep Adacığımın doğum günü geçti gitti ben daha hediye alacağım. Çok özür dilerim ZADAcığım utanıyorum valla. İnan fırsatım olmadı. Hediyemi seçtim en kısa zamanda yollayacağım umarım beğenirsiniz. hepinizi öpüyorum Mayıs'ın gülleri

Tşk ederim ilkimcim güzel doğum günü dileklerin için ..
Bakıcı bulmuşsun hadi hayırlısı inş , umarım bestem çok mutlu olur ..

Hayırdır inş çok ilginç bir rüyaymış :)) şimdi bizim ev denize de yakın acaba hatlar mı karişti gerçi biz misafir geldi diye hayıflanmayız ki ehuehuehu neyse rüyanın tersi çıkarmiş :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…