Kızlarrrr çiş öğretme merasimine ne zaman başlıyorsunuzzz
Ben şu aralar başlamak istiyordum ama benim oğlan hiiç umursamıyor.Herhalde yaza sonuna kadar bekleyeceğim gibi görünüyor vaziyet..
Temmuzda eşimin tayini ve tatil durumu belli olacak.Ona göre bir ayarlama yaparız artık diyorum.
İnşallah tatlım çok sağ olTşk ederim ilkimcim güzel doğum günü dileklerin için ..
Bakıcı bulmuşsun hadi hayırlısı inş , umarım bestem çok mutlu olur ..
İyi akşamlar kızlar
Doğum günleri geçince kuzuların sırada wc eğitimi var:)
Ben bi dönem açmıştım tarık buğranın poposunu kendisi haber vermiyodu ama wc yi sevdiği için çok sık gidiyoduk:)
Genelde wcye denk getiriyoduk çişi ve kakayı..alıştırma külodu giydiği için halılar vs hiç kirlenmemişti gerekli olan ilk aşamada bol miktarda alıştırma külodu ve alt pijama
Sonrasında tarık buğra çok sık hastalandığı için ve ağır atlattığı için çocuğu sürekli wcye götürmeyim diyerek bezledim
Ben tarık buğraya çiş var mı diye sormadım..yemeklerden ve içeceklerden 15-20 dk sonra götürüyodum tarık buğra gün içerisinde çok su içtiği için çok sık wcde oluyoduk:)
Bi kaç gündür çiş yaptınmı oğlum dediğimde bezini göstererek çiş diyo..kakasını yaparken suratıma bakarak ıkınıyo sinyal veriyo ama biraz daha bekliycem
Gece nasıl bıraktırırırm bilmiyorum bezi çok dolu kalkıyo hatta bazen sızıyo bile..
Bana çekerse uzun yıllar gecede yapar bende sendenim mutlum
Benim yavru yine hasta her zamanki gibi ama çok şükür daha hafif atlatıyo en azından gece nöbetlerimiz bitti 10 gün sürüyo 1 hafta mola sonra yine hasta
Dünde burnuma kafa attı sıpa gelen çıtırtının ardından şişlik ve morluk oluştu hala ağrısı geçmedi ve kemiğim fırladı
Zaten sorunluydu burnum hepten gitti:)
İlkimcim;bakıcı bulmana çok sevindim umarım iyi biridir
Turuncum;pasta ile ilgili son sorum:) önce ilk katı şeker hamuruyl kaplıyosun.2. Katı üzerine yerleştiriyosun sonrada 2. Katı kaplıyosun doğrumudur:26:
Beybim;saçları ne yaptın :)
İnşallah tatlım çok sağ ol
Çok geçmiş olsun yakışıklı kuzuma yine hasta olmuş. Umarım çabuk atlatır. Nasıl kafa atmış öyle çılgın danam, sana da çok geçmiş olsun tatlım savun kendini:) tuvalet olayını okul bitince halletmeyi düşünüyorum çok tırsıyorum çünkü bizimki tuvaletini yapınca yanına bizi yaklaştırmıyor hayırlısı bakalım
Turuncum;pasta ile ilgili son sorum:) önce ilk katı şeker hamuruyl kaplıyosun.2. Katı üzerine yerleştiriyosun sonrada 2. Katı kaplıyosun doğrumudur:26:
Sizlerde durumlar nasıl?
hımmm, Orhan Cemal'e çok benziyor kaka yaparken haber vermesi vs :26: yazdıklarınızı not aldım, tatil dönüşü veya tatilde başlayacağımBen bi dönem açmıştım tarık buğranın poposunu kendisi haber vermiyodu ama wc yi sevdiği için çok sık gidiyoduk:)
Genelde wcye denk getiriyoduk çişi ve kakayı..alıştırma külodu giydiği için halılar vs hiç kirlenmemişti gerekli olan ilk aşamada bol miktarda alıştırma külodu ve alt pijama
Sonrasında tarık buğra çok sık hastalandığı için ve ağır atlattığı için çocuğu sürekli wcye götürmeyim diyerek bezledim
Ben tarık buğraya çiş var mı diye sormadım..yemeklerden ve içeceklerden 15-20 dk sonra götürüyodum tarık buğra gün içerisinde çok su içtiği için çok sık wcde oluyoduk:)
Bi kaç gündür çiş yaptınmı oğlum dediğimde bezini göstererek çiş diyo..kakasını yaparken suratıma bakarak ıkınıyo sinyal veriyo ama biraz daha bekliycem
Gece nasıl bıraktırırırm bilmiyorum bezi çok dolu kalkıyo hatta bazen sızıyo bile..
Benim yavru yine hasta her zamanki gibi ama çok şükür daha hafif atlatıyo en azından gece nöbetlerimiz bitti 10 gün sürüyo 1 hafta mola sonra yine hasta
Dünde burnuma kafa attı sıpa gelen çıtırtının ardından şişlik ve morluk oluştu hala ağrısı geçmedi ve kemiğim fırladı
Zaten sorunluydu burnum hepten gitti:)
Kızlar tarık buğra son zamanlarda iyice kuduruklaştı hiç durmuyo yerinde
Muhakkak tırmanıcak bi şeyler buluyo ve her yere tırmanıyo
Evin içinde genellikle servis sehbasıyla geziyo tırmanmak için onu kullanıyo:)
Zaten zor nefes alıyo her yere sehba taşıyınca iyice tıkanıyo
Sehba olmazsa atına,rulo havlu paketine vs çıkıyo hergün çenesini bi yere çarpıyo
Sizlerde durumlar nasıl?
kızlar çok yoğun bi dönemdeyim bakıcı bıraktı yeni bakıcı buldum iki gün oldu başlayalı, şimdilik iyi gidiyo umarım sorun olmaz. Yavrumun bu 3. Bakıcısı yalnızlık bu anlamda çok kötü. 9 Mayıs'ta okulda gösterimiz var onun koşuşturmacası içerisinde bi de bakıcı derdiyle uğraştık. Öyle bi zamanda bıraktı ki sağ olsun. Moralim çok bozuktu ama daha iyiyim.
Kızlaaaaaar toplanın:124:
Nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum ama Rabbim ol dedi oldu:)
Ben Fatihte bir organizasyon evi mekanı açtım galiba sanırım
İsmi Fatih Köşkü intagram kullan canlarım fatihkosku olarak eklesin anacım
Kına Gecesi, Doğumgünü, Özel gün ve organizasyonlar için Fatihte restore edilmiş bir köşk...
Herşeyi anlatıcam ama yine aşırı yoğunumHerşey toplam 2 hafta içinde kendiliğinden gelişti
Bu arada Fatih ve civarında kına gecesi,mevlüt,sünnet,doğumgünü vs olursa mekanımıza bekleriz
Öte yandan hastane odası, doğumgünü evleri,kişiye özel organizasyonlar için de hizmet veriyorum artık
bilgi için: fatihkosku@gmail.com
Face kullanan annekuşlarım face sayfası açınca haber ederim ekleyin olurmu
Nolur dualarınızı eksik etmeyinSizi çok seviyorum
Tarık buğra için çok geçmiş olsun canım..
Ben her iki katıda ayrı ayrı kapladım.Yani önce 1.ci katı kapladım.Sonra üzerine yerleştirmeden 2.ci katı kapladım.İlk katın üzerine ballı su sürerek eşimin yardımı ile 2.ci katı büyük pastanın üzerine yerleştirdim.Yani küçük olan pastayı dikkatlice 4 el ile kaldırıp yerleştirdik.
Bu arada benim zamanım kısıtlı olduğu için ganajı öğlen 12 gibi yaptım.Akşam 6 ya kadar ara ara çırparak donmasını bekledim.Sonra pastaları hazırlayıp derin dondurucuya koydum.2 saat kadar da orda beklettim ve son olarak süslemeye başladım.Yani 2.ci katı rahat kaldırıp yerleştirebilmek için içindeki kremanın iyice donup sertleşmiş olması işini kolaylaştıracaktır.
Tatlıcadım ; Kayra bebekliğinden beri hiç canına kıyamaz.Rahat ve keyfine düşkün bir çocuktur.En fazla balkonun cam balkonunu açık görürse minik taburesini götürüp üzerine çıkar ve dışarıyı seyreder :)).Bide yemek masasında otururken ara sıra kalkıp akrobatik hareketler sergiler o kadar :)
Hala dışarı çıktığımızda kaldırıma çıkarken düşmemek için ellerini yere koyar ve öyle çıkar.İşini garantiye alır yani :)))
Hiç koltuğun tepesine çıkma girişimi olmadı mesela :).Zaten koltuğa çıkmayıda 18 aylıkken öğrendi.
Kısacası oğlum tembel olduğu için konu hakkında fikrimi belirtemeyeceğim :))
hımmm, Orhan Cemal'e çok benziyor kaka yaparken haber vermesi vs :26: yazdıklarınızı not aldım, tatil dönüşü veya tatilde başlayacağım
demek aile içi şiddet sizde de var. komşumun 1 yaşındaki oğlu, cam biberon şişesini annesinin gözüne öyle bir vurmuş ki, kadıncağızın gözü halka şeklinde mosmor olmuş. 2 gün "iş göremez" raporu almışsadece işini değil hiçbirşeyi göremiyor ki kadıncağız
hımm, biraz hareketli bir çocuk :26: bizde durumlar biraz daha farklı. Orhan Cemal pek heryere
tırmanan, atlayan zıplayan bir çocuk değil. yok hayır, engellemiyorum hiç, evim de öyle kalabalık, eşya dolu vs değil. son derece eşyasız ve rahat ama nedense tırmanan bir çocuk değil :44:hareketli ama, genelde salonu koşarak turlama, kamyonlarla inşaatçılık oynama, meyve doğrama, kitaplık karıştırma, birşeyleri biryerlere taşıma ile uğraşıyor. bizde durum böyleama durduğu yerde bile tırmanacak yer arayan çocuklar görmüştüm. bazı çocuklar tırmanmaya özel olarak meraklı oluyorlar. bu da onları diğerlerinden farklı yapıyor
Kına Gecesi, Doğumgünü, Özel gün ve organizasyonlar için Fatihte restore edilmiş bir köşk...
Herşeyi anlatıcam ama yine aşırı yoğunumHerşey toplam 2 hafta içinde kendiliğinden gelişti
Bu arada Fatih ve civarında kına gecesi,mevlüt,sünnet,doğumgünü vs olursa mekanımıza bekleriz
Öte yandan hastane odası, doğumgünü evleri,kişiye özel organizasyonlar için de hizmet veriyorum artık
Tarık buğra için çok geçmiş olsun canım..
Ben her iki katıda ayrı ayrı kapladım.Yani önce 1.ci katı kapladım.Sonra üzerine yerleştirmeden 2.ci katı kapladım.İlk katın üzerine ballı su sürerek eşimin yardımı ile 2.ci katı büyük pastanın üzerine yerleştirdim.Yani küçük olan pastayı dikkatlice 4 el ile kaldırıp yerleştirdik.
Bu arada benim zamanım kısıtlı olduğu için ganajı öğlen 12 gibi yaptım.Akşam 6 ya kadar ara ara çırparak donmasını bekledim.Sonra pastaları hazırlayıp derin dondurucuya koydum.2 saat kadar da orda beklettim ve son olarak süslemeye başladım.Yani 2.ci katı rahat kaldırıp yerleştirebilmek için içindeki kremanın iyice donup sertleşmiş olması işini kolaylaştıracaktır.
Tatlıcadım ; Kayra bebekliğinden beri hiç canına kıyamaz.Rahat ve keyfine düşkün bir çocuktur.En fazla balkonun cam balkonunu açık görürse minik taburesini götürüp üzerine çıkar ve dışarıyı seyreder :)).Bide yemek masasında otururken ara sıra kalkıp akrobatik hareketler sergiler o kadar :)
Hala dışarı çıktığımızda kaldırıma çıkarken düşmemek için ellerini yere koyar ve öyle çıkar.İşini garantiye alır yani :)))
Hiç koltuğun tepesine çıkma girişimi olmadı mesela :).Zaten koltuğa çıkmayıda 18 aylıkken öğrendi.
Kısacası oğlum tembel olduğu için konu hakkında fikrimi belirtemeyeceğim :))
hımmm, Orhan Cemal'e çok benziyor kaka yaparken haber vermesi vs :26: yazdıklarınızı not aldım, tatil dönüşü veya tatilde başlayacağım
demek aile içi şiddet sizde de var. komşumun 1 yaşındaki oğlu, cam biberon şişesini annesinin gözüne öyle bir vurmuş ki, kadıncağızın gözü halka şeklinde mosmor olmuş. 2 gün "iş göremez" raporu almışsadece işini değil hiçbirşeyi göremiyor ki kadıncağız
hımm, biraz hareketli bir çocuk :26: bizde durumlar biraz daha farklı. Orhan Cemal pek heryere
tırmanan, atlayan zıplayan bir çocuk değil. yok hayır, engellemiyorum hiç, evim de öyle kalabalık, eşya dolu vs değil. son derece eşyasız ve rahat ama nedense tırmanan bir çocuk değil :44:hareketli ama, genelde salonu koşarak turlama, kamyonlarla inşaatçılık oynama, meyve doğrama, kitaplık karıştırma, birşeyleri biryerlere taşıma ile uğraşıyor. bizde durum böyleama durduğu yerde bile tırmanacak yer arayan çocuklar görmüştüm. bazı çocuklar tırmanmaya özel olarak meraklı oluyorlar. bu da onları diğerlerinden farklı yapıyor
iyi aksamlar nasilsiniz kizlar:)
buraya yazmayi cok özlüyorum. .aslinda yaziyorum ama pcden yazmak deha güzel. .istediğim gibi dedikodu yapamiyom böyle
mutlucum canim arkadasim senin adina öyle çok seviniyorum ki inşallah bu işin üstesinden alninin akiyla cikacaksin cnm..sana çok yakisan bir iş, her zaman hayranlikla fotolara bakiyodum..Allah bol musteri ve bol kazanclar nasip etsin..en önemlisi de severek bu işi yapman cnm..
ne güzel artik havami atarim:) derim arkadasimin Köşkü var:))
keske sana destek olabilsem, ne bileyim yapabileceğimiz bir sey olsa oyle çok sevinecem ki..her zaman yanindayiz canim..
tatlicadi bir kudurukta bende var cnm:) düz duvara tirmanacak yakinda..yuksek yerlerde gezinmeyi cok seviyo zilli:) masa, koltuk tepeleri hep favorisi:) artik bagirmayada basladim korkuyorum bisey olacak diye ama beni tinlam i yohatta aglama numarasi yapiyom akilli olsun diye ama ben aglayinca gelip suratima yapistiriyo:)) benim gibi aglama sesine dayanamiyo:) susturmak icin yapistiriyo:))
Bende ağlama numaraları yaptım tarık buğrada bana bi güzel patlattı ağlayanlara vuruyo:))
Ben artık bağırmıyorum yapma,etme,çıkma,in dmekten dilimde tüy bitti çok inatçı
Bu gün 1 kere koltuktan düştü 2 kere çenesini vurudu dişi dudağını kesti
Atın üzerine çıkıpta tırmanırken atı düştü nasıl ağladı at düştü diye kendisi düşünce o kadar ağlamıyo gülsem mi ağlasam mı şaşırdım
Bu aralara sevdiği oyuncaklarına bi şey olunca ağlıyo kuzum:)dün sabahta uyandığında memoyu(palyaçosu) göremediği için ağladı nasıl içini çekiyo:) üzerine yorgan gelmiş yorganı açtığımda memoyu görünce çok sevindi
Tarık buğraya yarın hemen doktor seti alıcam belki benimle oynar
Bugün evdeydik bi ara pazara gittik caglayla..bütün pazarcilar Çağlaya birseyler veriyo:) yakinda para vermeden tüm alisverisimi yapacam:) biri elma veriyo biri havuc:)) daha muz veren olmadi, kilosu pahali ya ondan sanirim:) Çağla da bayılıyo pazarda gezmeye..
cuma günü cerenin okulunda pilav senligi varmis muhaha dedim bu ne ya insan et senligi falan yapar:))
gidecez pilavimizi yiycez artik:) hangi akilla bunu yapiyolar valla anlamadim:)
ciş olayini 1 ay sonra halledecez inşallah. .kesin kararliyim.aslinda hemen basliycaktim ama biraz erteleme karari aldim..
yazin sicaklarda rahat rahat gezsin:) kilotla kalsin:))
azraece içimde kaldi illa ki hediyelerimin fotosunu koyacam ama internet hallolsun..telden olmuyo.
bu arada hediyesini almayan kaldimi veya kimler aldi neden foto koymuyosunuz kizlarmerak ediyirum..
hemen herkes yollasin artikyollayanlar üstüne alinmasin
Bizde yarın pazara gidicez tarık buğra da her tezgahtan bi şey alıyo bize kimse çocuk almadan vermiyo:)
Aldıktan sonra ben bırakırken alsın alsın önemli değil diyolar:) hiç domates yemeyen çocuk pazarda domates yiyo
Süsleme amaçlı tezgahlara konulan yaprakları bile alıp yemeye yelteniyo:)
Muzda hakikatten çok pahalandı bi düşmedi fiyatı
Belki pilavın üzerinde ette olur git bakalım
Bizimde hediyemiz hazır bestoşuma yollamak için neyi bekliyorum bilmiyorum cuma günü yollarım
Hediyesini alanlar..hejar,beybi ve chihiro..chihiro hediyesini paylaştı hejar ve sen kaldın şekerim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?