valla boyum uzun evet 1.75 ama aslında tek derdim sağlık problem,i çıkartmaması onun dışın da veririm zaten ondan endişem yok.
ekmek yemiyorum ki hiç tatlıylada aram yok.meyve çok tüketiyorum..
birde hiç bulantım olmadı iştahım hep iiyiydii..hep uyudum zaten hareketsizlikten kaynaklıı..sen tam olarak kaçıncı haftadasın acaba?
arkadaşlar erkek anneleri isim olarak ne düşündünüz? karar verdinizmi ben karar veremiyorum
arkadaşlar erkek anneleri isim olarak ne düşündünüz? karar verdinizmi ben karar veremiyorum
selamlar kızlar..umarım herkes iyidir. Oğluma isim olarak Tamer Kayra, Tamer Buğra ve Tamerin yanına ek mert,efe düşünûyoruz fikriniz nedir?
kızlar ben az önce keçe aldım hem eskisi kadar gezemediğim için eve hapsolmuş hissetmem onunla uğraşırım diye hem de bebek şekerlerimi kendim yapmak için
bir de farkettim ki işe gel eve git ev işi yap tv izle yat iyice hantallaştım en azından oturduum yerde zevkli faydalı birşeyler yapayım
keçeye zaman ayırmak için diğer işlerimi daha bir düzenli yaparım belki
bence kerim güzel isimbenim eşimin ismi:))) ben yağız ismini beğeniyorum ama eşimden onay alamadım:)eşim çağan olsunn diyor annemde metehan olsun diyorveremedik canım. kız isimleri ekle çıkar birleştir her türlü oluyor ama erkek ismi bulamıyoruz
beğendiğimiz çoğu isim yakın çevremizde var
alternatif olanları yazayım bak:
kerim
eren
emir
enes
altan
özgür
...
sende ne var ne yok karar verdiniz mi?
selincim yemekteydim anca yazabiliyorum ya face grubundan ayrıldım pek sevemedim orayı burası daha sıcak geldi sanki , belkide orayı tam takip edemediğimdendir bilemiyorum :)
mutluyumm yeni işin hayırlı olsunn çok sevindim senin adına bizde hafta sonu doktordaydık 20 cm vee 320 gr olmuşuz :)
zeynepcim meltem mobilya kesinlikle harikaaaaa sanırım bizde kral bebek odasını alıcaz :)
Çok sağol canım,ben de seninle aynıyım 6 kiloya yakın aldım gören hiç kilo almamışsın sadece karnın çıkmış diyor ama doktorum hiç öyle demiyor,bence meyve ağırlıklı yiyoruz ya yağ bakımından kilo almıyoruz canım,bebişimize ya da başka yerlere gidiyor.İçim yanıyor ya napayım mandalina yiyince rahatlıyorum napayım alırsam alayım.hadi bakalım gözün aydın inşalah bebişin uğur getirsin yeni işinde sanameyve gerçekten çok kilo aldırıyor bende hızlı kilo aldığım için biraz kestim farketti diye düşünmekteyim cuma günü belli olacak yine dr odasında yüzüm kızara kızara dururum artık görenler hiç kilo almamıssın diyo bende anlamadım 5 kilo nerede
Canım benimde doktorum gerekli görmedi detaylı ultrasonu,sadece yaptırmak istersen 23-24.haftalar detaylı ultrsaon için uygun dedi,ister dışarda yaptır istersen anlaşmalı olduğumuz yere göndereyim,sen bilirsin bebeğinin herşeyi normal için rahat etmeyecekse yaptır ben zaten gerekli gördüklerimi direkt sormadan gönderiyorum dedi.2 li ve 4lü testlerimizde normaldi ben yaptırmayı düşünmüyorum canım,aynen senin dediğin gibi heryerine detaylı bir şekilde bakıyor zaten.Yine de sen bilirsin canım,ben boşuna masraf diye düşünüyorum.4d 4 boyutlu oluyor bu arada bizimkisi de öyle.kızlar ya ben doktoruma ayrıntılı ultrasona ne zaman girmeliyim diye sordum , oda bana ben bakıyorum zaten her seferinde bizim cihazımızladedi çok kafam karıştı ya , ama gerçekten her seferinde yok parmakları tam yok böbreklri kalbi temiz yüzünde leke yok filan diyoo yani ultrason kağıdımızda 4d yazıyo 4 boyutlumu oluyo yani ..bilemedim ben şimdiii napiyim sizcee
Evet canım ya o pıt pıtlar insanı öldürüyor,bizimkisi de akşam babasına hissettirdi tekmesini,eşimin yağları eridi.Dışardan belli oluyor artık çok muhteşem birşey yaMaşallah canım oğluşuna.
Kocaman olmuş.Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip eylesin inşaallah
Bu arada düne kadar bizim babamızda elini koyduğunda ufaklık hareketi kesiyordu.
Babamızda artık alınmaya başlamıştı.Dün akşam baktım çok hareketli,hemen çağırdım aşkımı.Elini koydu ve bizimki tekme atınca göbeğini sallama diyor benimki
Dedim ben sallamıyorum tekme atıyor.Sonra arka arkaya gelmeye başladı zaten tekmeler.Dışardan bakılıncada çok belli oluyor pıtpıtlar
valla boyum uzun evet 1.75 ama aslında tek derdim sağlık problem,i çıkartmaması onun dışın da veririm zaten ondan endişem yok.
ekmek yemiyorum ki hiç tatlıylada aram yok.meyve çok tüketiyorum..
birde hiç bulantım olmadı iştahım hep iiyiydii..hep uyudum zaten hareketsizlikten kaynaklıı..sen tam olarak kaçıncı haftadasın acaba?
evet canım satlarımız aynı en son 23 aralıkta gittim detaylı ultrasona 310gr dı 21-22 cm dedi boyunuda,,,ama nerdeyse 10 günü geçmiş, birdahakine 1 ay sonra gel dedi, ama ben 3 hafta sonra gelirim dedim oda 13 ocağa falan denk geliyo...sen en son ne zaman gittin ???
ben 5 aralık gittim cnm 208grdı ama boyunu sölemedi simdi 11 ocakta gitcem daha cok var oyuzden sen gittiysen sana sorayım dedim cok saol :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?