2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

biz 23 hafta 4günlük olduk, yazarken bile heyecanlanıyorum artık iyice yaklaştı vakit

bulantın olmaması güzel ben ilk 14 hafta süründüm aç gezdim

yazılarımızın altında çizelgeler var ya haftamızı ordan da görebilirsin

sen de yapmak istersen arama kısmına çizelge yaz anlatımlı bir konu açılmıştı

bizim paydosumuza daha yarım saat var ama bel ağrısından duramıyoruz teyzeleri
biz de çıkıyoruz hepinize iyi akşamlar!!

ütü yapacakların bileğine kuvvet

bu arada beni de bugün primadan aradılar adres teyit etmek için.10 ocakta gelecekmiş heyecenla bekliyoruz ilk paketimizi :)

selamlar kızlar..umarım herkes iyidir. Oğluma isim olarak Tamer Kayra, Tamer Buğra ve Tamerin yanına ek mert,efe düşünûyoruz fikriniz nedir?

arkadaşlar erkek anneleri isim olarak ne düşündünüz? karar verdinizmi ben karar veremiyorum

veremedik canım. kız isimleri ekle çıkar birleştir her türlü oluyor ama erkek ismi bulamıyoruz

beğendiğimiz çoğu isim yakın çevremizde var

alternatif olanları yazayım bak:

kerim
eren
emir
enes
altan
özgür
...

sende ne var ne yok karar verdiniz mi?

merhaba kızlar umarım herkes iyidir. Ben geçmişi şöyle hızlıca okuyup ancak bu saatlerde yazabiliyorum. Benim de 7 sinde kontrolüm var bakalım bizim minnak cinsiyetini gösterecek mi. Benim doktor da hiç ayrıntılıdan bahsetmedi bana. Benim ikili testte düşük bir risk çıkmıştı o zaman prof'a gittik ayrıntılı ultrasona girdik (13. Haftamda) çok şükür bebeğim sağlıklıydı. Acaba tekrar bakılmayacak mı anlamadım. Zaten ben bir şey sormasam hiçbir şey anlattığı yok doktorun. Ne yapalım el mahkum. Hepinizi öpüyorum kızlar ama önce minikleri

iyi aksamlar.dedıklerınde çok haklısın.zaman nasıl geçiyor anlamak mümkün değil .ev, iş arası mahvoluyoruz.bu arada keçe yi nasıl yapıcan ben hiç duymadım.anlatman mümkünmü..
ben dün mağzadan baktım valla pahalı gibi.bide en azından kendı yaptığın emek güzel olur.anlatırsan sevinirim:)

bence kerim güzel isimbenim eşimin ismi:))) ben yağız ismini beğeniyorum ama eşimden onay alamadım:)eşim çağan olsunn diyor annemde metehan olsun diyor

Ben de oğluşuma ali faruk ismini koymayı düşünüyorum.aslında furkan efe istiyordum ama eşim illa babamın adı olsun dedi ali oradan geldi faruk da benim babamın adı birlşetirdik ali faruk oldu:)aslında karşıydım böyle büyüklerin isimlerinin takılmasına ama inada inat oldu bizimki böyle.bir yandan da babalar çok sevincek çünkü ilk erkek torun iki taraf için de.siz ne düşünüyorsunuz kızlar saçma mı sizce?

merhaba kızlar ben 2011 mayıs annesiyim burda çok güzel günler geçirdim bilgiler edindik odalar düzdük çantalar hazırladık doğurduk ve büyütüyoruz...allah bebişlerinizi size bağışlasın ... ne heyacanlısınızdır şimdi..cinsiyetler öğreniliyo isimler araştırılıyo...mavişler pembişler.. her gününüzün kıymetini bilin...

Çok sağol canım,ben de seninle aynıyım 6 kiloya yakın aldım gören hiç kilo almamışsın sadece karnın çıkmış diyor ama doktorum hiç öyle demiyor,bence meyve ağırlıklı yiyoruz ya yağ bakımından kilo almıyoruz canım,bebişimize ya da başka yerlere gidiyor.İçim yanıyor ya napayım mandalina yiyince rahatlıyorum napayım alırsam alayım.

Canım benimde doktorum gerekli görmedi detaylı ultrasonu,sadece yaptırmak istersen 23-24.haftalar detaylı ultrsaon için uygun dedi,ister dışarda yaptır istersen anlaşmalı olduğumuz yere göndereyim,sen bilirsin bebeğinin herşeyi normal için rahat etmeyecekse yaptır ben zaten gerekli gördüklerimi direkt sormadan gönderiyorum dedi.2 li ve 4lü testlerimizde normaldi ben yaptırmayı düşünmüyorum canım,aynen senin dediğin gibi heryerine detaylı bir şekilde bakıyor zaten.Yine de sen bilirsin canım,ben boşuna masraf diye düşünüyorum.4d 4 boyutlu oluyor bu arada bizimkisi de öyle.
Evet canım ya o pıt pıtlar insanı öldürüyor,bizimkisi de akşam babasına hissettirdi tekmesini,eşimin yağları eridi.Dışardan belli oluyor artık çok muhteşem birşey ya

Canım hoşgeldin aramıza,ben bir haftadır giremiyorum yeni katılmışsın sanırım,ben de seninle aynı boydayım hemen hemen 1.78,ben de aynı dediğin gibi ekmek çok yemiyorum,tatlıyla hiç aram yok,birtek meyve çok yiyorum ama 6kilo almışım,meyve kilo aldırıyormuş,doktorum bir öğünde en fazla2 mandalina yiyebilirsin ve meyveleri birbirine karıştırma dedi,önceden meyveyi sevmeyen ben ise,bir oturuşta 3 mandalina,1 elma,1 portakal yiyordum sırf bebişime vitamin olsun diye ama kilo yapıyormuş meğerse bunu da ilk defa duydum.Ama ben kesmeyi düşünmüyorum valla vitamin sonuçta napayım.Bu arada boyumuzda uzun,5-6 kilo normal geliyor bana,takma sen de kafana canım fazla.

iyi geceler kıslar... erkek ismi olarak: toprak,tibet,dağhan,selman beğendiğim isimler ama ne koyacaksın derseniz biz daha bebişimiz olacağını öğrenmeden karar vermiştik. oğluşumuzun ismi Yusuf Ömer olacak inş. Ömer gibi asil ve adil,Yusuf gibi sabırlı ve güzel olsun istiyoruz...

isimleriyle yaşasın biricik bebişlerimiz...

inşallah canım ama benim henüz bi bebişim bileeeee olmuyor sence ne yapmalıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…