canım benimkinin cinsiyeti henüz belli olmadı ama erkek olursa yıllardır Enes Taha koymayı düşünüyorum.
günaydın kızlar bizde geldik cinsiyetini bilmediğim ve şu an karnıma tekmeler savuran bebeğimle babamız evde bu gün kahvaltı için onu bekliyoruz ama ben bebeğimi aç bırakmaya kıyamıyorum
300 ml süt
5 hurma
1 kuru kayısı yedim cok tok tutyor bunlar tafsiye ederim
günaydın mayıs anneleri
sonuda öğrendim 330gr ağırlığında bir kızım var. dün kontrole gittim. hersey yolunda sonunda ufaklık bize ne olduğunu gösterdi. bu arada primadan ilk hediyemde dün geldi içinde güzel seyler vardı. almayan arkdaslar faceden formu dolduurup istesinler bencee. burdan cok sey öğrendim şimdi bana güzel anlamlı ama farklı ız isimleri bulmama yardım edermisiniz...
günaydın mayıs anneleri
sonuda öğrendim 330gr ağırlığında bir kızım var. dün kontrole gittim. hersey yolunda sonunda ufaklık bize ne olduğunu gösterdi. bu arada primadan ilk hediyemde dün geldi içinde güzel seyler vardı. almayan arkdaslar faceden formu dolduurup istesinler bencee. burdan cok sey öğrendim şimdi bana güzel anlamlı ama farklı ız isimleri bulmama yardım edermisiniz...
canım hurma yemeee... Rahim kaslarını çalıştırıp açıyormuş...
Günayın tüm güzel annelere.. Kızlar gece hiç rahat uyuyamıyorum ben göbeğimi nereye koyacağımı şaşırıyorum resmen. çok fazla bel,sırt ağrısı çekiyorum( son 3 gündür başladı.. siz de durumlar nasıl?
günaydın mayıs anneleri
bunu bende duymuştum ama aslı yok canım cok şifalı ayetlerde bile geçiyor erken doguma sebebiyet veriyor diyor kadınlar kendi aralarında ama yok böyle bişey
cok aşırı yenmiyor zaten günde 4 yada 5 tane emzirirkende öneriliyor süt yapıyormuş
Kızlar dün gece rüyamda rahmetli babamı gördüm. Kaybedeli 29 ay oldu ve çok düşkündük birbirimize.uzun zamandırda görmüyordum rüyamda...
Rüyamda bi koltuğa oturmuş sürekli gülüyor. ben ordan geçerken görüyorum babam bu diye bağırıyorum oda bana hemen kollarını açıyor. Ben koşuyorum sarılıyoruz. Sonra baba oğlum olacak diyorum şaşırıyor oğlun mu olacak diye tepki veriyor (bir kere daha görmüştüm rüyamda bana kızın olacak kızım demişti ) sonra baba adını da metehan koyucaz dedim ( ki gerçekte koyacağız değişmezse) neden yusuf koymuyorsunuz? dedi bana...
Sizce ne demek istedi babam bana? O kadar güzel gülüyordu ki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?