canım gözlerim doldu okurken.babanla hasret gidermişsiniz.sen ona vrmek istediğn haberi vermişsin bence.o da duymuş.istersen ismini tusuf mete g bişiler koy.çünkü bende ilk oğlumda berke ismin rüyamda görmüştüm.sonra bunu araştırdım koymalımıyım die.hayır dediler ama mutlaka o isme dair bi iz taşırmış bebek.belki de çok güzel yusuf peygamber gb bi oğluşun olacaktır:))
Kızlar dün gece rüyamda rahmetli babamı gördüm. Kaybedeli 29 ay oldu ve çok düşkündük birbirimize.uzun zamandırda görmüyordum rüyamda...
Rüyamda bi koltuğa oturmuş sürekli gülüyor. ben ordan geçerken görüyorum babam bu diye bağırıyorum oda bana hemen kollarını açıyor. Ben koşuyorum sarılıyoruz. Sonra baba oğlum olacak diyorum şaşırıyor oğlun mu olacak diye tepki veriyor (bir kere daha görmüştüm rüyamda bana kızın olacak kızım demişti ) sonra baba adını da metehan koyucaz dedim ( ki gerçekte koyacağız değişmezse) neden yusuf koymuyorsunuz? dedi bana...
Sizce ne demek istedi babam bana? O kadar güzel gülüyordu ki...
canım ben de canım babamı kaybedeli 3 yıl oldu.. bebeğimin cinsiyeti belli olduğundan beri rüyamda görüyorum gördükçe sarılıyorum öpüyorum..rüyada bile olsa hasret gidermek o kadar güzel ki.. çok güzel bir rüya görmüşsün bence.. isim konusunu araştır bakalım netten hiçbir fikrim yokKızlar dün gece rüyamda rahmetli babamı gördüm. Kaybedeli 29 ay oldu ve çok düşkündük birbirimize.uzun zamandırda görmüyordum rüyamda...
Rüyamda bi koltuğa oturmuş sürekli gülüyor. ben ordan geçerken görüyorum babam bu diye bağırıyorum oda bana hemen kollarını açıyor. Ben koşuyorum sarılıyoruz. Sonra baba oğlum olacak diyorum şaşırıyor oğlun mu olacak diye tepki veriyor (bir kere daha görmüştüm rüyamda bana kızın olacak kızım demişti ) sonra baba adını da metehan koyucaz dedim ( ki gerçekte koyacağız değişmezse) neden yusuf koymuyorsunuz? dedi bana...
günaydın annişler.bugün hasta ve yorgun bir güne merhaba dedim.ama iyiym.bu arada bene bebişimin ismini emir koyucam.çok hoşuma gidiyor.kız isimlerinden ayşe,elif,nilsu hoşuma gidiyor.
Geçen hafta memlekete gittim ve tabi babamada gittiğimde onunla konuşup karnımı gösterip oğlum olacak demiştim Ben oğlumun şuan dedesiyle birlikte olduğuna inanıyorum. Keşke canıımm keşke hepimizin evlatları mübarek insanlara az da olsa benzese... Yorumun çok güzeldi çok teşekkür ederim..
Kızlar dün gece rüyamda rahmetli babamı gördüm. Kaybedeli 29 ay oldu ve çok düşkündük birbirimize.uzun zamandırda görmüyordum rüyamda...
maşallah canım kızına sende isim bulamayan kız annesi grubuna katıldın,artık beraber isim bulamıcazgünaydın mayıs anneleri
sonuda öğrendim 330gr ağırlığında bir kızım var. dün kontrole gittim. hersey yolunda sonunda ufaklık bize ne olduğunu gösterdi. bu arada primadan ilk hediyemde dün geldi içinde güzel seyler vardı. almayan arkdaslar faceden formu dolduurup istesinler bencee. burdan cok sey öğrendim şimdi bana güzel anlamlı ama farklı ız isimleri bulmama yardım edermisiniz...
böyle bir grubun varlığından henüz haberdar olmuş bulunmaktayım...biraz geç oldu ama çok güzel paylaşımlar var .okumaya çalıştım biraz...bende 23+0 haftalık hamileyim 9 mayıs dedi dr doğum için..alanyada yaşıyorum.
ayrıca bir oğluşum olacak...bende sürekli kitap okuyorum netten bakıyorum ama tabi canlı tecrübeleri duymak bir başka oluyor...bundan sonra takip etmeye çalışacam ..
kızlar ben çalışıyorum. şuanda neredeyse 5.5 aylık olucam. kendime sadece bir tane hamile pantalonu aldım. oda üzerime yapıcak nerdeyse. üzerime giyecek birşey henüz almadım. yazlık şeylerimle idare etmeye çalışıyorum. kocamı ikna edipte aldıramıyorum.
sizler neler aldınız. çalışıyorum biraz farklı giyinmeme gerekecek. kaç parça alsam doğuma kadar idare edebilirim..
:26::26::26::26::26::26:
kızlar ben çalışıyorum. şuanda neredeyse 5.5 aylık olucam. kendime sadece bir tane hamile pantalonu aldım. oda üzerime yapıcak nerdeyse. üzerime giyecek birşey henüz almadım. yazlık şeylerimle idare etmeye çalışıyorum. kocamı ikna edipte aldıramıyorum.
sizler neler aldınız. çalışıyorum biraz farklı giyinmeme gerekecek. kaç parça alsam doğuma kadar idare edebilirim..
arkadaşlar herkes tetanoz aşısı oldu mu? ben 21+6 yım bugün yaptırsam mı yaptırmasam mı bi türlü karar veremiyorum
siz ne dersiniz?
arkadaşlar herkes tetanoz aşısı oldu mu? ben 21+6 yım bugün yaptırsam mı yaptırmasam mı bi türlü karar veremiyorum
siz ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?