2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

Geçen hafta memlekete gittim ve tabi babamada gittiğimde onunla konuşup karnımı gösterip oğlum olacak demiştim Ben oğlumun şuan dedesiyle birlikte olduğuna inanıyorum. Keşke canıımm keşke hepimizin evlatları mübarek insanlara az da olsa benzese... Yorumun çok güzeldi çok teşekkür ederim..

canım cok guzel bır ruya valla okurken gözlerım dolduuu.... ben de rüyamda bi isim görmeyı öyle cok ıstıyorum kı kesın koyardım ruyamdakı ısmıı heraldee... yusuf cok guzel bı ıısım metehanın yanına ekleyebılırsınız belkı...

canım ben de canım babamı kaybedeli 3 yıl oldu.. bebeğimin cinsiyeti belli olduğundan beri rüyamda görüyorum gördükçe sarılıyorum öpüyorum..rüyada bile olsa hasret gidermek o kadar güzel ki.. çok güzel bir rüya görmüşsün bence.. isim konusunu araştır bakalım netten hiçbir fikrim yok

günaydın annişler.bugün hasta ve yorgun bir güne merhaba dedim.ama iyiym.bu arada bene bebişimin ismini emir koyucam.çok hoşuma gidiyor.kız isimlerinden ayşe,elif,nilsu hoşuma gidiyor.

geçmiş olsun tatlım..

bende dedemin hastalığı sırasında bebeğim olacağını öğrenmiştim.hatta daha hamile olduğumu bilmeden rabbimeyalvardım ne olur dedem bi beeğim olduğunu görsün die.o da nasip etti ondan ahmet ve rüyamdan dolayı berke.dünya şekeri bi çocuk oldu maşaallah sorunsuz ve sakin.dilerim seninde bebişin mutlu bi bebek olsun canım

canım ne güzel rüya görmüşsün rüyalar bizlere işaret
baban yusuf koy dediyse koy bence ve yusuf ismi cok güzel yusuflar ay yüzlü olurlarmış

Kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim hepinize.

ben bi netten bakayım rüya da görülen isim için ne yapılmalı???

kızlar ben çalışıyorum. şuanda neredeyse 5.5 aylık olucam. kendime sadece bir tane hamile pantalonu aldım. oda üzerime yapıcak nerdeyse. üzerime giyecek birşey henüz almadım. yazlık şeylerimle idare etmeye çalışıyorum. kocamı ikna edipte aldıramıyorum.

sizler neler aldınız. çalışıyorum biraz farklı giyinmeme gerekecek. kaç parça alsam doğuma kadar idare edebilirim..

:26::26::26::26::26::26:

günaydın kızlar ben geçmişi okuyana kadar saat kaç oldu, ancak yazabiliyorum...

maşallah canım kızına sende isim bulamayan kız annesi grubuna katıldın,artık beraber isim bulamıcaz

çok güzel bir rüya bu tatlım, hayırlara çıksın inşallah, benim oğlum olsaydı yusuf koyardım, çok mübarek bir isim, birde sen onu rüyanda görmüşsün, dahada güzel, bu rüyada da mutlaka bir hayır vardır...,,,ama tabi sizin kararınız...

hoş geldin seni tanıyorum ben burayı ben hergün okuyorum ama yazmıyordum buradayı bende seviyorum. seninle aynıyız ama bana doktor 3 Mayıs dedi. allahım herkesin bebişini sağ salim kucagına aldırsın (ipucu SEBİL)

gizemcim ben de calistigim icin 3 tane pantalon aldim ve aksam cikarkende elbise giyiyorum.altina kilotlu corapla rahat oluyor.ozellikle eskiler dar geliyorsa bunu esine soyle cunku benim yengemde dar giydigi icin cocugunun kafatsi sekli bozuk dogdu.dogduktan sonra 3 ay ameliyatla hastaneyle ugrastilar.cok dikkat edin cocugun rahat edecegi hareketi kisitlamayacak seyleri tercih edin.

2 tane kumaş hamile pantolonum var üstlerine bişeyler uyduruyorum şimdilik.ama ilerleyen haftalarda sanırım netten bişeyler almam gerekecek çünkü burda hamile mağazası vs hiç bişey yok.elbiselerim var onlarda iii oluyor

günaydın kızlar. benim beklenen doğum tarihim yanlış olmuş, 30 mayıs olması lazım. Bebişimin cinsiyetine erkek dediler yine, heralde değişmez artık. bi de "ayrıntılı ultrasonda bebeğimin sağ böbrek pelvisinde grade 1-2 dilatasyon izlenmiştir. Pelvis genişliği 8*6 mm olarak ölçülmüştür. takibi uygundur." diye yazıyo. korkulacak bişey yoktur inş. doktor diğer ay yine bakarız dedi. Oğluşuma hala isim beğenemedim bu arada.

tatlım gene ıyı ıdare etmıssın ben uzun zamandır eskı kazaklarımı gıyemıorum lcw ı uygun bence bı bak hamıle bluz ve kazaklarıı pantolonları uygun fıyat elbıse al ıkı tane ıkı tane ust bıde pantolon ısını görür bence ben almıcam artık yeter sımdılıkk

gunaydinlar kizlar:119:,herkes iyidir insallah bebisleriyle ,haftasonu yazmistim idrar yolu iltihabi oldum 7 gunluk antibiyotik tedavisine basladi doktor ama belki yanit vermeyebilir , eger gecmesze antibiyotigi degistirecegiz dedi ve hala karin agrilarim tuvalete giderken yanmalarim devam ediyor bol su iciyorum ama gecmedi ,cumarteside doktor kontrolum var insallah o gune kadar gecer ,bebisimi cok ozledim heralde bu sefer cinsiyetide kesinlesir cinsiyet kesinlesmeden ne isim bulabildik nede alisverise baslayabildik

arkadaşlar herkes tetanoz aşısı oldu mu? ben 21+6 yım bugün yaptırsam mı yaptırmasam mı bi türlü karar veremiyorum
siz ne dersiniz?

canım bende elbise aldım. Hamile çorabıda giydiğimde çok rahat oluyor. Elbiseler hamilelikten sonra da giyilebilecek şekilde ona dikkat ediyorum. Bir tane kot bir tanede kumaş aldım yetioda artıo bile. Kotun üstüne de bol kazaklarımdan giyiyorum. Bebişlerin rahatı çok önemli...

arkadaşlar herkes tetanoz aşısı oldu mu? ben 21+6 yım bugün yaptırsam mı yaptırmasam mı bi türlü karar veremiyorum
siz ne dersiniz?

canım doktorum gerek duymadığını söyledi. bende tetanoz aşısını vurunmadım.

ii i şime de gelmedi değil hani...

Hepinize günaydınlarrrr güzel anneler :) biz bugun işe geciktik biraz uyanamadıkda :) umarım herkes iyidir...

Merya inan yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu ben senin yerinde olsam yusuf koyardım ki zaten harika bi isim , bende dedemi kaybettikten sonra bi iki kere rüyamda onunla hasret gidermiştim hep çok güzel görmüştüm onu , o kadar özleniyolar ki

gizem ben 3 tane pantolon aldım 2 si kumaş biri kot bide bol elbiselerim zaten vardı benim onlarıda hamile çoraplarıyla giyiyorum rahat ediyorum , bebişlerin rahatlığı çok önemli.

Bitanemo bizim kızımız olsaydı Duru koyucaktık ama oğluşumuz olucakmış onunda ismi DORUK olucak :)

siz ne dersiniz?

canım ben gecen yaz ufak bi kaza atlatmıştım o zaman yapmışlardı bir doz , doktoruma sordum bi doz daha yaptırsan iyi olur senin için dedi ama gözüm yemiyo çünkü o zaman çok ağrı yapmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…