2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

artık hamile pant dolduracak karnım olduğu için kıyafet alımı için hafta sonu bende dolaştım izlenimlerimi aktarmak istiyorum

paladium da ki gebe mağazasına girdim indirimde olan ürünlerden 60 tl ye siyah dar paça çok hoş bir pantolon aldım hafif büyük geliyor ama 1 ay sonra net olarak oturur diye tahmin ediyorum paçalar dar olduğu için anlaşılmıyor
ve üstüne istediğim şeyi giyiyorum bol paçalı pantolonlarda üste dar giymek lazım çünkü buda kolay birşey değil artık ...

kot pantolon sordum 120 -140 arası :26: çok pahalı gerçekten almayı düşünmüyorum şöyle bir tespitim var hamile giysisi satan yerlerde gereksiz bir pahalılık hakim bence bol bir buluz yada elbise bir çok mağazada bulunabiliyor ve üsrelik daha ucuz...

mesela markafoniden bir elbise aldım mudo nun elbise si 25 tl ve muhtemel hamilelik sonuna kadar giyerim ... mango dan buluz aldım 14 tl çok şık ve karın kısmı çok hoş duruyor ..bunları hamile giysisi satan bir yerden alsak ohoooo tavsiyem heryere bakmanız pantolon 1 veya 2 yeterli en çok ve en ucuza alınabilecek şey elbise bence

tesekkur ederim canim iciyorum oyle kotu bi tadi kokusu var ki uc gun oldu hala gecmedi umarim gecer ,sizde dikkat edin bol bol su icin:26:

bendede ayni canim ya artik 5. ayi dolduruyoruz bebekler buyuyor ,hafiften yuzustu gelse karnim rahatsiz oluyorum ,surekli ayni pozisyonda yatmaktanda gina geldi dahada cok var allah yardimcimiz olsun

bende hamilelikte cok faydali oldugunu duymustum ,normal dogum icin ozellikle son ayda tuketmek lazimmis dogum kolay geciyormus eltim son ayinda yedi hakketen cok kolay dogum yapti..

ruyan cok guzel canim bende yerinde olsam kesinlikle yusuf koyardim
günaydın annişler.bugün hasta ve yorgun bir güne merhaba dedim.ama iyiym.bu arada bene bebişimin ismini emir koyucam.çok hoşuma gidiyor.kız isimlerinden ayşe,elif,nilsu hoşuma gidiyor.

gecmis olsun canim ,aman dinlen hastalik yakaladimi atlatmak zor.

canim artik kiyafet almanin zamani geldi simdi almasan son aylarda yine alicaksin oyle asiriya gerek yok ama bi kac parca almak sart ,ben iki tane tunik aldim ikide beli lastikli pantalon , iki tanede genis elbisem var idare ediyorum simdilik

benim doktorum da bana bıraktı. sağlık ocağından aradılar yaptıracak mısın diye. ama ateşlenmeleri filan okuyunca benim de gözüm yemiyo açıkçası

arkadaşlar herkes tetanoz aşısı oldu mu? ben 21+6 yım bugün yaptırsam mı yaptırmasam mı bi türlü karar veremiyorum
siz ne dersiniz?

canım, bende bu hafta olucam heralde, sezeryanda gerekliymiş kesme işlemi falan oluyoya, e şimdiden doğumun nasıl olacağı belli değil, o yüzden her halükarda vurunmak gerekiyo bence...

hımm meyvelei karıştırınca kiloyu tetiklio demekki bende senden duymuş oldum. bende meyvelerin hepsinden tüketiodum akşam yemek üstüne bide çerez :) 8 kilo şimdiye kadar :)

benim doktorum da bana bıraktı. sağlık ocağından aradılar yaptıracak mısın diye. ama ateşlenmeleri filan okuyunca benim de gözüm yemiyo açıkçası

benim dubai de ki doktorum da gerek yok demisti.turkiyeye tatile gelince turkiyedeki doktor kesinlikle riske atmaya degmez vurul gitsin dedi.normal dogumda veya sezeryanda kullanilan malzemede en ufacik bi sorun olsa sana da bebege de gecer dedi.bende vuruldum ilk gun kolum agridi 2 gun hafifledi.ama ates olmadi.bu ayin 22 sinde 2. dozumu vurulacam.

hımm meyvelei karıştırınca kiloyu tetiklio demekki bende senden duymuş oldum. bende meyvelerin hepsinden tüketiodum akşam yemek üstüne bide çerez :) 8 kilo şimdiye kadar :)

bende yemekten sonra çok meyve yiyorummm ya öyle böyle değil hemde içim ferahlıyo sanki meyve yiyince böyle ekşi sulu sulu :):)

Günaydın Mayıs 2012 anneleri :))

Tetanoz asısını bizim topikte herkes oldu....Dogumun ne sekilde olacagını kimse bilemez o yuzden bu asıyı olmak cok önemli..Hem bebegi bile koruyor bu ası...Ası vurulduktan sonra eve gelince, hemen buz koyun o bölgeye ne agrı kalıyo ne acıma hissi...Simdiden gecmiş olsun

doğru dıosun cnm benım de ıkı tane kumas bı tane kot pantolonum varr hamıle pantolonu olarak... 3 taneda elbısem var ama bunlar normal elbıse yanıı dogumdan sonrada gıyebılecegım turdenn ben kot gıymek ıstıoyrum ıs yerındede uzun kazaklarla o guzel oluoo sonucta devlet memuru olarak delmem lazım artık bu kumas pantolon olayınıııı:) bızde gecen gırdık esımle bı hamıle magazasına bı gömlek 150 lıraydııı pantolonlarr hep 100 lıradan başlıoo degmez bence

tetanoz aşısının ilk dozu ağrı yapıyor ama bebişler için şart.o yüzden ben olucam

bende yemekten sonra çok meyve yiyorummm ya öyle böyle değil hemde içim ferahlıyo sanki meyve yiyince böyle ekşi sulu sulu :):)

ne güzel oluyor dimi değişik tatlar lezzetli lezzetli ohh.. ben aşıyı 6 ocakta dedi sağlık ocagı sanırım en geç ben olacam dogun tarihi olarakta en erken benim gördüğüm kadarı ile ne ise bakalım yapacak bişi yok. inş acıtmaz igne

kızlar ya benim resmen kıyafetlerim üniforma oldu :) yıka giy ütüle hep aynı şeyler 4-5 parçadan fazla seçeneğimde yok ama robalı şeyler falan iyi oluyo bayağı kullanabiliyosun

kızlar yaaaaaaaaaa ben ölüyorum şişkinlikten yokmu aranızda böle olan, haftasonundan sonra mahfoldum, ellerim ayaklarım bacaklarım yüzüm heryerim ağrıyor şişkinlikten, normalde 5. ay şişmeler başlar ben heralde şişmicem diyodum naptı etti 5. ayın son haftası yakaladı yaa, bu kadarda şişilirmi, parmaklarımı katlayamıyorum....acaba glucopahne'i bıraktırdı dr um ondanmı oldu doktorumu aramam lazım, çünkü birdenbire acayip kilo artışıda oldu...

canım bu kadar şişlik normal gb gelmedi bana.drunla görüşseydin hemen.tansiyonun vs ne alemde

ya onları almaya mecbur olduğumuzdan dolayı fiyatları arttırmışlarda arttırmışlar yazık ya kaç ay giyinicez yani sonuçta biraz idareli davranıcaz artık napalım walla evde olsam şöyle iki hamile eşofmanı alırdım hiçte çıkarmazdım üstümden :)

canım şişlik bendede oluyo ama senin bahsettiğin kadar değil , özellikle çok tuzlu yediğim zamanlarda yüzüğümden fark ediyorum çok sıkıyo yediklerine çok dikkat et ama senin durumun birz farklı geldi bana tansiyonuna baktırıyomusun hiç bide doktorum bana iş yeride ayaklarının altına destek koy demişti , bu ödem yakıcak beni ilerki aylarda şimdiden kendini gösteriyo tuzu bayağı azalttım ve çok su içiyorum günde 3 lt ye yakın

bencede bırden bu kadar sısmek normal degıldır belkı bence doktorunla görüşşş

Geçmiş olsun canım ama bencede hemen doktorunu ara yada hastaneye git. Böyle bi durumuda biz ilk defa sende duyuyoruz. Bir anda bu kadar şişlikte bi sıkıntı olabilir...inşallah bişey yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…