gunaydin kizlarrr...dun yogunluktan hic giremedim.ama yazilanlarin hepsini okudum...
kelebeklerim gecmis olsun cnm.doktor antibiyotik verdiyse mutlaka kullan cunku kullanmaman bebege ve sana daha cok zarar vericeek oyle dusun.
meryabende de ayni sorun var surekli kramp girdigi icin doktor 3.aydan beri kalsiyum ilaci verdi gunde 2 aliyorum.sutte icmeye calisiyorum buna ragmen ara ara bi yerlere kramp giriyor.
gizem bence duru ismi cookk guzel bizim cevremizde cok oldugu icin biz durudan vazgectik.kayinvalidenin adi dudu ya bence ona takilma ya hatta annecim senin ismine yakin bi isim koyduk bilerek,cunku cocugu dudu die cagiramayiz sana saygimizdan falan de
mishca bende face e uye oldum ama aktif degilim orda bir suru mayis annesi var.herkes birseyden bahsediyor hakli olarak.burasi bizim icin daha guncel bence daha oncede solemistim.burdaki ortam hicbi yerde olmuyor
duduu cum hemoroid icin ben buz dolabinda surekli kayisi hosafi bulunduruyorum ama sekersiz:)bide yemeklere hep zeytinyagi kullaniyorum ama yeemk pistikten sonra ekliyorum.cok ise yaradi.gecmis olsun cnm.
gizem bende hamilelikten beri hergun yumurta yiyorum.normalde ogle veya aksam yemeginde mutlaka et,tavuk.balik tan birisini yememiz gerekiyormus protein ihtiyacini karsilamak icin.ama sabah yumurta yiyince zaten buyuk bi kismini almis oluyorsun.doktorum bana bu sekilde acikaldi.bende hergun yiyyorum.
zeynepYUStefal in actifry degilde ben buharli pisiricisini aldim.et,tavuk sebze ne yapacaksam atiyorum.yanina sadce sebzenin ustune dokmek icin sos yapiyorum.o kendi kendine 30 dk pisiriyor bende o ara baska islerimi yapiyorum.herkese tavsiye ederim.cok pratik ozellikle calisan ve disarda yemek istemeyenler icin harika bir cozum oluyor
Günayın tüm güzel annelere.. Kızlar gece hiç rahat uyuyamıyorum ben göbeğimi nereye koyacağımı şaşırıyorum resmen. çok fazla bel,sırt ağrısı çekiyorum( son 3 gündür başladı.. siz de durumlar nasıl?
bunu bende duymuştum ama aslı yok canım cok şifalı ayetlerde bile geçiyor erken doguma sebebiyet veriyor diyor kadınlar kendi aralarında ama yok böyle bişey
cok aşırı yenmiyor zaten günde 4 yada 5 tane emzirirkende öneriliyor süt yapıyormuş
Kızlar dün gece rüyamda rahmetli babamı gördüm. Kaybedeli 29 ay oldu ve çok düşkündük birbirimize.uzun zamandırda görmüyordum rüyamda...
Rüyamda bi koltuğa oturmuş sürekli gülüyor. ben ordan geçerken görüyorum babam bu diye bağırıyorum oda bana hemen kollarını açıyor. Ben koşuyorum sarılıyoruz. Sonra baba oğlum olacak diyorum şaşırıyor oğlun mu olacak diye tepki veriyor (bir kere daha görmüştüm rüyamda bana kızın olacak kızım demişti ) sonra baba adını da metehan koyucaz dedim ( ki gerçekte koyacağız değişmezse) neden yusuf koymuyorsunuz? dedi bana...
Sizce ne demek istedi babam bana? O kadar güzel gülüyordu ki...
günaydın annişler.bugün hasta ve yorgun bir güne merhaba dedim.ama iyiym.bu arada bene bebişimin ismini emir koyucam.çok hoşuma gidiyor.kız isimlerinden ayşe,elif,nilsu hoşuma gidiyor.
kızlar ben çalışıyorum. şuanda neredeyse 5.5 aylık olucam. kendime sadece bir tane hamile pantalonu aldım. oda üzerime yapıcak nerdeyse. üzerime giyecek birşey henüz almadım. yazlık şeylerimle idare etmeye çalışıyorum. kocamı ikna edipte aldıramıyorum.
sizler neler aldınız. çalışıyorum biraz farklı giyinmeme gerekecek. kaç parça alsam doğuma kadar idare edebilirim..
:26::26::26::26::26::26:
arkadaşlar herkes tetanoz aşısı oldu mu? ben 21+6 yım bugün yaptırsam mı yaptırmasam mı bi türlü karar veremiyorum
siz ne dersiniz?
Çok sağol canım,ben de seninle aynıyım 6 kiloya yakın aldım gören hiç kilo almamışsın sadece karnın çıkmış diyor ama doktorum hiç öyle demiyor,bence meyve ağırlıklı yiyoruz ya yağ bakımından kilo almıyoruz canım,bebişimize ya da başka yerlere gidiyor.İçim yanıyor ya napayım mandalina yiyince rahatlıyorum napayım alırsam alayım.
Canım benimde doktorum gerekli görmedi detaylı ultrasonu,sadece yaptırmak istersen 23-24.haftalar detaylı ultrsaon için uygun dedi,ister dışarda yaptır istersen anlaşmalı olduğumuz yere göndereyim,sen bilirsin bebeğinin herşeyi normal için rahat etmeyecekse yaptır ben zaten gerekli gördüklerimi direkt sormadan gönderiyorum dedi.2 li ve 4lü testlerimizde normaldi ben yaptırmayı düşünmüyorum canım,aynen senin dediğin gibi heryerine detaylı bir şekilde bakıyor zaten.Yine de sen bilirsin canım,ben boşuna masraf diye düşünüyorum.4d 4 boyutlu oluyor bu arada bizimkisi de öyle.
Evet canım ya o pıt pıtlar insanı öldürüyor,bizimkisi de akşam babasına hissettirdi tekmesini,eşimin yağları eridi.Dışardan belli oluyor artık çok muhteşem birşey ya
Canım hoşgeldin aramıza,ben bir haftadır giremiyorum yeni katılmışsın sanırım,ben de seninle aynı boydayım hemen hemen 1.78,ben de aynı dediğin gibi ekmek çok yemiyorum,tatlıyla hiç aram yok,birtek meyve çok yiyorum ama 6kilo almışım,meyve kilo aldırıyormuş,doktorum bir öğünde en fazla2 mandalina yiyebilirsin ve meyveleri birbirine karıştırma dedi,önceden meyveyi sevmeyen ben ise,bir oturuşta 3 mandalina,1 elma,1 portakal yiyordum sırf bebişime vitamin olsun diye ama kilo yapıyormuş meğerse bunu da ilk defa duydum.Ama ben kesmeyi düşünmüyorum valla vitamin sonuçta napayım.Bu arada boyumuzda uzun,5-6 kilo normal geliyor bana,takma sen de kafana canım fazla.
benim doktorum da bana bıraktı. sağlık ocağından aradılar yaptıracak mısın diye. ama ateşlenmeleri filan okuyunca benim de gözüm yemiyo açıkçası
hımm meyvelei karıştırınca kiloyu tetiklio demekki bende senden duymuş oldum. bende meyvelerin hepsinden tüketiodum akşam yemek üstüne bide çerez :) 8 kilo şimdiye kadar :)
artık hamile pant dolduracak karnım olduğu için kıyafet alımı için hafta sonu bende dolaştım izlenimlerimi aktarmak istiyorum
paladium da ki gebe mağazasına girdim indirimde olan ürünlerden 60 tl ye siyah dar paça çok hoş bir pantolon aldım hafif büyük geliyor ama 1 ay sonra net olarak oturur diye tahmin ediyorum paçalar dar olduğu için anlaşılmıyor
ve üstüne istediğim şeyi giyiyorum bol paçalı pantolonlarda üste dar giymek lazım çünkü buda kolay birşey değil artık ...
kot pantolon sordum 120 -140 arası :26: çok pahalı gerçekten almayı düşünmüyorum şöyle bir tespitim var hamile giysisi satan yerlerde gereksiz bir pahalılık hakim bence bol bir buluz yada elbise bir çok mağazada bulunabiliyor ve üsrelik daha ucuz...
mesela markafoniden bir elbise aldım mudo nun elbise si 25 tl ve muhtemel hamilelik sonuna kadar giyerim ... mango dan buluz aldım 14 tl çok şık ve karın kısmı çok hoş duruyor ..bunları hamile giysisi satan bir yerden alsak ohooootavsiyem heryere bakmanız pantolon 1 veya 2 yeterli en çok ve en ucuza alınabilecek şey elbise bence
bende yemekten sonra çok meyve yiyorummm ya öyle böyle değil hemde içim ferahlıyo sanki meyve yiyince böyle ekşi sulu sulu :):)
doğru dıosun cnm benım de ıkı tane kumas bı tane kot pantolonum varr hamıle pantolonu olarak... 3 taneda elbısem var ama bunlar normal elbıse yanıı dogumdan sonrada gıyebılecegım turdenn ben kot gıymek ıstıoyrum ıs yerındede uzun kazaklarla o guzel oluoo sonucta devlet memuru olarak delmem lazım artık bu kumas pantolon olayınıııı:) bızde gecen gırdık esımle bı hamıle magazasına bı gömlek 150 lıraydııı pantolonlarr hep 100 lıradan başlıoo degmez bence
doğru dıosun cnm benım de ıkı tane kumas bı tane kot pantolonum varr hamıle pantolonu olarak... 3 taneda elbısem var ama bunlar normal elbıse yanıı dogumdan sonrada gıyebılecegım turdenn ben kot gıymek ıstıoyrum ıs yerındede uzun kazaklarla o guzel oluoo sonucta devlet memuru olarak delmem lazım artık bu kumas pantolon olayınıııı:) bızde gecen gırdık esımle bı hamıle magazasına bı gömlek 150 lıraydııı pantolonlarr hep 100 lıradan başlıoo degmez bence
bende yemekten sonra çok meyve yiyorummm ya öyle böyle değil hemde içim ferahlıyo sanki meyve yiyince böyle ekşi sulu sulu :):)
kızlar yaaaaaaaaaa ben ölüyorum şişkinlikten yokmu aranızda böle olan, haftasonundan sonra mahfoldum, ellerim ayaklarım bacaklarım yüzüm heryerim ağrıyor şişkinlikten, normalde 5. ay şişmeler başlar ben heralde şişmicem diyodum naptı etti 5. ayın son haftası yakaladı yaa, bu kadarda şişilirmi, parmaklarımı katlayamıyorum....acaba glucopahne'i bıraktırdı dr um ondanmı oldu doktorumu aramam lazım, çünkü birdenbire acayip kilo artışıda oldu...
kızlar yaaaaaaaaaa ben ölüyorum şişkinlikten yokmu aranızda böle olan, haftasonundan sonra mahfoldum, ellerim ayaklarım bacaklarım yüzüm heryerim ağrıyor şişkinlikten, normalde 5. ay şişmeler başlar ben heralde şişmicem diyodum naptı etti 5. ayın son haftası yakaladı yaa, bu kadarda şişilirmi, parmaklarımı katlayamıyorum....acaba glucopahne'i bıraktırdı dr um ondanmı oldu doktorumu aramam lazım, çünkü birdenbire acayip kilo artışıda oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?