- 26 Kasım 2007
- 7.839
- 4.930
- 448
Kızlar dün gece rüyamda rahmetli babamı gördüm. Kaybedeli 29 ay oldu ve çok düşkündük birbirimize.uzun zamandırda görmüyordum rüyamda..
Rüyamda bi koltuğa oturmuş sürekli gülüyor. ben ordan geçerken görüyorum babam bu diye bağırıyorum oda bana hemen kollarını açıyor. Ben koşuyorum sarılıyoruz. Sonra baba oğlum olacak diyorum şaşırıyor oğlun mu olacak diye tepki veriyor (bir kere daha görmüştüm rüyamda bana kızın olacak kızım demişti ) sonra baba adını da metehan koyucaz dedim ( ki gerçekte koyacağız değişmezse) neden yusuf koymuyorsunuz? dedi bana...
Sizce ne demek istedi babam bana? O kadar güzel gülüyordu ki...
Canım okurken o kadar duygulandım ki gözyaşlarıma hakim olamıyorum şuan.Baba delisi olan biriyim.
İlk defa evlendikten sonra babamla ayrılınca psikolojim çok kötü olmuştu,ki halada tam anlamıyla düzelmiş değil.
Erken ve geç vakitlerde gelen telefon olduğunda dizlerimin bağı çözülüyor.Onu kaybetme korkusu ile oturup saatlerce ağladığım oluyor.
Şimdi senin yerine kendimi koydum ve içim öyle yandı ki...
Ben senin yerinde olsam bi ikinci defa düşünmeden yusuf ismini koyardım.Bu ismi koymak gerekli mi gereksiz mi konularına hiç girmem bile.Tabi bu benim babama olan hassasiyetimden kaynaklanıyor.Şuan bile babama yalvarıyorum bir isim söylede koyalım diye ama babam bana düşmez kızım diyerek söylemiyor.
gunaydinlar kizlar:119:,herkes iyidir insallah bebisleriyle ,haftasonu yazmistim idrar yolu iltihabi oldum 7 gunluk antibiyotik tedavisine basladi doktor ama belki yanit vermeyebilir , eger gecmesze antibiyotigi degistirecegiz dedi ve hala karin agrilarim tuvalete giderken yanmalarim devam ediyor bol su iciyorum ama gecmedi,cumarteside doktor kontrolum var insallah o gune kadar gecer ,bebisimi cok ozledim heralde bu sefer cinsiyetide kesinlesir cinsiyet kesinlesmeden ne isim bulabildik nede alisverise baslayabildik
Tatlım çok geçmiş olsun.Bol bol su içmeni tavsiye edeceğim ama zaten içiyormuşun.İnşaallah cumartesi güzel haberler alırsın.
arkadaşlar herkes tetanoz aşısı oldu mu? ben 21+6 yım bugün yaptırsam mı yaptırmasam mı bi türlü karar veremiyorum
siz ne dersiniz?
Canım ben yaptırmayı düşünmüyordum ama doktorum yaptırmamı istedi.Sadece doğumda gerekli olan bişey değilmiş bu.
Allah korusun hamileyken yolda paslı bir çivi battı diyelim ayağımıza,veya Allahım korusun bi kaza falan geçirdik diyelim.(sonuçta insanız ne zaman ne olacağı hiç belli değil)
Ben burda okuduğum yorumlardan o kadar korkmuştum ki,iğneyi vurdurduktan sonra herkeste etkilerinin çok farklı olduğunu anladım.Sadece 2 günlük ufacık bir hassasiyet dışında hiç bir sıkıntım olmadı.Üzerinede yattım,evide süpürdüm...
kızlar yaaaaaaaaaa ben ölüyorum şişkinlikten yokmu aranızda böle olan, haftasonundan sonra mahfoldum, ellerim ayaklarım bacaklarım yüzüm heryerim ağrıyor şişkinlikten, normalde 5. ay şişmeler başlar ben heralde şişmicem diyodum naptı etti 5. ayın son haftası yakaladı yaa, bu kadarda şişilirmi, parmaklarımı katlayamıyorum....acaba glucopahne'i bıraktırdı dr um ondanmı oldu doktorumu aramam lazım, çünkü birdenbire acayip kilo artışıda oldu...
Ah canım ya...Çok erken başladı senin ödem sıkıntın.Bol bol da su içiyorum diyorsun ama acaba neden dolayı su tutuyor olabilir vucudun...
Glucopahne nin etkisi olduğunu düşünmüyorum açıkcası.Doktora gittiğinde bir danış bakalım ne diyecek.