Kızlar eşimle konuştum şimdi. Rüyamı anlattım. Benim eşimin iki ismi var ve bundan nefret ediyor. Şimdi de ilk tepkisi o oldu çift isim olmaz dedi ( yusuf konusundan bahsediyorum ) bende sadece yusuf koyalım dedim oda kararımızı vermiştik dedi. Sonra benim sesim değişince akşam konuşuruz dedi ama ben kabul edeceğini çok düşünmüyorum tabi ben çok ısrar etmezsem. Sizce ısrar edeyim mi yoksa onun en baştan beri ısrarı olan tek isme saygı mı duyayım???
benimde oğlumun adı taha bende çok beğeniyorum.şimdide kızım olucak inşallah oda zeynep...
kızlar moralım bozuk bugun hastaneye gidip bebeğimin cinsiyetini öğrenecektim ssk olmadığı için ücretliye gidiyorum.eşim hastane paramı aldı sonra gidersin diye adamın umrunda değil anlaşılan ben doğurmaya gidicem hastaneye hamile kaldım kalalı bir kez gittim.insanın eşinde bebeğe karşı heves olmayınca benımde duygularım kırılıyor bu sefer keşke hamile kalmasaydın diyorum.
Zor bi durum....
Israr edip etmemek tamamen sana bağlı canım.Yani bu ismi koymayı ne kadar çok istiyorsun...
Eğer ısrar edip huzurun bozulacaksa hiç üzerine düşmeden konuyu kapatın bence.
önemli olan sizin ortak kararınız... şimdi biz burda ne söylesek te en son karar sizin tabi ama benim fikrime göre en iyisi tek isim koymak... eşimlede allahtan bu konuda hemfikiriz... iki isim konulduğu zaman genelde tek isim ile çağrılmaya başlıyo daha sonrada okulda problem yaşayabilir... bide soyismi eklenince epey uzun bi ismi oluyo, ben kısa isimleri sevdiğim için hoş gelmiyo bana... eminim sizinde yavrunuzun kısmetinde var bir ismi eninde sonunda o olur zaten
kızlarrrr şimdi ayrıntılı ultrasondan geldimmmm:) Allah ıma milyonlarca kez şükürler olsun bebişimin herşeyi normal..
28 ocakta bi dahaki randevum.. şeker yüklemesi yapılacak.
Ben de oğluşuma ali faruk ismini koymayı düşünüyorum.aslında furkan efe istiyordum ama eşim illa babamın adı olsun dedi ali oradan geldi faruk da benim babamın adı birlşetirdik ali faruk oldu:)aslında karşıydım böyle büyüklerin isimlerinin takılmasına ama inada inat oldu bizimki böyle.bir yandan da babalar çok sevincek çünkü ilk erkek torun iki taraf için de.siz ne düşünüyorsunuz kızlar saçma mı sizce?
kızlar moralım bozuk bugun hastaneye gidip bebeğimin cinsiyetini öğrenecektim ssk olmadığı için ücretliye gidiyorum.eşim hastane paramı aldı sonra gidersin diye adamın umrunda değil anlaşılan ben doğurmaya gidicem hastaneye hamile kaldım kalalı bir kez gittim.insanın eşinde bebeğe karşı heves olmayınca benımde duygularım kırılıyor bu sefer keşke hamile kalmasaydın diyorum.
canım kilosu ne kadar bebişinin bide kız mı erkek mi???
Kızlar eşimle konuştum şimdi. Rüyamı anlattım. Benim eşimin iki ismi var ve bundan nefret ediyor. Şimdi de ilk tepkisi o oldu çift isim olmaz dedi ( yusuf konusundan bahsediyorum ) bende sadece yusuf koyalım dedim oda kararımızı vermiştik dedi. Sonra benim sesim değişince akşam konuşuruz dedi ama ben kabul edeceğini çok düşünmüyorum tabi ben çok ısrar etmezsem. Sizce ısrar edeyim mi yoksa onun en baştan beri ısrarı olan tek isme saygı mı duyayım???
ayy maşallah tosuncuğa :)kızlarrrr şimdi ayrıntılı ultrasondan geldimmmm:) Allah ıma milyonlarca kez şükürler olsun bebişimin herşeyi normal..
28 ocakta bi dahaki randevum.. şeker yüklemesi yapılacak.
bende sana katılıyorum merya Allah onu bildiği gibi yapsın bende çıldırdım...ya canım şimdi eşin için bişey demek istemiyorum ama içimden çok şey geçiyor... Sakın hamile kalmasaydım felan deme o senin canın. bi de kızın var biliyorum o senin için nası yaşama sebebiyse yeni bebeğinde öyle olacak. Allah da kocanı bildiği gibi yapsın sinir olduummmmmmmmmmm
bende size bişey danışmak istiyorum.normalde hiç hoşlanmam ama bu aralar bebeişin ismini murat(eşimin adı)emir mi koysam die içimden geçiyo.annemde o ne öyle ölmüş gb dedi.malum burasıda terör bölgesi ya içim cız etti.ama koymak da istiyorum.arada kaldım
canım ya aynı şeyleri düşünüyoruz aklına öyle getirme Allah muhafaza.... bende eşimin adı recep bebeğimizin ismi recep kayra olsun diyodumm bana da öle diye diye soğuttular
canım kızım olacak inşallah... 378 gr :)
bende size bişey danışmak istiyorum.normalde hiç hoşlanmam ama bu aralar bebeişin ismini murat(eşimin adı)emir mi koysam die içimden geçiyo.annemde o ne öyle ölmüş gb dedi.malum burasıda terör bölgesi ya içim cız etti.ama koymak da istiyorum.arada kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?