2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

önemli olan sizin ortak kararınız... şimdi biz burda ne söylesek te en son karar sizin tabi ama benim fikrime göre en iyisi tek isim koymak... eşimlede allahtan bu konuda hemfikiriz... iki isim konulduğu zaman genelde tek isim ile çağrılmaya başlıyo daha sonrada okulda problem yaşayabilir... bide soyismi eklenince epey uzun bi ismi oluyo, ben kısa isimleri sevdiğim için hoş gelmiyo bana... eminim sizinde yavrunuzun kısmetinde var bir ismi eninde sonunda o olur zaten

ya canım şimdi eşin için bişey demek istemiyorum ama içimden çok şey geçiyor... Sakın hamile kalmasaydım felan deme o senin canın. bi de kızın var biliyorum o senin için nası yaşama sebebiyse yeni bebeğinde öyle olacak. Allah da kocanı bildiği gibi yapsın sinir olduummmmmmmmmmm

Zor bi durum....
Israr edip etmemek tamamen sana bağlı canım.Yani bu ismi koymayı ne kadar çok istiyorsun...
Eğer ısrar edip huzurun bozulacaksa hiç üzerine düşmeden konuyu kapatın bence.

Bizde hep tek isim taraftarıyız canım bakalım eşimle konuşucam en kötü ihtimalle kulağına "yusuf" okutucam inşş

kızlarrrr şimdi ayrıntılı ultrasondan geldimmmm:) Allah ıma milyonlarca kez şükürler olsun bebişimin herşeyi normal..
28 ocakta bi dahaki randevum.. şeker yüklemesi yapılacak.

kizlar ben simdiden hastane icin alisverise baslasam diyorum cunku son aylarda malum sisecegiz hareketlerimiz kisitlanacak gezemiycez ben simdiden gezerken cok yoruluyorum hemen eve gitmek istiyorum kasiklarima baski yapiyor bide allah korusun erken dogumu falan var bunun,dolayisiyla pijamalarimi vs. simdiden almayi dusunuyorum bu ayin sonuna dogru ,cinsiyette kesinlessin artik kendimi magazalara aticamkimse tutamaz beni ,ben yurtdisinda yasiyorum burda oyle guzel bebek kiyafetleri var ki gecen gun bi bot gordum 24 numara minicik cinsiyeti ogrenir ogrenmez onu alicam tabi eger kizsa

bnce cocuk için zor eşinin tarafı ali dicek senin tarafın faruk bnde babaların ismini düsündüm ama baktım eşimin tarafı sadece onlardan konulan ismi benimsemeye basladı degiştirdim kimsede olmayan peygamberimizin sag kolu olan enes ismini koycam ...

haklisin canim cok agir bisey heleki hamilelikte bu tarz umursamazliklari insan hic kaldiramiyor ,esin anlasa o bebek icin insanlar neler neler yapiyor ,ne cok isteyen var ama iste bazen olanlarda kiymet bilmiyor ,takma sen kafana canim mecbur baktiracak o cocuk yanliz senin degil ikinizin bebegi..

canım ısrar edip etmeme konusunu sen bilirsin ama madem kararınızı verdiniz bebeğin kulağına ezan okunurken yusuf metehan die okutursun babanında gönlü olur

kızlarrrr şimdi ayrıntılı ultrasondan geldimmmm:) Allah ıma milyonlarca kez şükürler olsun bebişimin herşeyi normal..
28 ocakta bi dahaki randevum.. şeker yüklemesi yapılacak.
ayy maşallah tosuncuğa :)
bende sana katılıyorum merya Allah onu bildiği gibi yapsın bende çıldırdım...

bende size bişey danışmak istiyorum.normalde hiç hoşlanmam ama bu aralar bebeişin ismini murat(eşimin adı)emir mi koysam die içimden geçiyo.annemde o ne öyle ölmüş gb dedi.malum burasıda terör bölgesi ya içim cız etti.ama koymak da istiyorum.arada kaldım

canım ya aynı şeyleri düşünüyoruz aklına öyle getirme Allah muhafaza.... bende eşimin adı recep bebeğimizin ismi recep kayra olsun diyodumm bana da öle diye diye soğuttular

canım ya aynı şeyleri düşünüyoruz aklına öyle getirme Allah muhafaza.... bende eşimin adı recep bebeğimizin ismi recep kayra olsun diyodumm bana da öle diye diye soğuttular

ne bileyim bi baba için çok hoş bi duygu gb olur die düşünüdüm.ama annemin lafı çok soğuttu beni.bi de eşim dediki büyük oğluş üzülür babam onu benden daha çok sevmiş ona kendi adını koymuş der dedi.ama hala aklım murat emir de:)

Pembefidan eşin babalık duygusunu tam bilmiyo sanırımm nasıl öyle bişey yapabilir onun senden önce gitmek istemesi gerekiyo allah yardımcın olsun kocanada akıl fikir versin

Kelebeklerimm bende alışverişe başlıcam hafiften bi tane kardeşim 3 lü pijama takımı almışşş o şeker şeker ki resmini bulablirsem netten eklerim , haftasonu dagi ye baktım daha gelmedi yeni sezon hamile pijamaları filan dedi ama bende alıp bedenini tutturamamktan korkuyorum ya

selam kızlar...işte benim isimlerim

ateş
aras
can
deniz
deha
ege
poyraz
rüzgar
sarp
yaman
tuna
tan

hepsi güselde en güsel hangisi...?

bence ölmüşle falan ilgisi yok töbe töbe allah korusun... benim kardeşimin adınıda babamın adıyla birlikte başka bir isim koyduk çokta güzel olmuştu... bence en son kararı anne ve baba veriri kimsenin karışmaya hakkı yok... tabi fikir alırsın ama sen ne istiyorsan o olur sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…