2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

evet haklısın benim gönlüm istiyo ama eşimind fikir hoşuna gitmesine rağmen berke için(ilk oğlum)üzülür mü die korkuyo beni de düşündürdü.

bizde bu isim konusunda bitürlü ortak bi karara varamadık eşimle... geçen gün kendisi hümeyra ismini teklif etti bende dedimki HÜ sünü çıkaralım meyra çok güzel... o günden bu yana taktım o isme... eşimde şimdi diyoki senin istediğinde olmasın benimkide olmasın ikisinin arası Ümeyra olsun demezmi hahaha... bakalım en sonunda ne olcak inşallah ikna edebilirim

benim doktorum da bana bıraktı. sağlık ocağından aradılar yaptıracak mısın diye. ama ateşlenmeleri filan okuyunca benim de gözüm yemiyo açıkçası

arkadaslar ben oldum hatta buraya yazdım 19 aralıkta simdi 19 ocakta olcam ası oldugum günün gecesi kolum cok agrıdı ertesi gün grip gibi eklemlerim agrıdı halsizdim ama o 20aralık gecesi yattım sabah gecti yani bir gün sürdü agrı halsizlik bnce yaptırın sonucta saglık ocakları artık daha alakalı ve bilgili gerek olmasa yapmazlar die düsünüyorum karar sizin güzel mayıs anneleri:)))

hahahaah çok güldümmmmmm

biz ya zeyra yada ceren koymayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı değişmezse

cnm igne hiç acıtmıyor kücük zaten ben igneyi anlamadım bile:)))

benim tetanoz yaptırmama gerek kalmadı... almanyada yaşadım ben evlenip tr geldim... ordada küçükken yapmış oldukları için doktorum gerekli olmadığını söyledi... kısacası yırttım hehe

Çok üzüldüm canım ya....
Rabbim eşinin kalbine vicdan ve merhamet versin ne diyeyim.
Benim eşim sırf bebeğimizi görebilmek için beni randevuya bile yalnız göndermezken,elinde sakladığı muayene ücretini dahi "sonra gidersin"gibi bir düşünceyle alabilen eşlerde var demek ki...
Allah sana bol booooool sabır versin güzelim.

Bizde hep tek isim taraftarıyız canım bakalım eşimle konuşucam en kötü ihtimalle kulağına "yusuf" okutucam inşş

Yani aranızın bozulmasındansa en azından bu şekilde gönlünü rahatlatabilirsin

kızlarrrr şimdi ayrıntılı ultrasondan geldimmmm:) Allah ıma milyonlarca kez şükürler olsun bebişimin herşeyi normal..
28 ocakta bi dahaki randevum.. şeker yüklemesi yapılacak.

Maaşallah prensesimize

Cinsiyeti öğrenir öğrenmez başlayabilirsin bence
Ben de şubat tatilinde bebeğin bir çok ihtiyacını almayı düşünüyorum artık.

selam kızlar...işte benim isimlerim

ateş
aras
can
deniz
deha
ege
poyraz
rüzgar
sarp
yaman
tuna
tan

hepsi güselde en güsel hangisi...?

Ben bu tarz isimlerden pek hoşlanmıyorum açıkcası ama yinede seçecek olursam eğer can derdim.

benim tetanoz yaptırmama gerek kalmadı... almanyada yaşadım ben evlenip tr geldim... ordada küçükken yapmış oldukları için doktorum gerekli olmadığını söyledi... kısacası yırttım hehe

İlginç :44:
Ben de yurtdışında doğdum büyüdüm.20 yaşında geldim türkiyeye ve benimde aşılarımın tamamı yapılmıştı küçükken.
Ama bildiğim kadarı ile son tetanoz aşısının üzerinden 10 yıl gibi bir süre geçtiyse aşıyı yeniden vurulmak gerektiği.
Tabi senin doktorun gerekli görmediyse bişey diyemem.

canım aşıların koruyuculukları genelde 1,3 yıl arasında oluyo bende yazın yaptırmama rağman doktorum tekrardan yaptırmamı istedi ihmale gelmez dedi , iyice araştırmanı tavsiye ediyorum..Ayrıca tetanoz aşısını küçükken herkes oluyo

son aşım 5 yıl önce yapılmış... herhalde ondandır

aşı defterim var doktorum ona baktı... en son 5 sene önce olmak üzere 5 doz olmuşsun dedi gerek görmedi

kızlar ben geldim doktorumu aradım, tansiyonmu sordu hemen, daha sonrada idrara bakalım dedi, albümin olabilir, ama her şişkinlikte albümin anlamına gelmez dedi, yediklerine dikkat et, fazla yediysen ondan kilo almışsındır, ayrıca kilo alımının glucophane le ilgisi yoktur, zaten artık onu bırakman lazımdı dedi...idrar tahlili yaptırıp gidicem doktora, ama tansiyonum normal 11-8 çıktı doktorum sınır 14-9 demişti...olmazsa bikaç gündaha beklerim...kadın bana 1 ay sonra gel demişti enson, daha 10-12 gün oldu, hiç olmazsa 3 hafta dolsun...

canım yaaa, sakın öyle düşünme,Yüce rabbimin bizlere verdiği mucizelerin, emanetlerin kıymetini bilmemiz lazım,,,eşin cahillik ediyo diye, Rabbine karşı gelme, onunda umarım en kısa zamanda aklı başına gelir, yaptıklarının hem yanlış hem günah olduğunu anlar, ama sen onun yüzünden günaha girme...

kızlarrrr şimdi ayrıntılı ultrasondan geldimmmm:) Allah ıma milyonlarca kez şükürler olsun bebişimin herşeyi normal..
28 ocakta bi dahaki randevum.. şeker yüklemesi yapılacak.

canım maşallah yavruna kocaman olmuş, hep böle sağlıkla büyüsün inşallah...

zeynepcim bak bende bunları çok beğenmiştim daha önceki araştırmalarımda, 10 gün sonra işten çıkınca Allahın izniyle bende başlıcam böyle şeylere, arkalarına birer mıknatıs, alsana şirinmi şirin dolap süsü....

ay bunlar cok guzel tatlim ya ben yurtdisindayim bulamam galiba kece:44:,ozellikle leylekli ve agziinda emzigi olan bebekli cok guzeller,yapinca resmini cekip koyun olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…