bence ölmüşle falan ilgisi yok töbe töbe allah korusun... benim kardeşimin adınıda babamın adıyla birlikte başka bir isim koyduk çokta güzel olmuştu... bence en son kararı anne ve baba veriri kimsenin karışmaya hakkı yok... tabi fikir alırsın ama sen ne istiyorsan o olur sonuçta
selam kızlar...işte benim isimlerim
ateş
aras
can
deniz
deha
ege
poyraz
rüzgar
sarp
yaman
tuna
tan
hepsi güselde en güsel hangisi...?
Allah bağışlasın canım ikisinide
benim doktorum da bana bıraktı. sağlık ocağından aradılar yaptıracak mısın diye. ama ateşlenmeleri filan okuyunca benim de gözüm yemiyo açıkçası
bizde bu isim konusunda bitürlü ortak bi karara varamadık eşimle... geçen gün kendisi hümeyra ismini teklif etti bende dedimki HÜ sünü çıkaralım meyra çok güzel... o günden bu yana taktım o isme... eşimde şimdi diyoki senin istediğinde olmasın benimkide olmasın ikisinin arası Ümeyra olsun demezmi hahaha... bakalım en sonunda ne olcak inşallah ikna edebilirim
ne güzel oluyor dimi değişik tatlar lezzetli lezzetli ohh.. ben aşıyı 6 ocakta dedi sağlık ocagı sanırım en geç ben olacam dogun tarihi olarakta en erken benim gördüğüm kadarı ile ne ise bakalım yapacak bişi yok. inş acıtmaz igne
kızlar moralım bozuk bugun hastaneye gidip bebeğimin cinsiyetini öğrenecektim ssk olmadığı için ücretliye gidiyorum.eşim hastane paramı aldı sonra gidersin diye adamın umrunda değil anlaşılan ben doğurmaya gidicem hastaneye hamile kaldım kalalı bir kez gittim.insanın eşinde bebeğe karşı heves olmayınca benımde duygularım kırılıyor bu sefer keşke hamile kalmasaydın diyorum.
Bizde hep tek isim taraftarıyız canım bakalım eşimle konuşucam en kötü ihtimalle kulağına "yusuf" okutucam inşş
kızlarrrr şimdi ayrıntılı ultrasondan geldimmmm:) Allah ıma milyonlarca kez şükürler olsun bebişimin herşeyi normal..
28 ocakta bi dahaki randevum.. şeker yüklemesi yapılacak.
kizlar ben simdiden hastane icin alisverise baslasam diyorum cunku son aylarda malum sisecegiz hareketlerimiz kisitlanacak gezemiycez ben simdiden gezerken cok yoruluyorum hemen eve gitmek istiyorum kasiklarima baski yapiyor bide allah korusun erken dogumu falan var bunun,dolayisiyla pijamalarimi vs. simdiden almayi dusunuyorum bu ayin sonuna dogru ,cinsiyette kesinlessin artik kendimi magazalara aticamkimse tutamaz beni ,ben yurtdisinda yasiyorum burda oyle guzel bebek kiyafetleri var ki gecen gun bi bot gordum 24 numara minicik cinsiyeti ogrenir ogrenmez onu alicam tabi eger kizsa
selam kızlar...işte benim isimlerim
ateş
aras
can
deniz
deha
ege
poyraz
rüzgar
sarp
yaman
tuna
tan
hepsi güselde en güsel hangisi...?
benim tetanoz yaptırmama gerek kalmadı... almanyada yaşadım ben evlenip tr geldim... ordada küçükken yapmış oldukları için doktorum gerekli olmadığını söyledi... kısacası yırttım hehe
benim tetanoz yaptırmama gerek kalmadı... almanyada yaşadım ben evlenip tr geldim... ordada küçükken yapmış oldukları için doktorum gerekli olmadığını söyledi... kısacası yırttım hehe
biz ya zeyra yada ceren koymayı düşünüyoruz bakalım hayırlısı değişmezse
İlginç :44:
Ben de yurtdışında doğdum büyüdüm.20 yaşında geldim türkiyeye ve benimde aşılarımın tamamı yapılmıştı küçükken.
Ama bildiğim kadarı ile son tetanoz aşısının üzerinden 10 yıl gibi bir süre geçtiyse aşıyı yeniden vurulmak gerektiği.
Tabi senin doktorun gerekli görmediyse bişey diyemem.
canım aşıların koruyuculukları genelde 1,3 yıl arasında oluyo bende yazın yaptırmama rağman doktorum tekrardan yaptırmamı istedi ihmale gelmez dedi , iyice araştırmanı tavsiye ediyorum..Ayrıca tetanoz aşısını küçükken herkes oluyo
kızlar moralım bozuk bugun hastaneye gidip bebeğimin cinsiyetini öğrenecektim ssk olmadığı için ücretliye gidiyorum.eşim hastane paramı aldı sonra gidersin diye adamın umrunda değil anlaşılan ben doğurmaya gidicem hastaneye hamile kaldım kalalı bir kez gittim.insanın eşinde bebeğe karşı heves olmayınca benımde duygularım kırılıyor bu sefer keşke hamile kalmasaydın diyorum.
kızlarrrr şimdi ayrıntılı ultrasondan geldimmmm:) Allah ıma milyonlarca kez şükürler olsun bebişimin herşeyi normal..
28 ocakta bi dahaki randevum.. şeker yüklemesi yapılacak.
zeynepcim bak bende bunları çok beğenmiştim daha önceki araştırmalarımda, 10 gün sonra işten çıkınca Allahın izniyle bende başlıcam böyle şeylere, arkalarına birer mıknatıs, alsana şirinmi şirin dolap süsü....
Eki Görüntüle 320196 Eki Görüntüle 320197 Eki Görüntüle 320198 Eki Görüntüle 320199 Eki Görüntüle 320200 Eki Görüntüle 320201 Eki Görüntüle 320202 Eki Görüntüle 320204
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?