2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

canım ısrar edip etmeme konusunu sen bilirsin ama madem kararınızı verdiniz bebeğin kulağına ezan okunurken yusuf metehan die okutursun babanında gönlü olur

Aynen canım en kötü ihtimal öyle yaparız. Aslında yusuf metehan da süper oldu da benim kocamın çift isme tiki var akşam konuşucam detaylı bakalım nolcak???

selam kızlar...işte benim isimlerim

ateş
aras
can
deniz
deha
ege
poyraz
rüzgar
sarp
yaman
tuna
tan

hepsi güselde en güsel hangisi...?

bence tuna canım...

canim acikcasi bende beden konusunda kararsiz kaliyorum ama dogumdan sonra hemen gobek gitmedigi icin buyuk beden almakta fayda var ,malum kilolarda henuz uzerimizde olacak valla gobek ilk bi hafta icinde nerdeyse 6-7 aylik gibi oluyor ,hem genis oldumu oturup kalkarken rahat ederiz ben 4 tane alirim sanirim belki daha cok hastanede kalma surem uzun olur sezeryan olucam cunku:97:

kızlar doktorunuz ilk testlerde size su çiçeği testi yaptırdımı bana yaptırmamış gerçi ben küçükken geçirmişim ondan mı acaba birdaha geçirirmiyim kızım var küçük evde gerçi aşısını yaptırmıştım onada bu aralar salgın varmış korktum bende kızım geçirirse banada geçermi diye bir bilgisi olan varmı acaba

arkadaşlarım benim vücutumda kırmızı kırmızı lekeler çıktı.ilk başat kaşınmıyordu ama şimdi kaşınıyor ve yayılıyor.sağlık ocağındaki doktora gösterdim tam bişey demedi alerji olabilir dedi.sizde oldu böyle bişey.yaşayan varsa cevap yazsın lütfen çok korkuyırum ((

ay bunlar cok guzel tatlim ya ben yurtdisindayim bulamam galiba kece:44:,ozellikle leylekli ve agziinda emzigi olan bebekli cok guzeller,yapinca resmini cekip koyun olur mu

tamam canım yaparsam mutlaka eklerim zaten, ben normalde el sanatlarına çok meraklıyım, ebru, yağlıboya, örgü, nakış, kanaviçe, takı tasarımı, dekoratif tasarımlar, kısacası rengarenk olan herşey ilgim var kendi mesleğimde desen tasarımcılığı zaten,,, ama bu işi yaparken diğerlerine vakit ayıramıyorum, eve bi çıkayım yavruma neler yapcam neler...

canım alerjidir hamilelikte çok yaşanır ama sen doktorunla görüş istersen bir

canım bende suçiçeği geçirmedim, bebekken aşım oldumu olmadımı onuda bilmiyorum, heralde olmuştur belkide ondan olmadım, ama doktorumda bu konuyla ilgili hiç bişi demedi,,,Allaha emanetiz valla...

canım bence doktora git yediğin içtiğin bişi alerji yapmış olabilir...

değişik bişeyler yedin mi acaba dokunmuş olabilir mi ki ?

Kızlar bugün bi arkadaşım doğum yaptı.. benimde detaylım vardı.. oda aynı hastanede.. denk geldi yani. Ziyarete girdim.. maşallah ikisi de çok iyi..
Bize loğusa şerbeti ikram ettiler.. bide bebek şekeri verdiler. Sizde ziyarete gelenlere loğusa şerbeti vermeyi düşünüyor musunuz? Yada başka bişey ikram etmeyi filan?

bizde lohuse şerbetini evde ikram ederler yani eve ziyarete gelenlere , hastanedede bebek çikolataları verilir , bizim hastane kendi hazırlıyomuş o çikolataları bebeğin üzerinde resmi oluyomuş , bide tüğlü kalemler veriyomuş hediye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…