canım ısrar edip etmeme konusunu sen bilirsin ama madem kararınızı verdiniz bebeğin kulağına ezan okunurken yusuf metehan die okutursun babanında gönlü olur
selam kızlar...işte benim isimlerim
ateş
aras
can
deniz
deha
ege
poyraz
rüzgar
sarp
yaman
tuna
tan
hepsi güselde en güsel hangisi...?
aras,poyraz ve tuna sanırım en güzel bunlar bana öyle geldi
bence rüzgar
kızlar fikirler farklı isimler çok olunca seçmesi zor oluyor önce ben 5 e indireyim bakalım...ondan sonra tekrar oylamaya sunarım....
canım kızım olacak inşallah... 378 gr :)
Pembefidan eşin babalık duygusunu tam bilmiyo sanırımm nasıl öyle bişey yapabilir onun senden önce gitmek istemesi gerekiyo allah yardımcın olsun kocanada akıl fikir versin
Kelebeklerimm bende alışverişe başlıcam hafiften bi tane kardeşim 3 lü pijama takımı almışşş o şeker şeker ki resmini bulablirsem netten eklerim , haftasonu dagi ye baktım daha gelmedi yeni sezon hamile pijamaları filan dedi ama bende alıp bedenini tutturamamktan korkuyorum ya
zeyranın anlamı nedir kulağa hoş geliyo ?
canim acikcasi bende beden konusunda kararsiz kaliyorum ama dogumdan sonra hemen gobek gitmedigi icin buyuk beden almakta fayda var ,malum kilolarda henuz uzerimizde olacak valla gobek ilk bi hafta icinde nerdeyse 6-7 aylik gibi oluyor ,hem genis oldumu oturup kalkarken rahat ederiz ben 4 tane alirim sanirim belki daha cok hastanede kalma surem uzun olur sezeryan olucam cunku:97:[/QUO
canım bende şimdilik bi tane var sabahlığıyla beraber takım sabahlığı polardan gibi hatta çok şirin bişi kadeşim almış hediye , iki tane dada pijama tarzında alıyım diyorum bi tanede eşofman takımı şeklinde hastaneden çıkarken eve geçerken filan o tarz iyi olabilir toplamda 4 takım yapıyo az mı ki acaba bide eve gelincede giden gelen çok olur bizde
ay bunlar cok guzel tatlim ya ben yurtdisindayim bulamam galiba kece:44:,ozellikle leylekli ve agziinda emzigi olan bebekli cok guzeller,yapinca resmini cekip koyun olur mu
arkadaşlarım benim vücutumda kırmızı kırmızı lekeler çıktı.ilk başat kaşınmıyordu ama şimdi kaşınıyor ve yayılıyor.sağlık ocağındaki doktora gösterdim tam bişey demedi alerji olabilir dedi.sizde oldu böyle bişey.yaşayan varsa cevap yazsın lütfen çok korkuyırum((
canım bende suçiçeği geçirmedim, bebekken aşım oldumu olmadımı onuda bilmiyorum, heralde olmuştur belkide ondan olmadım, ama doktorumda bu konuyla ilgili hiç bişi demedi,,,Allaha emanetiz valla...kızlar doktorunuz ilk testlerde size su çiçeği testi yaptırdımı bana yaptırmamış gerçi ben küçükken geçirmişim ondan mı acaba birdaha geçirirmiyim kızım var küçük evde gerçi aşısını yaptırmıştım onada bu aralar salgın varmış korktum bende kızım geçirirse banada geçermi diye bir bilgisi olan varmı acaba
arkadaşlarım benim vücutumda kırmızı kırmızı lekeler çıktı.ilk başat kaşınmıyordu ama şimdi kaşınıyor ve yayılıyor.sağlık ocağındaki doktora gösterdim tam bişey demedi alerji olabilir dedi.sizde oldu böyle bişey.yaşayan varsa cevap yazsın lütfen çok korkuyırum((
canım alerjidir hamilelikte çok yaşanır ama sen doktorunla görüş istersen bir
Kızlar bugün bi arkadaşım doğum yaptı.. benimde detaylım vardı.. oda aynı hastanede.. denk geldi yani. Ziyarete girdim.. maşallah ikisi de çok iyi..
Bize loğusa şerbeti ikram ettiler.. bide bebek şekeri verdiler. Sizde ziyarete gelenlere loğusa şerbeti vermeyi düşünüyor musunuz? Yada başka bişey ikram etmeyi filan?
http://www.lohusashop.com/shop/products/img041v.jpg
https://www.lohusashop.com/shop/products/polarkisa.jpg
kızlar benim pijamamm ve sabahlığımmm nasılll rengi daha tatlı bi mavi resimde biraz koyu çıkmış bide sabahlığın pembe olan çizgileri mavi aslında pijamalyla takım yanii :)
değişik bişeyler yedin mi acaba dokunmuş olabilir mi ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?