Kızlarr herkese günaydınn....
sadece akşamları giremiyorum foruma sabah oku oku bitiremiyorum şekerlerr, herkese mutlu, bol uykulu, bebişli günler günler diliyorumm, bende hafta ortasında olmanın sevıncındeyim
canım bence bu işler hiç belli olmuyor ya bende sezaryen olucam sütüm gelmicek diye çok üzülüyordum ama genel anasteziyle sezaryen oldum odaya geldim yatagıma geçirdiler yavrumu dayadılar mememe ve daha tam ayılmamıştım bile ama baktılar aa süt geliyor zaten emzir emzir sesleri arasında ayıldım tam olarak hemen emmeye başladı kızım ve sütüm hastanden çıkarken 2 gün sonrasında akıyordu yani düşün bu işler kısmet işi galiba rabbim yavrunun kısmetinde ne varsa onu verecektir endişelenme, allah sağsalim kurtarsın yavrunu kucağına versin inş
kızlar valla bende hamileliğimi çok özelyenlerdenim çünkü harika bir gebelik yaşadım hiç bulantım kusmam herhangi bir rahatsızlığım olmadı çokk şükür allaha inş sonrakilerde böyle olur veeee zeynepcim bende 2., 3., 4. yü falan düşünüyorum valla boyle düşünenleri görmek ne güzel geldi herkes şakamı yapıyorsun diyorda bana

4 tane olsa hayır demem valla ama hepsine çok çok iyi şartlar sunamamak korkutuyor benı sadece neyse 3 tanede karar kılıyorum
azraece canım tatarmısın sen ben eskişehirliyim orada tatar komşu ve rakadaşlarım okadar çok ki çokk severim hepsini, eskişehirliyim deyince tatarmısın derler zaten ama değilim, öpüyorummm mınık tatar kuşunu
canım 4 yıl bekledın demek çok şükür allah vermiş işte yavrunu ne güzel, ben çok iyi bilirim bebek arayan bekleyen insanların üzüntülerini öünkü çok yakınlarım hep defalarca tüp bebek denemeleri sonunda hamile kaldı, canım teyzem tam 10 sene sonra hamile kaldı öyle üzüntüler çektiki allah isteyen herkese versin bu çok başka birşey
canım üzüntünü anlıyorum benım kızımda geceç ay çok az kılo almıştı okadar üzülmüştümki ama anne sütü vermekten vazgeçmedim, sağlıklı olsunlarda varsın zayıf olsunlar şekerim, her anne harikadır ve bebeği için en yeterli olandır, senin yavruna sevginden şüphen varmı ki yavrun senı çok çokk fazla sevıyordur böyle düşünme bırak başkalarıda ne derse desin hem sen söylemessen nerden bilecek değilmi ama