Selam kızlar,
Dün ve bugün pek giremedim.. Bir boşuk buldum hemen yazıyorum..
Biliyorsunuz 16 sı evlilik yıldönümümüzdü.. Eşim acaba unuttu mu diye sizinle paylaşmıştım.. Evet maalesef unuttu

akşam saat 8 civarı aradım.. Napıyorsun, nerelerdesin dedim.. daha dışardayım biraz geç kalıcam dedi.. İyi peki dedim.. neyse bişey dieyecektim ama önemi kalmadı dedim.. Ne diyeceksin diyor.. eve gelince söyleyeceğim dedim.. Yok olmaz söyle merak ettim diyor.. Yok dedim eve gel öyle söyleyeceğim.. Hayırdır yoksa?? (hamile falan olduğumu sandı)
Hayır değil dedim..
Bugün günlerden ne dedim..
Biliyorum bugünü dedi.. ama bilmiyor sırf zaman kazanmak için yaptı... Hemen hızlıca düşündü ve unutmamaıştım diye kıvırmaya başladı..
Ben unutmamıştım eve gelince yemekten sonra çıkarız diye düşündüm.. diye kıvırmaya başladı.. yemekten sonra çıkıp ne yapacağız dedim.. Dondurma yeriz demez miii

espiriye vurmaya çalıştı ama yemezlerr.. Çok kızdığımı anlad.. Gelirken bir demet çiçek almış.. Hiç ellemedim bile.. kendi koymuş vazoya.. Sürekli surat astım..gece de söylendim durdum.. Küstüm... Ertesigünü de bütün içimdekiler dolu dolu bir mail yazdım gönderdim.. Akşam yine yanaşıyor ama hala izin vermiyorum.. Annesi de bizde onun yanında da somurtuyorum.. Kadıncağız soramıyor da ama bişeyler olduğunun farkında..
Neyse burası böyle gelelim Kaan'a
İlk defa akşam ateşlendi.. Azı dişlerimiz geliyor.. Mira gibi bizde bütün geceyi huysuz geçirdik, emiyor uyumuyor, uykulu emmek istemiyor, ağalamaklı, inleye sızlaya sabah ettik.. Sabah kayınvalidem sağlık ocağına götürmüş .. evet dişlerden demiş doktor.. Ben gece calpol ve biraz zaman geçince yarım fitil koymuştum.. ama doktor artık yarım fitilin yetersiz olacağını söylemiş.. tam fitil verebilirmişim..
Kayınvalidelerden şikayet sırası;
Sürekli Kaan'ı tıka basa yediriyor... söylüyorum ama beni dinlemiyor.. Kaan 3 akşamdır her akşam yemeğinden sonra kusuyor.. İlk akşam hemen kucağınıza aldınız karnına bastırdınız ondandır dedi.. ikinci akşam Kaan zeytin çekirdeği yuttu :) ondandır dedi.. Akşam hiç birşey yok öyle yemek yerken birden kustu.. E anne şimdi oturuyor kimse de ellemedi bişey de yutmadı şimdi niye kustu dedim.. verecek cevabı olmayacağını düşünmekle hata etöişim tabi.. Midesini mi üşüttük acaba dedi.. Pess dedim.. patates yemeği ile yoğurt yediriyordu.. baktım yoğudun tadına yoğurt ekşi

ısınsın diye 2 saat önce dolaptan çıkarıyormuş.. laf olsun diye 2 saat demiyorum gerçekten 17:30 da çıkartmış yoğurdu 20:00 de yemek yediriyor yoğurt ekşimiş.. Dedim öyle yapma o soğuk dolaptan çıkınca da yer.. ekşimiş al bak tadına dedim.. Hay allah o zaman be yarın yoğurt vermiyeyim diyor.. Verme değil sıcak verme dedim..

offf sinirlrim tavan yapmış durumda..
İş dersen şurda kaldı 2 hafta...Austosta dinlenmeye çok ihtiyacım var.