mahirin ne dedigini ben anlamadım:26:dur çağla uyansında bi okutayım o kesin anlariyi geceler kizlar bakin Mahir uyandi oda size birseyler yazacakmis kuduruyor bilgisayara dokunabilmek icin bende hevesini kirmiyim dedim ...
Mahir Can diyorki..guyyhffh-=9=-9==--=[#'#burda kut diye yapistirdi bu yuzden bende kaciyorum eyvallah:))

kesin sever:)çağlada banyoyu çok seviyo,havuza gittigimizde sudan çıkmak istemediBanyoyu seven bebek denizide seveR die düşünüp öyle umuyorum ya kısmet...Datça tarafına gıtcez.ıkı aile gıdıcez onlarında bebeişleri var daha rahat ederız herhalde diyoruz ya ona da kısmet![]()

canım inan haberim bile yok:26:tv yi izleyemiyorum ama şimdi netten bakıyım bende çok üzüldüm..Hatay 4yolda heyelan olmuş,,sizi etkiledi mi canım
Tanıdık akraba falan var mıydı?
5 kişi olmuş 12 kişi yaralanmış,,Allah ölenlere rahmet eylesin,mekanları cennet olsun
Yaralılara da şifa versin inşallah...
Ateşin önüne su geçermiş,,suyun önüne hiçbişey...
Rabbim doğal afetlerden korusun bizleri,,çok zor çok![]()
dörtyolda akrabam yok..uff kötü olmuş yaaa..
Allah rahmet eylesin..2013 bizim memlekete pek hayırlı gelmedi..beterin korusun..sagol cnm..
hayırlı cumalarhayırlı cumalar kızlar
hava serin gibi bugün rabbime şükürler olsun ramazanı nasılda rahatlaştırıyor bize
bugün oğluma pınardanın verdiği tarifle kahvaltı hazırladım yedi bitirdi şükürler olsun hemde hiç umudum yoktu çünkü
oğlumun tatlıyla arası pek yok yemez genelde ama bunu sevdi neyse arada veririm kuzuma artık
bugün tarttım 2 ayda 500 gr almış hiç yoktan iyidirama sanki boya gitmiş gibi duruyor..
dün eltimlere davetliydik,bugün evdeyiz yemek yapacam ne yapacağımıda bilmiyoeum biraz düşünmem lazım
![]()

yat kalk dua et cnm..
şeyyrabbim sabrını veriyor
geçen gün büyük eltimlerdeydik dün küçük eltimlerde :)
küçük eltimi ve kaynımı çağırdık iftara zaten büyüğü çalıştığı için onlardan gün bekliyoruz![]()

davet etcen dimi

çok yerim haberin olsun