2012 Mayıs anneleri Paylaşım Alanı

slm millet nerelerdesiniz bayram temizliiğimi yapıyonuz yoksa ? biz gurbetteyiz gelen yok bizde gidemiyoz buruğum bu yüzden
ama malum benim sevgili kv ve görümceceğim bayram sonu temelli geldikleri iiiçin dip köşe ben bitiridm banyom kapılarım 2 de tülüm kaldı yıkanacak.
bizde güzel bi hafta sonu geçirdik çekirdek aile olarak
bayramlık cicilerimizi aldık oğlumla giyindik babamıza yok
birde mayo aldım ,şort birde parmak arası terlik oğlışuma mayo terlik babaya şort
bayram sonu denize istiyoruz kısmetse
sezon kapanacak biz daha açamadık
paraları bi güzel yidik yiidikk bitirdik :51::51::51:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:52:
inanmıyorum eger şu mesajımı bitirene kadar kimse yazmassa ilk defa sabah topigi açan ben olacam:))
benim bu saatte burda ne işim var:27:çünkü gece saat 1 buçukta uyuduk çocuklar hala yatıyo:)
ben uyandım:37:
gece o saate kadar lunaparktaydık..kolum çok fena açıyo..şu havada ters dönen kamikaze varya ben ona bindim:18:
7 sene önce izmirde binmiştim nasıl korkunç birşey oldugunu unutmuşum abim beni kandırdı yine bindim:43:
bagırmaktan sesim kısıldı:14:çok korktum çok:14:
öndeki demiri sıkmaktan kol kaslarımı yırttım:))
adrenalin yaşadım diyebiliriz ama bi daha asla binmem:19:2 çocugum var benim neyime adrenalin:)
bi daha sen sakın topigi açma:19:kırkyılda bir günaydın dedin bak bütün gün kimse gelmemiş:47:
eşniize boşuna kızıyorsunuz azizim. adamcağızın bir suçu yok :51:

zincover ve zincobest aynı kapıya yani Zinc (çinko)ya çıkar. aralarındaki tek fark isimleri ve farklı firmaların ürünleri olmaları :51: eşdeğer olduklarından biri yoksa diğeri veriliyor.
hatta size tavsiyem ucuz olanını tercih ediniz zira pahalı olanların farkı genelde ambalajının cancanlı olması veya piyasaya yeni çıkıp, çok yeni birşeymiş gibi davranmalarıdır :51: nerden mi biliyorum? eşim bu konuyla alakalı bir kurulun üyesidir diyeyim :17:
evet dostum biraz fevri davranmışım bunu şimdi daha iyi anlıyorum:17:
oruç başıma vurmuş biraz agrasif olmuşum:17:kusura bakmayasın:)
dedigin gibi ilaçlar birbirinin muadiliymiş ama ben bunu nereden bilebilirim..
eczanenin verirken söylemesi gerekmiyomu..bak bundan yok bu bunun aynısı kabul ediyomusunuz demesi lazımdı..
neyse olan oldu kocamada çok iyi bir ders oldu:)
ooo cicim gene yoğunsun ne güzel hep aktivite hep aktivite .çağla öksürüyormuş kıyamam önemli değildir çabucak geçsin işallah.bizimde 1 haftadır burnumuz tıkalı ve akıyor asıl bu mevsim hastalık mevsimi çocuklar bi sıcak bi klima bi ceyeran yapıyor çarpılıyorlar.şurup için canıını sıkma chihiro79 arkadaşın dediği doğru içerik olarak aynılar.ama bende takıntılıyım ilaç konusunda eczacılar hemen içeril aynı bu veriyim diyor niye bu yokmu diyorum var diyor ee versene reçetede ne yazıyorsa o takıntılıyım sende dikkat et canım allah korusun onlarda insan hata olur bambaşka bişeyde verebilirdi
evet şekerim bu ara çok yogunum ama yinede buraya girip zaman ayırabiliyorum..
çok şükür çağlanın önemli bir şeyi yok..biraz balgamı varmış ama çok şükür bugün hiç öksürmedi:nazar:
sizede geçmiş olsun canım yaz nezlesi çabuk geçer hemencecik atlatsın kuzucuk:nazar:

slm millet nerelerdesiniz bayram temizliiğimi yapıyonuz yoksa ? biz gurbetteyiz gelen yok bizde gidemiyoz buruğum bu yüzden
ama malum benim sevgili kv ve görümceceğim bayram sonu temelli geldikleri iiiçin dip köşe ben bitiridm banyom kapılarım 2 de tülüm kaldı yıkanacak.
birde mayo aldım ,şort birde parmak arası terlik oğlışuma mayo terlik babaya şort

sende sıkma canını kurban bayramına gidersiniz inşallah yada ailen gelir belki:34:
bende perdeleri yıkıyorum:37:daha 3 oda var bitmedi gitti..
kapıları sildim,camları sildim,mutfak dolaplarınıda temizledim..
bayram temizligini çok severim her yer mis gibi olur:17:
cicileriniz hayırlı olsun şekerim:21:

selam:3:sanırım herkes bayram telaşesinde:32:
giren yazan üye yok ama maşallah ziyaretçilerimiz çok:)
bugün önce kuzenimi evlebdirdik nikah kıyıldı onlarda girdiler bu yola işlaaa mutlu olurlar:nazar:
3 gün sonrada düğün var:8:
sonra doktora gittik çok şükür çağla iyiymiş az biraz balgamı varmış sekrol verdi duruma göre kullanmamı
söyledi..bugün öksürmedi bende vermedim..inşallah hiç gerek kalmaz..
durduk yere niye böyle oldu anlamadım..acaba biz geçen kontrole gittik ordan mikropmu kaptı:26:
cerenle başım dertte hiç söz dinlemiyo:50:herşeye aglıyo,her istedigni aglayarak elde etmeye çalışan doyumsuz bir çocuk oldu..
böyle olmasında eşimin katkısı çok sagolsun:20:her istedigini alıyo her istedigini yapıyo,ben hayır dedigimde çocuk aglamaya başlıyo..
yüz defa konuştum eşimle yapma böyle bak ilerde başa çıkamayız ki ileriyi bırak şimdiden başa çıkamıyoruz..
yoku ögrensin ama ben kime anlatıyorum:19:
pedagog bulursam alıcam eşimi götürecem önce bu adamı düzeltin diycem..
çağlada çok dillendi maşallah:nazar:hele gelip öpmesi yokmu içimi eritiyo:17:

cikirokko dostum beni çok güldürdün:9:
bakmış burda sohpet edecek kimse yok kendini''güçlü görümceler -ezik gelinler''topigine atmış:9:
hayır yani görümcende yokmuş senin orda ne işin var:)
monşer hanımlar topigimi açsak ne yapsak,arada orda takılırdın:))
kızlar bide şöyle bi durum var,cikirokko arkadaşımız buraya benimle ilgili birşey yazınca hemen beni arıyo
kızıp kızmadıgımı kontrol ediyo:)
kız ben sana niye kızıyım delüüüü:1:
sen inanmıyosun ama valla seni seviyom:1:
sen ne dersen de ben kızmam sana,ama sende bana kızma yoksa kızarım sana:47:
bilmem anlatabildimmi:47:
yarın kaçta arayacan ona göre işimi gücümü ayarlıyım rahatça konuşalım:))

kim tutar beni yazdıkça yazarım:))
bari gelen ziyaretçilere ayıp olmasın okuyacak birşeyler bırakıyım ortaya:1:
annezeyno tatil telaşında canım sen nereye gidiyosun,ohh valla sefanız olsun bolca eglenin.
azraeceylede buluşup bolcana foto çekilin..bi sesini duymak kısmet olmadı:44:ben arıyom sen meşgulsun sen arıyosun ben meşgul:14:
mutlucum senide çok özledik döngelll dön gelllll:24:alışamam yoklugunaaaaa:24:
herkes dönsün ya:14:dönün lütfennn:8:
şekersiz ev taşıma ne durumda sanırım yerleşmeye çalışıyosun:26:gönderdigim koliler işine yaradımı:)
neyse ben dizi izliyim:10:son 2 bölüm çok heycanlı:18:

bugün önce kuzenimi evlebdirdik nikah kıyıldı onlarda girdiler bu yola işlaaa mutlu olurlar:nazar:
sonra doktora gittik çok şükür çağla iyiymiş az biraz balgamı varmış sekrol verdi duruma göre kullanmamı
durduk yere niye böyle oldu anlamadım..acaba biz geçen kontrole gittik ordan mikropmu kaptı:26:
cerenle başım dertte hiç söz dinlemiyo:50:herşeye aglıyo,her istedigni aglayarak elde etmeye çalışan doyumsuz bir çocuk oldu..
böyle olmasında eşimin katkısı çok sagolsun:20:her istedigini alıyo her istedigini yapıyo,ben hayır dedigimde çocuk aglamaya başlıyo..
yüz defa konuştum eşimle yapma böyle bak ilerde başa çıkamayız ki ileriyi bırak şimdiden başa çıkamıyoruz..

Allah mesut etsin ins kuzen ve esini gerci bu yol zor bir yol ama olsun rabbim daim eder ins...
Cagla benide opsun icimin yaglari degilde disimin yaglari cok belki erir dimi :)) oyy canim cekti bak...
Ceren icinde tabiki esinle uyumlu kararlar alip onun arkasinda durma noktasinda katiliyorum umarim Esinde cok gecmeden anlar nasil davranacagini...

E be guzelim gurbetin alasina yasiyoruz bizde belki bir kac arkadas ziyareti olur oda hafta sonu ancak malum hafta ici burda tatil olmuyor kim dinler bizim bayramimizi ...Ulkedesin en azindan belki komsular gelir kimbilir...benim komsular yeni ve cogu yahudi hadi buyur burdan yak ...eski evde en azindan polonyali bir komsum vardi arada bir ugrardi simdi oda yok...
Temizlik isinde banada yardim lazim nasil olcak bu is yaw...ben bir turlu derin temizlik yapamiyorum :((

kim tutar beni yazdıkça yazarım:))
bari gelen ziyaretçilere ayıp olmasın okuyacak birşeyler bırakıyım ortaya:1:
annezeyno tatil telaşında canım sen nereye gidiyosun,ohh valla sefanız olsun bolca eglenin.
azraeceylede buluşup bolcana foto çekilin..bi sesini duymak kısmet olmadı:44:ben arıyom sen meşgulsun sen arıyosun ben meşgul:14:
mutlucum senide çok özledik döngelll dön gelllll:24:alışamam yoklugunaaaaa:24:
herkes dönsün ya:14:dönün lütfennn:8:
şekersiz ev taşıma ne durumda sanırım yerleşmeye çalışıyosun:26:gönderdigim koliler işine yaradımı:)
neyse ben dizi izliyim:10:son 2 bölüm çok heycanlı:18:

Ayy sekerim su dizinde bitmedi getttii...bitsinde gel bari konusalim zaten gelen giden hepten bitti gibi bari biz senlendirelim topigi..
Azraece nerde uzun zamandir gelmiyor merak ettim...
Mutlu anneyi bende merak ettim acaba bayram tatilinine erkenden mi ciktilar..
Calisan annelerden hic ses seda yok ne oluyor kizlar iyimisin...
Pinarda kesin misafir agirlama telasindadir...
Sekersizyesilcayda tasinmis yerlesiyordur ...
Tatlicadi da kesin tasinmistir ...
Digerleride benim yapamadigimi yani derin temizlik yapiyordur bu yuzden de zaman bulamiyorlardir gelmek icin ...Sizce!

Iki gun kaldi ramazanin bitmesine allah verede hasta olmuyum bugun oglumla disarda cok islandik...oglumum pushchair in semsiyesi vardi da benim yoktu ve uzerimde kisa kolllu tisort le oylece kalakaldim...basim cok agiriyor ilac aldim sahurda yine alirim ve beni idare eder ins...

Kizlar cok sikiliyorum yahu arada bir gelin bir kac dkligina olmazmi...

Iki gun kaldi ramazanin bitmesine allah verede hasta olmuyum bugun oglumla disarda cok islandik...oglumum pushchair in semsiyesi vardi da benim yoktu ve uzerimde kisa kolllu tisort le oylece kalakaldim...basim cok agiriyor ilac aldim sahurda yine alirim ve beni idare eder ins...

Kizlar cok sikiliyorum yahu arada bir gelin bir kac dkligina olmazmi...

slm meleğim işla hasta olmasın :nazar:

ay şimdi o yağmurda olmak için neler vermesdim yanıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm sıcaktan:84:

bende karşıdandım (avrupa yakasında ) eşimin amcası nın mevlütü vardı perişan olduk gene tavşanım pişik oldu kalabalıkta yıkıyamadım totişini ne güsel düzenimi kuruyom zırtt bişe çıkıyo bozuluyo yakında keçileri kaçırcam :111:

geçmişe bi bakım ne kaçırmışım gene:18:

Selam kizlar cok yorgunum,saat 6 da tlf geldi aksam oturmaya misafir gelecek diye.yemekmi yapiyim tatlimi yapiyim deliye dondum.hemen gullac yaptim ortaligi toparladim cok sukur daha yeni gittiler.biraz daha kalin sahuru birlikte yapalim dedim:))neyseki kalmadilar:)pcyi acmsk zor geldi tlfdan yaziyom sinir oldum:)
Caglanin idrar tahlili cok sukur temiz cikti,kanda temiz ama degerimiz biraz dusuk 10.7.dort ay once 11.1di:(daha once ferrum kullanmadim ama bu sefer kullanacam zaten 1 ay kullansak yetermis.istahsizlik sebebimiz sicak ve dismis..
Cok sukur diyelim..Allah dermansiz dert vermesin.mutlumunda dedigi gibi tavuk cigeri alip haslarim ins kisa surede degerimiz artar..anlatacak cok sey var hepinizi ozledim(sanki aylardir girmiyorum olsun yinede ozledim:))gecmisede bakiyim yatacam...

güllaç bayılırım keşke yakın olaydıkta bi tabak yollayaydın :56:

geçmiş olsun fıstığına sonuçlar daha iyi olur işla bende kan ilaçı kullanmamıştım zamanında bi şişe bityo ybayramdan sonra dr gitcez gene :31:

Gecmise bakiyim dedim kimsede yazmamiski..nrrdesiniz millet..
Hejarcim lutfen sikma canini bence oglunun birseyi yok sadecw rahatina duskun o kadar.lutfen iyi dusunelim iyi olsun olurmu.rabbim dermansiz dert vermesin..sonuclar ciktimi bende merak ettim hadi guzel haberlerinizi bekliyoruz cnm..

Iklimcim bak defnosta krese gidiyo ve cok mutlu..birsuru akvititeler yapiyolar bizler evde onlari yapamiyoruz.sekersiz seni rahatlatacaktir takma kafana diycrm biliyorum elinde degil..

Kujum sende kendune dikkat et bacim ya..ne oliyo sana boyle yoksa nazarami geldi yoksa enistemi uzuyo.sen once tavsana sonra bize en sonda enisteye lazimsin unutma:)k.i.b

ediyom ediyom daha ot oluyom :37: banada kan ilaçı verdi dr ve D vitamımı iğne olarak her ay vurrulcam :18: bayramdan sonra bide sırtım için gitcem çok ağrıyo iş yaptıkca hem ev işi hem o işi :34:

selam kızlar..
sonuçlarımız çıktı,çok şükür hiç birşeyi yokmuş kuzumun
3 tüp kan alındı demiştim,1 tam kan tahlili,1 i triot bezleri,diğeride kas enzimi için hepside çok iyi çıkmış
dr kontrol ederken çok ağladı oğlum nedense hiç yapmazdı böyle aslında
sonra dr yürümesine bakacaktı bizimki ağlayarak oturmak istedi adım atmak istemedi,dikde durmadı sanırım bundan korktu dr,sonra yanında adım attı bir kaç tane:ssz:
tahlil sonuçlarından sonra kan tahlili özellikle çok iyi çıkmış bir yetişkinin değerlerine yakın demiş:nazar:
gözlemleyin demiş,tembellikten yürümüyordur,cesaretlendirin yavaş yavaş başlayacaktır yürümeye demiş böyle işte
fizik tedaviyede gerek yok demiş şimdilik bakalım hayırlısı inşallah kuzum kendiliğinden yürürde ftedaviye gerek kalmaz
birde ailede geç yürüyen var mı diye her gittiğimizde soruyordu,bende anneme sormuştum benim kuzenim 2 yaşında yürümüş:53:
sordum dra ondan geçmi olabilir mi ki diye neden olmasın dedi..
sağlık olsunda ne zamn yürürse yürüsün artık dün çok korktuk,üzüldük,ağladık ama şükür herşey yolunda:34:

çok sevindim bacım çok geçmiş olsun :nazar: 2 yaşına kadar yürümey ebiliyolarmış bende sormuştum dr kucağa almayın fazla demişti bana:20:

çok şükür herşey yerinde,çok teşekkür ederim,inşallah bende buraya bir gün yazarım oğlum yürüyor diye

işla canım işla berabe ryazarız bizim bebelerin totoları kıymetli yerden bi ayıramaadılar :9:aman sağlıkları olsunda varsın geç yürüsünler :nazar:

Hiç sorma canım ya önceden sayfalara yetişemezdik şimdi 2 günde ancak 1 sayfa ilerliyo.
Mayısın güzel hatunları nerelerdesiniz:3:

üstüme alınıyom ben burdayım ötmenim :17: geri kalanlar tenefüste :37:

ah ah kış gelsede şenlense buralar :8:

size dedikodu yapmaya geldim:)eşim çocukları aldı markete arkadaşının yanına gitti:8:
bende bulaşıkları yıkadım duj aldım hemen pcyi açtım:18:
tam yemek yiycez zır kapı çaldı:47:baktım benim kankişkom:53:daha gel yemek ye demeden sofraya oturdu
ne varsa sildi süpürdü cadı:47:bide kilo almışki sormayın:)hemde bekar:)))
dedim sen tam evde kaldın haberin olsun:27:
neyse boşverin bunları asıl mesele şu:89:
geçen cumartesi bu arkadaşla çarsıya çıkmıştık tek başımıza:32:
yolda bi bayanı gördü konuştu ben görmedim bile işim başımdan aşkın eve gidecem telaşım:10:
bayan dedigimde 50-55 yaşlarda..bugün arkadaşımı aramış beni ogluna istemiş:9:
arkadaşım şok olmuş:53:evli oldugumu söylemiş:27:
geldi bana bunları anlatıyo:)dedim ne kısmetimle oynuyon kız:1:
tövbe tövbe görüyomusunuz başıma geleni:37:
bizede gülmek için fırsat çıktı:)cikirokkonun dedigi gibi benimde koca seneye 40 yaşına girecek artık o da outlet sayılır:9:
çok güldük Allah seni ne yapmasın teyzee:52:arkadaşım bekar onu istesene:9:
amann neyse bende size anlatmassam dayanamam:86:dedikodu yapmassam durmamam:86:
benim uyuss x men bazen beni deliye döndürsede yinede seviyom bu adamı:94:
çocuklarına baglılıgı ilgisi yeter bana..
neyse ben kaçar :10:benim cadılar gelmeden biraz dizi izliyim:86:

hayırlı olsun bacım :9: ee fıstık gibisin ilerde ceren ve çağlanın arkadaşları sana asılırsa şaşmam:30:

Ayy yazik gizz kiyma guzel arkadasina bosver evlenmesin ben valla cok pismanim ah ah ah...:26:

bende bende bende pişmanım :ssz:ama tavşanım var değilimdeğilim :47:kocamıda hem dövüyom hem seviyom napım ben böleyim:24:
dün gece yine çağla çok uyandı:37:bide aglıyarak uyandı ki bugün sebebini ögrendik:8:
1 dişi daha patladı:8:toplamda 12 dişli canavar bir kızım var:)
ya bende merak ettim aynanın karşısına geçtim dişlerimi saydım:9:
27 tane dişim var:43:şimdi herkes dişlerini sayarsa şaşırmam:9:
Allahım geriye kalan 5 dişim nerde benim:14:
yaşlandıkça bunlar azalmaya devam ederse takma diş kullanırsam:53:ve takma dişlerimi gece yatmadan bardaga koyup yatarsam:53:
işlaaa hemen yaşlanmam:)

kızlar çağla hiç kimseye gitmiyo:50:kimsenin kucagında durmuyo ama uzaktan herkese gülümsüyo:86:
cerenim böyle degildi..neyse ben yine kıyaslamaya başladım:)
ha bide şu var eger biri kapıdan çıkıyosa hemen kucagına atlıyo:)kim olursa olsun farketmez herkese yapışıyo:)
neyse uykum geliii:24:dizim az kaldı 16. bölüme geldim:86:çok heycanlı:18:
3 bölüm kaldı bitiriyim daha çok girecem kk ya:kkk:
ben yatıyım biraxdan tekrar uyanacam:17:
iyi gecelerrrrr:24:

oh gözünüz aydın geli inciler demek :nazar: biz 6 takılı kaldık :33:
benım tavşan kime olsa gidiyo postacı doğalgazcı herkesin peşine ağlıo manyak datlu şey:27:

dün akşam ufak bir yerde yemek yedik. bizimle yemek yiyen ama bebeği huzursuz bir bayanla tanıştım.

oğlu nisan doğumlu...
gözleri renkli...
adı kayra...

Turuncu hanım yoksa Ankara'ya mı geldiniiiiizzz :52:

çatlak :37:
ramazanda 2 oldu evin tam karşısında lokma döküyolar hayrına
malum ev hali giyin çık oğlanı giydir canım istiyoo zor geliyor eşime diyom o gelene kadar
kalmıyor.az önce baktım gene dağıtıyorlar bu 3 etti gene eşimi aradım ben yetişemem dedi
yetti gari dedim hemen giyindik gittik
girdim sıraya 10 kişi felan var önde anam böyle şeylerde hiç kafam çalışmıyor millet
tencere tava poşet ne bulursa getirmiş 2 kişide lokma bitiyor bekle kızarsın
araaayadaa ambulans belediye otobüsü çöpçüsü güvenlikçisi polisi biz görevdeyiz alıp çıkalım
diyip girdiler velhasıl 5 dk iş 20 dk kurukta geçti ama bırakırmıyım dedim bana 2 kase koy
aldım lokmalarımı :) küçük birde yazı asmışlar filancanın ruhuna fatiha diye ben yeni gördüm
daha öncekilerde bişey yazmıyodu neyse allah kabul etsinn dedim duamı okudum lokmamı kaptım geldim:46::46:

canınız istemesin sol avcunuzu yalayın

ben sağ avucumu yaladım yoksa yanlış mı yaptım du soluda yalım ağlamasın :9:

afiyet şeker olsun ah ah fatihtede güzel lokmacılar vardı özledim bak şimdi :56:

Oncelikle herkesin mubarek kadir gecesini kutluyorum. Su son gunlerdeki yasadigim yogunlugu ne siz sorun ne ben soyleyeyim.

Canlarim cok bosladim burayi ama keyfe degil.acayip bir maratonun icindeyim. Ramazan boyu kvlerdeydk karsida biliyorsunuz. dusunuyrm da Rabbimin bana nasip ettigi guzel seylerden biri de kv. Yani annem. Allah ona huzur saglik versin eksik etmesin yanibasimizdan. Cok iyi cok. Rahatim icin deli oluyor. Sevdigim seyleri yapip yapip yediriyor. Dert ortagim. Ve en iyi aarkadaşlar imdan biri de o cok sukur Rabbime.

Bu aksam eve kesin donus yaptik. Amma velakin burda son bulmuyor. Yarin bandirmaya ggidiyoruz. Tam bir hafta. Esimin ananesi teyze si vs. kv ile gidecez junior kayinlarim da olacak. belki son iki gun deniz macerasi yasariz erdekte. Ve pazartesi kolonoskopi olacm genel anestezi ile...en endise verici kismi bu.

Simdi hazirlanacak bir yigin esya var o kadar buyudu ki gozumde anlatamam. Yarin ogle gibi cikacz. Karsidan getirdiklrtimi de ayiklamam lazım. Biri bana yardim etsin.

Bandirma ile ilgili kaygilarim var. Kizimin duzeni. Yemesi icmesi uykusu hijyeni offf offf...

Is yeri de acayip bir tempoda. Su canimi sikan iki cadi vardi ya onlar kovuldu cok şükür benden bulmadilar. Onlarin pisliklerini temizliyorum. Biri de iceri borclanmis kimsenin haberi olmadan. Herkes gitti yine ben kaldim. ama cok isim var ya.neyse huzurum olsun da. Herkes herkesin ic yuzunu gormus oldu.. Bayramdan sonra yeni bir eleman bakiciz. Yalniz bu durumda eylulde almayi planladigim bir haftalik iznim suya dusebilir kizlar. Dua edin de su mubarek gecede cikabileyim. He bir de su kilolardan sonsuza kadar kurtulayim. Subhaneke dinimiz amin:))

Kendime yeni ciciler aldim.sacimi boyattim veee sacimi kut kestirdim. Son 10 yilimin en kisa saci ama herkes cok yakismis diyor. Iltifat iltifat ustune bu ara. Gunaha giriyor muyumdur diye cok korkuyorum ben ya. Yarin temizlik yaptirmam lqzim kuafore gidip kas biyik vd. ve kendime yeni bir klasik ayakkabi almam lazim ama ne ara alacam bilemiyorum.

Yarisim yani yaren nurumun maşallahi var. Cani.isterse yuruyor. Cok keyifci ama ya. Iyiyiz bu yazdan beri cok sukur. Banyoya bayiliyor cikmk istemiyor. Bicir bicir konusuyr kimi zaman kavga ediyor bizle oyuncaklarla. Telefonu alip alo yani avoo demesini ogrenmis biz gostermeden. Tekbir getiriyor resmen ezberlemis cok sukur.makamini cok iyi biliyor. Allahi avvah diye soyluyor ama cok tatli soyluyor.. Herseyi tekrar ediyor. Cok cadi oldu ya. Akillim su gun icinde o kadar özlem duyuyorum ki icim yaniyor resmen. Aksam anne deyip sarilmasi herseyi siliyor.

Yalniz 4 gundur sirtim kopuyor. Kuzumu cok kucagimda tasidim ondan olmali.

Simdilik bizden bu kadar.sanirim 45 dkdir buradayim. Dus Kahve molasi balkon serinlik iyi geldi.ve uykum geldi ama cok isss var cook... dus deyince baska sey gelmesin bendeniz 4 gundur regliyim malesef 11 gun gecikmeli geldi kendileri keske gelmeseydi ya tam tutabilseydim bari. Borclar biriktikce birikiyor.

Neyse oha falan demeyin.bir gelip bir geliyorum. Kizima denize gidersek bez niyetine alt mayolardan almistm onu giydiririm diyorum. Yalnız krem almadim ben ya. Onu danoradan aliriz artik bir ara konusuyordunuz. Su marka isimlerini paylasir misiniz bitkisel olanlarini?

Mayisin guzel annelerini ve onlarin mis kokulu evlatlarini cok ama cok opuyorum. Her gununuz nese ve huzur icinde gecsin. Bebislerimiz saglikli ve musmutlu olsunlar insallah. Bendeniz kacar...

Herkese hayirli geceler ve sahurlar tatli arkadaslarim benim...

geçmiş olsun işla deva bulursun bacım iyi geçer

kurban olsun lar kaynanana yaw ellerinden öperim valla :16:

demek fıstığın alo avoo diyo maşallah

saçlarının rengini ve sana kısa saç yakıştımı merak ediyorum resim isteruk ürremim :34:

kimsede yok:32:bugün pazartesi degilmi:26:yoksa ben rüyadamıyım:)
çocuklar uyansa daha kahvaltı yaptıracam sonra nikaha gidecez sonrada doktora..
çağla çok öksürmüyo ama neden böyle oldu anlamadım:50:
gündüz hiç öksrmüyo ama gece yatınca biraz öksürüyo..
bazen klimayı açıyorum ondanmı acaba off neyse inşallah ilerlemez önemli birşey degildir inş.
başka başkaaa:26:
sabah sabah pek yazmadıgım için aklıma yazacak birşeyde gelmiyyyyy:1:
en iyisi ben gidip çamaşır asıyım:10:
:54::54:

geçmiş olsun fıstığıma of genemı öksürük bal felan versen bende sekrol eksik etmiyom evden :31:

kıs bacım gel benım çamaşırlarıda asıver çıkardım makineden öle durtolar hepsi tavşanın as as bitmez küçük küçük :27:

bi günde bana geliver bacım benim evi şu ara b...k götürüyo doğru dürüs temizklkik yapamıyom yarın başlıcam işla:37:

cicilerinizide güzel günlerde giyin işla enişteninde kesesine bereket :34:

itiraf ediyorum bende eşimin telinde taklü etyodum :23: ama yazılmıyo telden becermeyom:15:

tekrar geçmiş olsun çağlama :nazar:

babalar hep böle şımartıo sonra biz uğraşıoz zillilerle :ssz:

E be guzelim gurbetin alasina yasiyoruz bizde belki bir kac arkadas ziyareti olur oda hafta sonu ancak malum hafta ici burda tatil olmuyor kim dinler bizim bayramimizi ...Ulkedesin en azindan belki komsular gelir kimbilir...benim komsular yeni ve cogu yahudi hadi buyur burdan yak ...eski evde en azindan polonyali bir komsum vardi arada bir ugrardi simdi oda yok...
Temizlik isinde banada yardim lazim nasil olcak bu is yaw...ben bir turlu derin temizlik yapamiyorum :((

ay kyamam yaw :ssz: benımde oturduğum ev sahıplerim ermenıydi ama saolsunlar allah razı olsun onlardan her bayram kutlarlad biz onlarınkini onlar bizimkini hala görüşüyom kadın benle doğuma bile geldi yanımda anemler gelene kadar anlayış hoş görü başka bişe yaw :16:

bend eyapamıyom meleğim derin temizlik böle giderse belediye çöp ev diye toptan temizlicek bizi :9:

HUUUUUUUUUUUUUUUUUU KİMSE VARMI :111:

dün eve geldik gelirken tel dayım kısları kusenler aradı size gelyoz diye hemen markete uğradım azraece manratlı patatesli sote mazelereri aldım yaptım çok sevildi bacıma teşk :16:

elim aza asla gitmez benım çok çok yaparım :17: ve hepsi bitti :56:

Son düzenleme:
selam kızlar....epeyyyddiirr giremiyordum nasılsınız neler yapıyorsuuz bakim...özlüyorum yahu buraya gelmeyince eksikliği içimde yer ediyor...keşke yakın otursak hepimizde sık sık ve yüzyüze görüşme imkanımız olsaydı hepiniz çok tatlısınız....

ben çookkk yoğun ve yorgun bir ramazan geçirdim.çok şükür bayramı da getirdik gene bu sene..Allah tuttuğumuz oruçları, edilen duaları, hatimlerimizi kabul etsin inş...bu arada araya sıkıştıra sıkıştıra halılarımı yıkadım bayram temizliğim bitti sayılı ufak tefek işler kaldı...alt katta kayınvalidem oturduğu için aşağı gelen misafir genel de bana da gelir bu nedenle full hazırlıklı olmam lazımdı ee çalışırken de herşeye yetişmek için süperman olmak gerekiyor...bir gün yardımcı bayan aldım çok hafifletti işlerimi..neyse...tatlımızı da ben daha fazla yorulmayayım diye eşim sipariş vermiş sağolsun ama yanına gene bi poğaça falan yapsam iyi olacak...

geçmişe henüz bakmadığım için sizlerden haberim yok aama eminim herkeste aynı telaşlar vardır ee evde olanlar aheste aheste yapıyorladır işlerini...Allah herkese kolaylık versin....bebişler de sizlerde iyisinizdir inş hasta bebişimiz olmasın hiç aminn...gerçi bu aralar benim kız öksürüyor ama geçer inş...bu arada hala çıkan tek bir dişimiz bile yok..:(( napsam üniv hastanesinemi götürsem acaba...oraya da elini verdin mi kolunu tutuyorlar çıkamıyorsun didik didik ediyorlar hastaları...zayıflığımız da cabası...yakında yıllık izne ayrılıcam ve kızımı besiye çekcem inş işe yarar..

fırsat buldukça geçmişe bakıcam ama şuan gene iş çıkmış bana müdür bi yazı havale etmiş,yazmam gereken bir yazım var...hadi grş kızlar...hepinizi öpüyorum...:1:

günaydın arkadaşlarım ve tatlı yavrularım
bugün saat 17:00 da yola açıkıyoruz kısmetse memlekete
inşallah sorunsuz bir yolculuk geçiririz arabayla gidicez yaklaşık 16 saat sürer
2 hafta yokuz,sizi çok özlicez oğlumla,şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun sizi ve bebelerinizi öperiz en kocamanından
kızlar bu arada bişey söylemek isterim,ben oğlumu yürüyemiyor diye değil kontrol amaçlı götürmüştüm dr a
birde çoğunuzun bebişleri yürümese bile tutunup kalkıyor,adımlarını atıyor,sıralıyor
benim oğlum hiç tutunup kalkmadı sıralamada yok daha yeni yeni canı isterse adım atıyor
neyse hayırlı zamanda yürüsün bütün yavrucaklar
anne zeyno nerelerdesin bacım numaran silinmiş arıyamıyorum ara beni özledim:23:
iyi bayramlar güzellikler:54:

Ben geldiiiiim:66:
Selam güzel anneler:3:tatlı anneler:3:mutlu anneler:3:
Nasılsınız iyi misiniz:16:
Bizim işler; bayrama gideceğiz ve bir daha dönmeyeceğiz gibi yoğun yoğun yoğun:37:
Her özel günlerde aynı şey oluyor,özel sektörün cilvesiymiş:117:cilvesine tüküreyim:63:
Neyseki bugüden sonra (pazartesiyide birleştirdim kafamda) güzel bir tatil yapıcaz inşallah:8:
Bayramda Çanakkale'ye yolu düşeni beklerim:42:
Kızım iyi çok şükür teyzeleri ellerinizden öper:54:Babası evde el öpmeye çalıştırıyor akşamları:9:
Bayramda amcalarını yoldurucak kesin:9:Eee adam haklı 8 yeğenine her bayram para mı dayanır:9:
şimdi sıra bizde:27:
Mira bildiğiniz üzere yada bilmeyenler varsa diye en son menenjit aşısının 2.dozunu oldu,hedefte aşı yok şimdilik:94:
Tuvalet konusunda(kaka) kayda değer gelişmeler var kızlar:nazar:,kimin erken kimin geç söyleceği belli olmaz, daha erken demeyin ve bence bebeklerinize bayram hediyesi olarak lazımlık alın,,şimdikiler çok akıllı çok çabuk öğreniyorlar mutlu demişti dersiniz:23: Macunsuz diş fırçalamayı da adet edindi minnoşum,,oyun sanıyor tabi ama olsun önemli:nazar:
Buraya giremeyince yazamayınca kendimi bi kötü hissediyorum ki sormayın:44:Hepinizi ve bebekleri çok özlüyorum havadisleri merak ediyorum:21: Umarım herkesin yuvası huzuru yerindedir:nazar:Rabbim her daim sağlık versin size ve sevdiklerinize:nazar:
Eşimin 19 yaşında bi akrabası(genç kız)boğaz ağrısı ve sertleşmesiyle dr.a gidiyor,tetkikler sonucunda lenf kanseri olduğu ortaya çıktı,aile yıkıldı hepimiz çok üzüldük.çiçek gibi kız bir anda eridi kızlar:5:Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın:5:
Kötü bişey yazmiim dedim ama belki 19 yaşındaki Beyzaya bir mayıs annesinin şifa duası kabul olur,nolur duanızı esirgemeyin:16:
Hepinizi çok seviyorum,,gerçekten yoğun bir gün ama akşamüstü yine girip iyi bayramlar diliycem bunu saymam:54:
Ayy bu arada akşam iftara davetliyiz yeni gelin bir arkadaşıma,ev hediyesi ne alsam onu da bulmam lazım:6:
Bizi iftara çağıranlarla "iftihar" ediyorum:1:

canımmm anne arkadaşlarımmm merhabaa:16:

inşş herkesler iyidir, sağlıklıdır, mutludur, huzurludur:16: bu ramazanıda bitidik allah yenisine kavuşmak nasip etsin inş gelişi nekadar muhteşemse gidişide öyle hüzünlü oluyor bu güzel ayın:16:

ben 1 saate kadar çıkıp tatil startımı veriyorum inş, ilk defa bu bayramı ailelerimizi görmeden çekirdek ailemle tatil yaparak geçireceğiz, bu yaz tatile doyamadık vallahiii:1: eee tatil böyle bir şey iştee nekadar olsa yine ister insann:34: neysee lafı çok uzatmayımm acelem var daha toplanıp çıkıcamm:1:

herkese, bütün güzel anne arkadaşlarıma, kuzuları ve mutlu yuvalarıyla musmutluuuu bir bayram diliyorummm, hayırlar ve güzellikler getirsin hepimizee inş:16: minik tatlı kuzularınızııı ve sizlerriii kocamannn öpüyorummm:54::54:

ben 5 günlük miss gibi Zeyno kokusu ve canım kocamla dolu bir tatilee uçuyorummmm:10:

heee birde giderken teyzelerine zeynomdan dua eden minik ellerinin telimdeki bir resmini ekledimm:16:

izmirden selamlar:) geçen çarşamba benim x ile bir tutuştuk perşembe topladım bavulları geldim izmire. evlenecek arkadaşım aldı garajdan onlarda kaldım bugün annemlere geldim uyuz x ailemi arayıp ortalığı karıştırdı onlarlada papaz oldum Allahtan yarın bursaya gidecekler ben ece ile izmirde free takılıcam bayramda:)) hiç üzülmüyorum herşey olacağına varır herkes iyidir umarım öpüyorum bayram şekerleri:))

Hepinize simdiden iyi bayramlar dılemek ıstedım.gece misafırlerım gelecek muhtemelen bakamayacagım...
tum bebeklerımı opuyorum.uzun omurlerı mutlu mutlu bayramları olsun inşallah ve bayram geleneklerımızı surdursunler dıe temennı edıyorum.

merhaba mayısın gülleri:3:

Nasılsınız umarım herkesin keyfi yerindedir.
Biz iyiyiz kızımla. Beste hanım maşallah çok enerji dolu:nazar:
Evin altını üstüne getiriyo girip çıkmadık yer bırakmıyo, Bir kaç gündür koltuklara da çıkmaya başladı. Üzerinde hopluyo zıplıyo ohhh keyfine diyecek yok. Gece en az on kez uyanıp meme istiyo sabah aynen bu halde oluyom:37:
Babasının arkasından ağlamalar da başladı. Gün boyu evde baba gel deyip duruyo. Sen büyüt besle o babanın arkasından ağlasın hain evlat:1:
Bu arada bayram dolayısıyla yarın denizliye kv lere gidiyoruz. Orada int olmadığı için bugünden yazayım dedim. Hepinizin bayramını kutluyorum ve tatlı bebelerle sizi kocaman öpüyorum:38:.

güllaç bayılırım keşke yakın olaydıkta bi tabak yollayaydın :56:

geçmiş olsun fıstığına sonuçlar daha iyi olur işla bende kan ilaçı kullanmamıştım zamanında bi şişe bityo ybayramdan sonra dr gitcez gene :31:

ediyom ediyom daha ot oluyom :37: banada kan ilaçı verdi dr ve D vitamımı iğne olarak her ay vurrulcam :18: bayramdan sonra bide sırtım için gitcem çok ağrıyo iş yaptıkca hem ev işi hem o işi :34:

çok sevindim bacım çok geçmiş olsun :nazar: 2 yaşına kadar yürümey ebiliyolarmış bende sormuştum dr kucağa almayın fazla demişti bana:20:

işla canım işla berabe ryazarız bizim bebelerin totoları kıymetli yerden bi ayıramaadılar :9:aman sağlıkları olsunda varsın geç yürüsünler :nazar:

üstüme alınıyom ben burdayım ötmenim :17: geri kalanlar tenefüste :37:

ah ah kış gelsede şenlense buralar :8:

hayırlı olsun bacım :9: ee fıstık gibisin ilerde ceren ve çağlanın arkadaşları sana asılırsa şaşmam:30:

bende bende bende pişmanım :ssz:ama tavşanım var değilimdeğilim :47:kocamıda hem dövüyom hem seviyom napım ben böleyim:24:

oh gözünüz aydın geli inciler demek :nazar: biz 6 takılı kaldık :33:
benım tavşan kime olsa gidiyo postacı doğalgazcı herkesin peşine ağlıo manyak datlu şey:27:

çatlak :37:

ben sağ avucumu yaladım yoksa yanlış mı yaptım du soluda yalım ağlamasın :9:

afiyet şeker olsun ah ah fatihtede güzel lokmacılar vardı özledim bak şimdi :56:

geçmiş olsun işla deva bulursun bacım iyi geçer

kurban olsun lar kaynanana yaw ellerinden öperim valla :16:

demek fıstığın alo avoo diyo maşallah

saçlarının rengini ve sana kısa saç yakıştımı merak ediyorum resim isteruk ürremim :34:

geçmiş olsun fıstığıma of genemı öksürük bal felan versen bende sekrol eksik etmiyom evden :31:

kıs bacım gel benım çamaşırlarıda asıver çıkardım makineden öle durtolar hepsi tavşanın as as bitmez küçük küçük :27:

bi günde bana geliver bacım benim evi şu ara b...k götürüyo doğru dürüs temizklkik yapamıyom yarın başlıcam işla:37:

cicilerinizide güzel günlerde giyin işla enişteninde kesesine bereket :34:

itiraf ediyorum bende eşimin telinde taklü etyodum :23: ama yazılmıyo telden becermeyom:15:

tekrar geçmiş olsun çağlama :nazar:

babalar hep böle şımartıo sonra biz uğraşıoz zillilerle :ssz:

ay kyamam yaw :ssz: benımde oturduğum ev sahıplerim ermenıydi ama saolsunlar allah razı olsun onlardan her bayram kutlarlad biz onlarınkini onlar bizimkini hala görüşüyom kadın benle doğuma bile geldi yanımda anemler gelene kadar anlayış hoş görü başka bişe yaw :16:

bend eyapamıyom meleğim derin temizlik böle giderse belediye çöp ev diye toptan temizlicek bizi :9:

HUUUUUUUUUUUUUUUUUU KİMSE VARMI :111:

dün eve geldik gelirken tel dayım kısları kusenler aradı size gelyoz diye hemen markete uğradım azraece manratlı patatesli sote mazelereri aldım yaptım çok sevildi bacıma teşk :16:

elim aza asla gitmez benım çok çok yaparım :17: ve hepsi bitti :56:
Ohh ellerine sağlık çok güzel görünüyolar:56:
Ben geldiiiiim:66:
Selam güzel anneler:3:tatlı anneler:3:mutlu anneler:3:
Nasılsınız iyi misiniz:16:
Bizim işler; bayrama gideceğiz ve bir daha dönmeyeceğiz gibi yoğun yoğun yoğun:37:
Her özel günlerde aynı şey oluyor,özel sektörün cilvesiymiş:117:cilvesine tüküreyim:63:
Neyseki bugüden sonra (pazartesiyide birleştirdim kafamda) güzel bir tatil yapıcaz inşallah:8:
Bayramda Çanakkale'ye yolu düşeni beklerim:42:
Kızım iyi çok şükür teyzeleri ellerinizden öper:54:Babası evde el öpmeye çalıştırıyor akşamları:9:
Bayramda amcalarını yoldurucak kesin:9:Eee adam haklı 8 yeğenine her bayram para mı dayanır:9:
şimdi sıra bizde:27:
Mira bildiğiniz üzere yada bilmeyenler varsa diye en son menenjit aşısının 2.dozunu oldu,hedefte aşı yok şimdilik:94:
Tuvalet konusunda(kaka) kayda değer gelişmeler var kızlar:nazar:,kimin erken kimin geç söyleceği belli olmaz, daha erken demeyin ve bence bebeklerinize bayram hediyesi olarak lazımlık alın,,şimdikiler çok akıllı çok çabuk öğreniyorlar mutlu demişti dersiniz:23: Macunsuz diş fırçalamayı da adet edindi minnoşum,,oyun sanıyor tabi ama olsun önemli:nazar:
Buraya giremeyince yazamayınca kendimi bi kötü hissediyorum ki sormayın:44:Hepinizi ve bebekleri çok özlüyorum havadisleri merak ediyorum:21: Umarım herkesin yuvası huzuru yerindedir:nazar:Rabbim her daim sağlık versin size ve sevdiklerinize:nazar:
Eşimin 19 yaşında bi akrabası(genç kız)boğaz ağrısı ve sertleşmesiyle dr.a gidiyor,tetkikler sonucunda lenf kanseri olduğu ortaya çıktı,aile yıkıldı hepimiz çok üzüldük.çiçek gibi kız bir anda eridi kızlar:5:Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın:5:
Kötü bişey yazmiim dedim ama belki 19 yaşındaki Beyzaya bir mayıs annesinin şifa duası kabul olur,nolur duanızı esirgemeyin:16:
Hepinizi çok seviyorum,,gerçekten yoğun bir gün ama akşamüstü yine girip iyi bayramlar diliycem bunu saymam:54:
Ayy bu arada akşam iftara davetliyiz yeni gelin bir arkadaşıma,ev hediyesi ne alsam onu da bulmam lazım:6:
Bizi iftara çağıranlarla "iftihar" ediyorum:1:
Aynen sana katılıyorum cicim (iftihar konusunda)
Akrabanıza Allahtan rahmet diliyorum çok üzüldüm.
Gençlerin böyle yitip gitmesine gerçekten yürek dayanmıyor.
Allahım sen kimseye evlat acısı verme düşmanıma bile
izmirden selamlar:) geçen çarşamba benim x ile bir tutuştuk perşembe topladım bavulları geldim izmire. evlenecek arkadaşım aldı garajdan onlarda kaldım bugün annemlere geldim uyuz x ailemi arayıp ortalığı karıştırdı onlarlada papaz oldum Allahtan yarın bursaya gidecekler ben ece ile izmirde free takılıcam bayramda:)) hiç üzülmüyorum herşey olacağına varır herkes iyidir umarım öpüyorum bayram şekerleri:))

Hay Allah çok üzüldüm canım. Umarım ciddi problemler değildir yaşadıklarınız.
Şu arıza çıkaran kocaları bir araya toplayıp dövdürmek lazım belki o zaman akılları başlarına gelir:47:
Biz de seni öpüyoruz canım ecoşumu da öp benim için:38:

Güzel arkadaşlarım hepinize aileleriniz ve tüm sevdiklerinizle çoooook güzel bir bayram diliyorum:16:
Bebişleri ve sizi kocamaan öpüyorum:54:
Kendinize çok iyi bakın:3:

Back
X