Soyle bir gireyim dedim. Uykuya gecmeden once. Malun evde benden baska ayakta kimse kalmadi.
Neyse azraece ecosuma gecmis olsun iyilesir hemen insallah.
Melegim mahirime isitme testi yapilacakmi sikma canini goreceksin birsey cikmayacak. Su yurume olayinda da seni cok iyi anliyorum yaren nurun da neredeyse bir qydir yurume olayi basladi. Baslayana kadar bende ne zaman deyip duruyotdum ve endiseni cok iyi anliyorum. Ama Rabbim ol demeden olmuyor. Umarim mahir de doga da aras eymen de en kisa zamanda yuruyecektir. Caninizi sikmayin nolur. Kosup size sarilacaklari gunler de yakin insallah.
Bunun disinda sumuklu olan caglama da defne karenime de tarik bugrama da ayse minelime de ve unuttugum varsa affola gecmis olsun. Gecen gunlerde mira da ateslenmisti sanirim.
Bu mevsim degisiklikleri malesef bir anda felegimizi sasirttiriyor.
Yaren nur ben ve esimde grip olduk. Ben ki cok agir gecirdim h.sinum berbatti. Bana muhtac kizim da oldugundan cok sikintiliydim anlatamam kendime bakamadm. Isyanlardaydim. Ilac kullanıyorum şimdi daha iyiyim. Tatlicadim ve kujum size de cok gecmis olsun.
Ana iyi olmayinca bebekler de iyi olmuyor o yuzden kendimize cok iyi bakmaliyiz.
Ayrica azi dislerimiz ishalle huzursuzlukla uykusuzlukla kafa atesiyle griple birlikte sonunda tesrif etti. Gece bicak kesmis gibi gozu kapali aglamalar deli gibi yatmalar kendini oradan oraya atmalar aksilikler uykiya dalamamalar sanirim simdilik sona erdi. On gundur boyleydi asagi yukari. Pazartesi pazar ishal gecti hatta zorlanmadan kaynakli kan bile geldi sabahon 5:30unda esimi hastaneye kaka tahliline yolladim
Cok sukur enfeksiyon gorulmedi ama ishal kurutucu ilac antibiyotik vermis dr. Almadim kullanmadim. Patates muz ekmek yagsiz peynir pirinc lapasi ve yogurt yedirdik. Kv tuz ve sekerli su vermis iyi geliyormus sanırım geldi de cunku ishal kurutucu maflor da da bu icerik var. Biz dogal olani yaptik.
Bogazim basim ağrıyor burn u m bir akıyor bir tikaniyor. 5 gundur boyle. Ama bugun daha iyi ve huzurluyum cunk kizimin keyfi cok yerinde. Ik demeden uykuya daldi. Bugun cok mutluydu ne sebeklikler yapti cok mutluyum. Kizim geri geldi:))ah bu disler.
Bu arada ilkimcim eviniz hayirli olsn cnm.gule gule oturun ins. Allah guzel gonlune gore vrrdi bak gordun mu? Beste ins bakiciya alisir. Bizim surec de p.tesi baslayacak. Ah ahhhh...
Turuncu cnm sizin eviniz de hayirli olsun.
Bu arada mentossori topigindeki bebis fotolariniza bayildm. Hepsi ayri ayri cok tatlilar. Allah omurlerin i uzun ve mutlu kilsin ins. Canlarimizin parcalari.
Bu arada annezeynep bomba haberini bekle iyoruz hepimiz.
Hepimize yeni gelen mevsim ve mevsimlerde başarılar. :)) onumuz sene grip asisi olmayi dusunuyoruz ailecek.
Kisi hic sevmiyorum. Rumuz subat cocugu hahhah
Ay kulagim tikandi biliyor musunuz ey grip sen nelere kadirsin:2:
Guldugume bakmayin bu ityi halim.hafta sonu nefretci sirin gibiydim:2:
Kizimin iyi halini gorunce rahatladim biraz. O rahat olunca b be nde rahatim.
Neyse ordan burdan kafaniZ karisti degol mi
Kistik fibrozist diye bir hastalik duyan var mi? Neyse bosverin vazcaydi..
En kisa zqmanda daha genisce yazacagim gunler geri gelir ins.
O kadar hasta olmama ragmen rapor alip yatmadim. Hatta eve de is getirmeye basladm. Sanirim siyirdim ben.
Ben de memir olmak istiyorumama ya...
Imla hatasi varsa kusura bakmayın.
Hepinizi cok öpüyorum kendinize de findiklariniza da iyi bakin.Allaha emanet canlarim.
Unuttularim nolur kusura bakmayın.
Rumuz: gripzede