2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

Canım büyüdükçe şikayetlerimiz de büyüyor valla Allah sonumuzu hayretsin... Nerde rahat ediyorsan orda kal. Zorlama sakın kendini :))

Kızlar ben hiç süt içemiyordum o eksikliği yoğurt ve peynirle gidermeye çalıştım bu zamana kadar. Ama son bir haftadır akşamları yatarken 1 bardak süt içiyorum artık. Bu benim için büyük başarı valla ha birde kızlarım ha bire tekmeleyip duruyorlar çok mu hareketli olmaya başladılar ne

Canim bende ayni durumdayim yatma konusunda dün gece kendimde uyumadim esimide uyutmadim karnim büyüdükce zorlanmaya basliyorum.Ben hamilelik kemeri diye birsey kulaniyorum ama disariya cikarken karnin altindan destekliyor böylece karin sarkmiyor gezerken daha rahat oluyor ama benimki geceleri takilirmi bilmiyorum.Canim ben hayatimdan karni bahar lahana tarzi seyleri cikardim onlar cok gaz yapiyordu bende ama ayaklarimi ne yaparsam yapayim isitamiyorum ondan olabilirmi acaba, saniyorum demirim iyce düstü yarin randevum var demire bakilacakti cok eksildiyse serum verecekti bakalim bir yarin olsunda size detaylica yazarim. Allah yardimcimiz olsun vallah

tesilacım mesajını yeni gördüm. ya senin bizden daha büyük ve eminim bu nedele daha çok zorlanıyorsundur allah kolaylık versin:)
tatlım dr un 28. haftada raporu başlatamaz mı? birçok arkadaştan duydum ben kendi dr uma da sordum az biraz mırın kırınla olur aldım. ay olmadı aile heminle konuş. yani sağlık ocağı dr. unla. iki gün işe git üç gün evde ol. zaten 3 haftadan az kalmış demi? çok çok zor allah yardımcımız olsun. aldıımız maaşlar kat be kat değerli hamişken:)

anneler aksam yatmak, yatakta yön değiştirmek, gece tuvalete gitmek,giyinmek,soyunmak, rabaya binmek-inmek,merdiven çıkmak,koltukta rahat bir pozüsyon bulup oturmak çok zor eylemlermiş bunu anladım. hepimiz bu evreye gelmişiz alkışşş
ben bugün haddimi bilmeyerek araba desteği olmadan dışarı çıktım canımın içi kardeşimle. normalde 5 dk. da yürüdüğüm yolu 26 dk.da katettim. ah oh aman allahım gibi ünlemlerle. bebek alışverişini yapacağımız mağazayı bornovada evimize çok çok yakın olan pamidor mağazası olarak seçmek zorunda kaldım. aslında isteğim kemeraltına gitmek, hisarönünde bir fincan kahve içip sısra sıra bebek mağazalarını dolaşıp pazarlık yapa yapa alışveriş yapmaktı ama nerde ... zaten bu söylediklerimin mümkün olamayacağını 22 haftayı atlamış her ikiz annesi bilir:) neyse ki orası da indirim yapmış çok güzel ciciler alım oğluşlarıma. rabbim bu aldıklarımızın içinde donandıklarını göstersin:)
unibaby markası bir ıslak mendil çıkarmış sadece su ve pamukmuş mamül bileşimi. forumlarda falan da bakmıştım herkes olumlu bahsediyordu almış bulundum.daha önce duyan oldu mu ya da alan?

2012 mayıs ikiz anneleri topiği açılmışşş ve been bunu daha yenii görüyoruumm çok ayıpladım kendimiiiii
Kızlar ben Gamze 2012 mayıs anneleri topiğinin ilk ikiz haberi veren üyesiyim :)) 7 mayıs olan doğum tarihim ikiz olması sebebiyle 16 nisana çekildi :) (tabii o kadar dururlarsa) az kaldı yanii siz nasılsınız göbüşler bebişler nasılll???

Hoşgeldin canım. Bebeklerin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. baya yol katetmişsiniz Maşşallah. Bizimde haziran 2 olan doğum tarihimiz 36. hafta itibarı ile mayıs 8e çekildi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

MEVİZHANDE canım cicilerinizi sağlıklı güzel günlerde eskitin inşallah.

Son düzenleme:
ah liman'cım saol canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin 23-24 haftalardan sonra insan çok ağırlaşıyor zorlaşıyor gerçekten 36-37. haftalarda kendimi hayal edemiyorum 2 kız geliyor bana da Naz ve Nisan'ım geliyolar :) doğum çantam bile hazır her ihtimale karşı her şeyleri yıkandı ütülendi odaları hazır bakalım inşallah zamanında gelirler

hoşgeldin gamze olsun geç olsun güç olmasın dimi ama:) ay maşallah kocaman olmuşsundur sen. biz de 40 haftamız 20 mayıs amma velakin 5 mayıs gibi gelmelerini planlıyoruz. malum ikiz:)

sağol limancım hepimiz eskitelim inşallah:)

mevizhande cim saol canım evet kocamaaaan olduk oturmak dert ayakta kalmak dert en iyisi yatmak bana :))) bebiklerim tombul tombul oturuyolar ağrı sızı dayanıyoruz işte :)

Amin İnşallah. bizimde iki kızımız olacak Erva ve Azra İnşallah. biz daha hiç alışveriş yapmadık. önümdeki iki hafta biraz yorucam kendimi, bitiricem İnşallah alışverişi. Hepimiz zamanında çantamızı kolumuza takıp gideriz doğuma İnşallaaaahh...

maşallah kızlara :) amiiinnn inşallah. yakın zamanda hallet alışveriş yıkama ütüleme yerleştirme işini.. daha büyüyünce insan yapamıyor şimdi olsa bende yapamam

canım benim ben 24. haftadayım..aynen senin gibiyim..geçen hft eşim yıllık izindeydi..gemeye gittiğimiz yerler hep arabadan düz ayak inip oturacağımız yerlerdi..kahve içmeye sahilde yol üstünde cafelere gidiyorduk..alışveriş merkezine giderken kapının ağzında iniyorum,eşim park edip öyle geliyor..mağazaları gezdiğimi sakın düşünme:)) koltuğa oturuyorum eşim yanıma getiriyor,bu nasıl? diye inan patlıyor insan evde..bir sürü malzeme aldım sıkıntıdan..bebişlerime hoşgeldiniz kapı süsü yapmaya başladım..size fotoğraflarını çekip gösteririm..şekerlemeler yapıyorum tüllerden çoook güzel oldu:)) üzerine yazılar çıkarttım yazıcıdan "2012 ömer taha HOŞGELDİN" yazıyor :)) erkeğime mavi kızıma pembe tülden yaptım.arkaların da mıknatıs yapıştırdım dolap süsü gibi oldu:))50 adet yapayım diyorum.ziyarete gelenlere hatıra kalsın..ee bir sürü hediye getirirler ya şimdi elleri boş çıkmasınlar:)))))))))))) allahtan bunlarla uğraşıyorumda vakit geçiyor..size örnek aldıklarımın fotoğraflarını göstereyim vaktiniz güzel geçsin..tavsiye ederim sizede insan acayip stres atıyor

En iyisini yapmissin vallah ev gibisi yok bende disariya cikmak istemiyorum dün son bir kaç birseyimiz kalmisti onlara bakalim diye ciktik disariya mahvoldum esime dedim hemen geri dönelim napsin kocisim hep diken üstünde adam ne dersem yapiyo kimsenin degilde esimin hakkini gercekten ödeyemem en büyük destegim.
Yat canim bol bol dinlen zaten su son 3 ayimizda baska yapabilecegimiz pek birsey yok sanirim[/QUOTE]

ay cnmm yazık valla bu kocalara dicem ama bize de yazık beee..bırakalım biraz çeksinler dimi ya

tekmelerini duymak çok güzel bir duygu ama bazen beni korkutuyorlar..öyle sağlam tekmeliyolar ki ileri ki aylarda sanırım resmen karate yapıcaklar:))) hani korkmuyorum desem yalan olur canım :18::18:

cnm gerçekten artık şikayetlerin boyutu değişti ama herkesin ortak olması ayrı bir güzel birlikte adım atıyoruz şikayetlerimize:))) bahsettiğin ıslak mendili ilk defa duyuyorum sağol paylaştığın için arştıralım bakalım...

rica ederim şekerim ne demek... ya ne güzel şeylerle uğraşıyorsun magnetler falan harika masallah

hoşgeldin cnm..valla okuduğun gibiyiz:) yatma kalkma gezinme şikayetleri başladı yani:) anlatıp anlatıp gülüyoruz..senin nasıl gidiyor cnm??

Ressamcım örneklerin resimlerini bekliyoruz. ay çok merak ettim. dahamı ucuz oluyor ve nereden alıp yapıyorsun. bilgi vermeyide unutma tamam mı şekerim.

Geçmiş olsun canım. Umarım sonuçlar iyi çıkar. Ayağını üşütmemeye çalış tabii o da kasıklarda ağrıya sebep oluyor.

Valla ben okula gidip geldiğime şükrediyorum canım :)) ne kadar az hareket o kadar rahatlık :)) yeni sloganım bu valla Allah aldıklarını iyi günlerde giymeyi nasip eder inşallah canım

Hoşgeldin aramıza. Kız bebiş sayımız hızla artmaya devam ediyor bizim göbüşler de bebişler de iyi çok şükür. Bütün bir topik 36. haftaya kadar direnme çabasındayız inşalllah

tekmelerini duymak çok güzel bir duygu ama bazen beni korkutuyorlar..öyle sağlam tekmeliyolar ki ileri ki aylarda sanırım resmen karate yapıcaklar:))) hani korkmuyorum desem yalan olur canım :18::18:

tekme atmadıkları zaman daha çok korkuyoruz birşey mi oldu diye. Aman atsınlar bol bol. Napalım biz onları şiddet dolu yanlarıyla sevdik

Canım yaa çok özendim sana valla. Ama ben beceriksizlikte ön sıralarda yer aldığım için onları yapmak kim ben kim anca hazır alırım herhalde :)) valla sana kocaman bir maşallah diyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…