merhaba kızlar oooo baya yazışmışız bu günde maşallah...bugün sanki şikayetlerimiz artmış gibi:)) eee ben de günlük nazımı size yapayım..bugün eşimle uzun bir aradan sonra dışarıda kahvaltı yapalım oradan da mağazaya geçeriz dedik..( neredeyse eve kök salacaktım adam korktu sanırım) biz böyle dedik ama ben iyice ağır vasıta olmuşum kızlar..hazırlanıp evden çıkmak bile yordu benimerdivenlerden inip arabaya binmek bile 15 dk.mı aldı doğrusu:)) artık yolda çukurlar daha bir sarsar oldu beni..adamcağızı şehir içinde 30 km hızla götürttüm valla:) neyse kahvaltıdan sonra mağazaya gittik.ben hemen kendimi koltuklara attım ayaklarımı da sehpaya uzattım ama nafile..en fazla 20 dk.o pozisyonda kalabildim..sırt üstü yaslanıp oturamıyorum artık nefesim daralıyor..popom acımaya başlıyor..sürekli pozisyon değiştirme ihtiyacı hissediyorum ( personel çocuklar bile bana acıyıp" abla birşey istermisin?,rahat değil gibisin,kıyafetlerden yastık yapalım mı?" gibi sorular sormaya başladılar:))) bizim ki de işe dalıp beni unuttu:) baktım dayanamıyorum iyice ağırlaştım eşime eve bıraktırdım kızlar kendimi(adamı da maymun ettik git gel:))) hemen pijamalarımı giyip,bilgisayarı da alıp yatağa attım kendimi..yok anacım dışarı çıkmak bana göre değilmiş artık onu anladım..yaşasın yatak keyfi
Canım yatma konusunda ben de çok sıkıntılıyım. Ne tarafa dönersem döneyim bir müddet sonra sırtım ağrıyor. Sırt üstü yatsam belim ağrıyor ne yapacağımı şaşırdım valla :26:
Arkadaşım hamilelikte kullanılan bir kemer önerdi. Ondan kullanıyorum yatarken o biraz belimi rahatlatıyor. gaz sancıları için de yediklerine bir dikkat et bakalım özellikle gaz yapan bir besin var mı diye. Çünkü besinler herkesin bünyesinde farklı etki yapabiliyor demişti doktorum. Mesela ben soğan yediğim gün mide yanmasından duramıyorum.
handecım cagnura yazmıssın ama bende sıkıntımı paylasmak ıstedım 8 saat hıc mola vermeden calısyorum her nekadar dıkkat etmeye calıssamda hastalara yardım etmek zorunda kalıyorum kendımı zorluyorum bir de aksam yalnız calsıtıgım gunler oluyor. .10 gun rapor aldım evdeydım cuma ıse baslıycam evde oturmayada alıstım nasıl işe baslıycam bılmıyorum:) 3 haftam kaldı ıznımın baslamasına hayırlısıyla iznim baslasada rahatlasam.özel şirkette calısıyorum yapacak bırseyım yok arkadaslar dua edınce ızne ayrılmadan bır sıkıntı yasamıyayım.
2012 mayıs ikiz anneleri topiği açılmışşş ve been bunu daha yenii görüyoruumm çok ayıpladım kendimiiiii
Kızlar ben Gamze 2012 mayıs anneleri topiğinin ilk ikiz haberi veren üyesiyim :))7 mayıs olan doğum tarihim ikiz olması sebebiyle 16 nisana çekildi :) (tabii o kadar dururlarsa) az kaldı yanii siz nasılsınız göbüşler bebişler nasılll???
hoşgeldin gamze olsun geç olsun güç olmasın dimi ama:) ay maşallah kocaman olmuşsundur sen. biz de 40 haftamız 20 mayıs amma velakin 5 mayıs gibi gelmelerini planlıyoruz. malum ikiz:)2012 mayıs ikiz anneleri topiği açılmışşş ve been bunu daha yenii görüyoruumm çok ayıpladım kendimiiiii
Kızlar ben Gamze 2012 mayıs anneleri topiğinin ilk ikiz haberi veren üyesiyim :))7 mayıs olan doğum tarihim ikiz olması sebebiyle 16 nisana çekildi :) (tabii o kadar dururlarsa) az kaldı yanii siz nasılsınız göbüşler bebişler nasılll???
sağol limancım hepimiz eskitelim inşallah:)Hoşgeldin canım. Bebeklerin hayırlı evlatlar olsunlar inşallah. baya yol katetmişsiniz Maşşallah. Bizimde haziran 2 olan doğum tarihimiz 36. hafta itibarı ile mayıs 8e çekildi. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
MEVİZHANDE canım cicilerinizi sağlıklı güzel günlerde eskitin inşallah.
ah liman'cım saol canım Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar versin 23-24 haftalardan sonra insan çok ağırlaşıyor zorlaşıyor gerçekten 36-37. haftalarda kendimi hayal edemiyorum 2 kız geliyor bana da Naz ve Nisan'ım geliyolar :) doğum çantam bile hazır her ihtimale karşı her şeyleri yıkandı ütülendi odaları hazır bakalım inşallah zamanında gelirler
Amin İnşallah. bizimde iki kızımız olacak Erva ve Azra İnşallah. biz daha hiç alışveriş yapmadık. önümdeki iki hafta biraz yorucam kendimi, bitiricem İnşallah alışverişi. Hepimiz zamanında çantamızı kolumuza takıp gideriz doğuma İnşallaaaahh...
Merhaba Ressam cım, sen kaçıncı haftandasın? bende aynen senin gibiyim. yataktan ayrılamıyorum. bide bendeki kansızlık çok halsizlik yapıyor. hem hava almak istiyorum dışarı çıkmak istiyorum. markete bile gitsem, alışveriş yapmaktan vazgeçip bir yerde oturuyorum. sonrada beni evime götürün diyorum. şu 2 haftada alışverişleri bitirip annemin yanına gidicem İnşallah. daha fazla dayanamıycam galiba. ama az kadı kuyruğuna yaklaşıyoruz yaşasın 87. gün
Canım büyüdükçe şikayetlerimiz de büyüyor vallaAllah sonumuzu hayretsin... Nerde rahat ediyorsan orda kal. Zorlama sakın kendini :))
Kızlar ben hiç süt içemiyordum o eksikliği yoğurt ve peynirle gidermeye çalıştım bu zamana kadar. Ama son bir haftadır akşamları yatarken 1 bardak süt içiyorum artık. Bu benim için büyük başarı vallaha birde kızlarım ha bire tekmeleyip duruyorlar çok mu hareketli olmaya başladılar ne
anneler aksam yatmak, yatakta yön değiştirmek, gece tuvalete gitmek,giyinmek,soyunmak, rabaya binmek-inmek,merdiven çıkmak,koltukta rahat bir pozüsyon bulup oturmak çok zor eylemlermiş bunu anladım. hepimiz bu evreye gelmişiz alkışşş
ben bugün haddimi bilmeyerek araba desteği olmadan dışarı çıktım canımın içi kardeşimle. normalde 5 dk. da yürüdüğüm yolu 26 dk.da katettim. ah oh aman allahım gibi ünlemlerle. bebek alışverişini yapacağımız mağazayı bornovada evimize çok çok yakın olan pamidor mağazası olarak seçmek zorunda kaldım. aslında isteğim kemeraltına gitmek, hisarönünde bir fincan kahve içip sısra sıra bebek mağazalarını dolaşıp pazarlık yapa yapa alışveriş yapmaktı ama nerde ... zaten bu söylediklerimin mümkün olamayacağını 22 haftayı atlamış her ikiz annesi bilir:) neyse ki orası da indirim yapmış çok güzel ciciler alım oğluşlarıma. rabbim bu aldıklarımızın içinde donandıklarını göstersin:)
unibaby markası bir ıslak mendil çıkarmış sadece su ve pamukmuş mamül bileşimi. forumlarda falan da bakmıştım herkes olumlu bahsediyordu almış bulundum.daha önce duyan oldu mu ya da alan?
cnm gerçekten artık şikayetlerin boyutu değişti ama herkesin ortak olması ayrı bir güzel birlikte adım atıyoruz şikayetlerimize:))) bahsettiğin ıslak mendili ilk defa duyuyorum sağol paylaştığın için arştıralım bakalım...
2012 mayıs ikiz anneleri topiği açılmışşş ve been bunu daha yenii görüyoruumm çok ayıpladım kendimiiiii
Canim bende ayni durumdayim yatma konusunda dün gece kendimde uyumadim esimide uyutmadim karnim büyüdükce zorlanmaya basliyorum.Ben hamilelik kemeri diye birsey kulaniyorum ama disariya cikarken karnin altindan destekliyor böylece karin sarkmiyor gezerken daha rahat oluyor ama benimki geceleri takilirmi bilmiyorum.Canim ben hayatimdan karni bahar lahana tarzi seyleri cikardim onlar cok gaz yapiyordu bende ama ayaklarimi ne yaparsam yapayim isitamiyorum ondan olabilirmi acaba, saniyorum demirim iyce düstü yarin randevum var demire bakilacakti cok eksildiyse serum verecekti bakalim bir yarin olsunda size detaylica yazarim. Allah yardimcimiz olsun vallah
anneler aksam yatmak, yatakta yön değiştirmek, gece tuvalete gitmek,giyinmek,soyunmak, rabaya binmek-inmek,merdiven çıkmak,koltukta rahat bir pozüsyon bulup oturmak çok zor eylemlermiş bunu anladım. hepimiz bu evreye gelmişiz alkışşş
ben bugün haddimi bilmeyerek araba desteği olmadan dışarı çıktım canımın içi kardeşimle. normalde 5 dk. da yürüdüğüm yolu 26 dk.da katettim. ah oh aman allahım gibi ünlemlerle. bebek alışverişini yapacağımız mağazayı bornovada evimize çok çok yakın olan pamidor mağazası olarak seçmek zorunda kaldım. aslında isteğim kemeraltına gitmek, hisarönünde bir fincan kahve içip sısra sıra bebek mağazalarını dolaşıp pazarlık yapa yapa alışveriş yapmaktı ama nerde ... zaten bu söylediklerimin mümkün olamayacağını 22 haftayı atlamış her ikiz annesi bilir:) neyse ki orası da indirim yapmış çok güzel ciciler alım oğluşlarıma. rabbim bu aldıklarımızın içinde donandıklarını göstersin:)
unibaby markası bir ıslak mendil çıkarmış sadece su ve pamukmuş mamül bileşimi. forumlarda falan da bakmıştım herkes olumlu bahsediyordu almış bulundum.daha önce duyan oldu mu ya da alan?
tekmelerini duymak çok güzel bir duygu ama bazen beni korkutuyorlar..öyle sağlam tekmeliyolar ki ileri ki aylarda sanırım resmen karate yapıcaklar:))) hani korkmuyorum desem yalan olur canım :18::18:
canım benim ben 24. haftadayım..aynen senin gibiyim..geçen hft eşim yıllık izindeydi..gemeye gittiğimiz yerler hep arabadan düz ayak inip oturacağımız yerlerdi..kahve içmeye sahilde yol üstünde cafelere gidiyorduk..alışveriş merkezine giderken kapının ağzında iniyorum,eşim park edip öyle geliyor..mağazaları gezdiğimi sakın düşünme:)) koltuğa oturuyorum eşim yanıma getiriyor,bu nasıl? diyeinan patlıyor insan evde..bir sürü malzeme aldım sıkıntıdan..bebişlerime hoşgeldiniz kapı süsü yapmaya başladım..size fotoğraflarını çekip gösteririm..şekerlemeler yapıyorum tüllerden çoook güzel oldu:)) üzerine yazılar çıkarttım yazıcıdan "2012 ömer taha HOŞGELDİN" yazıyor :)) erkeğime mavi kızıma pembe tülden yaptım.arkaların da mıknatıs yapıştırdım dolap süsü gibi oldu:))50 adet yapayım diyorum.ziyarete gelenlere hatıra kalsın..ee bir sürü hediye getirirler ya şimdi elleri boş çıkmasınlar:)))))))))))) allahtan bunlarla uğraşıyorumda vakit geçiyor..size örnek aldıklarımın fotoğraflarını göstereyim vaktiniz güzel geçsin..tavsiye ederim sizede insan acayip stres atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?