Canım yaa çok özendim sana valla. Ama ben beceriksizlikte ön sıralarda yer aldığım için onları yapmak kim ben kimanca hazır alırım herhalde :)) valla sana kocaman bir maşallah diyorum canım
canım hiiiiç zor değil biliyormusun!!! çok kolay sadece malzeme al gel sen:)))))
tamam tatlım hemen gelecem inşallah :))) dur bakim özendim sana hafta sonu çıkıp malzeme alıyım de bir deneyim bakarsın acemi şansı tutuverir ha
çok sagol canim tavsiyelerini deneyecegim, bacaklarimi düz uzatamiyorum vallah gerginligi hissediyorum canim yaniyor yan yatmaya calisiyorum ama oda en fazla yarim saat sürüyor bide yastikla deneyip s^haber veririm canim çok sagol bilgilerin için.
tamam canım haber verirsin.inşallah sende rahatlarsın biraz.artık ne yaparsak yapalım eski gibi değiliz :))
bana güvenebiirsin gerçekten çok basit gerekirse sana yaptığım her adımın fotoğraflarını çekip yüklerim..sana da kolaylık olur:))) bir de bakarmışsın işi ticarete dökmüşsün:))))))))))))))))))) ama gerçekten kendin yapınca ucuza geliyor.internette ki fiyatlara bir baktım resmen adam kazıklıyorlar...görüceksin 1 tane yap ne kadar kolaymış diyceksin...ya biraz da heves meselesi tabi..para verip almakta cazip olabilir..kimisine de saçma gelebiliyor..nebiliyim ben seviyorum bebişlerim için uğraşmayı.. bunları birkez yaşıycağımı düşünüp mutlu oluyorum:)))))) öpüldün tatım
tesilacım mesajını yeni gördüm. ya senin bizden daha büyük ve eminim bu nedele daha çok zorlanıyorsundur allah kolaylık versin:)
tatlım dr un 28. haftada raporu başlatamaz mı? birçok arkadaştan duydum ben kendi dr uma da sordum az biraz mırın kırınla olur aldım. ay olmadı aile heminle konuş. yani sağlık ocağı dr. unla. iki gün işe git üç gün evde ol. zaten 3 haftadan az kalmış demi? çok çok zor allah yardımcımız olsun. aldıımız maaşlar kat be kat değerli hamişken:)
2012 mayıs ikiz anneleri topiği açılmışşş ve been bunu daha yenii görüyoruumm çok ayıpladım kendimiiiii
Kızlar ben Gamze 2012 mayıs anneleri topiğinin ilk ikiz haberi veren üyesiyim :))7 mayıs olan doğum tarihim ikiz olması sebebiyle 16 nisana çekildi :) (tabii o kadar dururlarsa) az kaldı yanii siz nasılsınız göbüşler bebişler nasılll???
tekmelerini duymak çok güzel bir duygu ama bazen beni korkutuyorlar..öyle sağlam tekmeliyolar ki ileri ki aylarda sanırım resmen karate yapıcaklar:))) hani korkmuyorum desem yalan olur canım :18::18:
haklısın canım becerebiliyorsan en güzel kendinin yapması tabii. Dedim ya özendim sana mutlaka deneyeceğim sen fotoları ekle ben bakarım :)) kocişime söyledim bile hemen :)) hafta sonu alacağız inşallah malzemeleri. ben de ço öpüyorum canım
Ressam07 canım çok şeker olmuşlar. içinde şeker mi var? yoksa lavantamı koydun arkalarına. zahmet olmazsa adım adım koyarsan yada görüp yaptığın sitelerin adresını yazarsan sevinirim. ay çok heveslendim ben yaa. bende söyledim kocişime. malzeme alıcaz :)
Eki Görüntüle 342815 Eki Görüntüle 342816
evet canım daha ucuza geliyor kendin yaptğında..ben tüllerin metresini 1 tlye alıyorum..ve 1 metre tülden 20 den fazla çıkıyor(çift en olduğu için kumaş) kurdele metrelik alınca daha ucuz oluyor..internetten sadece model bakıyorum..sadece bu tarz malzemelerin satıldığı bir dükkana kendini atman yeterli..kendi bebişlerimizin şekerlemelerini kendimiz yapalım dimi ya..eğlence çıkıyor hem insana.yapmak istersen yardımcı olurum sana:)))))
anneler aksam yatmak, yatakta yön değiştirmek, gece tuvalete gitmek,giyinmek,soyunmak, rabaya binmek-inmek,merdiven çıkmak,koltukta rahat bir pozüsyon bulup oturmak çok zor eylemlermiş bunu anladım. hepimiz bu evreye gelmişiz alkışşş
ben bugün haddimi bilmeyerek araba desteği olmadan dışarı çıktım canımın içi kardeşimle. normalde 5 dk. da yürüdüğüm yolu 26 dk.da katettim. ah oh aman allahım gibi ünlemlerle. bebek alışverişini yapacağımız mağazayı bornovada evimize çok çok yakın olan pamidor mağazası olarak seçmek zorunda kaldım. aslında isteğim kemeraltına gitmek, hisarönünde bir fincan kahve içip sısra sıra bebek mağazalarını dolaşıp pazarlık yapa yapa alışveriş yapmaktı ama nerde ... zaten bu söylediklerimin mümkün olamayacağını 22 haftayı atlamış her ikiz annesi bilir:) neyse ki orası da indirim yapmış çok güzel ciciler alım oğluşlarıma. rabbim bu aldıklarımızın içinde donandıklarını göstersin:)
unibaby markası bir ıslak mendil çıkarmış sadece su ve pamukmuş mamül bileşimi. forumlarda falan da bakmıştım herkes olumlu bahsediyordu almış bulundum.daha önce duyan oldu mu ya da alan?
çok güzel olmuş canım bun alr .eline emeğine sağlık.benim yavrualrımda kız-erkek bende kendim yapıcam.sen ayrı ayrı yapmıssın ben ikisi için bir tane yapmayı düşündüm öyle modellere bakıyorum. ama kafam karıstı şimdi nasıl yapsam diye ayrı oldugunda herkese 2 tane vermek zorunda kalıcaz.acaba ıkısı ıcın ayrı ayrı yapıpta etiketlerine ikisinin isimlerini yazıpta herkese bır mavı bir pembe mi versek ki.
Eki Görüntüle 342906
bu arada kızlar bu kapı süsüne bayıldımmmm...fiyatınada bayıldım tabi kiiiii 150 tl...hiiiiç gerek yok...ben kendimi seriye bağladım sanırım biri beni durdursuuuuuunn:))))
slm aramıza hosgeldın inşallah rahat bir hamilelik geçirirsin.çok küçük oluyorlar ama 3 boyutlu bakmıstı benım dr um ikiside görünüyordu kollaraı bacakları bayagı belli oluyor çok güzel bir duygu .16.haftada kızımın cınsıyetı belli oldu 20.haftada oglum gösterdi kendini .ortalama 20 .hafta civarında cinsiyetleri belli oluyor.sağlıklı olsunlarda cinsiyetleri önemli değil.
hoşbulduk canm... inş 3 aylık olduk ama benim çok kötü geçti 3 kilo verdim bi hafta kanamam oldu serum yedim çok sükür ii oluyorum artık bende kararsızım 2li testte ama bi kere yaptırılcak diye yaptırayımmı diyorum acaba ne güzell maşallah çift yumurta ikizi seninki dimi benimde keseler ayrı belki çift yumurta olabilir dedi doktor rüyalarımda hep bi kız bi oğlum olduğunu görüyorum benim ilk olcak allah izin verirse maşallah sanada saglıklı doğsunlar inşşş amiinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?