2012 mayıs ikiz anneleri buyrun....

evet canım daha ucuza geliyor kendin yaptğında..ben tüllerin metresini 1 tlye alıyorum..ve 1 metre tülden 20 den fazla çıkıyor(çift en olduğu için kumaş) kurdele metrelik alınca daha ucuz oluyor..internetten sadece model bakıyorum..sadece bu tarz malzemelerin satıldığı bir dükkana kendini atman yeterli..kendi bebişlerimizin şekerlemelerini kendimiz yapalım dimi ya..eğlence çıkıyor hem insana.yapmak istersen yardımcı olurum sana:)))))

Canım yaa çok özendim sana valla. Ama ben beceriksizlikte ön sıralarda yer aldığım için onları yapmak kim ben kim anca hazır alırım herhalde :)) valla sana kocaman bir maşallah diyorum canım

canım hiiiiç zor değil biliyormusun!!! çok kolay sadece malzeme al gel sen:)))))

canım hiiiiç zor değil biliyormusun!!! çok kolay sadece malzeme al gel sen:)))))

tamam tatlım hemen gelecem inşallah :))) dur bakim özendim sana hafta sonu çıkıp malzeme alıyım de bir deneyim bakarsın acemi şansı tutuverir ha

tamam tatlım hemen gelecem inşallah :))) dur bakim özendim sana hafta sonu çıkıp malzeme alıyım de bir deneyim bakarsın acemi şansı tutuverir ha

bana güvenebiirsin gerçekten çok basit gerekirse sana yaptığım her adımın fotoğraflarını çekip yüklerim..sana da kolaylık olur:))) bir de bakarmışsın işi ticarete dökmüşsün:))))))))))))))))))) ama gerçekten kendin yapınca ucuza geliyor.internette ki fiyatlara bir baktım resmen adam kazıklıyorlar...görüceksin 1 tane yap ne kadar kolaymış diyceksin...ya biraz da heves meselesi tabi..para verip almakta cazip olabilir..kimisine de saçma gelebiliyor..nebiliyim ben seviyorum bebişlerim için uğraşmayı.. bunları birkez yaşıycağımı düşünüp mutlu oluyorum:)))))) öpüldün tatım

haklısın canım becerebiliyorsan en güzel kendinin yapması tabii. Dedim ya özendim sana mutlaka deneyeceğim sen fotoları ekle ben bakarım :)) kocişime söyledim bile hemen :)) hafta sonu alacağız inşallah malzemeleri. ben de ço öpüyorum canım

Ressam07 canım çok şeker olmuşlar. içinde şeker mi var? yoksa lavantamı koydun arkalarına. zahmet olmazsa adım adım koyarsan yada görüp yaptığın sitelerin adresını yazarsan sevinirim. ay çok heveslendim ben yaa. bende söyledim kocişime. malzeme alıcaz :)

Son düzenleme:

geç görmen önemli değil canım:) 28.haftamda kontrolum var dogum iznimi konusucam ne zman cıkarım dıye olmaz baska doktordan rapor alırım yine yapacak bir şey yok.evet çok haklısın çalısmamın bu kadar önemli oldugunun farkına varmamıstım hiç:)

hosgeldın gamze umarım hamılelıgın rahat gecıyordur .bebişler iyi şükür de bizde başladı teklemeler:)

ay cnmm yazık valla bu kocalara dicem ama bize de yazık beee..bırakalım biraz çeksinler dimi ya[/QUOTE]

tamam yazık bende üzülüyorum ama birde bizim çektiklerimize bak bebişlerimiz için her şeye katlanıyoruz onlarda biraz bizim nazımızı çeksinler :)

tekmelerini duymak çok güzel bir duygu ama bazen beni korkutuyorlar..öyle sağlam tekmeliyolar ki ileri ki aylarda sanırım resmen karate yapıcaklar:))) hani korkmuyorum desem yalan olur canım :18::18:

ayyy benide bazen korkutuyorlar her taraftan tekme gelıyor ne nerden gelıyor anlamıyorum :)) bazen guclu tekme atııklarında hemen gobeğime bakıyorum hareketlerini görebiliyorum:)

tamam cnm fotolarını çeker çekmez yüklemeye çalışıcam...sana da kocaman bir maşallah diyeyim de nazar değmesin:)

evet cnm şeker ve lavantalı olan var..bende bu şekerlemelerden okulda çocuklara yaptırıyordum..anneler günü için annelerine yapıyorlardı..sadece çocuk ismi yerine annelerine güzel msj yazıp zımbalıyorlardı kurdelenin üstüne...eğlenceli bir uğraş..gelen misafirlere de güzel bir jest ve anı işte:) şimdiden başarılar diliyorum size..google görsellerden bebek şekerlemeleri diye girersen bir sürü model bulursunuz tatlım

çok güzel olmuş canım bun alr .eline emeğine sağlık.benim yavrualrımda kız-erkek bende kendim yapıcam.sen ayrı ayrı yapmıssın ben ikisi için bir tane yapmayı düşündüm öyle modellere bakıyorum. ama kafam karıstı şimdi nasıl yapsam diye ayrı oldugunda herkese 2 tane vermek zorunda kalıcaz.acaba ıkısı ıcın ayrı ayrı yapıpta etiketlerine ikisinin isimlerini yazıpta herkese bır mavı bir pembe mi versek ki.

iyigünler kullanın canım cicişlerinizi:) ay canım ya kemeraltı dedın bornova dedin içim gitti eski günlerim geldi aklıma izmiri özlediğimi bir kez daha anladım ne güzel olurdu kemeraltında gezmek :)

olur tabi ki..tülünü pembe kurdelesini mavi yaparsın birde tam tersini yaparsın:)))çokta güzel olur..içinin badem şekerlerini çok koymayın haaaa:)))))...bu arada küçük bibloları şeffaf silikonla yapıştırabilirsiniz hem dayanıklı oluyor hemde görüntüyü bozmuyor..aklınıza gelebilecek her türlü materyali kullanabilirsiniz...benim eski kolyelerimin ve tokalarımın boncuk ve süslerini bile kullanıyorum ...hazır da bulabilirsiniz..özellikle kurdela satan yerlere sorun...oralarda kurdela ve materyal çeşitleri bulabilirsiniz...bu arada hazır paket tüller de var onlardanda satın alabilirsiniz..bu arada doğm tarihlerini bilemediğim için sadece 2012 tarihini atıcam..isimleri renkli yazıp kopyala yapıştırla A4 kağıdını doldurdum,yazıcıdan çıkarttım ve kestim...yazıların sistemi bu..evinizde yazıcı yoksa USB ye yükleyip kırtasiyeden çıkarttırabilirsiniz:)))şimdiden başarılarrr

Eki Görüntüle 342906

bu arada kızlar bu kapı süsüne bayıldımmmm...fiyatınada bayıldım tabi kiiiii 150 tl...hiiiiç gerek yok...ben kendimi seriye bağladım sanırım biri beni durdursuuuuuunn:))))

ama ama bu gercekten cok güzel yaa. gerçekten pahalı gerek yok o fiyatı vermeye
süslere bakıyorum ama pahalı geldı bana ya. bir taş bebekler var mesela fiyatları ortalama 1 lira zaten bunların hazırları 1,5 fean degılmı?
yanlış yeremi bakıyorum acaba ben ??? bebek şekerleri

günaydın güzel anneler nasılsınız bugün
biz çok şükür oldukça iyiyiz,
sabah sabah ne güzel böyle şekerler kapı süsleri bana da gaz verdiniz
benim bir tanıdığım vardı ona yaptırmayı düşünüyordum ama çok pahalı oluyor
böyle internetten kendim alacam evde yapacam ben severim böyle el işleriyle uğraşmayı
ay ne güzel şeyler varmış yaa hangisini alsam şaşırdım bayıldım
birde ikiz bebek şekerleri daha güzel oluyor sanki yaa
bende bişeyler alayım yaparsam resim eklerim size

Hayırlı, sancısız ağrısız güzel günler ikiz anneleri. Hepiniz iyisinizdir İnşallah.
meryemcim sana katılıyorum. şu süsleri el emeğimizle yapalım bence daha kıymetli olur.

günaydın annişler ne güzel konularla başladık güne şekerler süsler. allahım bu tarz seylerle ilgili yetenek dağıtırken ben evde uyuyakalmışım. yok keşke yapabilsem.iş yerindeki resim öğretmeni arkadadaşım yardım edecekmiş bana sağolsun. biz de keçe malzemeyle mi yapsak diye düşündük geçen gün keçe ile daha mı ekonomik olur acaba dedi acaba? bir fikir...

tesila bu arada sen de izmirli misin?

Selam güzel ikiz anneleri nasilsiniz bakayim? OOO ne güzel kapi süslerinden konusulmaya baslanilmis bugün vallah ben kayin valdeme söyledim o yapip getirecek beceriklidir bu konularda:) Bu arada kizlar esim baska isim konusuna alismaya basladi :)))) buda benim coooook hosuma gidiyor dün netten bakiyordu bana döndü dediki Beste ismi güzel bir isim birinin ismi Beste olabilir dedi bende cok sevdim ama ikinci ismini hala bulamadik ama annesiyle babaanesinin isimlerinden vazgecmis olmasi beni sevindirdi hihoyyyt

Bu arada cancagizlarim randevudan yeni geldim son bir haftadir hergün yaklasik 5 dakikada bir kendimi tuvalete buluyorum ama iki damla birsey anca yapiyordum agrim sizim yok ama bugün idrar testimi yapti doktorum meger idrar yolarim enfeksiyon kapmis soguktanmis büyük ihtimale ama agrim yok yeni baslamis dedi doktorum antibiyotik kulanacagim bir kac gün gecirecekmis...
Kizlarim büyümüsler teyzeleri birisi 580 digeri 620gr Masallah benim kuzularima Sularina bakti doktorum gayet iyi dedi rahimi ölçtü oda iyi çikti sükür hersey normal çiktigi için ciger gelistirici ignemizi erken vurmaktan vazgecti. 28.haftamizda olacagiz. Bide kizlar kizlarim kilo almis ama ben bir kilo almisim kilo alimim azalmis sükür Ama kilo almis sayilmasin dedi doktorum iki kazak vardi üzerimde öyle ölçüldüm. Sanirim herseyi yazdim birsey unutmadim ha bide demir eksikligi varmi yokmu yarin beli olacak bukadar vallah kizlar ayin 27sinde seker yükleme testim var hadi hayirlisi

[
Hoşgeldin canım ama senin doğum bizimkilerden bayağı sonra gibi görünüyor. Hakkında hayırlısı olsun. Ben 2 li test yaptırmamıştım. Doktorum ikiz gebelikte çok güvenilir değil demişti. 18. haftamda 3 lü test yaptırmıştım çok şükür iyi çıkmıştı sonucu.

hosbulduk cnm evet doktorum bana ya agu bası yada temmuzun sonu dedi yani 36. haftayı tamamlasa ii dedi sizdedemi öyle dediler ya ben de tereddütlüyüm 2li testte zeka tessiymiş insan merk ediyor yaa inş benimde sonuçlar ii çıkar bu arda bebeklerinize mobilya ne alıyorsunuz ben çok kararsızım kimi park yatak kimide mobilya diyor napcam bilemiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…