ayyyh 2 saattir annemle konuşuyorum,kolum ağrıdı telefonu tutmaktan
hahaaayyt tuniye bakın hele kelleri seksi buluyo,benim toktorumuda haydar dümene benzetio..bi kerem başhekimler yaşlı ve yapılı olurlar
iviiit,üsturupludur benim doktorum ayrıyetten de alanında uzmandır,geçen gün kuzimin doğumunu yaptırdı dedim ya adam 11-12 arası doğacak dedi,11:30 da doğdu bebe
tip olmayabilir şeker,zaten çok yakışıklı bi doktordan da insan utanır dimi..bölesi daha iyi yaşlı tecrübeli ve tipsizz
anlamı bakire,el deymemiş demek..bizde koyucaktık ta ömür boyu bakire olmayacağı için koymadık
isim güzel ama anlamı alakasız
yooooo nie utansınki..
canım ya ben onu espri yapıyodum eşime. ya kızımız evde kalırsa diyorum :)) anlamsız değil ama yaahz meryemin sıfatlarından namuslu kadın olsun işte :)
Kim demişse doğru demiş.. :) Ben de devlette düşünüyordum önceleri ama şimdi mecbur kalmadıkça gitmem diyenlerdenim...devlette olmasını çok istemiştim vazgeçirdiler beni.doktorun özel bile olsa ilginin devlette çok az olduğunu söylediler.bilemiyorum ki doğru mu?
şuan için medicanayı düşünüyorum.
kızlar yaa bizim hastanede doum 225tl sezeryan 600 müş...o bişey değilde epidural normal de 1000tl fark alıolarmı..bana fark çok geldi sgk karşılamıyomuş bunu peki özel karşılıyomu dedim hemşirenin pek bilgisi yoktu sanırım..hayır galiba dedi ama siz biliyormusunuz özel sigorta epidural farkını karşılıyormu:26:
kızlar yaa bizim hastanede doum 225tl sezeryan 600 müş...o bişey değilde epidural normal de 1000tl fark alıolarmı..bana fark çok geldi sgk karşılamıyomuş bunu peki özel karşılıyomu dedim hemşirenin pek bilgisi yoktu sanırım..hayır galiba dedi ama siz biliyormusunuz özel sigorta epidural farkını karşılıyormu:26:
cnm o sigorta şirketinin kapsamına ve o hastane ile yaptığı anlaşmaya bağlı..
sana şöyle örnek verim..eşimin kurumu alico sigorta sağlıodu..
kadıköy şifada epidural ile normal arasında fark aldırmıodu..epiduralde olsan normalde olsan aynı fiyattı...
şimdi acıbademe geçiyoruz..
acıbadem sigortanın acıbadem hastanesinde normal ile epidural arasında 400 lira kadar fark koyuyo..ama sigorta şirketi karşılıo bu farklı..
o hastanedeki kız senin sigorta şirketini arayıp sormalı
Canım sen nereye gidiyordun hastane olarak bayağı iyiymiş?
canım sen oğlunu nasıl doğurdun? normal mi sezeryan mı merak ettim birden :)
ben hala sormadım benm hastaneye fiyatları. hiç aklıma gelmiyo gidince...
Kim demişse doğru demiş.. :) Ben de devlette düşünüyordum önceleri ama şimdi mecbur kalmadıkça gitmem diyenlerdenim...
listeyi düzenliyordum da kızlar..
sebnemi ben şimdi sileyimmi listeden yaaa napıcamı şaşırdım yani...
bi de KERiM ÖZMEN kimin bebesi parnak kaldırsın
listeyi düzenliyordum da kızlar..
sebnemi ben şimdi sileyimmi listeden yaaa napıcamı şaşırdım yani...
bi de KERiM ÖZMEN kimin bebesi parnak kaldırsın
canım ya ben onu espri yapıyodum eşime. ya kızımız evde kalırsa diyorum :)) anlamsız değil ama yaahz meryemin sıfatlarından namuslu kadın olsun işte :)
sil cnm..şebnem moralman gayet ii çok şükür...oaktan sonra denemeler başlıcakmış kısmetse...
hatlar karıştı desene
sil cnm..şebnem moralman gayet ii çok şükür...oaktan sonra denemeler başlıcakmış kısmetse...
ayy arkadaşım ya her kafadan bir ses çıkıyor.bazıları Allah korusun doğumda ters bişey olursa devlet daha donanımlı devlete git diyor,bazıları amaannn asla rezillik çekersin diyor.çok kafamı takmıştım bir ara.herşeyin hayırlısı ya.şans biraz da bu işler.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?