mutfakta bende öyleyim ya..
bide eşim duysun die ara ara offff offf diom
tezgaha dayyom elleri, gelio noldu die..
diem belim ağrıo..hemen yolluo beni salona, o dwn edio
saol canım ya inşallah bişey çıkmaz....
amin canım git gide zorlaşıyor bende fark ediyorum kendimde yeni yeni geceleri kuş gibi uyuyom saga sola donmekten iki bacak aram cok agrıyoo kasıklarımda donem donem agrılar oluyoo belim kopuoo cok ayakta olunca dolgulu dişim agrımaya basladı..bazen giydigim sutyen patlıcak gibi oluyor buyuk beden almama ragmen odemim oluyor sanırım akıntım devam ediyoo gobegim acıyoo buyudugu icin sırtım agrıyoo daha sayımmı ahahahahahahaahahahD:
walla cnm şimdilik çalışyomda...vucudum çok ağırlaştı...37 e kadar çalışmama gerek benim..valla siz nasıl çalışıyosunuz helal olsun ben 10 dk sandalyede zor oturum belim çıkacakmış gibi oluyo hele dediğin gibi sabit ayakta durmak fena dün balık yıkadım ama bitirene kadar öldüm allahtan benim kociş kızartıyoda balığı ondan kurtarıyom :18:
yanılmazinş. cnm.Evet kimi diyorki son ayda leke olur diye bende sunu ogrendım yok akrnı sivriyse erkek yok yayıksa kız yok lekelıyse cırkınlestıysen kız bunların hepsi hürafeee bende ole herkes cok guzellestın dediler erkek dediler kız cıktı umarım doktor yanılmamıstır..
hahahha
aynı taktik....
Hatta bu taktik çamaşırları felan sererken da işe yapıyor
offf offff uykusuzluk demeyin bana..
ben 18. haftadan buyana uyyamıom hiç..
bu gece çok güzel uydum dediğim gece, en az 3-4 kez uyanmış oluyorum(
birde ablam diodu bi süre sonra kol bacak uyuşması ve kramplar başlıyacak die..
gece sağ bacağıma bi kramp girdi, ağlaya ağlaya ovdum..
sbh da sol kolum uyuşmaktan iptaldi..
hayırlısıyla bi doğuraydı eyiydi
anne olmak zor iş çok zorrr neler çektiğimizi bir bilseler bizleri el üstünde tutar yafrularımız ama onlarda anne baba olmadan anlamazlar tıpkı bizim gibi sanada geçmişler olsun canmcımm
kızlar ferro sanol kullananız varmı? eczacım bu ilacı aldıktan süt ve süt ürünleri yememem gerektiğini söyledi bilginiz varmı...
kızlar ferro sanol kullananız varmı? eczacım bu ilacı aldıktan süt ve süt ürünleri yememem gerektiğini söyledi bilginiz varmı...
Ben kullanıyorum canım.
Kan ilacı olduğu için mantıken bir arada almamak lazım.
Bir kaç saat sonra alırsan daha iyi olur. Ben sütümü içtikten 2-3 saat sonra alıyorum.
merhaba arkadaşlar. bende gebelik şekeri çıktı. diyet verdi doktorum, önümüzdeki perşembe tekrar şekerime bakılacak düzelmediyse insülin başlanacakmış.
çok üzüldüm ama diyetimi uyguluyorum. umarım düzelir de insüline gerek kalmaz.
merhaba arkadaşlar. bende gebelik şekeri çıktı. diyet verdi doktorum, önümüzdeki perşembe tekrar şekerime bakılacak düzelmediyse insülin başlanacakmış.
kızlar merhaba sız bebişlerınızi tasımak için kanguru aldınız mı?
geçmiş olsun cnm..umarım dietle çözülür...merhaba arkadaşlar. bende gebelik şekeri çıktı. diyet verdi doktorum, önümüzdeki perşembe tekrar şekerime bakılacak düzelmediyse insülin başlanacakmış.
kızlar merhaba sız bebişlerınızi tasımak için kanguru aldınız mı?
geçmiş olsun cnm..umarım dietle çözülür...
ben almadım henüz..ama almama taraftarıyım sanırım daha çok .
eşim istio ama zararlı die okuyorum bebiklere...
bilemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?