2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
saol canım ya inşallah bişey çıkmaz....

yok canım endişelenme illa bunlar oluyor diye şeker çıkacak diye bişi yok hamilelik etkisiiylede bazı belirtiler olabiliyoo ateş basma terleme gibi .... hiç endişelenme çıksa dahi kontrol altına alınabilir bende oldugu gibi

anne olmak zor iş çok zorrr neler çektiğimizi bir bilseler bizleri el üstünde tutar yafrularımız ama onlarda anne baba olmadan anlamazlar tıpkı bizim gibi sanada geçmişler olsun canmcımm

walla cnm şimdilik çalışyomda...vucudum çok ağırlaştı...37 e kadar çalışmama gerek benim..
nasıl olcak bilmom...göbemin ağırlığı totoma çöküo
sandalyeye batıo resmen o totomun kemikleri..
yanılmazinş. cnm.
ben her gittiğimde teyid edio...kızımız dio..detaylıdada dr söyledi cinsiyet kız die..
zaten fotoları çok nazlı..benimki kız kesin:))
hahahha
aynı taktik....

Hatta bu taktik çamaşırları felan sererken da işe yapıyor

evde hiç offf pofff sesim bitmio aynen..
geceleri her dönüşümde bide mutlaka uyandıryom...ahh offf
noldu noldu die uyanıo.
yoo bişi yok..dönüodum sadece diom:))
alışsın dimi şimdiden hafif uykuya, uyku bölünmelerine

sanada geçmişler olsun petuş evet aynı şeyleri yaşıyoz dediğin gibi bir an önce doğuralım sağlıkla inş

kızlar ferro sanol kullananız varmı? eczacım bu ilacı aldıktan süt ve süt ürünleri yememem gerektiğini söyledi bilginiz varmı...

kızlar ferro sanol kullananız varmı? eczacım bu ilacı aldıktan süt ve süt ürünleri yememem gerektiğini söyledi bilginiz varmı...

Ben kullanıyorum canım.
Kan ilacı olduğu için mantıken bir arada almamak lazım.
Bir kaç saat sonra alırsan daha iyi olur. Ben sütümü içtikten 2-3 saat sonra alıyorum.

yanılmazinş. cnm.
ben her gittiğimde teyid edio...kızımız dio..detaylıdada dr söyledi cinsiyet kız die..
zaten fotoları çok nazlı..benimki kız kesin:))

oyhh nasıl tatlıdır... inş cnm ya ben cok kız ıstıyorum cunkuuu

ben kullanıyorum cnm..
onu şundan ötürü diolar sanırım bu hap o anda aldığın gıdanın özelliklerini kaybettiryomuş.
yani faydası kalmıomuş sana..
o nedenle aç karnına alınması gerekiomuş.
bana dr um yemekten 2 saat sonra veya yemekten 1 saat önce en azından almlısın didi..
ben öğleden sonra içiyorum ama genelde gece uyanınca sabaha karşı uyanınca alıolarmış insanlar, daha kolay mış öyle..

merhaba arkadaşlar. bende gebelik şekeri çıktı. diyet verdi doktorum, önümüzdeki perşembe tekrar şekerime bakılacak düzelmediyse insülin başlanacakmış.
çok üzüldüm ama diyetimi uyguluyorum. umarım düzelir de insüline gerek kalmaz.

Ben kullanıyorum canım.
Kan ilacı olduğu için mantıken bir arada almamak lazım.
Bir kaç saat sonra alırsan daha iyi olur. Ben sütümü içtikten 2-3 saat sonra alıyorum.

daha önce söylememişlerdi bilmiyordum bende sabah alıyorum sütümü gece içiyorum kahvaltıda peynir yemiyemiyorum ama

canım cok gecmiş olsun 100 grlıkta da mı yuksek cıktı sekerin ? diyetle kesinlikle yoluna giriyor şeker hiç tuketme çay iciyorsan sekersiz ic, meyve kesinlikle 1 porsiyon ye tatlı yeme ve gece yatmadan once cubuk tarcını sıcak suya koy biraz demlensin onu ıc dusurur sekerini dengeye sokar ... insuline gerek kalmaz

geçmiş olsun inş.insüline gerek kalmaz bende korkuyom çıkabilir diye bebek normalden 2 hafta büyük diye detaylıdaki dr şeker testi yaptırmamı istedi ne gibi belirtileri var cnm şekerin

canım çok geçmiş olsun
inşallah düzelir bişey kalmaz...

ya ister istemez nicine gülmektan öldüm yaaa
nerden geldi aklına geber otu ?

geçmiş olsun cnm..umarım dietle çözülür...
kızlar merhaba sız bebişlerınızi tasımak için kanguru aldınız mı?

ben almadım henüz..ama almama taraftarıyım sanırım daha çok .
eşim istio ama zararlı die okuyorum bebiklere...
bilemedim..

ben hiç farkında olmadan gece karnımın üstüne yatıyorum:26::26:..çok vicdan azabı çekiyorum.korkuyorum kızıma bi zarar verecem diye ama ne yaptıysam engel olamadım.sırf karnımın üstüne yatmayayım diye 1 haftadır uyku uyumuyorum nerdeysevarmı bu sorunu yaşayan yada önerisi olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…