kızlar merhaba sız bebişlerınızi tasımak için kanguru aldınız mı?
ben kanguru almıcam cnm
ben hiç farkında olmadan gece karnımın üstüne yatıyorum:26::26:..çok vicdan azabı çekiyorum.korkuyorum kızıma bi zarar verecem diye ama ne yaptıysam engel olamadım.sırf karnımın üstüne yatmayayım diye 1 haftadır uyku uyumuyorum nerdeyse varmı bu sorunu yaşayan yada önerisi olan
bende almicam 2. çocuğumda aldım o duruyo ama çokda gerekli bir şey değil o zaman bebek arabası almamıştım o yüzden aldım kanguru ama 3-4 defa anca kullandım bebek arabası olucaksa hiç gerek yok derim canm
ben de zararlı oldugunu duydum özellıkle de erkk bebekler için bi de sıze sorayım dedim
ya zaten annede bebek rahat edemiyo bebek eciş bücüş oluyo içinde benimde omuzlarım ağrıyodu taşırken çok sağlıklı değil yani
cnm bi şöyle yapmayı dene...yan dönüp yat..uzunca bi yastık bul i ucunu bacak arana sıkıştır bi ucunu göbek altına kaoy o yastığın..belki faydası olur göbeğinin üstüne yatmamana...ben hiç farkında olmadan gece karnımın üstüne yatıyorum:26::26:..çok vicdan azabı çekiyorum.korkuyorum kızıma bi zarar verecem diye ama ne yaptıysam engel olamadım.sırf karnımın üstüne yatmayayım diye 1 haftadır uyku uyumuyorum nerdeyse varmı bu sorunu yaşayan yada önerisi olan
ayrıca petuşş bahsettiğin uyuşmalar ve ağrıları en az 1 aydır bende yaşıyorum..doktorum günde 1 tane osteocare verdi ama fayda etmedi 3 gündür 2 ye çıkardık ama hala aynı..yok bi gelişme malesef
cnm valla dicek bişi bulamadım boyle bişiyi ilk defa duydum valla bebege zararı olur diye duusnuyorum :S:S: caresi ne bılmıyorumm
cnm bi şöyle yapmayı dene...yan dönüp yat..uzunca bi yastık bul i ucunu bacak arana sıkıştır bi ucunu göbek altına kaoy o yastığın..belki faydası olur göbeğinin üstüne yatmamana...
cnm bende osteocare kullanıyorum 1 tane..
bende o uyuşma ve kramp ilk defa dün oldu..
ama ilerleyen zmnlarda daha çok olyomuş sanırım..magnezyumu düzenli almakta fayda var sanırım
Tünaydın arkadaşlar,
Bugün şeker yüklemesi için gittik hastaneye 1 aydır da görememiştik minnoşumuzu
50 gr yükleme oldu aç karnına...
Pudra şekeri gibi 5 dakika içinde içmeniz gerekiyor dediler nitekim içtim tadı çok kötü değil ama mide bulantısı yapabiliyor uzman çok normal beklediğimiz etkilerden biri onun dışına kusma, baş dönmesi bayılma dahi oluyor dedi. Pazartesi alıcaz sonuçları bire kadar bekleyemedik eşimle...
Bebişimiz 760 gr olmuş boyu 26 cm.
Doktor haftasına göre çok sağlıklı görünüyor her şey yolunda dedi ve son 3.5 ay sonrasında 1 kilo alarak 6 kiloya ulaştım Petuşşş yine eşitlendik kuzummmm
Sizler nasılsınız??
gözünaydın cnm bebişinede maşaaallah
evet cnm..biz aynı gidioruz seninle....bebişlerde aynı sanırım benimki 23+2 de 720 gr dı....Tünaydın arkadaşlar,
Bugün şeker yüklemesi için gittik hastaneye 1 aydır da görememiştik minnoşumuzu
50 gr yükleme oldu aç karnına...
Pudra şekeri gibi 5 dakika içinde içmeniz gerekiyor dediler nitekim içtim tadı çok kötü değil ama mide bulantısı yapabiliyor uzman çok normal beklediğimiz etkilerden biri onun dışına kusma, baş dönmesi bayılma dahi oluyor dedi. Pazartesi alıcaz sonuçları bire kadar bekleyemedik eşimle...
Bebişimiz 760 gr olmuş boyu 26 cm.
Doktor haftasına göre çok sağlıklı görünüyor her şey yolunda dedi ve son 3.5 ay sonrasında 1 kilo alarak 6 kiloya ulaştım Petuşşş yine eşitlendik kuzummmm
Sizler nasılsınız??
saol canım cvpların için ben hemen kendime uzun bi yastık yapayım en iyisi
evet cnm..biz aynı gidioruz seninle....bebişlerde aynı sanırım benimki 23+2 de 720 gr dı....
kiloda tam 6 kilodayım..bakalım kim daha önce doğurcak..yoksa aynımı doğurcaz:))
rc ederim cnm.
dr bana ilk eşi aşağıda dediğinde ben taam kesin gece üstüne yatıom çıkamıo demiştim..
öyle bi yastık koydum bacak arama...sonra kendimi hiç göbek üstünde uyurken yakalamadım...inş. faydası olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?