2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
kızlar merhaba sız bebişlerınızi tasımak için kanguru aldınız mı?

bende almicam 2. çocuğumda aldım o duruyo ama çokda gerekli bir şey değil o zaman bebek arabası almamıştım o yüzden aldım kanguru ama 3-4 defa anca kullandım bebek arabası olucaksa hiç gerek yok derim canm

ayrıca petuşş bahsettiğin uyuşmalar ve ağrıları en az 1 aydır bende yaşıyorum..doktorum günde 1 tane osteocare verdi ama fayda etmedi 3 gündür 2 ye çıkardık ama hala aynı..yok bi gelişme malesef

cnm valla dicek bişi bulamadım boyle bişiyi ilk defa duydum valla bebege zararı olur diye duusnuyorum :S:S: caresi ne bılmıyorumm

Tünaydın arkadaşlar,

Bugün şeker yüklemesi için gittik hastaneye 1 aydır da görememiştik minnoşumuzu
50 gr yükleme oldu aç karnına...
Pudra şekeri gibi 5 dakika içinde içmeniz gerekiyor dediler nitekim içtim tadı çok kötü değil ama mide bulantısı yapabiliyor uzman çok normal beklediğimiz etkilerden biri onun dışına kusma, baş dönmesi bayılma dahi oluyor dedi. Pazartesi alıcaz sonuçları bire kadar bekleyemedik eşimle...

Bebişimiz 760 gr olmuş boyu 26 cm.
Doktor haftasına göre çok sağlıklı görünüyor her şey yolunda dedi ve son 3.5 ay sonrasında 1 kilo alarak 6 kiloya ulaştım Petuşşş yine eşitlendik kuzummmm

Sizler nasılsınız??

benimde uzandığımda ister sağıma döneyim ister soluma
sol kalçam resmen uyuşuyor ama 10 dk sonra geçiyor ama insanın ayağı uyuşur ya öyle..

doktora gittiğimde soracağım bunu bende neden diye?

cnm bi şöyle yapmayı dene...yan dönüp yat..uzunca bi yastık bul i ucunu bacak arana sıkıştır bi ucunu göbek altına kaoy o yastığın..belki faydası olur göbeğinin üstüne yatmamana...

cnm bende osteocare kullanıyorum 1 tane..
bende o uyuşma ve kramp ilk defa dün oldu..
ama ilerleyen zmnlarda daha çok olyomuş sanırım..magnezyumu düzenli almakta fayda var sanırım

saol canım cvpların için ben hemen kendime uzun bi yastık yapayım en iyisi

gözünaydın cnm bebişinede maşaaallah

evet cnm..biz aynı gidioruz seninle....bebişlerde aynı sanırım benimki 23+2 de 720 gr dı....
kiloda tam 6 kilodayım..bakalım kim daha önce doğurcak..yoksa aynımı doğurcaz:))
saol canım cvpların için ben hemen kendime uzun bi yastık yapayım en iyisi

rc ederim cnm.
dr bana ilk eşi aşağıda dediğinde ben taam kesin gece üstüne yatıom çıkamıo demiştim..
öyle bi yastık koydum bacak arama...sonra kendimi hiç göbek üstünde uyurken yakalamadım...inş. faydası olur..

Kızlar banada 3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak.Doktora aç karnına mı gelmeliyim diye sorduğumda aç tok farketmez demişti.
Sizler hep aç karnınamı yaptırdınız ?
Aç karnına olmanızı doktor mu tavsiye etti ?

Oyyy maşallah o zaman

Cidden bir de beraber doğururmuşuz falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…