2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın kızlar

kaç gündür pc den giremedim tel den okudum yazılanları pc nin başında oturamıyorum belim feci ağrıyo benim ya birde şu önceki günde bahsedilen çatı kemiği denilen yer çok ağriii ay kızlar ağrıları anlatırken aynı ben dedim ya çok fena bir ağrı haftaya kadar geçmezse dr a gidicem akşam belimin ağrısından sinirim bozuldu ağlamaya başladım resmeen gözyşlarımı tutamadım
off daha 3,5 ay gibi bir zaman var bir an önce gelsin o günde doğurayım istiyom yanii

geçmiş olsun canım boyle hafıf agrılar olması normal ama cok asırıya kacan agrılar varsa tabi doktora sormakta fayda var .. Çok rahatsızsan hatta ara doktorunu belkı bişi onerir..

benim karnıma cok benzettim o yuzden sordum benimde kız her goren seninki erkek dedi bana bende cok kız istiyordum.. Birde doktor yanılıyorsa diye endişelenyorum bazen yanılma olabılıyormus

:)) yok bana genelde diolar kız olduğu belli die..
bi annemlere resim yolluyorum uzakta oldukları için..onlar dio eminmisin kız olduğuna:) bayağı sivri diolar..
sanırım benimki resimde yan dönüom ya ondan sivricik çıkıo azcık

ayy canım
sorma bel ağrısı fena yaa..
bi de sırt ağrısı var bende..
mutfakta bir salata yapıyorum
yaparken nasıl acıyo var ya...

ayy canım

mutfakta bende öyleyim ya..
bide eşim duysun die ara ara offff offf diom
tezgaha dayyom elleri, gelio noldu die..
diem belim ağrıo..hemen yolluo beni salona, o dwn edio

evet canim banada ole diyolar sinir oluyorum ben kız cok istedıgım ıcın bide kız bebek bekleyenlerde yuzunde lekeler oluyormus bende yok suan yok ondan dolayıda erkek diyoo bazıları... o zaman bogasım geliyoo .D:

geçmiş olsun canım boyle hafıf agrılar olması normal ama cok asırıya kacan agrılar varsa tabi doktora sormakta fayda var .. Çok rahatsızsan hatta ara doktorunu belkı bişi onerir..

sağol canm ben doktorumu değiştirdiğim için şimdiki dr ma bir kere gitttim o yüzden beni hatırlamaz diye aramak istemiyorum ağrılar hafiflemez ise haftaya gidicem zaten ocağın başında çağırmıştı 1 hafta erken giderim şeker yüklememde var onuda yaptırırım artık gitmişken allah yardımcımız olsun hepimizin

saol canım ya inşallah bişey çıkmaz....

Günaydın dicem ama öğlen oldu :)
Biz aşımızı yaptırdık, kalp atışlarımızı dinledik ıslandık geldik.
İstanbul Beylikdüzü uçuruyor. çok soğuk ve yağmurlu.

Hayırlı Cumalar bu arada.
Dualarımızı esirgemeyelim bir birimizden.

evet canim banada ole diyolar sinir oluyorum ben kız cok istedıgım ıcın bide kız bebek bekleyenlerde yuzunde lekeler oluyormus bende yok suan yok ondan dolayıda erkek diyoo bazıları... o zaman bogasım geliyoo .D:

bende tam tersi hep erkek die düşünyodum..şansımıza minik bi "yağmur" çıktı
öyle diolar anne çirkinleşio, leke oluo falan diede..
walla bana acayip yaradı hamilelik, değil leke falan bi sivilcem bile yok..
hepsi bir olmuo dimekki, insanlar bunu öğrenir gari:)
leke de ablamın bebesi erkekti..5. ayında leke olmuş.
ablam dio bugüne kadar olmadıysa artık olmaz..ama kimiside dioki 7. aydan sonra oluo..
bakalım ne çıkcak bahtımıza

gecmiş olsun benim de bi ara çok ağrıdı belim sonra geçti..bazı dönemlerde birden büyüyünce de olabiliyomuş sonra vücut alışıyomus yeni ağırlığa..ama en çok kiloya dikkat dedi bana..gerçi 10 kilo aldım daha nesine dikkat edeyim ama

amin canım git gide zorlaşıyor bende fark ediyorum kendimde yeni yeni geceleri kuş gibi uyuyom saga sola donmekten iki bacak aram cok agrıyoo kasıklarımda donem donem agrılar oluyoo belim kopuoo cok ayakta olunca dolgulu dişim agrımaya basladı..bazen giydigim sutyen patlıcak gibi oluyor buyuk beden almama ragmen odemim oluyor sanırım akıntım devam ediyoo gobegim acıyoo buyudugu icin sırtım agrıyoo daha sayımmı ahahahahahahaahahah D:

ayy canım

valla siz nasıl çalışıyosunuz helal olsun ben 10 dk sandalyede zor oturum belim çıkacakmış gibi oluyo hele dediğin gibi sabit ayakta durmak fena dün balık yıkadım ama bitirene kadar öldüm allahtan benim kociş kızartıyoda balığı ondan kurtarıyom :18:

Evet kimi diyorki son ayda leke olur diye bende sunu ogrendım yok akrnı sivriyse erkek yok yayıksa kız yok lekelıyse cırkınlestıysen kız bunların hepsi hürafeee bende ole herkes cok guzellestın dediler erkek dediler kız cıktı umarım doktor yanılmamıstır..

offf offff uykusuzluk demeyin bana..
ben 18. haftadan buyana uyyamıom hiç..
bu gece çok güzel uydum dediğim gece, en az 3-4 kez uyanmış oluyorum(

birde ablam diodu bi süre sonra kol bacak uyuşması ve kramplar başlıyacak die..
gece sağ bacağıma bi kramp girdi, ağlaya ağlaya ovdum..
sbh da sol kolum uyuşmaktan iptaldi..

hayırlısıyla bi doğuraydı eyiydi

tşkleer cnm inşallah canm geçer ya ben normalde kilolu olduğum için heralde toplamda 3 kilo aldım ama yinede ağrıyo benim oğluş biraz iri heralde ondanda kaynaklanıyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…