2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
bende kayısı kara olan gün kurusu diyorlar ona üstünede süt içiyorum ama daha 3 gün oldu bakalım biraz rahatım sanki ama insallah iyi gelir bu arada kayısıyı yedim sütü içiyordum şimdii

bana cok iyi geldi canım kara kuru kayısı ac karnına arkasından ılık su

Çok teşekkürler canım bilgi için desene 7. aya giriyoruz 2-3 gün sonra allahımmmmm yaşasınnnnn!!!!
Hem kuru kayısıyı hem de 2-3 tane acı biber turşusunu denemeye başlıcam bugün işe yaracağına inanıyorum :26:
2 günde bir bazen 3 günü bile buluyor buna bir dur dememin vakti geldi hem de sağlıklı yollarla...

ya ben tuvalete çıkmadığım gün çatlıcak gibi oluom....suyu çok içiyorum günde 2 lt sadece su içiyorum...
başka bi yönteme gerek kalmadı çok şükür bugüne kadar..
Aman Tanrımm 8 kilo almışımmmmmm

kızlar merhaba ben 10 gündür koptum buralardan, evde durmuyorum akşamları da geçmişi okumaya bile vaktim olmuyo, aklım sizde kalıyo

alışveriş olayını hızlandırmaya çabalıyorum. kıyafet olarak şu an kızımın fazlası var eksiği yok am adiğer ihtiyaçları öylece duruyo.
penye battaniyelerin fiyatları bana pahalı gibi geldi ben de kumaşçıdan kumaş kestirip çift kat olacak şekilde terziye kenarlarını diktirmeye kara verdim. battaniyeler 20 lira civarı 5 tane almaya kalksam 100 lira ediyo ben 20-30 liraya hallederim 5 battaniyeyi. cici olan 2 tanesi var onları özel zamanlarda ucuzları da gündelik kullanırım. zırt pırt kusarsa sık sık değiştirmem gerekecek.
aziz bebe'de indirim var haberiniz olsun 10 parça kadife hastane çıkışını 100 liraya aldım kadife battaniyesi ile birlikte.
kadife battaniyeler tek başına 30-35 liraya satılıyor normalde.

sebamed ürünleri civil'de çok ucuz aklınızda bulunsun netten daha ucuza fiyetları. yarın o işi halledeceğim. bugün de annemle forum istanbul'a gideceğiz. inş. kendi odama koyacağım beşiği onun döşeğini uyku setini alacağız. mothercare'den alcağım beşik ve döşeği, uyku seti ise yataş'dan.
beşik 250 tl
döşek 150 tl
uyku seti 110 tl
özelcan bebeden 60x120 sallanan beşik alacaktım döşek ve uyku setiyle 420 civarıydı ama görüp dokunmadan ürün almayı sevmiyorum adamların yeri ankara'da, bir de ürün sunta lam.
mothercare beşik ise kenarı asansörrlü sallanmıyor ve çam ağacından.
imkanı olanlara bakmalarını tavsiye ederim.
hafta sonuna doğru da eminönü'ne gidip kalan eksikleri tamamlayacağım.
kendime hastane için gecelik ve eşofman ile beraber kapı süsü, bebek şekeri ve sepeti bir de bebk kurabiyesi için kalıp v.s. alacağım.
göğüs pompasını 2 ay önce doğum yapan arkadaşım varsa ondan ödünç alacağım eğer ayarlayamazsam da eminönü'nde doğubank'tan bakacağım elektronik eşya fiyatları çok iyi oluyor.ılık buhar makinasını da oradan bakacağım.
neyse yazmayalı uzun zaman oldu döşedim uzun uzun.

yok canım ben normal aktardan kakao yağı aldım onu sürüyom. ama bayağı yumuşatıyor. bi de doktor protein ağırlıklı beslenirsen çatlağın daha az olur dedi. beslenmeylede alakalıymış.

canım ya bişi dicem..mothercare den beşiği alınca resmini ekleme imkanın olurmu aceba?
bide sana diorumkiiiii şafakkkkkkkkkkkkkkk 100 ün altına düşmüş bile sende

canım ya bişi dicem..mothercare den beşiği alınca resmini ekleme imkanın olurmu aceba?
bide sana diorumkiiiii şafakkkkkkkkkkkkkkk 100 ün altına düşmüş bile sende

satın alcam ama hemen kurmayacağım fakat fotosunu orada çeker akşam da yüklerim inş.
bak hatta orda bi yatak var, 600 civarı fiyatı ama %40 indirim yapmışlar 360-370 civarı bi fiyatı var, büyüyen karyola hesabı ileride yatak başı ve ayak ucu olan çocuk yatağı haline geliyo. oda yapmayacağım dediğin için aklıma geldi ileride odandan çıkarmaya karar verince onu çocuk odasına yatak olarak koyabilirsin sağlam bsağlıklı bişi. sadece ölçüsü 70 x 130 ben zaten 1 sene içinde kendi odasına geçireceğim ve allah tekrar nasip ederse ikinci çocuğu düşündüğüm için ufak olanı tercih ettim. ablasının beşiğinde bizim odamızda yatar yine lazım olur yani

100'den düşme meselesine gelince hiç hatırlatma resmen azcık bişi kaldı, zati geçen gece rüyamda bebikimi doğurduğumu gördüm. işin garibi erken doğduğu halde tosun gibiydi, hatta çişini bile sölüyodu, fakat rüyam şimdiki zamanda geçtiği için ben bebeğimin eksiklerini tamamlamıştım kıçı açık kaldı yavrumun, sabah uyanır uyanmaz eşime anlattım, bu çocuk bize msj yolluyo her an gelebilirim hazırlıklı olun ulen diyo kalk bari gidip hastane çıkışını alalım dedim.
biri kadife ikisi penye 3 takım hastane mama önlüğü ve patik aldık.

aziz bebe'den kadife hastane çıkışını alırken görevli kadın, bunları doğar doğmaz giydirmeyin orta kalite düz bişey alınca doktorlar onu giydirsin. odaya çıkarıldığında misafir geleceği zaman kendiniz bu cici olanları giydirirsiniz dedi çok mantıklı geldi. civil'e gidip 2 takım aldım. biri 20 tl, biri 30 tl çok da ciciler

anladım canım...iş yerinin en alt katında mothercare var ama çok büyük değil..beşik satılyomu bilmom bakim bi akşam çıkışta..beşik yoktur die düşünmüştüm hep...
kısmetse bende marta kadar her hazırlığımı bitirmiş olmayı ümidediyorum cnm...hazırlıklı olmakta fayda var gerçekten:))
hastane çıkışını annem aldı ama nasıl bişi aldı bilmom..martta görcem..ama ben bi takımda kendim alırım kesin:))

kızlar biz çıkıyoruz dr kontrolümüz var
hazırlanalım yavaştan çok özledim kzımı ben yaa
iyi muhabettler sizee....

Benim oğlum çoştu yemekten sonra, kıpır kıpır hiç durmuyor...
Bende Şubat ayını bekliyorum alışveriş için ama beni acayip heyecanlandırıyorsunuz yaneee :)
Aldıklarınız çok şeker şeyleyyy

haftasonu kızımın odasını boyadık.. bebek pembesi diye bi renk..
o kadar heyecan verici bişey ki.. odayı boyarken bile acayip eğlendik..
oda ile ilgili perde ve halımız eksik ve ben karar veremiyorum..
barbie felan sevmem hiç.. yani çizgi film kahramanlarının olduğu halı ve perdeleri eleyince geriye de bişey kalmıyoo..
ne yapcağımı bilemedim.. bi fikri olan var mı kızlar.. ne yapayım ben..

bence perde için kesinlikle english home a bak cnm..
ben oldum olası oranın herşeyini çok beğenirim...inceceik dantel tüllerden var..
illa çizgifilmli bebekli olmasına gerek yok..
sade bi gül kurusu sade bi pembe yapabilirsin...ponponlu fon perdeleri vs. yapıolar..çok pastel renklerle çalışyolar..ve inanılmaz hesaplı bi yer..karar vermeden önce mutlaka bak derim...senin mobilyaların zaten sade perdeni düz bi renk ama bi gül kurusu rengi yaparak örneğin yapabilirsin derim..
halı içinde perdeyi tek renk yaparsan halıyı tek renk yap derim..
detaylarla odayı renklendir, örneğin bi raf yap üstüne renkli oyuncaklar vs. koy..dönencesi renkli olur..cibinliğine renkli pon ponlar kelebekler vs. kondurursun..dolabına aynen yine..öyle detaylarla süsleyebilirsin odayı..

oh mis olmuştur bend eeşimle boyamıştım kızımın odasını pembe pembe:))
bend ehiç sevmem o fıgurlu perde ve halıları, ben güneşliğini mekanızmalı aldım simli toz pembe, tulude krem rengı tıftıkli birşey y ere kadar
halısınıda ıkı renk aldım beyaz ve pembe kalın şerıtlı , şagy olanlardan küçük birşey makıneye atıp yıkayabılıyorum :)

merhabalar kızlar bugun aranıza geç katıldım işlerim yoğundu
şimdide yemeği yapıp yanınıza gelıyorum:))

selam annecikler nasılsınz bayadır okuyup çıkıyorum yazamıyorum herkes iyi galiba odalar bile boyanmış biz daha çöp almadık bende sabırsızlanıyorum. hayırlı olsun güle güle büyüsün bebişiniz o tatlı odalarında :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…