bende kayısı kara olan gün kurusu diyorlar ona üstünede süt içiyorum ama daha 3 gün oldu bakalım biraz rahatım sanki ama insallah iyi gelir bu arada kayısıyı yedim sütü içiyordum şimdii
bendim canım :)))
bende aynısını yapıyorum
iyi gelmesine çokkk sevindim canım
yime benim kızımı nihan teyzesi..çok saol canım benim, hoşgeldin...
ollyyy....27 ile birlikte 7. aya başlıoz canım..
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
çıkıorum canım ama her sabah mutlaka..işin sırrı her akşam yediğim 2-3 tane acı biber turşusu:)) bağırsaklarımı çalıştırıo
ya ben tuvalete çıkmadığım gün çatlıcak gibi oluom....suyu çok içiyorum günde 2 lt sadece su içiyorum...Çok teşekkürler canım bilgi için desene 7. aya giriyoruz 2-3 gün sonra allahımmmmm yaşasınnnnn!!!!
Hem kuru kayısıyı hem de 2-3 tane acı biber turşusunu denemeye başlıcam bugün işe yaracağına inanıyorum :26:
2 günde bir bazen 3 günü bile buluyorbuna bir dur dememin vakti geldi hem de sağlıklı yollarla...
Aman Tanrımm 8 kilo almışımmmmmm
şu sağa yatma işini bende soracktım.doktor sola yatsan iyi olur dedi.eşim bebeğin kafasınıda sağ tarafta gördü yaaa beni sağa yatırmıyoo zannediyoki ben sağa yatınca bebek kafa üstü yatıyoo ama benimde hep aynı tarafta belim ağrıyoo.:44::44:
bide su kakoo yağı varya meşhur palmers kakoo yağı.ünlü birkaç doktorun hamilelere önerdiği. benim bir arkadasım amerikan hastanesine gidiyordu orda doktoru önermişti ondada hiç çatlak olmadı birde ertesi gün bile yumuşacık falan oluyoo lierac ve badem yağında aynı şeyi görmedim falan demişti bana.gene bir akrabam daha kullandı ondada hiç çatlak olmadı seninki ondan mı bu 36 küsür lira sanırsam ben biraz araştırdım..
kızlar merhaba ben 10 gündür koptum buralardan, evde durmuyorum akşamları da geçmişi okumaya bile vaktim olmuyo, aklım sizde kalıyo
alışveriş olayını hızlandırmaya çabalıyorum. kıyafet olarak şu an kızımın fazlası var eksiği yok am adiğer ihtiyaçları öylece duruyo.
penye battaniyelerin fiyatları bana pahalı gibi geldi ben de kumaşçıdan kumaş kestirip çift kat olacak şekilde terziye kenarlarını diktirmeye kara verdim. battaniyeler 20 lira civarı 5 tane almaya kalksam 100 lira ediyo ben 20-30 liraya hallederim 5 battaniyeyi. cici olan 2 tanesi var onları özel zamanlarda ucuzları da gündelik kullanırım. zırt pırt kusarsa sık sık değiştirmem gerekecek.
aziz bebe'de indirim var haberiniz olsun 10 parça kadife hastane çıkışını 100 liraya aldım kadife battaniyesi ile birlikte.
kadife battaniyeler tek başına 30-35 liraya satılıyor normalde.
sebamed ürünleri civil'de çok ucuz aklınızda bulunsun netten daha ucuza fiyetları. yarın o işi halledeceğim. bugün de annemle forum istanbul'a gideceğiz. inş. kendi odama koyacağım beşiği onun döşeğini uyku setini alacağız. mothercare'den alcağım beşik ve döşeği, uyku seti ise yataş'dan.
beşik 250 tl
döşek 150 tl
uyku seti 110 tl
özelcan bebeden 60x120 sallanan beşik alacaktım döşek ve uyku setiyle 420 civarıydı ama görüp dokunmadan ürün almayı sevmiyorum adamların yeri ankara'da, bir de ürün sunta lam.
mothercare beşik ise kenarı asansörrlü sallanmıyor ve çam ağacından.
imkanı olanlara bakmalarını tavsiye ederim.
hafta sonuna doğru da eminönü'ne gidip kalan eksikleri tamamlayacağım.
kendime hastane için gecelik ve eşofman ile beraber kapı süsü, bebek şekeri ve sepeti bir de bebk kurabiyesi için kalıp v.s. alacağım.
göğüs pompasını 2 ay önce doğum yapan arkadaşım varsa ondan ödünç alacağım eğer ayarlayamazsam da eminönü'nde doğubank'tan bakacağım elektronik eşya fiyatları çok iyi oluyor.ılık buhar makinasını da oradan bakacağım.
neyse yazmayalı uzun zaman oldu döşedim uzun uzun.
zeynepim cok sagol cnm yaaa cok iyi geldiiii allah razı olsun en azından her gun 1 kere cıkıyorumD :
canım ya bişi dicem..mothercare den beşiği alınca resmini ekleme imkanın olurmu aceba?
bide sana diorumkiiiii şafakkkkkkkkkkkkkkk 100 ün altına düşmüş bile sende
satın alcam ama hemen kurmayacağım fakat fotosunu orada çeker akşam da yüklerim inş.
bak hatta orda bi yatak var, 600 civarı fiyatı ama %40 indirim yapmışlar 360-370 civarı bi fiyatı var, büyüyen karyola hesabı ileride yatak başı ve ayak ucu olan çocuk yatağı haline geliyo. oda yapmayacağım dediğin için aklıma geldi ileride odandan çıkarmaya karar verince onu çocuk odasına yatak olarak koyabilirsin sağlam bsağlıklı bişi. sadece ölçüsü 70 x 130 ben zaten 1 sene içinde kendi odasına geçireceğim ve allah tekrar nasip ederse ikinci çocuğu düşündüğüm için ufak olanı tercih ettim. ablasının beşiğinde bizim odamızda yatar yine lazım olur yani
100'den düşme meselesine gelince hiç hatırlatma resmen azcık bişi kaldı, zati geçen gece rüyamda bebikimi doğurduğumu gördüm. işin garibi erken doğduğu halde tosun gibiydi, hatta çişini bile sölüyodu, fakat rüyam şimdiki zamanda geçtiği için ben bebeğimin eksiklerini tamamlamıştım kıçı açık kaldı yavrumun, sabah uyanır uyanmaz eşime anlattım, bu çocuk bize msj yolluyo her an gelebilirim hazırlıklı olun ulen diyo kalk bari gidip hastane çıkışını alalım dedim.
biri kadife ikisi penye 3 takım hastane mama önlüğü ve patik aldık.
aziz bebe'den kadife hastane çıkışını alırken görevli kadın, bunları doğar doğmaz giydirmeyin orta kalite düz bişey alınca doktorlar onu giydirsin. odaya çıkarıldığında misafir geleceği zaman kendiniz bu cici olanları giydirirsiniz dedi çok mantıklı geldi. civil'e gidip 2 takım aldım. biri 20 tl, biri 30 tl çok da ciciler
markafonide bebek ürünleri indirimde kıslaar... haberiniz olsun...
haftasonu kızımın odasını boyadık.. bebek pembesi diye bi renk..
o kadar heyecan verici bişey ki.. odayı boyarken bile acayip eğlendik..
oda ile ilgili perde ve halımız eksik ve ben karar veremiyorum..
barbie felan sevmem hiç.. yani çizgi film kahramanlarının olduğu halı ve perdeleri eleyince geriye de bişey kalmıyoo..
ne yapcağımı bilemedim.. bi fikri olan var mı kızlar.. ne yapayım ben..
haftasonu kızımın odasını boyadık.. bebek pembesi diye bi renk..
o kadar heyecan verici bişey ki.. odayı boyarken bile acayip eğlendik..
oda ile ilgili perde ve halımız eksik ve ben karar veremiyorum..
barbie felan sevmem hiç.. yani çizgi film kahramanlarının olduğu halı ve perdeleri eleyince geriye de bişey kalmıyoo..
ne yapcağımı bilemedim.. bi fikri olan var mı kızlar.. ne yapayım ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?