2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
gözün aydın cnm...herşeyin normal olmasına sevindim..atlattın gari..bi şeker yüklemesi kalıo canım..o
evet canım magnezyumu düzenli kullanmakta fayda var sanırım..
özellikle son 3 ayda kasık bel bacak kemik vs. ağrısı iice artıomuş o ndenle düzenli alınırsa faydası oluomuş..

cnm ben seni face deki gruba ekledim bu arada...biraz geç gördüm mesajını gecikme için çok pardon..

gördüm canım ama bir türlü giremedim face ofiste yasak akşam bakıcam ama

dün arkadaşımıza gittik kocişle akşam..4 aylık erkek bi bebeği var maşallah pek tatlı..
beni görünce kuş gibi çırpınıp gülüyo,sevildiğini biliyo kereta..
neyse severken severken..senn biliyomusunn benim kızıım warrr hııı arkadaşmı olcaksınız siz bakim fln derken..kocişş bir bakış attı bana,sonrada kızı karıştırma işin içine dedi
millet koptu gülmekten bende dahil ama babamız ciddiyetini bozmamakla beraber kaan'a sarılıp kimse yaklaşamaz kızıma onun aslan gibi abisi var demezmi

ahanda tipik baba..
benimde arkadaşımın oğlu var..onunla hep şakalaşırdık dünür olalım diye..şimdi bizimki kız diye dünürüm falan diye arıyo arkadaşım.eşim kızıyo bana..böyle konularda konuşmamalıymışım.ilerde ne olurmuş ne olmazmış..dikkatli olmalıymışım şimdiden

devlet hastanelerinde soru sorma hakkın yok ki....
pendik sskda da aynı olur canım..

şeker yüklemesi var bir de

vayyy kıskandı heeee

kız babası olmak zor iş olmalı heheh

arkadaşlar bugün arkadaşım doğum yaptı 9 ay boyunca %100 erkek denilen bebek kız doğdu:) ):) odası halısı bebek arabası herşeyi mavi almıştı arkadaşım ismi bile hazırdı ne büyük şok yaaa bir anne için..ayrıntılı normal renkli dopper bu ultrasyonlar ne kadar güvenli diye düşünüp durdum sabahtan beri :) çook şaşırdık yaa bu durumaa..bakalım bizdede böyle süprizler olacak mı? en önemlisi sağlıklı olması tabi ama yinede insan uzun süre şok olur heralde ..arkadaşımı aradığımda valla bebek doğurdum ama bu benim bebeğimmi yoksa beni kandırıyolarmı diye düşünüyorum dedi :)

Bana pek sıcak gelmiyo bu konu da konuşmak
erkek annesi olduğum halde kıskanıyorum sanırım
kız annesi olsam herhal parçalardım öyle diyeni
bir arkadaşım var o da çok bozulur 3 kızı vardı 1 tane de daha geliyo şimdi

inanmıyorum ya
olabilir mi bu ya
bir doktor görmedi diyelim ayrıntılı bakanda mı görmedi
alla alla
şok olurdum yaaaa

anam bende şüphelenemye başladım hee
geçen biri daha yazmıştı böyle bi anıyı...

allah allah ya nasıl dr muşöyle. yeterince iyi bir dr değilmiydi acaba. benimki öyle bir yanlış yapmışsa şok olurdum valla. kadın 16 haftadan önce cinsiyetini emin olmadan söylemedi.

Çok ilginç yaa,

İnsan acayip şüphe eder. Ben son 2 randevudur teyit ettiriyorum ama sonuçta onlarda insan bir yere kadar.

Bana da pipinin resmini çekip verdiler ama :)
Orada beklerken bir kadın demişti bana da verdiler resmini ama değilmiş diye...

E kısmetten ötesi yok :) Rabbim hayırlı evlat versin.

evet,bizim ailede de war bu..erkek dendi kız doğdu..erkek anaları tikat etsin
bi de her zaman demişimdir 1 kere bile olsa başka bir doktorunda görmesi daha iyi aynı hastanede başka bi doktorada 1 kereye mahsus muayne olun bence..

Benimkini aynı hastanede farklı 2 doktor da erkek dedi renkliyi başka hastanede çektirdim, etti 3 tane farklı doktor o da erkek dedi kendi doktorum da her gittiğimde pipisi de burdaymış diyip duruyor acaba yanılma payımı var mı diye düşünüyorum erkeklerde yanılma çok olurmuş

slm kızlar iyi haberlerle gelmedim idrar yolu enfeksiyonu olmuştum 5 gün antibiyotik kullandım hiç bir işe yaramamış dahada artmış enfeksiyon ayrıca protein pozitif çıktı sinirlerim çok bozuldu nette baktım protein çıkması gebelik zehirlenmesi olabilir diyo doktorum gördü enfeksiyondan öyle çıkıyor dedi ama ben rahatlayamadım bebeğime bişey olmasın nolur

canım hemen panik yapma
bende antibiyotik kullandım benimkiside geçmedi sanırsam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…