gözün aydın cnm...herşeyin normal olmasına sevindim..atlattın gari..bi şeker yüklemesi kalıo canım..odetaylı ultrason yaptırdım kızlar bugün zeynep kamilde. herkes yaptırdı mı ya.. birde ben pendik sskdan renkli doppler içinde gün almıştım ayın 15inde de oraya gitcem. başka da test kalmıyo heralde. of bu devlet hastaneleri çok kötü yaa kadın 20 dk boyunca baktı bebeğime ama ağzından laf çıkmadı bir de kendine döndürmüş ekranı. hiçbir şey göremedim. nys ki normalmiş herşey onu dedi allahtan.
evet canım magnezyumu düzenli kullanmakta fayda var sanırım..aynı acı bende de oldu ya gece uykumdan uyanıyordum sağa sola dönerken. kalçam kalkmıyordu yerinden. bana da verdi doktor magnezyumu ama ben iyi gelmiyo diye içmiyordum. bende kullanayım o zaman. şimdi yok ama arada bir başlıyo kasılma gibi çok fena.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-38.html#post22364310
biz de göbüşümüzü ekledik kızlar
gözün aydın cnm...herşeyin normal olmasına sevindim..atlattın gari..bi şeker yüklemesi kalıo canım..o
evet canım magnezyumu düzenli kullanmakta fayda var sanırım..
özellikle son 3 ayda kasık bel bacak kemik vs. ağrısı iice artıomuş o ndenle düzenli alınırsa faydası oluomuş..
cnm ben seni face deki gruba ekledim bu arada...biraz geç gördüm mesajını gecikme için çok pardon..
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-38.html#post22364310
biz de göbüşümüzü ekledik kızlar
dün arkadaşımıza gittik kocişle akşam..4 aylık erkek bi bebeği var maşallah pek tatlı..
beni görünce kuş gibi çırpınıp gülüyo,sevildiğini biliyo kereta..
neyse severken severken..senn biliyomusunn benim kızıım warrr hııı arkadaşmı olcaksınız siz bakim fln derken..kocişş bir bakış attı bana,sonrada kızı karıştırma işin içine dedi
millet koptu gülmekten bende dahil ama babamız ciddiyetini bozmamakla beraber kaan'a sarılıp kimse yaklaşamaz kızıma onun aslan gibi abisi var demezmi
Allah acil şifalar versin miniğe..
Allah yardımcıları olsun..
detaylı ultrason yaptırdım kızlar bugün zeynep kamilde. herkes yaptırdı mı ya.. birde ben pendik sskdan renkli doppler içinde gün almıştım ayın 15inde de oraya gitcem. başka da test kalmıyo heralde. of bu devlet hastaneleri çok kötü yaa kadın 20 dk boyunca baktı bebeğime ama ağzından laf çıkmadı bir de kendine döndürmüş ekranı. hiçbir şey göremedim. nys ki normalmiş herşey onu dedi allahtan.
dün arkadaşımıza gittik kocişle akşam..4 aylık erkek bi bebeği var maşallah pek tatlı..
beni görünce kuş gibi çırpınıp gülüyo,sevildiğini biliyo kereta..
neyse severken severken..senn biliyomusunn benim kızıım warrr hııı arkadaşmı olcaksınız siz bakim fln derken..kocişş bir bakış attı bana,sonrada kızı karıştırma işin içine dedi
millet koptu gülmekten bende dahil ama babamız ciddiyetini bozmamakla beraber kaan'a sarılıp kimse yaklaşamaz kızıma onun aslan gibi abisi var demezmi
ahanda tipik baba..
benimde arkadaşımın oğlu var..onunla hep şakalaşırdık dünür olalım diye..şimdi bizimki kız diye dünürüm falan diye arıyo arkadaşım.eşim kızıyo bana..böyle konularda konuşmamalıymışım.ilerde ne olurmuş ne olmazmış..dikkatli olmalıymışım şimdiden
vayyy kıskandı heeee
arkadaşlar bugün arkadaşım doğum yaptı 9 ay boyunca %100 erkek denilen bebek kız doğdu:) ):)odası halısı bebek arabası herşeyi mavi almıştı arkadaşım ismi bile hazırdı ne büyük şok yaaa bir anne için..ayrıntılı normal renkli dopper bu ultrasyonlar ne kadar güvenli diye düşünüp durdum sabahtan beri :) çook şaşırdık yaa bu durumaa..bakalım bizdede böyle süprizler olacak mı? en önemlisi sağlıklı olması tabi ama yinede insan uzun süre şok olur heralde ..arkadaşımı aradığımda valla bebek doğurdum ama bu benim bebeğimmi yoksa beni kandırıyolarmı diye düşünüyorum dedi :)
arkadaşlar bugün arkadaşım doğum yaptı 9 ay boyunca %100 erkek denilen bebek kız doğdu:) ):)odası halısı bebek arabası herşeyi mavi almıştı arkadaşım ismi bile hazırdı ne büyük şok yaaa bir anne için..ayrıntılı normal renkli dopper bu ultrasyonlar ne kadar güvenli diye düşünüp durdum sabahtan beri :) çook şaşırdık yaa bu durumaa..bakalım bizdede böyle süprizler olacak mı? en önemlisi sağlıklı olması tabi ama yinede insan uzun süre şok olur heralde ..arkadaşımı aradığımda valla bebek doğurdum ama bu benim bebeğimmi yoksa beni kandırıyolarmı diye düşünüyorum dedi :)
arkadaşlar bugün arkadaşım doğum yaptı 9 ay boyunca 0 erkek denilen bebek kız doğdu:) ):)odası halısı bebek arabası herşeyi mavi almıştı arkadaşım ismi bile hazırdı ne büyük şok yaaa bir anne için..ayrıntılı normal renkli dopper bu ultrasyonlar ne kadar güvenli diye düşünüp durdum sabahtan beri :) çook şaşırdık yaa bu durumaa..bakalım bizdede böyle süprizler olacak mı? en önemlisi sağlıklı olması tabi ama yinede insan uzun süre şok olur heralde ..arkadaşımı aradığımda valla bebek doğurdum ama bu benim bebeğimmi yoksa beni kandırıyolarmı diye düşünüyorum dedi :)
evet,bizim ailede de war bu..erkek dendi kız doğdu..erkek anaları tikat etsin
bi de her zaman demişimdir 1 kere bile olsa başka bir doktorunda görmesi daha iyi aynı hastanede başka bi doktorada 1 kereye mahsus muayne olun bence..
slm kızlar iyi haberlerle gelmedim idrar yolu enfeksiyonu olmuştum 5 gün antibiyotik kullandım hiç bir işe yaramamış dahada artmış enfeksiyon ayrıca protein pozitif çıktı sinirlerim çok bozuldu nette baktım protein çıkması gebelik zehirlenmesi olabilir diyo doktorum gördü enfeksiyondan öyle çıkıyor dedi ama ben rahatlayamadım bebeğime bişey olmasın nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?