gözün aydın cnm...herşeyin normal olmasına sevindim..atlattın gari..bi şeker yüklemesi kalıo canım..odetaylı ultrason yaptırdım kızlar bugün zeynep kamilde. herkes yaptırdı mı ya.. birde ben pendik sskdan renkli doppler içinde gün almıştım ayın 15inde de oraya gitcem. başka da test kalmıyo heralde. of bu devlet hastaneleri çok kötü yaa kadın 20 dk boyunca baktı bebeğime ama ağzından laf çıkmadı bir de kendine döndürmüş ekranı. hiçbir şey göremedim. nys ki normalmiş herşey onu dedi allahtan.
evet canım magnezyumu düzenli kullanmakta fayda var sanırım..aynı acı bende de oldu ya gece uykumdan uyanıyordum sağa sola dönerken. kalçam kalkmıyordu yerinden. bana da verdi doktor magnezyumu ama ben iyi gelmiyo diye içmiyordum. bende kullanayım o zaman. şimdi yok ama arada bir başlıyo kasılma gibi çok fena.
özellikle son 3 ayda kasık bel bacak kemik vs. ağrısı iice artıomuş o ndenle düzenli alınırsa faydası oluomuş..
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...nisan-anneleri-gobisleri-38.html#post22364310
biz de göbüşümüzü ekledik kızlar![]()
cnm ben seni face deki gruba ekledim bu arada...biraz geç gördüm mesajını gecikme için çok pardon..