2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

bende 24. haftadayım canım
fekat doktora gitmedim
7 ocak benim randevum

BU ÇOK TATLI YA..MAŞALLAH

pehhhhhhhhh
sonrada örtmen olmak istiom memur olmak istiom dedimde bununda zorlukları var dionuz..
hani nerde nerdeeeeeeeeeeeeeee
al işte dilşah hanıma bak hele..seçim hakkı varda çalışmamayı seçmişmiş..
hıhhhhhh
rapor alcakmış..hemde 20 gün..
anlat zeynebim sana patronun ne didiydi fıtık amalyatında...
20 gün rapor desem anında naş naşşşş

bn kabus gibi bır gece yasadm dün okul soguk die sınıftan cıkmadm oturmaktn sanırım ayy gece uyuyamadım bacaklarımın agrısından sırt üstü yattm cocuk durmadı saga sola yatıyorm ayagım diger ayagımı iyice agrıttı deli oldm bi ara aglayacktım valla

çok ilginç yaaa ikisini birden hissetmek... ama düşünemiyorum hep beraber tekme attıklarını

şekerim benim tek oğlan ama bazen kısa aralıklarla bi alttan vuruyor bi üstten.benimoğlan kolu bacağı neresi denk gelirse vuruyor yani.hem de geceleri çok yapıyor bunu.korkuyorum valla doğduktan sonra da gündüz uyuyup geceleri hareketlenecek diye

ah ah ah
ben bigün gelmedim
cırttt maaştan kesti
hemde karşılığında mesailere kalarak çalışmama rağmen
ahhhhhhh

ama ya ama ya mahalle baskısı yapmayın bana
ipekkelebeeeeek yetiş yardm et bana. o da hiç çalışmayacaktı 2. dönem..
ya başlasam ne olacak biliyor musunuz?
2 hafta boyunca toplantı tutanağı, zümre, ölçek hazırla koştur dur
sonra hepsini bırak git. bizde evrak işi çok sıkıcı kızlar.
bir de bütün gün tenefüs dışında popomu yere koymuyorum.
her sabah da 5.30 da kalkıyorum..
eeeee daha acımadınız mı bana

ben zopayı hazırladım petuşum
sen tutup ben mi vurayım?
yoksa ben tutayım sen mi vurursun?

yok cık acımadım değerini bil bacıııımmm vallaha anamı ağlatıyorlar burda, ben üç yıl öğretmenlik yaptım şukurumda bir yılda gördüğüm eziyeti görmedim... ben anlatsam burayı oturur ağlarsın abartısız... şükret şükret vallaha

ah ah ah
ben bigün gelmedim
cırttt maaştan kesti
hemde karşılığında mesailere kalarak çalışmama rağmen
ahhhhhhh

Ben de özel sektörde eğitimciyim direktörün çok anlayışlı bir kadın çok seviyorum onu geçen rahatsızlandım aradım daha ben söylemeden yat hemen dinlen dedi yalnız yine de özel sektör devlet gibisi yok bana kalsa ücretsiz izin de almak istiyorum 1-2 ay bakalım ne olacak??

Petuuuuş içine ne girdi yavrum...
işkence çeşitlerini de bilirmiş :))

bu arada menzil girmiyo bu aralar.
ne oldu ki haber var mı?
ev tşıyo olabilir mi??

çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

dilsahh yalnız değilsin canım,ben de öğretmenim,ben de mart başı izne ayrılıcam,okukl açılınca bir 3 hafta falan çalışırım heralde,bu arada ben bu hafta itibariyle nöbetten düştüm,doktorumdan kağıdımı aldım,götürdüm okula,1 sene rahatım,nöbet yok

bende 13 ocakta gircem detaylıya inş..hastanemizde var ve 75 tl bence gayet uygun..arkadaşlar daha pahalıya yaptırdı sanırım:26:

bana 24'üncü haftadan sonra yaptırılmıyor dediler ama bilmiyorum belki senin renkli doppler olabilir. doktoruna sor istersen canım emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…