2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

yok canım 3 tane doktor ağız birliğimi etti..erkektir seninki

inşallah bişey olmaz tatlım..aklına kötü şeyler getirme dikkat et kendine geçmiş olsun

kızlar şeker yüklemesi sonucum sınırda çıktı sayılır,açlık 79 tokluk 149 çıktı,doktorum ailede şeker hasatalığı var mı dedi,yok dedim,o zaman bence tekrardan şeker yüklemesi yapmaya gerek yok,aşırı çikolata tatlı yeme,dikkat et dedi,ama ille de istersen 2 hafta sonra 75 lik yükleme yapalım dedi,kalsın dedim yüksek çıkma sebebi biraz da fazla aç kalmamdan kaynaklanabilir mi dedim,olabilir dedi.Dün gittiğimde server bozuktu labaratuvara gönderemediler beni bi türlü,sabah 9.45 te ilk kanı vercektim,10:35 te anca hallettiler sorunu,glukozu içtim,1 saat bekledim falan ,ikinci kanı verdiğimde saat 11.40 tı,gece 12 den beri açtım yani,normalde 7 saat açlık gerekiyor,benim neredeyse 11-12 saati buldu,o da etken olabilirmiş,şimdi tatlı olayına dikkat edicem,doktorum problem görmedi şimdilik,fazla kilo da almadığım için sanırım,52 ile başladım,58 kiloyum şu anda.Sizde de şekeri sınırın az üstünde çıkan var mı benim gibi?

canım bence panik yapmana gerek yok..dr un söylemiş zaten niçin protein çıktığını..enfeksiyonun geçmesine yoğunlaştır kafanı...geçmiş olsun çok

kızlar güzell annişler çok yoruldum belim ağrıyor oturup kalkmaktan
bu arada 2 gündür oğluşumu hissetmiyordum çok şükür 1 saattir birkaç kez hissettim bi de akıntım çok oluyor beyaz krem gibi normalmidir sizce e birazda koku oluyo bazen

canım ya senin ikiz değil miydi :)))))
yanlış mı hatırlıyorum ....

canım ya senin ikiz değil miydi :)))))
yanlış mı hatırlıyorum ....

evet canım kız hafif seğirme şeklinde hissediyorum ama oğlanı bariiz hareket şeklinde hissediyordum bugün 3.gün hareketleri biraz hafifledi endişelendim geçen doktorum bu haftalarda bigün çok hissedebelirsin bazı günlerde hiç hissetmeyebilrisn dedi ama içim yine rahatlamıyo ondan sordum canım

cahilliğime ver :))
biri sağda biri solda duruyor o zaman dimi
yer değiştirmiyolar mı acaba

kızlaaaaar ye ben artık gündüzleri uyumadan duramıyorum
çok mu yoruluyoruz ne.. bel fıtığı da zorlamaya başladı.
bugün okuldan gelince uyumayayım dedim biraz baktm size
aama nerdeee gözler kapanıyo gttm 2 saat uyudum valla

bu arada ben 2. dönem hiç çalışmamaya karar verdm.
doğum iznm 20 şubatta başlıyo. okullar açılınca 15 gün rapor alcam olcak bitcek.
azcık ev hanmı olayaım. pastamı böreğimi yapayım komşu çağırayım diyorum

canım daha erken belkide ama henüz ikisini aynı anda hissetmiyorum hatta bigün birini bigün diğerini belkide bana öyle geliyordur

evinizde digitürk var mı bilmiyorum ama nat.geo.da bi belgesel var tatlım internette de vardı izllemeni tavsiye ederim, adı "anne karnında" ikizlerin anne karnındaki hayatlarını birbirleriyle iletişimini anlatıyor, öyle güzel ki böyle birbirlerine dokunuyorlar falan... ben geçen akşam rastladım gözlerim doldu senin için ayrı olur tabi

kızlar ben çıkıyorm kociş geldi hepinizi miniklerinizi öptüm dikkat edin kendinize dualarınızı esirgemeiyn iyi akşamlar

canım mutlaka internetten indirip seyredicem bende kitap almayı düşünüyordum bakayım çok teşekkür ederim

hayat size güzel valla... şu öğretmen hanımlara imreniyorum hamile kaldığımdan bu yana

kıslar alakasız bişey olacak ama bugün arkadaştaydım şu nanomatik toplardan konu açıldı hani çamaşır makinesi için olan şeyler.onun komşusu almış çok memnunmuş
89 tl tanesi ve 3 yıl kullanılıyomuş.
aranızda kullanan yada yakınlarında kullanan biri varmı?marketten herseferinde kilolarca deterjan taşımaktan bıktım...

nisan annişleri
24. haftamızdayız.şimdi kontrolden geldık.bebegım 718 gr olmus 32 cm.sizce nasıl.aynı haftalarda olan varmı yada 24. sızın bebıs nasıldı.gelısımı cok normal dedı doktorumuz cok sukur ama sızınkılerıde merak ettım.

bende merak ediyorum ama
bir dönem yine burda konusu olmuştu
lekeleri çıkarmıyor yine azıcıkta olsa detarjan koyuyosun diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…