benimkini aynı hastanede farklı 2 doktor da erkek dedi renkliyi başka hastanede çektirdim, etti 3 tane farklı doktor o da erkek dedi kendi doktorum da her gittiğimde pipisi de burdaymış diyip duruyor acaba yanılma payımı var mı diye düşünüyorum erkeklerde yanılma çok olurmuş
slm kızlar iyi haberlerle gelmedim idrar yolu enfeksiyonu olmuştum 5 gün antibiyotik kullandım hiç bir işe yaramamış dahada artmış enfeksiyon ayrıca protein pozitif çıktı sinirlerim çok bozuldu nette baktım protein çıkması gebelik zehirlenmesi olabilir diyo doktorum gördü enfeksiyondan öyle çıkıyor dedi ama ben rahatlayamadım bebeğime bişey olmasın nolur
slm kızlar iyi haberlerle gelmedim idrar yolu enfeksiyonu olmuştum 5 gün antibiyotik kullandım hiç bir işe yaramamış dahada artmış enfeksiyon ayrıca protein pozitif çıktı sinirlerim çok bozuldu nette baktım protein çıkması gebelik zehirlenmesi olabilir diyo doktorum gördü enfeksiyondan öyle çıkıyor dedi ama ben rahatlayamadım bebeğime bişey olmasın nolur
kızlar güzell annişler çok yoruldum belim ağrıyor oturup kalkmaktan
bu arada 2 gündür oğluşumu hissetmiyordum çok şükür 1 saattir birkaç kez hissettim bi de akıntım çok oluyor beyaz krem gibi normalmidir sizce e birazda koku oluyo bazen
Off yaaaa midem yanıyooooo çok kötü ya
canım ya senin ikiz değil miydi :)))))
yanlış mı hatırlıyorum ....
evet canım kız hafif seğirme şeklinde hissediyorum ama oğlanı bariiz hareket şeklinde hissediyordum bugün 3.gün hareketleri biraz hafifledi endişelendim geçen doktorum bu haftalarda bigün çok hissedebelirsin bazı günlerde hiç hissetmeyebilrisn dedi ama içim yine rahatlamıyo ondan sordum canım
cahilliğime ver :))
biri sağda biri solda duruyor o zaman dimi
yer değiştirmiyolar mı acaba
canım önce alta altaydı şimdi sanırım biri yatay sağ tarafta biri dikey şeklinde sol taraftaydı sanırım halen öyle duruyorlar öyle hissediyorum
çok ilginç yaaa ikisini birden hissetmek... ama düşünemiyorum hep beraber tekme attıklarını
canım daha erken belkide ama henüz ikisini aynı anda hissetmiyorum hatta bigün birini bigün diğerini belkide bana öyle geliyordur
evinizde digitürk var mı bilmiyorum ama nat.geo.da bi belgesel var tatlım internette de vardı izllemeni tavsiye ederim, adı "anne karnında" ikizlerin anne karnındaki hayatlarını birbirleriyle iletişimini anlatıyor, öyle güzel ki böyle birbirlerine dokunuyorlar falan... ben geçen akşam rastladım gözlerim doldu senin için ayrı olur tabi
kızlaaaaar ye ben artık gündüzleri uyumadan duramıyorum
çok mu yoruluyoruz ne.. bel fıtığı da zorlamaya başladı.
bugün okuldan gelince uyumayayım dedim biraz baktm size
aama nerdeee gözler kapanıyo gttm 2 saat uyudum valla
bu arada ben 2. dönem hiç çalışmamaya karar verdm.
doğum iznm 20 şubatta başlıyo. okullar açılınca 15 gün rapor alcam olcak bitcek.
azcık ev hanmı olayaım. pastamı böreğimi yapayım komşu çağırayım diyorum
kıslar alakasız bişey olacak ama bugün arkadaştaydım şu nanomatik toplardan konu açıldı hani çamaşır makinesi için olan şeyler.onun komşusu almış çok memnunmuş
89 tl tanesi ve 3 yıl kullanılıyomuş.
aranızda kullanan yada yakınlarında kullanan biri varmı?marketten herseferinde kilolarca deterjan taşımaktan bıktım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?