hahaha bide hepsinde bu var sebebe bak stres atıyorum
aynısını diyo benimkide..maç yapmazsam kilo alır başını gider diyo bide
ah ah tunicim ben zonguldaktaym ailem izmrde.
o günü birlikte geçirebileceğim tek kişi eşim yani.
amaaaa tüm cadılığımı yapıp göndermeyeceğim..
ah o maçlar beni de deli ediyor.
haftada 2 defa maç yapıyor benmki de.
bir şey dedim mi de stres atıyorum ben diyor.
dün ben de dedim. izne ayrılınca ben çaatlarım evde bu kadar maç yapma diye.
ama kime diyooon...
hahaha bide hepsinde bu var sebebe bak stres atıyorum
aynısını diyo benimkide..maç yapmazsam kilo alır başını gider diyo bide
ha evet bir de o var
kilo alırmış
bu arada benm karakterler hala yok
ama kopya çekiyom sizden. rakamları yazıyom
hafta sonu annemler geldiler. sevgili kocam da geldikleri sabah ben de gidiim annemlere diye kalktı memlekete gitti böle o kadar misafirle bakakaldım. bu öğlen patladım. bi yerlere gidesim var. uzun uzun ağlayasım var... amaaaan... insan misafirine bunu yapar mı yaaaa... çok mu büyük beklentelerim var benim bu adamdan yaa...
ha evet bir de o var
kilo alırmış
bu arada benm karakterler hala yok
ama kopya çekiyom sizden. rakamları yazıyom
bendede karakter yok dur bide ben yazyım rakam olcakmı
tabiki bide ben senin gününe karışyomuyum derler....
ama gün sırası bana gelince evden atana kadar canım çıkar...hiç unutmam bi kere kavga ettik ağladım gitmedi evden ya...
oturdu yatak odasında akşama kadar çıkmadı..bende salonda gün yaptım:))))
hafta sonu annemler geldiler. sevgili kocam da geldikleri sabah ben de gidiim annemlere diye kalktı memlekete gitti böle o kadar misafirle bakakaldım. bu öğlen patladım. bi yerlere gidesim var. uzun uzun ağlayasım var... amaaaan... insan misafirine bunu yapar mı yaaaa... çok mu büyük beklentelerim var benim bu adamdan yaa...
az önce çekmeceyi karıştırırken orkid paketiyle karşılaştım.
eski bir dostu görmüş gibi oldum
ay bide yatak odasına pasta börek servisi beklemiştir kesin senden
of be kardeş biz sabahtan beri anlatıyoz herşeyi yapıyo onlar valla herşeyi yaparlar, üzme sen kendini, sende onun ailesi gelince ailenin yanına git....
canım ya sen bunun içinmi canını sıkıon..
benim beyimde yaptı aynısını, annemle ablam memeleketten geldi sbh öğlende eşim babasının memletine gitti...
bişi demedim ama kodladım ben bunu kafaya:)
hatta o zmn dedim ii oldu, annem utanıo eşimden zaten çok rahat edemio..annem rahat etti falan dedim..
geçen gün annesi geldiğinde arkadaşlara güne gidcektim eşim didi annem burda ayıp olmasın...
neaaaaaaaa ayıp olcak dedim, hemmen geçmişi hatırlattım kendisine...
ddeim bir gadın asla unutmaz...
bence unut bunu ama şimdilik...at fotografik hafızaya...günü gelince patlatırsın:))
yüzsüz ya..
kızlar gitti bide soruyo o niye öyle demişki kocasına die...resmen dinlemiş bizi
şimdide ayın 8 inde gunum var...maıl attım biraz önce bak 8 inde sbh 10 akşam 6 yoksun ona göre şimdiden uyarıom die...
dio nie kasıosunki kendini en kötü yatak odasında oturrum dio ya çıldırtcak beni yaaa
yüzsüz ya..
kızlar gitti bide soruyo o niye öyle demişki kocasına die...resmen dinlemiş bizi
şimdide ayın 8 inde gunum var...maıl attım biraz önce bak 8 inde sbh 10 akşam 6 yoksun ona göre şimdiden uyarıom die...
dio nie kasıosunki kendini en kötü yatak odasında oturrum dio ya çıldırtcak beni yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?