2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
petuşla paristen haber var mı:26:

petuş daha yeni gitti cnm... ama parisle şuan msjlaştık dr.öğleden sonra karar verecekmiş, açılmayı durdurmuşlar..bu belirsizlik biraz canını sıkmış şimdilik bu kadar cnm

bide bide bişi sorcam altta hepinizin haftası yazıyoya bende de yazsın :44:
ama nasıl :)

Son düzenleme:

aaaa bende de sürekli oluyo o kasılmamıymış vallahi bende kafası falan zannediyorum değilmiymiş yanii(tecrübesiz olmak ne zor ya..

petuş daha yeni gitti cnm... ama parisle şuan msjlaştık dr.öğleden sonra karar verecekmiş, açılmayı durdurmuşlar..bu belirsizlik biraz canını sıkmış şimdilik bu kadar cnm

hadi bakalım hayırlısı
onun bebeğinin kilosu filan yerinde neden geciktiriyolar ki
hani doğsada sıkıntı yoktu:44:

ya kısslarr doğum sancısı nasıl bişey o zaman ben su gelmesi dışında anlayamam.ağrım oluyo sürekli nasıl anlıcam yaaaa

merhablar kızlar bend euzun zamandır yazamıyorum buraya, ama buranın tadı başka oluyor
herkesler ıy ıdır umarım keyifler yerındedir dicem ama son aya gırdık çoğumuz ağrılar da başladı haliyle
dün çatı kemıkelrımın ağrısından yuruyemıyodum ağrı kesıcı aldım bugun bıraz daha ıyım magnezyum içtim
saat 2de randevum var 35. haftalık olduk tam bakalım miniğim buyumuşmu doğumla ılgılı bı çok şey konuşcaz

inş güzel şeyler söyler doktorun :)

kızlar petuş tan haberler var

kizlar biz muayenemizi olduk...o gelen kan nişan denilen seymis...kukumuzda aksam 1-2 cm acilmisti...simdi 2 cm i birazda gecmis...dr dedi 2 cm acildi ama plesentan kanama yapmadi, normal dogumdaplanlayabilirz dedi..bende farketmez dedim..dedi ama soz veremiyorum rahim acilir 8 cm kanama baslar o zmn hemen sezeryana alirim dedi..ok dedim..normal dogummplanladik 2 dk icinde:))) dr dedi kosullar cok uygun, rahim acilmis, sancin var hissetmiom, rahat olur...ok dedim...max. 1 hafta 10 gune dogururmusum...dr akisina birakti...su ne zmn gelirse, ani bi kanama ne zmn olursa yada sancili bi agri ne zmn olursa o zmn gelcem....onun haicinde dogum baslamis...kendiliginden olmasini bekliycez..geciktirmicem dedi cunku 35. Haftamiz bitiomus arik kritik bi durm yokmus...ama benim canim yanmadigi surece hizlandirmak icinde bi mudahele yapmiycakmis...simdi nst ye baglancaz...ama kasilmam yok bugun ben hic hissetmedim...agrida yok...29 sbti yirtarsin ama yrn nolur bilemem didi dr:)))))

kısslarrrr petuşş faceye yazdı.kanaması olmuştu ya o nişan mış.açılması da devam ediyomuş.doktor normal yollardan bekleyelim bebeği demiş.ayrıca 10 gün içinde doğurursun demiş haberiniz olsunnnn....

5 dakika önce kızım annemde yedi
bizdede pazar günü vardı bu parti.bu azıcık şey kime yetcek dedim.yarısını bile yiyemedik.
ama bizim yörenin en sevdiğim şeyleri ,kete ve babiko zaten

hee kete deme kız vallaha oğlum aşeriyo resmen:):):)

siz babiko diyince bende barbunya dediniz sandımşimdi baktım internete güzel bişeye benziyo tereyagına bayılırımbol bol

kızlaar dün yazmışınız laptopum arızalı şimdilik perşembe gelcek masaüstündeyim die sık sık çıkıorum dayanamıorum fazla sandalyede oturmaya cevaplayamamıştım o yüzden. ahsennnim cnm bnm göndereyim sana hemen adresine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…