hee kete deme kız vallaha oğlum aşeriyo resmen:):):)
kızlaar dün yazmışınız laptopum arızalı şimdilik perşembe gelcek masaüstündeyim die sık sık çıkıorum dayanamıorum fazla sandalyede oturmaya cevaplayamamıştım o yüzden. ahsennnim cnm bnm göndereyim sana hemen adresine.
petuş 29şubatta mı doğuruyor???lolly nasılsın cnm aşşağıda gördüm ismini şimdi, diğer kızlarda iyisizinizdir inşallah ya yeni okudum petunyapet doğumu başlamış doğru mu nisan mı gelmniş bende bu gün 36.0 ım fena ağrılarım var aşşağısı öyle bir ağırıyor anlatamam valla artık tehlikem bittiyse gelişmiş olarak gelsin diyorum içimden yadayanılcak gibi değil biraz yüürüyeyim evin içindede akışına bırakayım en iyisi
sabah benim kızım diyo anne anneannemde kete varmıdır.baktım buzlukta lokma var onu ısıtıp verdim.
ben hiç yapmadım kete.anneme naz yapıp arada yaptırıyoruz işte.atıyoruz buzluğa
iyi yapıyosunuz:) bende arada yapardım da şimdi gebe olunca napiim anca yemeyi düşünüyorum :) afiyet olsun kızına da cnm
petuş 29şubatta mı doğuruyor???
kıslar girdik doğum sırasına
ay sanırım bu gidişle hepimiz martta bitireceğiz olayı:18::18::18::18::18:
sağol canım
senin bu arada 36 haftalıkmı bebişin sen baya bitirmişsin olayı
hazırlıklar filan tamammı?
bide normami sezeryanmı olcan
herkese merhaba...
bugün geç geldk elektrklerimiz yeni geldi
ben face'e yazacam ya kk'ya gelsn millet olmuyo böyle
ayrıca face artk çok kalabalık hç istemeyn bence o grubu karmakarışık br şey oldu valla
zaten o kadar kişiyi kaldrmıyo yorumlar falan gözükmüyo...
günaydınnnnnnnnn herkeseeeeeeeeee...
bugun iş'te son günümmmm heyooooooooooooo yupppiiiiii!!!
kızlar petuşumuzla face de konuşuyoruz birazdan doktora gidecekmiş galiba nişan gibi bi belirti gelmiş doktoru da çağırmış ondan duruldu burası
cnm dün akşam yine acile gitmişler nidilat ve serum takmışlar sancısını geçirmişler 2 cm de açıklık varmış sabah da sümüksü bi kan gelmiş hemen dr.aramış o da nişan olabileceğini ve panik yapmamasını söylemiş....
petuş daha yeni gitti cnm... ama parisle şuan msjlaştık dr.öğleden sonra karar verecekmiş, açılmayı durdurmuşlar..bu belirsizlik biraz canını sıkmış şimdilik bu kadar cnm
kızlar petuş tan haberler var
kizlar biz muayenemizi olduk...o gelen kan nişan denilen seymis...kukumuzda aksam 1-2 cm acilmisti...simdi 2 cm i birazda gecmis...dr dedi 2 cm acildi ama plesentan kanama yapmadi, normal dogumdaplanlayabilirz dedi..bende farketmez dedim..dedi ama soz veremiyorum rahim acilir 8 cm kanama baslar o zmn hemen sezeryana alirim dedi..ok dedim..normal dogummplanladik 2 dk icinde:))) dr dedi kosullar cok uygun, rahim acilmis, sancin var hissetmiom, rahat olur...ok dedim...max. 1 hafta 10 gune dogururmusum...dr akisina birakti...su ne zmn gelirse, ani bi kanama ne zmn olursa yada sancili bi agri ne zmn olursa o zmn gelcem....onun haicinde dogum baslamis...kendiliginden olmasini bekliycez..geciktirmicem dedi cunku 35. Haftamiz bitiomus arik kritik bi durm yokmus...ama benim canim yanmadigi surece hizlandirmak icinde bi mudahele yapmiycakmis...simdi nst ye baglancaz...ama kasilmam yok bugun ben hic hissetmedim...agrida yok...29 sbti yirtarsin ama yrn nolur bilemem didi dr:)))))
kızlar yaa bende bu doğum nişanı geleli ve 2 cm açılma olalı 24 gün geçti. bende bi anormallik mi var yoksa burdaki doktorlar mı çok rahat ?? şu an 33+1 oldum ve bugün yine doktora gidicem. dün benim doktor acil bi ameliyata girdiğinden ona görünemedim. bakalım bugün ne diyecek ??
petuş 29şubatta mı doğuruyor???
evet dilşahım bencede buraya gelsinler yaa orası çok karışık
evet canım 36.0 ım bu gün. hazırlıklar bitti bugün annemle eşim çıkacak bi nevresim alsınlar bana pasaklı görünmeyeyim gelenime gidenime, bi de bi kaç ufak tefek kaldı kurdela terlik vs onlarda bi günde hallolur. ağdamı da pazar günü annemle yaptık bitek bikini bölgesi kaldı onada dayanamadım bu gün akşam yapıp duşa girerim snaırım. kaş bıyık işide bitti sadece ojelerimi sürcem o kaa
ohh ne güzel bütün hazırlıklar tamam bi tek bebişi beklemek kalmış..
darısı başımıza sağlıkla inşallah..
bende de kasılmalar başladı ama doktor açıklıktan fln bahsetmedi. ben de hazırlıkları hızlandırdım bi dünya eksik var..
dün bebeğimize bez aldık çantamıza koyalım die.
kızlar bişi sorcam ben hiç bakmadan aldım bu yeni doğan pempers.. kız erkek farklı olmuyo değil mi. pakette hiç öle bişi göremedim ben
ama çok bilmiş kayınvalidem kız erkek ayrı olur onların dedi. bi bilginiz var mı??
bende de kasılmalar başladı ama doktor açıklıktan fln bahsetmedi. ben de hazırlıkları hızlandırdım bi dünya eksik var..
kızlar bişi sorcam ben hiç bakmadan aldım bu yeni doğan pempers.. kız erkek farklı olmuyo değil mi. pakette hiç öle bişi göremedim ben
ama çok bilmiş kayınvalidem kız erkek ayrı olur onların dedi. bi bilginiz var mı??
evet ben de kafası popusu diye seviyordum..
bebek mi kasılma mı off nassı anlayacığız yaaa..
canım ben onu sormuştum doktora.. böyle bi tarafta toplanıyor sertleşiyor diye tarif ettim
ee olacak dedi.. ne kasılma dedi ne bebek dedi.. deli etti beni.. normalmiş.. herşey normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?