2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

ayyyyy ne çok bilyo senin kayınvaliden,Allah Allah yaaa herşeye bi yorumları var, herşeyde bi fikirleri var,sanki biz 18 yaşında hiç bişey bilmeden anne oluyoz,de sen ona unisex bunlar sen bilmezsin de tövbe tövbeeee

selam kızlar nasılsınız bakalım?
benim hiç keyfim yok bu aralar.valla günden güne kötüye mi gidiyorum ne?

bişey sorcamda gülmeyin sakın
bu açıklık olayını ultrasonla bakıncamı görüyorlar yoksa alttan muayenemi oluyor
ben ilk gebeliğimde hiç alt muayenesi olmadan sezeryan olmuştum.

kocam evdeyken güzel bi temizlik yapayım ben

hadin kaçıyom ben bugün doğurmayın

ayy bu kadın öldürecek beni yaa... her şeye bi yorumu var. her şeye her şeye.. baksanıza teknolojiyi bile ilerden takip ediyo

canım ben ilk kızıma alırken hatırlıyorum vardı öyle kız için ayrı erkek için ayrı bez bi markada
hangi marka olduğunu hatırlamıyorumda
kıza orta taraf,erkeğede ön taraf daha emici yapılmıştı

bişey sorcamda gülmeyin sakın
bu açıklık olayını ultrasonla bakıncamı görüyorlar yoksa alttan muayenemi oluyor
ben ilk gebeliğimde hiç alt muayenesi olmadan sezeryan olmuştum.

abooov sorma onu alttan iki parmakla açıo bakıo valla kendimi tacize uğramış gibi hissediom eşime diom kirlendim ben parmakladı karı beni kopuo ::

kız kelebek : allahım yarebbim o kayınvaliden ne bilio pempersi kız poempers 90 lards başladı zati yeni yeni kullanılmaya çıkmaya onun devrimi de yorum yapıo ne cinsiyetikuzum ya hastayım herşeyide biliyomuş görünenlere

ha o olabilir ama görüntüde bi fark sanmıorum emicilik faktörünün yeri değişiktir o başka dimi

oooooooooo o her şeyi bilir.. her şeye bi yorumu mutlaka vardır.. bebeğe de o bakacak üst katımda oturuyo kaçış yok napcaz bilmiyorm..

oooooooooo o her şeyi bilir.. her şeye bi yorumu mutlaka vardır.. bebeğe de o bakacak üst katımda oturuyo kaçış yok napcaz bilmiyorm..

nie çalışıomusun ki kuzum yaaa. yani tecrübe herzaman için iyidsir ama ben çocuğuma gelince valla kimseyi karıştırmayı istemiom aşırı kıskancımdır kocam ve çocuğum konusunda

kızlar korse alanınız var mı?Medikalllerde satılanlar daha toparlayıcı oluyomuş bişlginize,iç çamaşırı olan korseler daha çok biçimli göstermeye yarıyomuş,ben medikalden bakıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…