2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ahhh ah.. ben de her an her aşamada kendim olayım yanı başında bebişimin istiyorum ama çalışıyorummmmmm

anlıorum elbette hepimiz isteriz her anını yaşayalım ama hayat şartları mecburen olsun cnm bnm kuzunu sağlıklı sıhhatli bağışlasında önemli olan o napalım hepimizin başında ossun

kızlar korse alanınız var mı?Medikalllerde satılanlar daha toparlayıcı oluyomuş bişlginize,iç çamaşırı olan korseler daha çok biçimli göstermeye yarıyomuş,ben medikalden bakıcam bakalım

ah ah ne alacağımızı şaşırdık valla...

ya bende şu doğum işim nasıl olcak hiç bilmiorum valla sezeryan istemiorum kesinlikle acil vakalar hariç tabi normal istiorum doktorda çaktırmadan tansiyonun yükselirse sezeryana alırız dio tam tersi düşük bnmki gayet çok şükür. ama yok dicem gidişimde kesinliklen istemiorum dicem sezeryanı önümüzdeki hafta kontrolüm sonraki p.tesi gitcem sigortamız başlıo ozaman o yüzden bakalım o güne kadar doğum durumum olmazsa.

kızlar korse alanınız var mı?Medikalllerde satılanlar daha toparlayıcı oluyomuş bişlginize,iç çamaşırı olan korseler daha çok biçimli göstermeye yarıyomuş,ben medikalden bakıcam bakalım

ayy daha korse alınacak değil miii... offff :44: hiç bitmiyo yaa liste. bişi dicem normal doğumda da dikiş olabiliyo ya hani. o zaman giyilebiliyo mu korse?? bi zarar vermesin???

anlıorum elbette hepimiz isteriz her anını yaşayalım ama hayat şartları mecburen olsun cnm bnm kuzunu sağlıklı sıhhatli bağışlasında önemli olan o napalım hepimizin başında ossun

amin cnm tabii ki.. ben de o yönden düşünüp içimi rahatlatıyorum. bakıcı fln zor iş. güvenilmez herkese. ufak tefek bilmişliklere de dayanıcaz artıkın bi de öğretmenim en geç 3te evdeyim. yine çoğu zamanı birlikte geçircez inşallah oğluşumla. hayırlısıyla zamanında bi kucağımıza alaım da..

banada doktorum normal diyo devamlı ama bakalım hayırlısı..doğum konusu bendede muallakda bakalım ne olacak.

kızlar geçen gün doğum fln düşünürken aklıma ne geldi.
doğum gerçekleşti eve geldiniz.. yapacağınız ilk şey ne??
ben daha eve gelmeden hastaneye bi big king ekstra menü isticem yanında piliç nuggets
eve gelir gelmez de tartıya çıkarım heralde

siz ne yaparsınız?? hiç düşündünüz mü???

iyim tatlım sen nasılsın ya evet nişan gelmiş hayırlısı olsun herkes hakkında tatlım sende artık kritik zamanları atlatmıssın dogsa rahat rahat kuveze girmesine bil gerek kalmaz allah saglık versin

hiç düşünmedim cnm ne yaparım ama ilk tartılırım heralde...

ayyy öğretmeniim canım benim bende 2 sene sonra başlarım sanırım formasyonum başlıcaktı önümüzdeki sene dondurcam bi senelik diğer sene devam artıkın bikaç seneye büyütim de başlarım bende artıkın hayırlısı. ii miş 3 e kadar akşam 7 8 lere çalışanlara daha zor bu bakımdan ama sağlık olsun

banada doktorum normal diyo devamlı ama bakalım hayırlısı..doğum konusu bendede muallakda bakalım ne olacak.

anladım bende muammalardayım valla bu gidişimde 37.5 olcam bakalım neler olcak ne d,yecek

iyim tatlım sen nasılsın ya evet nişan gelmiş hayırlısı olsun herkes hakkında tatlım sende artık kritik zamanları atlatmıssın dogsa rahat rahat kuveze girmesine bil gerek kalmaz allah saglık versin

bende işte ağrılar sancılar hele o malum yerdeki bitirdi beni oturuyorum ya artık kucağıma oturuo karnım :) iyice indi o uyüzden birazda sanırım bakalım hayırlısı sağlıklısı diyelim. evet 36. haftayı da doldursam tamamen içim rahatlayacak artık gel gel demeye başlıcam doktorda geçen perşembe gitttiğimde 35 1 dim bi hafta daha tut sonra gelebilir ne zaman isterse demiş idi bakalım artık bu defada inat yapıp gelmezmiş diorum bazen ama karnım iice indikçe baskıalar arttıkça yok yok kandırmaz oğlum anasını diorum :)

bnde sanırım ilk olarak tartılırım :)

normal doğumda dikiş vajina tarafında olduğu için karına takılan korsenin zararı yok,arkadşaım normal doğum yapıp eve çıkınca korse takmaya başlamıştı,bayaa faydasını gördüm diyo.zaten o karın ve bel bölgesi için korse almış,bacaklara da giyilenler için bişi diyemicem.

:) demekki ben tek değilmişim ama olsun bak en azından hala çok şükür ağrımız sızımız yok :)

alttan iki parmağını birleştirip sokuyo,içerde açıyo parmakları..ama parmaktan parmağa fark edio sanırım
kuzenim doğum yaparken hemşire gelip gidip 5 cm diodu doktor bi geldi 7-8cm açıklık var yarım saate doğar dediydi

ama bana kimse selam bile vermedi

selaaammmm

ben ilk doğumumda gelir gelmez yatağa yatırmışlardı beni,sonra yemek hazırlayıp yatağıma getirdiler ama ne yediğimi sorma vallahi hatırlamıom..dkka başı telefon çalıyordu onla konuş bunla konuş,bir de banyo yapmıştım yemek yedikten sonra doktor eve gidince duş al sütün gelsin demişti...ben hastane de banyo yapmak istemedim zaten 5 saat sonra taburcu olmuştum

Son düzenleme:
bende eve gelince ilk tartılacağım. Ve hemen bir not hazırlayıp. Kaç kilo vermem gerektiğini kocaman bir şekilde her yere yapıştıracağım....

bende hemen sonra değil de 10 gün sonra tartılcam ödemler vs de atar o zaman vücudum sonra kalan ne kadar kilo vermeme gerektiğini belirler haftalık tartılırım .

ne güzel 5 saatte evdesin..benim doktorumda bebekler genelde gece doğar eğer normal olursa ben seni öğlene çıkarırım zaten dedi.keşke o kadar kolay olsa ne iyi olur

ben alıcam canım medikalcilerden unutmustum bak onu iyi hatırlattın
kesinlikle gelir gelmez tartılırım ve not ederim bi yere sonra rejime baslarım zaten : D sutumu etkılemeyecek sekılde

canım napıcan olucak artık bole agrılar inş gonlune gore olur tatlım hersey allah hayırlısı neyse onu versin

Ben de aldım karına takılan korseden. Diğerleri için korktum biraz tayt gibi olandan. İnşallah faydasını görürüm zararı olmas değil mi

Kızlar tartılmaktan bahsetmişinizde kaç kilo aldınız şu zamana kadar??

Ben hamilelğim süresinde de dayanamadım bir iki kez pizza menüsü yedim bir ikiden bir şey olmaz dedim.
Eve gelince de tabi ki ilk iş tartıya çıkmak olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…