2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
günaydın güzel anneler..
bebeğimin başı aşağıya dönmüş resmen şeyimin üstünde hissediyorum
bazen adım atamıyorum ya siz ne durumdasınız

günaydın güzel anneler..
Bebeğimin başı aşağıya dönmüş resmen şeyimin üstünde hissediyorum
Bazen adım atamıyorum ya siz ne durumdasınız

günaydın sanada :)
bizim ufaklıkta daha 32 de olmamıza rağmen 3-4 gündür hep aşağıda sanırım öyle durmayı çok sevdi

günaydın güzel anneler..
bebeğimin başı aşağıya dönmüş resmen şeyimin üstünde hissediyorum
bazen adım atamıyorum ya siz ne durumdasınız

banada bazen oluyor özellikle çok oturayım
kalkınca orda bi baskı hissediyorum
biraz yatınca geçiyo bu haftada bitsin rahatlıcam
o zaman

oh oh ne güzel tarih belli olmuş hayırlı olsun inşallah.bebeğin tahmimnen kaç kg doğacağını söylüyormu doktor?bunu çok merak ediyordum ben.mesela son bir ayda kaç kg alırmış söyledimi sana.bu arada hani temizlik konusunda bana yardımcı olmuştun ya hatırladınmı?aradım önümüzdeki hafta içi gelecek.tekrar teşekkür ederim.

Arkadaslar ekte resmini goreceginiz Chicco KeyFit 30 Travel System (Chicco Cortina KeyFit 30 Travel System olarak da geciyor) kullananiniz ya da en azindan fiyatini bilen var mi? e-bebek gibi bircok siteye baktim ama bu modeli internette bulamadim. Turkiyede bu urunu goren ve fiyatini bilen varsa, bilgi verirse cok mutlu olurum.

Eki Görüntüle 364591

Saol canım. Bizim doktor söyledi tahmini doğum kilosunu ama şöyle bir sıkıntı var ki bizim doktor normalde kiloyu doğru söylemiyor :) Yani hep az söylüyor kafasından hesap yapıyor çünkü ultrasonu göstermiyor kiloyu. O da sanırım yanlış hesaplıyor. Geçen ay sırf bu kilo işi içime sinmedi diye başka doktora gittim ve tahmin ettiğim gibi baya fark çıktı. İçim rahat artık 3200 gibi doğar dediğine göre ve hep az hesapladığına göre 3500 gr falan olur diyorum bizimki :) Son 1 ayda 700 gr almış bizimki.
Hatırladım canım inşallah memnun kalırsın. Hangi gün gelecek sana ? Belki önümüzdeki hafta ben de alabilirim.

ne kadar sessiz topik

Evet bugün herkes gezmelerde heralde havalar da güzelleşti. Biz de çıkacağız biraz hava alalım.

biz çıkamıyoruz malesef evdeyiz bizim yerimizede hava alın
selam kızlarrrrr
nabersiniz?

iyiyiz canım sen nasılsın?
bebeşin nasıl ?

günaydın kızlar,gece uyku tutmamaso sorunu bende de var,sabaha karşı tam uyku moduna geçip 11 e kadar uyuyorum ama sorsan toplamda 5-6 saat anca uyumuşumdur,saat başı wc ye gidiyorum,yatar pozisyonda midem yanıyo,onları halledene kadar saat zaten sabahın 5 i falan oluyo,sanırım mide de boşaldığı çin yanma da geçiyo,derin uykuya dalıyorum sonra,o yüzden gündüzleri de uyku sersemi geziniyorum evde,bir de 1 saatten fazla yürürsem bacaklarım ağrıyo,ama zaten penguen gibi yürüyoz 25 dkl ık mesafe zaten 1 saate çıkıyo bu adımlarla,perşembe çok yürümüşüm gece uyutmadı bacak ağrısı valla sırf o yüzden bugün dışarı çıkmadım,çarşıya çıkınbca da 30 dk eve gelinmiyo ki

iyiyiz napalım
yalnız cumartesi geçirmeye çalışıyoruz

benimde herifim mesaide bugün..
bende şu peluşları silkelesem
evi süpürsem,silsem,toz alsam,tualeti banyoyu yıkasam
nevresimleri değişsem
bide saçımı düzleştirip süslensem
başka bişi istemiom walla

benmde baya bi sertleşiyo ağa kalkıncada sancı oluyor

aynen bizde öylee geçmiyo zaman

benimki sertleşmiyo mavilimm ya sabahtan beri değil geceden de vardı aslında gazmıdır nedir,her tarafı sert nefes alamıyormmm

yaa kızlar aklıma takılan bişi var biz şimdi doktorumla spinal sezeryan olmasına karar verdik yani belden aşağısı uyuşacak 1 saat kadar görecem ama son 1 aydır sırtüstü uzun süre yatamıyorum ultrasonda bakılırken bile kontrol için başım dönüyo hemen gözlerim kararıyo midem bulanıyo e şimdi bi saat öyle nası durcam doktor genel anestezi yapmam diyo acil olmadan napcam ben

Allahtan daha bişey istememişşin yefrum :))))
kız ben temizlik falan yapamıyorum maaşallah sana hee....

o dediklerini yaparsan akşama kalmaz doğurursun valla
sadece en sondakini yapabilirsin

acaba fazla mı yedin birşeyleri gazsa evde 1-2 tur at çıkar

uyuşturunca anlıcazmı ki
bende duramıyorum dr usg bakarken zor dayanıyorum
nst de ise sola yatıyorum

hıhh..sanki eskiden spinal vardı,zamane doktorlarıda iice işin kolayına kaçıyolar artıkın

Allahtan daha bişey istememişşin yefrum :))))
kız ben temizlik falan yapamıyorum maaşallah sana hee....

iş başa düşünce seve seve yapıyosun işte zeynocum..
bugün k.pederim önümüzdeki hafta sonu bi operasyon yapalım senin eve dedi,çocuk gibi sevindim walla
Allah başka hallere düşürüpte ele muhtaç bırakmasın

peluşları silkeleyip nevresimleri hallettim şekerim,şimdide süpürgeyi açıcam...hemde sizle çene çalıyom burda
idmanlıyım ben,her hafta yapıyom bunları..önceden 2 günde bir yapardım ahh ah,can sıkıntısı işte
yemedim fazla ama turda atıyom yinede karnım taşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…