2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

aynen valla,çarşıya çıkmak keyiften çok işkence gibi oldu resmen,evde bile biraz fazla gezinip bişiler yapayım hemen nefesim kesiliyo,dizlerimin bağı çözülüyo resmen

anaaaaammmmmmmm benim çizelgedeki oğlan dönmüş

o biraz ağırdan mı almış ne
ama çok sevimli olmuş dönüne

hayırlı haberlerle gel canm..
rabbm yardımcın olsun..

Kısmet olursa normal istiyorum. Sen nasıl istiyorsun .Güven hastanesi normal doğum ücreti ne kadar.Doktorun nasıl.

Benim doktorum dışarıdan. Muayenehanesi var Güven'de de doğum yaptırıyor. Benim sezaryen olacak doktor hariç 3400 TL. Normal doğum ücreti doktor hariç 2800 TL olması lazım ama Güven'de doktora ne ödeniyor bilmiyorum. Malesef artık SGK geçmiyor Güven'de tamamen özel oldu.

Aranızda normal doğum isteyen var mı, ben istiyorum ama tabi biraz korkuyorum doğumun ne zaman nerede başlayacağı konusu, sancı filan...

ben istiyorum,şu anda da bi aksilik olmazsa doktorum da normal doğuma bi engel görünmüyo diyo,yüzyıllardır kadınlar böyle doğurduğuna göre (zorunluluk hariç) olması gereken bu bence,zaten son dk da sezaryenlik bi durum olursa hastanede müdahale ederler,son dk ya kadar nst bağlı oluyo,bebeği de takip ediyolar zaten,inşallah normal doğum yaparım

arkadaşlar bebeği erkek olanlar yeni doğan sünneti konusunda neler düşünüyorsunuz bir fikriniz var mı?

eşimle sıcak bakıyoruz bu konuya,doktorlar da çok öneriyorlar,ama hemen doğar doğmaz değil de 2 aylıkken falan yaptıralım diyoruz,doktor falan araştırmak lazımö,bir de 40 günlük erkek bebeği olan arkadaşlar var,onlar yaptırmayı düşünüyolar,bi görelşm,doktordan memnun kalırlarsa biz de aynı yere yaptırırız diyoruz.Bebeklerde ağrı eşiği düşük olduğundan ve idrarları steril olduğundan yara daha çabuk iyileşiyormuş,bir de hatırlamadıkları için kolay oluytomuş,emdikleri iiçn anne sütü ağrı kesici görevi de görüyomuş,ağrı kesiciye gerek kalmıyomuş sünnetten sonra

Anladım canım.Buradaki doktorum sezeryan istemiyorsan özel tavsiye etmem dedi. Bende araştırdım biraz zekai tahirden genelde memnunlar kalabalığı saymazsak tabi :) hayırlı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza alsaydık.

ya kızlar böyle her şeyi takmayın,hamilelerin yarısında varsa o zaman 2 kişiden birinin hasta olması gerekir,ben daha çevremde doğum yapan kimsede böyle bişi görmedim,hatta doğum esnasında bebek vajinadaki bakterilerle ilk tanıştığında bağışıklık sistemi güçleniyo diye yazıyo çoğu yerde,bunun da sezaryene üstünlüğü olduğunu söylüyo doktorlar,eğer hiç bir şikayetiniz yoksa , doğal akışına bırakın,insanlar hala köylerde evde doğuruyo,tarlada doğuruyo bazı yerlerde,stres yapmayın

canım stres yapmak veya kafaya takmak değil
doğum çizelgenin altında yazınca merak ettim
dolayısıyla bakıncada bu yazıyı gördüm okudum
ve paylaştım

2.5 aylık mı?en erken o zaman mı yapılabiliyormuş acaba?lokal anestezi mi yapıyorlar?bir de çişini falan yapınca canı yandı mı bebeğinin.hani bez falan geliyor ya zor olur gibi düşünmüştüm.

çocuk doktorunun dediğine göre bebeğin altı bezli ve idrarı steril olduğundan yarayı pişirdiği için çabuk iyileşirmiş,yalnız emeklemeye ya da sağa sola dönmeye başlamadan yaptırmak gerekliymöiş,hareket edince beze sürtermiş yarası,ama çok küçükken anlamadığı için,elini de yaraya götüremedğinden daha çabuk iyileşirmiş

canım stres yapmak veya kafaya takmak değil
doğum çizelgenin altında yazınca merak ettim
dolayısıyla bakıncada bu yazıyı gördüm okudum
ve paylaştım

anladım canım,insan okuyunca bi sürü şeyi didikleyesi geliyo da ondan dedim,çok bilmek mi iyi bizim gibi yoksa annelerimizin dönemi mi iyiydi emin olamıyorum bazen

Son düzenleme:

canım kontrol panelinden,profili düzenle kısmına girdiğinde,bebeğinizin tahmini doğum tarihi die bi seçenek var oraya bdt'ni yazarsan seninde olurbende sana kolay doğumlar diliyorum

kızlar doğumdan sonra da burdan mı devam edicez deneyim paylaşmaya?yeni bi topiğe mi geçicez?malum bebişi büyütürken de ,yalnız olmadığımızı bilmek ,aynı şeyleri yaşadığımızı ya da neler yaşadığıımız paylaşmak bize iyi gelcektir

kızlar merhaba, herkes iyidir inşAllah..kızlar size bişey sormak istiyorum, mutlaka içinizde Ankda oturan vardır..Bende doğumumu Ankda yapacağım naip olursa, benim bebeğim tüp bebek ve Ank ünv tıp fakültesinde oldu, doğumuda orda düşünüyorum ama naasıldır bilmiyorum içinizde bilgi verebilecek olan var mı bu konuda? zekai tahir nasıldır orayıda bilmiyorum, ben birde normal doğum istiyorum, tüp bebekte genelde riske atmayalım diyorlar ama herşey normalse neden sezeryan olayım değil mi?

canım merhaba, bende haftaya uçakla Ankya geleceğim inşAllah, canım zekai tahir hakkında bilgilerini paylaşabilirmisin? nasılmış? bende ya orda ya da Ank tıda yapmayı düşünüyorum karar veremedim..bende normal doğum istiyorum..Ankda yaşamadığım için hastaneleri tam bilmiyorum, ailem ankda yaşıyor, birde tüp bebeğim ank tıpda yapıldı..

Allah yardımcın olsun...Yavrunu sağlıkla kucağına alırsın inşallah...
Arkadaşlar bugüne kadar hiçbir bebe taşıyıcısı hoşuma gitmemişti ama bu içime sindi...bi bakar mısınız...
Premaxx Bebek Taşıyıcısı Premaxx Bebek Taşıyıcısı Sanal Bebek Mağazası

Allah yardımcın olsun canım, bi avazda bebişini kucağına almayı nasip etsin inş... hayırlı haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…