2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
ayy sen en iyisi sezeryana gir o zamn cnm. çnkü özele gitmişsin hep doktorun bu zamna kadr seni hep takip etmiş bilir neyn ne olduğunu. ama ynede sen bilrsn. :/ zor bi durum yaaa..

haklısın canım, o zaman başka tabi... mide yanması beni de çok kötü ediyor bana da dondurma daha masum geliyo ilaç yerine :) inşallah geçer tez zamanda...

işalla. yarnda doktora gtcem bakalm. özele gdiyosum hep 2 haftadn beri devlete gidiyorum. normal yapabilrsin demişti doktor madem normal yapcam devlette yapıyım dedm. bna bdaha randevu vermedi doktor devletteki randevu verene kadr sen doğurrsun dedi. tık yok. bizim oğlan yernden memnun heralde :)

erkekler geç gelir diyolar, doğru galiba... bizimki de bekliyo daha, hiç gelmeye niyeti yok gibi...

allah yardımcın olsun canım direk niye sezeryana almıyolar ki

ayy sen en iyisi sezeryana gir o zamn cnm. çnkü özele gitmişsin hep doktorun bu zamna kadr seni hep takip etmiş bilir neyn ne olduğunu. ama ynede sen bilrsn. :/ zor bi durum yaaa..

evet haklıısn canım.ne biliyem zor bir durum.artık yarın yada birkaçgün sonra haberlerimi alırsınız inşalah burdan:))

allah yardımcın olsun canım direk niye sezeryana almıyolar ki

ya nerdesin sen canım( buraYA gridiğimde gözlerim hep seni ve kkbasyansuyu arıyor:)) allah razı olsun.kafam çok karışık ama sabaha belli olacak inşallah.yarına kadar bişey olmazsa tabi.sen nasılsın.senn ne zaman doğum?

Allahtan gitmemişim malatyaya burda markette bile gezemedim şimdi belim kopuyo sanki çokta lazımlı bişey yoktu alacagım

canım benim sezeryan günü olarak 20 sini söyledi bana erken gibi geliyo önce 23 demişti şimdi tatil 20 sinde alalım dedi bende birazdaha dursun diyorum ama kısmet sende kendini riske atma canım doktorunu dinle eger sezeryan diyosa zorlama ben ilkinde zorla normal istedim sonunda gene sezeryan oldum

sen anadolu hastanesinde oacaksın demi.bende damlada olacam inşallah.hayırlısı zetan bebeğin hareketleride çok çok az.bugün nstye girdim.sancıda çıktı bebeğin kalp atışları normaldi.140 160 arsaıydı.ama açılma varmı yokmu bilmiyorum ne ben sordum nede doktor söledi.

selaM KIZLARR..
ben yolun daha çok başındayım.
RABBİm sizleri bir avazda kurtarsın inşallah..
sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız umarım..
benim size sorum olacak şuan 4+4 üz.
kese ve kalp atışları için doktora ne zaman gitmeliyim ?

Hadi bakalım Bizzimde 10 nisan salı günü sabah olucak.Ankaradasın sanırım nerde doğum yapıcaksın ve neden epidural olmuyosun?Ben ilk kızımda genel oldum ve çok şişmişti dudaklarım falan bi de ne bilim böle doğumca sesini duymak falan daha heyecanlı olur die düşünüorum.Allah yardımcn olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…