2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181

aynen canm normal bekleyenleer kaldi cok olmasakta.son gunler stresli geciyo yaaa.ne olup biticek insan hep dusunup duruyo..ama sonunda meleklerimizi kucagimiza alicaz.rabbim hayirlisiyla almayi nasip eylesin

Son düzenleme:
sanırım Petunya arkadaşdı hatırladığım kadarıyla 2 cmlik açılma ile 3 hafta gibi bir süre beklemişti :) umarım biz o kadar beklemeyiz..

kızlar kolay doğum için dua olarak bişiler okuyormusunuz?

canim benimde bildigim birkac sey var.bende daha yapmadm yapiam ins:)yedi tane pirince ayri ayri yasin okuyup yutuyomussun.bide 15 fetih okunuyor.cok faydasi oluyomus.rahatlatiyomus.
dogum basladiginda acilma olmasi icinde insikak suresi okunuyor.zaten anlami acilma yarilma.bu sure acilmayi sagliyormus.biri okusun mesela senin icin arkadasin vs.

merhaba bayanlar aklım cok karısık bana yardım edin dün hastanedeydim doktorum bana acılman var 1 2 cm salı gününüe kadar 1 cm bile acılman olursa seni doguma alırım dedi bebek gelişkin 40 haftalık ultrasona göre dedi erken gibi geldi bana epidural normal olcakmıs sanırım salı sabahı esyalarını al gel dedi ölecem heyecandan :2:

09.04. pazartesi saat02 kızım dünyaya geldi 40 haftada olmama rağmen doğum için hiç bir belirtim yoktu kızım kilo almaya devam ediyordu ve çatım dardı çarşamba gününe sezaryan günü verildi tam eve geldim doğum sancılarım başladı çok sevindim normal doğurabilcem diye hemen hastaneye gittim 2cm açılma vardı ağrılar çoğaldı 3cm geçti açılmalar ama riske atamadım bebeğimi sezaryana alındım ikisini birden yaşadım 2 doğumda gerçekten zor oluyormuş ama kızım yanımda ve sağlıklı ya daha ne isteğim 3600 51cm kızım cemre :)))

canim hayirlisi olsun hakkinda.bende normal dogumu bekleyenlerdenim.ins saglicakla kucagimiza aliriz bebisleri.hayirli dogumlar...

allah anali babali buyutsun.hayrli olsun.darisi basimiza

Günaydın kızlar. Biz Ada'yı almaya gidiyoruz.

hayırlı haberlerle gel cnm :)

Canım bence Dr bir bildiği vardır. Hayırlısı olsun. Epidural normal doğumu çoğu bayan tavsiye ediyor. Memnun kalmışlar hep.

maşallah subhanallah. Ne güzel cnm Allah bağışlasın darısı başımıza.

Canım hayırlısı istemek lazım diye boşuna demiyolar. Ne güzel kavuimuşsun oğluşuna darısı başımıza :)

Selam cnm bende de rahatsızlık tarzı bişiler oluyor. Pelvis kemikleri çok acıyo bazen.
Bazen belim bazende adet sancısı gibi oluyor ama geçiyor 1 haftadır böyleyiz. 40 ı geçtik artık.
Dr. Max 20 nisan a kadar beklicez gelmezse 20 Nisan 8 30 da suni sancı vericek hayırlısı olur inşallah hepimiz için..

sende 42 yi bekleyeceksin o zaman bende dra söyledim gelmezse 42 ye kadar bekleriz dimi dedim bekleriz bekleriz dedi
hayırlısı olsun da nasıl olursa artık
herkes doğumunu yaptı çekildi kenara biz daha beklemedeyiz sağlık olsun da bekleriz :)
komuş doğum yapmıştı bebek 20 günü geçti hep ağlıyor eşim geçen gün onu görünce hiç acelemiz yok bekleriz dedi
dedim insanın kendi çocuğu olunca katlanır ama başkasının olunca zor oluyor merak etme alışırsın her ne kadar zor olsada hem o ağlıyor hep diye bizimkide ağlayacak diye bişi yok
belki bizim kızımız uslu olur bellimi olur :)
ama anladımki epey korkmuş

hayirlisi ins suni sanciya gerek kalmadan gelir meleklerimiz kendileri.benm daha 40 haftam dolmadi.stresli bir durum ya normal dogumu beklemek...
her tuvalete girdigimde camasirimi kontrol ediyorm acaba nisan vs geldimi diye.pufff.karnimda daha inmemis.cikip yurucem hergun.bide arkadas merdiven in cik faydasi oluyo dedi.

ben bi kat çıkınca nefesim kesiliyo ama yürümek istiyorum ama tek başınada olmuyo bide eve çıkarken hafif yokuş var ee havada burda kapalı birisi olsada eşlik etse diyorum ama herkesin işi oluyoo
karnına bakma diyolar o bi anda iniveriyormuş ve ona bakarsan benim indi ama hala icraat yok :)

canm sende normal dogumu bekliyosn anlasilan.bari bizler normal dogurabilsek topigin cogunlugu sezeryan oldu
hayirlisi genede.........

ayy canim keske eslik edebilsek birbirimize iki hamile yururdukbende yalniz yuruyorm.daha oyle duzenli cikmadimda.ama bu son hafta hergun cikicam mutlaka.
demek karnin bi anda iniveriyo ha.cok kafaya taktim ben onu.arkadaslarda inmemis vs. deyince:44::44:

Son düzenleme:

Bende bol bol hareket ediyorum kaç gündür çarşı pazar geziyorum evde de bol bol hareket ediyorum.

Amin cnm inşallah hayırllısı ne ise o olsun.

evet cnm işte bizim o sınıra 6 gün var :) Beklicez bol bol dua ediyorum ama sonuçta hayırlısını istiyoruz hepimiz rabbimden vardır yazdığı bişi.

Bu arada kiminle konuşsam sezeryan yaptırma deyip duruyor. Çok meraklıyım sanki kestirmeye. Ama ne yapabilirim gelmezse ve suni sancı ilerlemezse mecbur olucak.
hayırlısı

herkes ay normalmi deyip korkutsada kısmetse niyetim normalde :)
iki hamilenin yürümeside komik oluyo hakkaten ama evet yürürdük
ben geçen hafta çalışıyorken diyodumki izne çıkınca hergün yürüyecem ve hurma yiyecem yaptımmı hayırrrrrrrr çok tembelim çookkkk
bence karnını hiç düşünme dediğim gibi benimde bu hafta indi ama ona aldanma benim bi anda inivermişti demişti arkadaş

tabi cnm mecbur kalırsan ne yapıcaksın yok normal deyip inat edicek halin yok
bence hiç düşünme o kısımları hakkımızda ne hayırlıysa kaderde ne varsa bebişler nsıl doğacaksa gelecekler ben nedense hiç düşünmüyorum kafam nedense çok rahat
ya bendemi sorun bilmiyorum ama sanki doğumu bi başkası yapacakmış gibi çok rahatım sadece ne zman olacak diye merak var o kadar :44::44:

tobe tobe.insan asil sezeryandan korkmali.ameliyat sonucta.millette bi tuhaf yani.ne guzel stres yapmaman rahat olman.ben hele dunku kontrolden sora dahada strese girdm.hayirlisi bakalim

saol canım, Allah razı olsun.. bende okuyayım..
aynen canm normal bekleyenleer kaldi cok olmasakta.son gunler stresli geciyo yaaa.ne olup biticek insan hep dusunup duruyo..ama sonunda meleklerimizi kucagimiza alicaz.rabbim hayirlisiyla almayi nasip eylesin
Amin bitanem ama geçmiyor valla günler, bazen sancım oluyor aha geliyor diyorum ama kesiliyor :)))

herkese merhaba arkadaşlar..doğumda ne olacağı belli olmuyor demekki, normal diye gidip sezeryana da girebiliyor insan Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…