2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html

ANKETE KATILIN KIZLAR .YALNIZ KATILMADAN ÖNCE
*bpa içermeyen
*bilindik marka olmasına rağmen üretim yeri çin-prc-uzakdoğu olmadığına emin olduğunuz
*bebeğinize uygun gördüğünüz ve çevreden olumlu şeyler duyduğunuz biberon hangisi?

Bakalım annelerin tercihi ne?fikir birliğine varalım bebeğimize layık olan ürünü alalım

kızlar bi şey soracağım
ben sezeryanla doğum yaptım annem evde küçük torunu oldugu için
kayınvalidem küçük çocukları oldugu için gelemediler
ilk birkaç gün yardımla yattım kalktım bebeğimi kucagıma verdiler ben alamıyordum
ananem geldi sağolsun yardımcı oldu öellikle gece uyumadıgında gazını çıkarma konusunda
onun dışında hareket etmem gerek diye kendimi zorlamadan yemeği de yaptım kahvaltıyı da hazırladım
ananemin bana en büyük yardımı gece emzirip gazını çıkaramayıp bitkin düştüğümde görevi devralıp bana sen uyu demesiydi
bugün 8. gün ananem yarın gidecek
ne dersiniz kızlar başedebilir miyim bebeğime tek başıma bakabilir miyim
bi de anneme göre lohusa yalnız kalmamalı
eşim 8 de gidip 5te geliyor

Canım yapıcak bişi yok.
Sağlık durumun iyi ise sıkıntı olacağını sanmıyorum ben açıkçası. Eskiden bakımsızlıktan cahillikten hamilelikte kadınlar çok yıpranıyordu. Hasta oluyorlardı. Bence onun için yalnız bırakılmazdı.
Şimdi 4 koldan kontrol ediliyoruz. Telefonlar herşey mecvut ihtiyacın olursa.

Bak forumdaki yeni annelerin hepsi bir an önce yalnız bebeğiyle baş başa kalmak için deli oluyo. Öyle düşün ki; Mecbur kalıcan canım öğrenicen. Hepimizin için geçerli aynı şey.
Mecbur bize kalıcak bir gün :) Rabbim yardım eder inşallah başarı ile bakarsın bebeğine herkesten güzel hemde...

kızlar slm çatı kontrolü kaçıncı haftada yapılıyor önümüzdeki hafta kontrolüm var 34. haftada oluyorum sonrada 36. haftada çağırdı hangisinde yapar?

Selam kızlar bugün kontrolden geliyorum, ultrasonda her şey yolunda görünüyordu, nst pek güzel çıkmadı kalp atışları zayıf göründü, doktor tekrar istedi, önce çikolata meyve suyu filan yedim sonraki nst biraz daha iyiydi ama çok da endişelendim. Normalde normal doğum yapabilecek gibi görünüyorum, kilomuz, çatı durumu uygun herşey yolunda fakat kalp atışları niye böyle çıktı, belki de biraz acıkmıştım, salı günü kontrolüm var iyice karnımı doyurup gidecem, Allah hepimizin bebeğini korusun. Aranızda normal doğum bekleyen var mı

kızlar slm çatı kontrolü kaçıncı haftada yapılıyor önümüzdeki hafta kontrolüm var 34. haftada oluyorum sonrada 36. haftada çağırdı hangisinde yapar?

Canım ben 38 'de oldum.

Canım ben bekliyorum normal doğum. NST lerimiz iyi çıktı bizim çok şükür ama zamanımız geçiyor. 40 + 1 olduk bugün.
Salı günü yine su ve NST kontrolu var.
Bizimde herşey uygun normal doğum için.

Artık sadece dua ediyorum. yapabilecek bişimiz yok.
Hayırlısı olsun. Sen hareketlerini sürekli kontrol eder dur ama.
Öyle bir şüphe varsa için rahatlar.

Benim 40. haftayı sata göre 10 gün sonra dolduracam, inşallah normal doğum yapabilirim. Bekle canım, bazı bebekler 42 de bile doğabiliyormuş, yeterki suyu normal olsun, kalp atışları düzenli olsun, hakkınızda hayırlısı olsun.

hepinize selaaaam :)
doktorumuzla son görüşmede tarihimiz belli oldu. 19 nisanda minik oğlumuz geliyor. çok heyecanlıyız ben de eşim de. şimdiden uyuyamamaya başladım. haftalar önceden herşeyini yıkayıp ütüledim, hazır bir şekilde bekliyoruz.
hepinize kolay ve mutlu doğumlar, sağlıklı evlatlar diliyorum. heyecan dorukta resmen :)

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis...ngi-emzigi-aldiniz-almayi-dusunuyorsunuz.html
ankete katılın annecikler.fikirlerinize ihtiyacımız var.
Rumuz :Ağustos Annesi

http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/520276-kaliteli-biberon.html
BEBİŞLERİMİZ İÇİN ANKETE KATILALIM KIZLAR .YALNIZ KATILMADAN ÖNCE
*bpa içermeyen
*bilindik marka olmasına rağmen üretim yeri çin-prc-uzakdoğu olmadığına emin olduğunuz
*bebeğinize uygun gördüğünüz ve çevreden olumlu şeyler duyduğunuz biberon hangisi?

Bakalım annelerin tercihi ne?fikir birliğine varalım bebeğimize layık olan ürünü alalım

doğum yapan arkadaşlar bebeği sarılık olan oldu mu aranızda ?

canım bende normal doğumu bekliyorum, çarşamba günkü kontrolümde benimde bebeğimin kalp atışları çok fazla çıktı ve tekrar bişişler yeyip bağlanmamı söylediler, sonra çok şükür 140-160 arasına indi..Öncekinde ise hep 160-180 arasında çıkmıştı bende çok korkmuştum..şimdi hep hareketlerini kontrol ediyorum..hayırlısı ile hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah..Rabbim korktuklarımızla sınamasın bizi..

40 haftam dolunca Perşembe günü dr. a gittim Nst'ye aldı, bebeğin kalp atışını zor buldular, arada da kaybettiler silik silik çıktı, dr. bir daha istedi o da olmayınca doğumhaneye gönderdi değerlendirmeleri için, orda vitamin serumu verdiler, açtım çünkü. Sonra Nst'ye bağladılar 2 kişi uğraş uğraş bulamıyorlar, dopler cihazıyla bakıyorlar takır takır kalbi atıyor diyorlar, Nst ile bulamıyorlar, neyse en sonunda buldular, bebeğin pozisyonundan ötürü zor bulduklarını söylediler. Allaha şükür güzel çıktı, eğer kötü çıksaydı yatıracaklardı ben de çok korkmuştum çünkü ilk doğum suni sancıyla oldu 4 cm. açılmayla gittiğim halde 7 saat suni sancı çektim ve çok zordu, bu kendi sancımla olsun istedim. Henüz 1-2 cm. açılmam varmış, 1 hafta daha süre verdiler. Cuma gecesinden beri karnımın altından sancılarım geliyor, nişanım da geldi, sancıların bele yayılmasını bekliyorum, ilk doğumda yalancı sancı falan olmamıştı, her an doğuracam derken bekliyorum bakalım süresi zamanı belli olmayan karın sancılarım var, suyum da gelmedi, günüm geçtiği için de endişeleniyorum haliyle bebeğim için, erkenden hastaneye gidip suni sancı yemek de istemiyorum, bekleyecem bakalım inş. hayırlısıyla bir an önce kızıma kavuşurum.

Canım hayırlısı olsun inşallah. Sağlıkla sıhhatla kavuşursun bebeğine. Benimde 40 doldu ama hiç belirtim yok.
Son 1 haftam

canm epidural düşünmüomusun suni verslerde az agrın sancın olur??

Hu huuuuu gunayyddiiiinnnnnn!!!

40. Haftamizdayiz bizde hala tik yok.. Hadi Gel bebegim sıkılmadınmi icerde??

Haa bu arada bi kacgundur kimse cok takilmiyor buraya ahseni goreniniz duyaniniz oldumu?? Telden giriyorum gecmisi okuyamadim.. Dogum yaptimi??

hayırlısı ile kavuşursun inşallah kızına
bu arada ilk aylar forumdaydın sonra kayboldun nerelerdeysın??:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…