kızlar bugün oğluşumu sünnet yaptrıdık,sorunsuz geçti şükür,şimdi uyuyoyarından itibaren iyileşmeye başlarmış,ilk idraını yaparken canı yanabilirmiş,henüz ağlamadı bakalım gece nasıl geçicek,Calpol ver 5 saatte bir dedi bir de gece yatarken yarım fitil ver dedi,inşallah şu 2 günü sorunsuz atlatırız,erkek oldu oğluşum kızlar bugün
Burki Ay ay erkekte olmuşşş maşallahhh..Hiç korkma canm çok sorunsuz oluyomuş görümcemin oğluda m,nicikken yapıldı ağzısı olmadı pek inş.oğluşununda olmaz...
Akkh ulan akkhhh bir oğğlum oluupta sünnetini kestiremediiimmm Ankaralı Namığn türküsü geldi aklıma...:))
Şaka bi yana Erkek çocuk delisiydim ama Allahıma şükürler olsun 2 kızım oldu...
Ankarada müthiş bi yağmur var kıslarr içim sıkıldı hava çok kasvetlii
kızlar bugün oğluşumu sünnet yaptrıdık,sorunsuz geçti şükür,şimdi uyuyoyarından itibaren iyileşmeye başlarmış,ilk idraını yaparken canı yanabilirmiş,henüz ağlamadı bakalım gece nasıl geçicek,Calpol ver 5 saatte bir dedi bir de gece yatarken yarım fitil ver dedi,inşallah şu 2 günü sorunsuz atlatırız,erkek oldu oğluşum kızlar bugün
kızlar benim kızım meme emerken çok hava yutuyo sanki memeyle dögüşüyo ne yapacagımı şaşırıyorum bide bogazına kaçıyo bogulur gibi oluyo elim ayagıma dolaşıyo sonrada halsiz düşüyo ememiyo
kızlar benim kızım meme emerken çok hava yutuyo sanki memeyle dögüşüyo ne yapacagımı şaşırıyorum bide bogazına kaçıyo bogulur gibi oluyo elim ayagıma dolaşıyo sonrada halsiz düşüyo ememiyo
nasılsın ya görüşemedik uzun zamandır.aynı dertten bizde muzdaribiz.çok kötü oluyor insan yabiz 37 günlük olduk siz?ağlama krizlerine giriyor bazen zor susturuyoruz.şekerli su veriyorum arada bir günde 1 2 çay kaşığı filan...işe yarıyor ama gerçi vermeyin dio doktorlar eskilerde verin diyor.arada kaldım.senn ki nasıl?boy kilo filan.benimki pek kilo alamıyo sadece doğduğundan bu yana 1 kilo aldı.boyuda 7 cm uzadı. ama annelik işte kilo alsın diye çok üzülüyorum.
Benim kızım emzik istemiyor midesini bulandırip pıt atïyor hemen. Wee ve chicco nun damakli slikon emziklerini denedim ikisinide istemedi. Meme disinda biberon emzik kasikla herhangi birsey istemiyor ama ellerini şapur şupur emmeyi seviyorBebeklerinize emzik veriyormusunuz
Veriyorsunuz hangi marka kullanıyorsunuz
Benim kızım ilkten sadece wee aldı sonra bebedor
veriyorum chicco nun ağır geliyor tutamıyor ağzında
cildi çok hassas komple silikon olanı emsin istiyorum
ama almıyor onu
doktor bize damaklı ve silikon olsun olsun dedi
kauçuk önermedi
Benim kızım emzik istemiyor midesini bulandırip pıt atïyor hemen. Wee ve chicco nun damakli slikon emziklerini denedim ikisinide istemedi. Meme disinda biberon emzik kasikla herhangi birsey istemiyor ama ellerini şapur şupur emmeyi seviyor
Benim kızım emzik istemiyor midesini bulandırip pıt atïyor hemen. Wee ve chicco nun damakli slikon emziklerini denedim ikisinide istemedi. Meme disinda biberon emzik kasikla herhangi birsey istemiyor ama ellerini şapur şupur emmeyi seviyor
Arkadaşlar bebişlerinde pamukçuk problemi yaşayan varmi varsa ne yaptınız.?
Bebeklerinize emzik veriyormusunuz
Veriyorsunuz hangi marka kullanıyorsunuz
Benim kızım ilkten sadece wee aldı sonra bebedor
veriyorum chicco nun ağır geliyor tutamıyor ağzında
cildi çok hassas komple silikon olanı emsin istiyorum
ama almıyor onu
doktor bize damaklı ve silikon olsun olsun dedi
kauçuk önermedi
Arkadaşlar bebişlerinde pamukçuk problemi yaşayan varmi varsa ne yaptınız.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?