valla hergün girmeye calışıyorum ama bebek aglayınca çıkmak zorunda kalıyoruz bide bende 2 çocuk ollunca artık girmek çok zorlaştı öbürünü okula gönder evi toparla yemek bide üstüne bebek anla artık ne kadar zor buraya takılmak
Günaydın güzel anneler sonunda dün işitme testini yaptırdık çok şükür bi sorun çıkmadışimdi aşılar başlıyıcak çok üzülüyorum iğne olurken kızım sarılıgı yogun geçti sürekli kan filan aldılar hala ellerinde izleri duruyo minişimin ilk 1 aylık olunça aşı olacak degilmi kızlar
Kızın sarılık mı olmuştu?Geçmiş olsun canım.Bizim sarılık değerimiz 8 di.Ama bizden hiç kan almadılar,bir aletle göğsüne dokunup ölçmüşlerdi,İyi ki kan almamışlar,insan çok üzülüyor ya.Canım senin iki çocuk olunca biraz zor tabi..Büyük kızın umarım alışmıştır kardeşine.Ben tek çocukla ancak çeviriyorum evi üstelik oğlumda oldukça akıllı.
kızlar kilolar ne alemde ben 16 kilo almıştım 9 gitti 7 si halen duruyo göbişte azda olsa var halen kıyafetlerime sıgmıyorum aşortmanlarla idare ediyorum öbür kızımdada 4 5 ay sonra gitmişti ama onda 9 kilo almıştım bunda 16 şu anda 64 oldum 57 ile başlamıştım bakalım ne zaman gidecek kilolar ama iştahım çok acılmış yemesem hemen sütüm azalıyo artık ne yapalım kızıma feda olsuncanım acayip çikolata tatlı cekiyo sizde durumlar nasıl
Canım ben 62 ile hamile kaldım,82 ile doğurdum.71 e inmiştim ama sabitlemiştim kiloyu veremiyordum.Son 2 haftadır spor yapıyorum özellikle göbek eritici hareketler,göbek baya azaldı tabi 2 kilo daha verdim.şimdi geriye 7 kilo kaldı,İki aya kadar hepsini veririm bu azmim devam ederse tabiki.
Hiç sorma...Bide ben sezeryan oldum,göbeğimdeki uyuşukluk hala geçmedi ve sanki yine hamileymişim gibi duruyor.
Kiloda takıldı kaldı kaç gündür.Fazla yemeyeyim diyorum,bu seferda acaba az yersem sütüm olurmu endişesi kaplıyor.
Günde 3-4 litre su içiyorum,5-6 artık bardak bitki çayları ama süt az olduğu için doyuramıyorum kuzumu.Mecburen mama takviyesi yapıyorum.Hal böyle olunca az yersem az olan o sütümde kesilecekmiş gibi geliyor
Canım ya doğumdan bir hafta sonra hastaneye kontrole gitmiştim,orada eşimin arkadaşlarıyla karşılaştık,Karşılaştığımız herkes doğum ne zaman diye sordular.Tabi ben baya bozulmuştum.Psikolojim bozulmuştu resmen.Neyseki şimdi kilolar azaldı,göbek indi.Pantolonlarımı giyebiliyorum ama üst gruplar sıkıntılı.Göğsüm resmen iki katı oldu.Eşim dalga geçiyor,her gün daha da mı büyüyor diyor.
günaydın güzel anneler yaaa benim oğlan bugün 39 günlük oldu kakasının hala daha yeşil olması normal değil bence ama doktorlar normal hava yuttuğu için olabilir diyolar. Birde oğluşum biraz korkak galiba uyuduğu zaman kendi el hareketlerinden korkup uyanıyor hafif kundak yap dediler ama kıyamıyorummm
Canım ya ben de kıyamıyordum kundak yapmaya eşim de izin vermiyordu,kalça çıkığı olur diye.Baktım olmuyor,durmadan uyanıyor.Ablam geldiğinde kundak yaptı oğlumu,iyiki de yapmış.iki de bir sıçrayıp uyanan oğlum daha rahat uyumaya başladı.Eşime de gösterdm nasıl kundak yaptığımı,bacaklarına hiç dokunmuyorum,sadece kollarını sarıyorum.Şimdi kendisi yapmaya başladı kundağı.Kesinlikle tavsiye ediyorum sarın bebişlerinizi.
pzt günümü anlatmak istiyorum size saat 9 buçukta emzirdim gazını çıkarma çalışmalarım başladı
ara ara sakinleşse bile maksimum 10 dakka sürdü ve sürekli bağırdı bu böyle saat 16.00 a kadar devam etti
çıkalım dolaşalım dedim aldım yavrucumu çıktık evden çıkar çıkmaz sızdı
parka gittim banka oturdum kucagımda oğluşumla uyuyakalmışım (geceyi de uykusuz geçirmiştik)
karaltıları filan fark ediyorum ama gözlerimi açamıyorum neyse uyandığımda 16.30 du saat
eve geldik uyumaya devam etti oğlum 18.00 a kadar sonra uyandı emzirdim ve yine gazz
ara ara sakinleşse bile yine ağlamalar son gaz devam edyordu sanki etini kesiyorlar öyle şiddetli bağırıyo
ha sustu ha susacak derrken saat 00.00 oldu
eşim hadi çıkalım dedi ve arabaya bindik 1.30 kadar dolaştık uyudu eve geldik
yatagına yatırdım uyandı aynen bağırmaya devam tekrar çıktık 3.30 a kadar dolaştık
eve geldik uyudu uyuduk 5.30da da uyandık alt değiştir em gaz çıkar derken 07.30 da tekrar uyuduk ve
09.30 da uyandık ve evden çıktık hastany-eye gittik
haftada 1 veya 2 kez gittiğimz hastaneler beni iyice tüketti
bi doktorun dediğine diğeri olmaz diyo bu yüzden evde
zinco metsil elma yağı sab simplex ve son olarak bio gaia ilacımız var
yavrumun daha yeni kırkı çıktı
küçücük ama sürekli ağlıyo gözlerinden yaş geliyo ve inanmazsınız ama
uykusuzluktan ve ağlamaktan gözleri şişiyo
ne duyduysam yapmaya çalışıyorum
iyi giyiniyorum üşütürsem gaz olur diye
kimyon veriyorum
gaz yapacak hiçbi şey yemiyorum
zaten kahvaltı harici yediğim bi şey de yok
ne yapabilirim bi akıl vern
Allah kolaylık versin sana canım ya.Gerçekten üzüldüm.Umarım en kısa zamanda gece uykusu düzelir.Sen de rahat edersin.Gaz için sıcak su torbası öneririm.
Kızlar biz de gece uyuyamadık.oğlum durmadan ıkındı.Allah a şükür ki ağlamadı gazı olduğu halde.Saat 7 gibi ağlamaya başladı,normalde çok ağlayan bir bebek değil benim ki.Herhalde ağrısı var dedim,ağlamazdı yoksa.Paranox fitil verdik eşimle,gaz için de metsil verdik.1 saat sonra baya gaz çıkardı ama geçmedi tam olarak.Sabah iyice uyandık bir güzel dans ettik oğluşumla ıkınması da böylelikle geçti.Şimdi mışıl mışıl uyuyor.Ben de kalkıp evi toplayacağım.