2012 Nisan Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    181
Bende sormuştum ama arkadşlar görmedi herhalde, ben de vermek istiyorum ama bizim doktor 8. ayda başla dedi, eğer çoğu kişi veriyosa ben de vericem bir de ekmek sormuştum sen veriyomusun

minik minik parçalar halince ekmek veriyorum canım ama çorbasının içine doğramıyorum,çorbaya ya da yemeğin suyuna batırıp ağzına veriyorum,çok da seviyor,ben bebek ekmeklerinin doğal olduğuna inanmadığımdan lendi ekmeğimizden veriyordum,eşim ekmek yapma makinası almış,kendimiz yapıyoruz artık,tuzunu da daha az atıyorum ve içinde ne olduğunu da biliyorum en azından

ben de cevizi kabuklu alıp kendim kırıyorum canım,ben de kabuklu olunca vitamini ölmüyor aMA ceviz içi sadece bir kaç gündayanıyor sonra vitamini azalıyor diye okumuştum,demek bakteri de üretiyormuş,öğrendiğim iyi oldu,sağol

bu aralar bizde de kabızlık bailadı,doğduğunda beri hiç olmamıştı,organik kuru zerdali aldım,suyunu vercem bakalım

kızlar çığlık atasım var miray yaptığım kıymalı sebze püresini yedi
bir kabak bir havuç bir patates mercimek pirinç birazda kıyma ekledim pişirdim rondodan geçirdim yedi hayret ettimkaşık maması sandı sanırım uykudan yeni kalkmıştı

ben ,lk ayından sonra her altını açtığımda yıkadım hAla da yıkıyı1orum ,pişil olmadı hiç,ve hiç krem falan da sürmüyorum

kızlart haftada 2 kez yıkıyorum kızımı sızce az mı cok mu

2 aya kadar her gün yıkıyodum,eylülden beri 2 günde 1 yıkıyorum,yıkandığı ortAM SOĞUK DEĞİLSE hasta olmazmış berbekler,ev kombili olduğu için sorun olmadı bizde,hasta falan olmadık şükür ama ev soğuksa tedbirli olmakta fayda var

afiyet olsun yarasın mirayıma

en iyisini yapıyosun ekmeği yapmakla, benimde planım o memnunsun galiba makineden markası ne canım bir de ne kadar sürede pişiyor ekmek

insan ne kadar mutlu oluyo dimi bebeği yiyince bidahaki sefere çay kaşığının ucuyla salça koy ama ev yapımı daha iyi yer bence benim kızda kıymalı ve salçalıyı seviyor afiyet olsun

ben ıslak pamukla iyice siliyorum canım bir sorun da yaşamadım ama tavsiyem her alt açmada silme, çünkü silerken kızarıyo tahriş olur bu sefer, günde 1- maksimum 2 defa sil iç kısmı, ben 1 kez siliyorum,

Keşke ben de ıslak pamukla silebilseydim en başından..Islak mendil kolayıma geldi açıkçası..Az da olsa kimyasal vardır ne kadar organik deselerde..Allah korusun bebişlerimizi..Herkes pamuk mu kullanıyor arkadaşlar?

Saol canım daha dikkatli temizliyorum artık..yöntemini biliyorum da bu iç yan taraflar konusunda kararsızdım fazla oynamamak için..

Arkadaşlar bebeğim 3 gündür sert ve az kaka yapıyor..Yediği birşeyden mi oluyor acaba?Sabahları ıhlamura az beyaz peynir 1 tatlı kaşığı pekmez bazen az yumurta sarısı bebek ekmeği atıyorum..Öğlen yoğurt - meyve karışımı..Akşamda bazen pirinç unu maması..Aralarda da emziriyorum..Bunlardan herhangi birisi sebep olabilir mi kabızlığa?Bir de kızım hiç su içmezdi,birkaç gündür pekmezle birlikte içirebiliyorum..Zeytinyağı da verdim iki gündür..Ne tavsiye edersiniz,ne yapmalıyım?

ben kabız yapacak hiç bir şey vermememe rağmen genelde çok sert yapıyo, daha elma muz patates irmik hiç vermedim pirinç unuda kabızlık yapıyomuş onu verme canım

canım senin verdigine benzer şeyler bende veriyorum ekmek hariç ama bazen oluyo ahsende ceviz rendele yarım sabah kahvaltısına ahseni rahatlatıyor bir dene istersen

ben kabız yapacak hiç bir şey vermememe rağmen genelde çok sert yapıyo, daha elma muz patates irmik hiç vermedim pirinç unuda kabızlık yapıyomuş onu verme canım

Saol canım..Pirinç unu dediğim milupa'nın sütlü pirinçli maması aslında..Bebelac ve arı marka da almıştım sevmemişti onları.Bir kase bile yemiyor aslında..

canım senin verdigine benzer şeyler bende veriyorum ekmek hariç ama bazen oluyo ahsende ceviz rendele yarım sabah kahvaltısına ahseni rahatlatıyor bir dene istersen

Yarım ceviz ekliyordum kahvaltısına sadece bu sabah vermedim acaba ondan mıdır diye bilemedim de...Seviyor aslında cevizi devam ediyim vermeye..Bizim kızlar ne zaman kilo alacak acaba :44:

Bu arada henüz sebze püresi ve çorbaya geçemedim ben..Patates havuç sevmemişti,denemedim bir daha..Tarhana çorbası da sanırım ekşi geldi püskürttü resmen onu da birkaç kez..Nasıl sevdirebilirim sebzeyi?Tuz salça falan vermek istemiyorum arkadaşlar ne yapmalıyım?Düşününce benim kız sadece tatlı şeyler yiyor aslında

Gözün aydın canım, bende kıymalı deneyim o zaman belki çınar sever

O zaman canım kızın meyve püresini ve meyveli yoğurt tarzındaki şeyleri seviyor, sebze püresine tatlı olan havuçlardan ekle patatesi küçük koy havucu fazla daha tatlı oluyor belki öyle yer. Bizim doktor tuz sakın koyma demişti özellikle sofra tuzunu biz bile kullanmamalıymışız. Himalaya tuzu alın kullanın dedi

Pirinç patates türü gıdalar kabız yapabiliyor canım, armut püresi ver iyi geliyor. Benim oğlum 5. gün sonunda yapmıştı birkaç gün armut püresi verdim bol bol emzirdim

Pirinç patates türü gıdalar kabız yapabiliyor canım, armut püresi ver iyi geliyor. Benim oğlum 5. gün sonunda yapmıştı birkaç gün armut püresi verdim bol bol emzirdim

biz fitillerle açıyorduk ama kayısı olayı çözdü kayısı hoşafı yaptım süzekten geçirdim püresini başta günde 3, sonra iki ,sonra günde bir verdim şimdi çok şükür gerek kalmıyor.
bir öğünde bir kayısı kurusunu haşlıyordum taze taze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…