tskkurler cnm yazdım bı kenara ıcıne dokunce sutle beraber karıstırıcam dımı ole yogurdu dokup kapatmıucam
Bende sormuştum ama arkadşlar görmedi herhalde, ben de vermek istiyorum ama bizim doktor 8. ayda başla dedi, eğer çoğu kişi veriyosa ben de vericembir de ekmek sormuştum sen veriyomusun
maşallah canım ne tatlı görünüyor öyle.Tabii sana da maşallah nasıl denk getirip de çekebildin?
2 gündür ben yediriyorum canım kahvaltısına karıştırıyoruz ve yiyor yaklaşık yarım ceviz.ben de burada okumuştum sonrasında deneyim yedireyim dedim devam ediyorum yedirmeye.yalnız cevizi kırılmamış olanından alın diğeri yani kırık olanları bakteri uretiyormuş.sonra sıkıntı yaşamayalım bebişlerimizle.
ek gıdaya tam olarak geçmeden önce cici bebeyi tercih etmiyoruz onun yerine ekmeğin içini yediirin demişlerdi kontrolumuzde ben ekmek verdim bazen eline veriyorum ekmeği kemiriyor,genellikle yoğurdunun ya da çorbasının içine katıyorum.
canım hadi gözün aydın beğenmişsin.taşınma durumları ne alemde ne zaman taşınacaksınız?hayırlısıyla bir taşınsan da rahatlasan sen de.aklının dolu olması insanı çok yoruyor.
kızının maşallahı var canım ya Allah nazardan saklasın.Keşke de Efe de azıcık emse de oyun yapsa böylelikle sütüm çoğalır ama nerdeeeeeeeeeeeeee süt az geliyor diye homurdanıyor sinirleniyor
canım ben veriyorum ama bişey ahseni kabız yapıyor ama çözemedim cevizi nasıl veriyorsam rahatlıyor
valla epeyi toparlandım çünkü birkerede ahsenle yapmam imkansız daha var mutfak dolaplarımız gelmedi
canım malatyaya çok sık geliyorum ama alış veriş merkezinde takılıyoruz sevdigimiz birkaç lokanta okadar ama kapalı çarşısı filan var birak derim
Her alt değiştirmede de zahmetli olmaz mı yıkama işi?Şimdi bir de kış geldi,soğuk falan alırlar bebişler yaa ne biliyim.. :44:
Canım benim bebeğimin yediği miktar da aynı..Gerçi son 3 aydır hep 300-200 gr aldık biz,çok zayıf değiliz ama emzirdiğim halde almıyor kilo işte napiim..Seninki kaç kilo belirtmiş miydin,gözden kaçırmış olabilirim de..
kızlart haftada 2 kez yıkıyorum kızımı sızce az mı cok mu
kızlar çığlık atasım var miray yaptığım kıymalı sebze püresini yedi
bir kabak bir havuç bir patates mercimek pirinç birazda kıyma ekledim pişirdim rondodan geçirdim yedi hayret ettimkaşık maması sandı sanırım uykudan yeni kalkmıştı
minik minik parçalar halince ekmek veriyorum canım ama çorbasının içine doğramıyorum,çorbaya ya da yemeğin suyuna batırıp ağzına veriyorum,çok da seviyor,ben bebek ekmeklerinin doğal olduğuna inanmadığımdan lendi ekmeğimizden veriyordum,eşim ekmek yapma makinası almış,kendimiz yapıyoruz artık,tuzunu da daha az atıyorum ve içinde ne olduğunu da biliyorum en azından
kızlar çığlık atasım var miray yaptığım kıymalı sebze püresini yedi
bir kabak bir havuç bir patates mercimek pirinç birazda kıyma ekledim pişirdim rondodan geçirdim yedi hayret ettimkaşık maması sandı sanırım uykudan yeni kalkmıştı
ben ıslak pamukla iyice siliyorum canım bir sorun da yaşamadım ama tavsiyem her alt açmada silme, çünkü silerken kızarıyo tahriş olur bu sefer, günde 1- maksimum 2 defa sil iç kısmı, ben 1 kez siliyorum,
Canım, önce bacak aralarını ve üst kısmı sileceksin. Islak mendilin temiz tarafıyla iç yanları ikiye ayırıp her bir tarafı mendilin temiz tarafıyla sileceksin. Akıntılar, popodan gelen kalıntılar vs. enfeksiyona sebep olduğu için bütün doktorlar her seferde temizlenmesini öneriyor. İdrar yolları enfeksiyonundan, vajinal hastalıklara kadar tehlikeli bir durum yani. O yüzden temizlemen gerekiyor.
Arkadaşlar bebeğim 3 gündür sert ve az kaka yapıyor..Yediği birşeyden mi oluyor acaba?Sabahları ıhlamura az beyaz peynir 1 tatlı kaşığı pekmez bazen az yumurta sarısı bebek ekmeği atıyorum..Öğlen yoğurt - meyve karışımı..Akşamda bazen pirinç unu maması..Aralarda da emziriyorum..Bunlardan herhangi birisi sebep olabilir mi kabızlığa?Bir de kızım hiç su içmezdi,birkaç gündür pekmezle birlikte içirebiliyorum..Zeytinyağı da verdim iki gündür..Ne tavsiye edersiniz,ne yapmalıyım?
Arkadaşlar bebeğim 3 gündür sert ve az kaka yapıyor..Yediği birşeyden mi oluyor acaba?Sabahları ıhlamura az beyaz peynir 1 tatlı kaşığı pekmez bazen az yumurta sarısı bebek ekmeği atıyorum..Öğlen yoğurt - meyve karışımı..Akşamda bazen pirinç unu maması..Aralarda da emziriyorum..Bunlardan herhangi birisi sebep olabilir mi kabızlığa?Bir de kızım hiç su içmezdi,birkaç gündür pekmezle birlikte içirebiliyorum..Zeytinyağı da verdim iki gündür..Ne tavsiye edersiniz,ne yapmalıyım?
ben kabız yapacak hiç bir şey vermememe rağmen genelde çok sert yapıyo, daha elma muz patates irmik hiç vermedim pirinç unuda kabızlık yapıyomuş onu verme canım
canım senin verdigine benzer şeyler bende veriyorum ekmek hariç ama bazen oluyo ahsende ceviz rendele yarım sabah kahvaltısına ahseni rahatlatıyor bir dene istersen
Gözün aydın canım, bende kıymalı deneyim o zaman belki çınar severkızlar çığlık atasım var miray yaptığım kıymalı sebze püresini yedi
O zaman canım kızın meyve püresini ve meyveli yoğurt tarzındaki şeyleri seviyor, sebze püresine tatlı olan havuçlardan ekle patatesi küçük koy havucu fazla daha tatlı oluyor belki öyle yer. Bizim doktor tuz sakın koyma demişti özellikle sofra tuzunu biz bile kullanmamalıymışız. Himalaya tuzu alın kullanın dediSaol canım..Pirinç unu dediğim milupa'nın sütlü pirinçli maması aslında..Bebelac ve arı marka da almıştım sevmemişti onları.Bir kase bile yemiyor aslında..
Yarım ceviz ekliyordum kahvaltısına sadece bu sabah vermedim acaba ondan mıdır diye bilemedim de...Seviyor aslında cevizi devam ediyim vermeye..Bizim kızlar ne zaman kilo alacak acaba :44:
Bu arada henüz sebze püresi ve çorbaya geçemedim ben..Patates havuç sevmemişti,denemedim bir daha..Tarhana çorbası da sanırım ekşi geldi püskürttü resmen onu da birkaç kez..Nasıl sevdirebilirim sebzeyi?Tuz salça falan vermek istemiyorum arkadaşlar ne yapmalıyım?Düşününce benim kız sadece tatlı şeyler yiyor aslında
Pirinç patates türü gıdalar kabız yapabiliyor canım, armut püresi ver iyi geliyor. Benim oğlum 5. gün sonunda yapmıştı birkaç gün armut püresi verdim bol bol emzirdimArkadaşlar bebeğim 3 gündür sert ve az kaka yapıyor..Yediği birşeyden mi oluyor acaba?Sabahları ıhlamura az beyaz peynir 1 tatlı kaşığı pekmez bazen az yumurta sarısı bebek ekmeği atıyorum..Öğlen yoğurt - meyve karışımı..Akşamda bazen pirinç unu maması..Aralarda da emziriyorum..Bunlardan herhangi birisi sebep olabilir mi kabızlığa?Bir de kızım hiç su içmezdi,birkaç gündür pekmezle birlikte içirebiliyorum..Zeytinyağı da verdim iki gündür..Ne tavsiye edersiniz,ne yapmalıyım?
Pirinç patates türü gıdalar kabız yapabiliyor canım, armut püresi ver iyi geliyor. Benim oğlum 5. gün sonunda yapmıştı birkaç gün armut püresi verdim bol bol emzirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?